O le a le filogia ma o a ona faʻavae masani

Anonim

O le faiʻai o le tagata o le sili ona faigata tino o lona malosi e le mafai ona suʻesuʻeina atoa. Mo le tele o seneturi, ua ma faagasolo saienitisi ma ituaiga eseese e uiga i lona fausaga ma galuega. O le faʻailoga silisili i le tala faʻasolopito na mafai ai ona tuʻua se fomaʻi Farani na taʻu mai o le mafaufau agavaʻa ma uiga o se tagata e faʻalagolago i le fausaga o le malae. O lenei manatu na faaigoaina "o le saʻo", o loʻo faʻaliliuina mai le Eleni o lona uiga "suesue o le mafaufau."

filosofia

Le talaʻaga o le atinaʻe o le pseudoosteality

Franz Joseph Gall muamua manatu o le le mautonu o le spull mafai ona "faamatala" e uiga i agavaʻa ma faʻaaloalogia o le tagata i le aʻoga. Na ia aveina le mea moni na maua e tamaiti le manatua lelei ma mata o le "fesuiaiga", poʻo le, i se isi nofoaga o loʻo taʻua, O lenei manatu na lagolagoina e isi, lea na aumai ai se faifeautalai talavou ia "mo isi isi mea.

Sa faʻatonuina e Guma le foliga o tagata, faʻatusatusa ia latou amio ma iloiloina uma faʻamatalaga na aoina. O lenei mea e le masani ai aulelei e foloina atoa se alii talavou, e mafai ona malamalama loloto i le tagata faletaga a tagata, ua ia filifili loa e avea ma fomai. I le aluga o taimi, na amata ai ona ia lava faafomaʻi, atoa lava ma se faiga tutusa ma le atamamai sa lelei e uiga i ona talitonuga ma mea na tupu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O tagata na faamemelo i tomai o le fomaʻi, ona ua lava lea e vaʻavaʻai i le fesoasoani ia maua ai poʻo a na ia faia mai ia te ia i se tasi auala ma le isi. Gall Octures fiafia na faasoaina ma le fiafia i mea lilo ma tagata lautele. I se faʻaopopoga, na ia tusia se tusi e taʻu mai ai le faʻavae o le PHREo. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai e se tasi ona aʻoaʻo ia iloa uiga o le natura o tagata i o latou foliga mai o latou foliga ma le le masani ai o le paʻu.

E faʻavae le faʻamatalaga o le frenological i luga o mafaufauga nei:

  1. O le faatufugaga o le faiʻai o loʻo i totonu o le faiʻai - e aofia ai se numera o vaega, e talafeagai ma le numera o faanaunauga, agavaʻa ma lagona.
  2. O le sili atu na atiaʻe e se tasi poʻo se isi lagona, o le sili atu foʻi o le convex cull i totonu o le vaega tutusa.
  3. O le faiaiga o le faia, tomai ma le faʻatupuina o lalaʻau o ona vaega e iai lona ituaiga o atinaʻe, lea o loʻo faʻaalia i luga o le unimu.
  4. O tomai poto ma tomai o le atamai ma amio lelei o le fiafia.

Franz Gall

Faavae o le filogia

Ina ua suʻesuʻe lana suʻesuʻega, sa suʻesuʻeina e Franz le ulu o afe o tagata. Sa asiasi atu i ni falemaʻi, falemai, o falepuipui, suʻesuʻe ma gaosia meaʻai a tagata, sa ia sailia le mafutaga o le paʻu o le paʻu. O le sili ona manaia mo gall o tagata ma foliga le masani ai o le ulu.

Faʻavae i luga o faʻamaumauga na aoina, o se polokalame mo le iloiloina o le le mafaufau ma agavaʻa o se tagata, e aofia ai 27 manatu (tuputupu aʻe e tagata o le 39)

  1. Toe gaosia galuega ma lagona.
  2. Alofa mo tamaiti ma tausi latou.
  3. Faauo ma le alofa mo tagata.
  4. O le lautele, apili, tagata lava ia puipuia.
  5. Faaosoosoga i le atuatuvale ma fasioti tagata.
  6. O le naunautaiga i le faʻaseseina, poto, togafiti.
  7. O le manaʻo e mauaina mea a isi tagata, matapeʻapeʻa.
  8. Mamafatia.
  9. Le manaʻo e avea ma taʻutaʻua, manaʻo.
  10. Lapataiga, o le agavaʻa e mafaufau ai ia latou gaioiga i nai laʻasaga i luma.
  11. O uiga lelei i saienisi, le manaʻo mo le malamalama fou.
  12. Itpograprecred manatua, o le tulaga o mea e fai ai.
  13. Manatunatuga vaaia.
  14. Taulotoina o Tusitusiga Tusitusiga ma Tagofia Upusii.
  15. O malamalamaaga o le gagana, tautala faʻatalatalanoa.
  16. Tusiata faaupuga, o le manifinifi lagona o le lanu.
  17. Taleni mo musika, o se lagona o le togafiti.
  18. Matematika mafaufau.
  19. Tusiata ma le mamanu.
  20. Le le totogiina, malamalama, liliu mai.
  21. Faaosoosoga i le metaphysical malamalama.
  22. Sese lagona malie, poto.
  23. Tomai solo.
  24. Tutoatasi, agaalofa, agalelei.
  25. Le lagona o le faafoliga, le atinaeina o manatu foliga.
  26. Faaleagaga, Talitonuga, mapsion o.
  27. Faigata, le mautu, le onosaʻi lea.

Sranological polokalama

I le aluga o taimi, o se lisi o agavaʻa o tomai ma adlinitions ua faʻateleina i le 39 manatu faʻafetai i le galuega o Franz Galli na muamua. O Frangologists suʻesuʻe e le gata i le lotoifale o le lotoifale o le paʻu, ae o lona fausaga foʻi atoa. Suʻesuʻega na mafai ai ona latou tusia faʻaiuga nei:

  • Tagata i le ulu ulu i foliga o pir o le manatu faapito, toloia i mea ma le maualalo le maualalo manaoga.
  • O le lautele o le auvae ma i le taimi lava e tasi o le telfice o le pusa tausisiga i luga o malumalu o loʻo faʻaalia ai le taua o malumalu, pei o le matapeʻapeʻa ma isi.
  • O le tamaoaiga mauoa ua faaseseina e tagata o loʻo faʻalauteleina le ulu i luga o malumalu. Ma le isi, e mafai ona avea i latou ma mea lilo i mea uma.
  • Umiaina se faʻauo, lanu vaʻai o le ulu ua fia iloa ma paʻi i le saienisi.
  • O le pito i tua o le pito i tua e uiga i le manatu faapito, ma le faigofie - e uiga i le faapipiiina ma le malamalama.
  • O uiga ma le sauaina i totonu o le ogatotonu o le Palesitina Sone e iai le mautu o le agaga ma se tele tele o le a. Afai e toetutu aʻe le mauga i le muaulu, o tagata faapena e iloga ona o le loto leaga ma le agalelei.

Folafola auiliiliga na faia foi, faafetai ia o le a lava Phrenologists ni nai uiga sili ona mafaufau loloto:

  • Lautele moni o le muaulu - anufe suamalie;
  • Lautele auvae - o mea tiga o manu, manatu faapito;
  • Manifinifi laugutu - Trick, faalilolilo;
  • lodbby laugutu - mea moni, matapeʻapeʻa;
  • O le maualalo o le lafoai o le gutu, aʻo le tasi laugutu e ese lava - alofa atoatoa, tuʻinanau, meaola;
  • isu ma le humpkin - malosi, leai se totogi;
  • O se isu tele o se tele malosi malosi.

O se lisi atoa o fafo o le tino ese o le paʻu ua lava, e le gata i lea, pe a aʻoaʻo le natura o se tagata, o se seti o vaega i le taimi e masani ona faʻaaogaina. E ui i le mea moni o le fenumisega na iloa ai o lzhenauka, ona Sa tele foʻi feteenai e anoanoaʻi na pau le amanaʻia, o ona soo e faʻaauau pea ona atiaʻe le galuega na amata. O le faʻamaoniga o tusitusiga o loʻo avea ma tusitusiga talafeagai, lea e mafai ona maua i totonu o tusi fatu tusi ma luga ole Initaneti.

Aafiaga o Prenology

E leʻi i ai ni mea taua e iai ni mea taua faʻasaienisi, o loʻo taʻua soo, na taʻua i le polofesa ma aumai le tele o finauga talafeagai. I le gasologa o taimi, sa matua faatafunaina atoa Gall ma aloaia aloaia o le pseudosmentation. O le asō e tutusa ma Hiromantia, esopinetic ma austology.

I le taimi o le suʻesuʻega ma talaʻiina o latou talitonuga, a Flez, sa le manaʻo, ma ua faaosoina le maʻitaga o le maaleai. O ana metotia mo le fuafuaina o le mafaufau o le mafaufau o tagata na faʻaaogaina e le Nazis o le faʻamaoniga e sili atu le taulaga. I se faʻaopopoga, ni taumafaiga faifaipea ma ituaiga uma o vaega o soʻotaga na faʻaleagaina ai gaioiga faʻasolitulafono, ma o loʻo faʻamamaina o Buenosas.

E ui i le leaga o le iʻuga, sa maua lelei aʻafiaga i fesoʻotaʻiga i luga o le atinaʻeina o Seilu. Sa saienitisi e sili atu i le faiāiga o le tagata ma le faigata. I se faʻaopopoga, o Lubheuuka na faia le faʻamafanafana i le mauaina o Anthrofoma, faʻapea foi ma le aʻoaʻoga o solitulafono, lea na avea ma se sao tele i le atinae o soligatulafono.

Faitau atili