Akspinsa - o le uiga o le igoa, amio ma le taunuuga o se tagata

Anonim

Ole igoa maoaʻe ma matagofie le igoa e mafai ona faʻamatala e le tele ma ono faʻatagaina le puipuia o faʻaiuga faanatinati e aʻafia ai le sili atu le malaia. E iai le uiga o le igoa ma o le a le mea o loʻo faʻatali mai Axins Axinhus, matou te aʻoaʻo i mea lauiloa.

Faatauaina lautele

  • Axigag o se igoa Rusia ua maua ni aʻa Eleni. I nisi o faʻamatalaga, o lona uiga - o se isi tagata, i isi - o se tagata faʻatau.
  • Manaia lanu - lanumoana, lanu viole, lanu viole.
  • Fiafia Numera: 21, 13, 8, 4, 3.
  • Planet, pulea igoa: Jupiter.
  • Uamea: Zinc, kilone.
  • O le igoa e fetaui ma faʻailoga o le zodiac: Sagittarius, iʻa.
  • Manuia le aso vaiaso: Aso Tofi, Aso Faraile.
  • Tassauman manu: pusa, manulele: Albatross.
  • Tasiasman laau: Poppy ma maso.
  • Stone Manuia: Aquamarine, topaz.
  • Igoa o le aso Aksigni: Fepuari 6.

Faʻaleagaina uiga Anksigti

O le uiga o lenei teineititi e matua le saʻolotoga-alofa, faʻamautinoa ma faigata ona aʻafia. Sa masani ona avea o ia ma se tagata aoga ma tutoatasi. Ina ia faatalitonuina oe e faia se mea, e tatau ona e faamatalaina foi le sini mulimuli, ae le o le faamalosia o le mana. Talavou foliga ma lenei igoa o se matua naunau o le mafai ona lafoina lona malosi atoa i le embodit o le poloketi. Ae i le taimi lava na te leiloa le fiafia i lenei mea, e mafai lava ona vave sui se mea fou.

O lē e ona le igoa e masani ona iai fegalegaleaiga vavalalata ma isi, ona e le manaʻo e faʻalogo i faitioga i lau tuatusi. Faʻamaonia lona tulaga, e ono faigata ma o loʻo 'ai ma le faʻamalosiina o feteʻenaʻiga, ma lona teteʻe mai ia i latou lava e lagolagoina ma o se soa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Axinha mafai i soʻo se fanua e faʻaogaina ai lo latou tomai e ave atoa ai i luga o lana pisinisi pele. Ae o lona patino o lona tulaga lautele e le mafai ona faatapulaaina i le taimi ma le faasologa o galuega mautu. E iloga ona talisapaia mo se faʻaiuga faʻapitoa, ae le o le faʻatinoina o le galue i le tagata faigaluega i totonu.

E mafai ona ausia ia lava-malamalamaga i galuega fatu: atavali, tusitusiga, musika, fale faafiafia taulima. O le galuega o le tusitala poʻo le faʻaliliu upu o le a totogi ai lona usoga o le faimalaga ma le iloa o le lalolagi i fafo atu o le lalolagi.

Tamaititi, Young ma le Ancre Assigti

Aksyusha talu mai tamaiti - o se tamaititi - o se fiafia, malosi ma talenia le tagata. Ae i le vave tausaga, e sili le ono ono o lona atinaʻe o lona atiaʻeina o faigata ma tulaga faigata o aiga. Mulimuli ane, e ala i le iloaina o le poto ma le manogi tele, o le a ia taulimaina i latou.

Maua se mafaufau ola ma se auala uiga ese i tagata uma, o le a faigofie ona suʻesuʻeina le saienisi, faatufugaga ma taʻaloga. Na ia faʻaalia vave le mea o le mea fou ma e mafai ona faʻamamaina nisi faʻamatalaga. Ae, tuʻuina atu o le malosi uma e maua ai le malamalama fou, e tatau ona malamalama manino i a latou sini ma aʻoaʻo e faʻaalia mea e faʻaalia ai; Naʻo le lumanaʻi, o le a maua ai le manuia o le a maua le manuia ma le iloa.

Tamaititi

Akkyapha e sili atu le malosi. O le a tutusa ma le lotomauanau e faia, o se mataupu e le faaeteete, pe a malamalama o le a ia maua ai le agavaa talafeagai mo lenei. I totonu o lenei mea, o le a fesoasoani i ia uiga taua, o le manaʻo e faʻamaonia lo latou taua, le manaʻo mo se malologa fiafia ma uso.

Akspinya taumafai e iloa le olaga faigofie ma taalo. O lē e pule fiafia i faʻafiafiaga, suiga o le tulaga ma masani masani. Le mafai ona ia faia i ana lava pisinisi, o le manaʻo e ausia vave uma e mafua ai faʻaiuga faanatinati, gaioiga. O le faapalepale ma le le mautonu, e le amanaʻia ai fuafuaga umi, o le taumafai e ola i se tasi aso.

O le aʻoga tausaga o teineiti ma lenei igoa o loʻo fua tele. Na amio pei lava o se falepama, pulega ma mamana, ma le mama, ma le maelega ma saili ia muamua. Ae o lona uiga e le talafeagai ma faʻaalia. Masani ona leai se numera numera. I le manaʻo e faʻailoa lo latou atamai maualuga, e faigofie ai ona faʻatiga pe faʻalu uo. Ae ina ua mavae lena mea, o le taimi muamua o le a le alu i luga o se malo. Ina ua uma ona paʻi i le teine ​​e matua faigata tele e toe faʻalelei.

Galuega, alofa, soifua maloloina - o le a le mea e fai ai se bet

Po o le a lava le galuega a le Aʻoga a Axinha, o le a taumafai e faʻataunuʻuina lau galuega i le lelei o le faʻatuatua ma le lelei. O nei tagata malolosi e masani ona maua ai taʻitaʻi lelei. O ia i mea uma. E le avea lava o ia ma toogasofia. Ia e tumau le i le tulafono. Faigofie ona avea lona manatu e faatosina ai le manatu o isi. O le tomai e talitonuina ai pea le faatuatuaina o le faʻatuatua ma le faʻamoemoe i ana paaga poʻo ni tagata faʻatau. E atiaʻe le lagona o le amiotonu, e faʻamauna lona agavaʻa i penefiti uma e tatau ona mauaina i agavaʻa ma taleni.

Fafine

Tomai Faapitoa ma galuega tuputupu ae Axinah o le a fiafia pea i le sili atu nai lo se aiga. Ae e taua tele le i ai o se alofa ma pele. O le toʻalua ma le fanau mo lona manaʻo e avea ma se malosi maualuga, o le a ia 'ai mo le paleni o lo latou lava malosi. Aiga e mafai ona nonofo i tauau o le fale.

O le e ona le igoa - o le teine ​​e matua fetuʻutuʻua ma mafai ona fetuunai. E faigofie ona suia a latou amio faalagolago i le le aoga o le tulaga. Ole mea lea, e mafai mo le lelei o lona tagata pele, o le a sauni e faʻasoa mea na faʻamuamua. Ae e mafai ona faigofie tele. A maeʻa mea uma, o lenei e alofa ma o se miti natura, e taua o le tuʻinanau mo le mafutaga e le mou ese.

I se mafutaga ma le toʻalua o le tane a le toʻalua, e ono feteʻenaʻi le teine ​​pe a latou faʻalavelave i laina faʻaleaiga. Na te le taliaina le alualu i luma i lona teritori. O lona manatu e naʻo le pau lea o le moni ma saʻo. O le fafine-i-tulafono poʻo le fafine-in-in-in-in-in-tulafono e le faʻatalitali mo le tino ma le lepa i le lautele.

I le soifuaga o Aksminimini, e masani ona i ai ni nai faaipoipoga. O le muamua i le alofa tele ma le manaʻo, o le lona lua i le masani ai ma le matua fuafuaina. O le mea mulimuli o le tasi lea o le a sauni e ave i mea uma ma faafitauli o aiga.

Tina

O lenei tulaga iloga o lo o vaivai tele i le mautu, fuaina mafutaga. O aso le fiafia ma le le fiafia o vaiaso. Na te manaʻomia ni ata ma lagona. O le mea lea, mo le ola, e masani ona latou filifilia ni tamaloloa faigata e manino a ana lagona fou.

O le a le faitio le soifua maloloina o Aksninha seʻia oʻo ina amata ona faʻalavelaveina le cardiovascular. E mafai ona fesoʻotaʻi ma le soona galue ma le ata o fafine. I isi tulaga, o faʻamaʻi fatu e mafai ona faʻasolosolo ma manaʻomia faanatinati. Ina ia auavae e tuʻu saʻoloto faʻapitoa ma e leʻo faʻaiina i togafitiga.

O le faoataʻavale mo se pule o le igoa o le a fai ma le vaivai ma le vaivai o soʻotaga, ma o lenei atonu o se tupuaga matai lea. O le saʻo meaʻai ma le mumusu o amioga leaga o le a fesoasoani e faʻasao le atoaina ma le malosi mo se taimi umi.

Ogatasi o le igoa ma lauiloa tagata e ona o le axinha

O Ankisiri e manaʻomia se faiga faʻapitoa, ia o lona manaʻoga tatau a Satelite e sili atu le siliʻa ma le faʻaaloalo. O nei foliga e iai: Esm, Alexey, Egor, Ivan, Nikitita. Mafutaga e mafai ona matua faigata i Kasyan ma magaloa.

Po o le a lava le mea e le tau oo i ai le tamaloa, sa ia tumau pea i taimi uma faigata, fiafia ma le masani ai. Mea faapena:

  • Astakhova Akspiya o se talavou ma matagofie o le cussack, o le tagata taʻutaʻua o Roma M. Sholohhov "lemu le Don Don". Sa tele ituaiga faigata i lona olaga. Peitai na ia iloaina le alofa ma le lafoaʻi mai ia te ia atoa.
  • Sergeeva Aksinha o se tasi o le ki o le ki o le Rusia o le faamasinoga. Talenia ma le matagofie o tagata ballerina na iloa mo le faʻatinoga o lo latou siva siva.
  • Aksini Mikheilov - Bulgarian Potethss ma faaliliu upu mai Farani. O le faʻamalamalamaina o aso nei, e tele faʻailoga, e aofia ai faʻavaomalo.

Faitau atili