Fugalaʻau aliʻi fiafia: faʻailoga ma le faʻatauvaʻa ma le faʻatauvaʻa, ma le mea e aoga ai le laʻau

Anonim

Ua afaina le fugalaʻau mo le taimi muamua, faʻailoga ma le talitonuga e uiga ia te ia toʻatele tagata e le iloa. I totonu o le laau faapea, o lenei laʻau foliga manaia ma pupula, ina ua aumaia i le fale e pei ona faʻapitoa ai. Ae ui i lea, o le igoa o le fugalaʻau foliga mai soona faʻamalosi, o lea ua e i ai iinei! O le asō O le a e aʻoaʻoina mai na ou amata le "dommer home" ia le aoga uma ...

Mumu fugalaau

O a faailoga e fesoʻotaʻi ma Ia?

  • Fale o laau e seasea lava tuua le tagata e ona le lanu. O le taimi lava na teuteuina ai i fugalaʻau ma se uiga faʻailoga, o le faʻailoga lea o le taunuʻuga: i le olaga o le ulu o le aiga (ma, o le a lava foi lea o le paʻepaʻe e sau.
  • E talitonu e manaʻomia e alii ona faʻatau se laʻau i fugalaʻau lanumoana i le lanumoana fugalaʻau, e pei ona talafeagai o lenei lanu mo le malosi o le fola. Ae e le malie i le esopricis: I le vaega sili ona lelei mo se itupa malosi, latou te iloiloina e anethur, ma paʻepaʻe, ma e oʻo lava i fugalaʻau piniki.
  • O le maso o le mascot male fiafia fiafia ua avea i taimi o fugalaau.
  • O le fugalaʻau na faʻatau e oe lava e le mafai ona faʻaalia le tele o mea lelei i totonu o le fale. Ae o le malosi maneta meatotino o le a maua ai se laau na avatu ia te oe se tasi.
  • Ua iloa ai o lenei laʻau e aafia ai naʻo tamaloloa, ae e leʻo moni lava. Fai atu Esomcs e teuina ma ulugaliʻi, ae mai ai foʻi lagona masani, e masani ona maua se mafutaga. O Anthurium o le a lamolemole i le "agles" i le faʻafesoʻotaʻiga o se ulugaliʻi, aumai i le fale fealofani e ala i le le lelei i le ea.
  • Faʻapea foʻi, le fiafia o aliʻi o loʻo faʻaalia i tagata o loʻo mafatia i le fatu fatu. Tele Faʻalauiloaina e fai se fugalaʻau ma o latou matua matutua, ina faʻafetai i lenei fale susulu o le faʻamalama sill, latou te lagona sili atu.
  • Ole mea moni lea ole malosi "mo le melanncholic, faʻapea foi ma le tagata e fesoʻotaʻi ai i fesoʻotaʻiga faifai pea, ma e mausali mai" mai lenei. I fale o le "lacquar" o lau o fatufatu o le manava, e seasea ona faanoanoa, e seasea lava faanoanoa ma mou ese.
  • O nisi tagata o faʻamalologa na fautuaina e le tagata na amata le laau laʻau i tamaloloa o tagata na latou faʻatinoina ma le soifua maloloina ua aliali mai, ma aemaise lava ma le toʻafilemu.
  • Tuʻu mai le fatufatu e mafai foʻi ona avea ma se teine ​​nofo toatasi mo le tuʻuina atu. Afai e tuu le fusuaga i totonu o le potumoe (sili atu i le laulau a sipela, pe a fai o le faamalama, pe a fai e latalata i le moega, ma o le isi itu o le a aumaia ai le taimi Tagata agavaa tele.
  • Pe afai o le teine ​​- o le matai Anthurium oo mai i faaipoipo (po o le amata ona ola faatasi ma se alii), i se pea e Anthurium, e taua le isi laau taʻua o le fiafia a le tamaitai. Uiga ia te ia i lalo. E taua: uma laau "galue" atoatoa, e tatau ona tausia patino le taitoalua taitasi mo lona laau. O le, tap¯e le alii o le tane, ma le teine ​​o le fiafia a le tamaitai.
  • I lou aiga o loo i ai a le lava pea o tupe? E le tatau ona na o ia, ae i le taimi lava ni nai ulo ma nei fugalaau (e mafai ona latou avea se tasi po o eseese vaega - e le o taua). A o outou o le a tausia i latou, o le a avea ma gaʻo lau 'ato.

Fugalaau lanumoana

TAUA! ulo Best i le fiafia o le tane tuu i totonu o le potumoe. Lē gata i lea, e tatau ona i ai se masini eletise e sosoo atu i ai - o le a latou gaoi le malosi faataulāitu o lenei talisman ola.

Pe faapefea ona tausia o se fugalaau ina ia e le oti?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

faalavelave Lagolago ma aumai lelei laki na o se laau fiafia maloloina. I le poloaiga mo le lau o le fiafia o le tane, e tatau ona e vaavaai solo mo le laau faataamilo tausaga uma, e pei ona e fai si capricious. Auala e tausua nisi hostesses: "Ia, o se tasi i se tasi e pei o loʻu toalua!"

  • Faatasi ai ma le inosia lava e tasi, anthurium e faatatau uma i le vevela ma le malulu; uma e lua i le eleele auau ma feinu tele. O mea uma e manaomia ona ia moderately - ma le vevela ma le susu. Faasusu ai faasolosolo, i se taimi vave e pei o le Lalolagi i le mago Vazon.
  • E mataʻina e manaomia ai i le taumafanafana e lafi i totonu o le ata lafoia, ma i le taumalulu e tuu i luga o le Sill faamalama mugala.
  • Le fili autu o le fiafia o le tane o ia ata. O le mea lea, e le tatau ai e tausi ai i luga o se faamalama faafitauli, lea e ta le aunoa ma lalo o le conditioner ea.
  • Leafs alofa pe a sausauina latou mai lea taimi i lea taimi. le tutusa le fugalaau, i luga o le ese mai ai, e mafai ona faaaogaina e oo lava i le fesootaiga i le vai.
  • laau Pereplain tu o ia i le tautotogo. Pe manaomia lau fagafao homely? Ioe, pe afai o le ulo ua uma ona pipii mai o le ulo, o le aʻa po o se fanua i ai po o le na ufitia le lalolagi i se siʻitaga paepae. Faia lea e faaaoga ai transshipment. Afai o lau "uo green" Ua ufitia i fugalaau, e le taufaafefe.
  • Aʻa te le faia e pei o ipu loloto (latou fuga tofitofi). Ina ia tofo i latou eleele ma humus toulu ona lau ma fasimea o limulimu, faapea foi ma alavai.
  • O le taimi lava ina ua mavae le taotoga, aua fui e le itiiti ifo i le 2 vaiaso.
  • foʻioi Young Anthurium tautotogo uma. Afai ua ia taunuu i se tausaga mautu (i luga o le 4 tausaga le matua), e mafai ona faaliliuina faʻatasi tausaga 3 uma.

Emaictics na matauina: afai, e ui i le tausiga sili ona soatau, o laulaau o lenei "meaola" e mautinoa e taulimaina uiga leaga o lana mafaufau.

O le a le laau e tatau ona "faaipoipo"?

Paʻepaʻe fugalaʻau

O lea e malosi atu i le fale, i totonu o le fale, i le ulugalii "e aunoa ma se isi laau - fafine fiafia, po o le fiafia. O nei laʻau e foliga mai e pei o se mea faapena - o le tutusa o le lautele o siʻosiʻomaga, mafolafola seevae e tasi, uumi uumi.

Po o le a lava le faamoega, e le gata i le fiafia o fafine i luga o le apoapoaʻi, ae na tuʻu foi i le tasi ulo, ae o laʻau o le a matuai faʻaipoipo o se ulugalii faaipoipo moni. I le auala, e mai i se tuaoi vavalalata o le maualuga o le fealofani o loʻo faia i le fesoʻotaʻiga o tagata e ona o nei mea "fagafao".

Afai o le toʻalua o aliʻi taʻitasi o le a tausia le "fugalaʻau" ia te ia, o le faamaneta o le natura o le natura e le gata i le taimi e faʻagaoioia ai aiga alofa, ae o le a fafagu i le olaga. Ma e ese mai ai, e vavalalata totoʻa laau e oʻo atu i oa faaletino i le aiga ua matamuli.

Faitau atili