O a uiga o le faailoga zodiac Taurus

Anonim

Taurus ua a tumau le lalolagi faailoga, foafoa ma gourmet. E galue o Ia e avea o se tagata ua o le alofa mo le ola ma ona tulaga lelei uma, ma ua iloga i le foi lotomaaa ma practicalism. e mafai ona galulue Calves, galulue ma le filiga i le faia o tulaga lelei mo o latou olaga. Foi, sui o lenei faailoga e mafai ona faamoemoe mo se taimi umi i le umi e tulaga talafeagai.

E mataʻina le onosai o le Taurus, e faigata mo i latou e malamalama i se mea fou ma suesue i tulaga e le masani ai. Tala fatu ua matua lagona i mea uma e matagofie, maua le lagona Tamaoaiga, taumafai e iloilo le tulaga i luma o le faia o amioga. I auiliili, o le uiga o le Taurus o le a tatou vaai i lenei mea.

Zodiac faailoga taurus

Paneta Pule Pulega

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le pule paneta i le Taltsov o faia uigaese. E nafa mo le fiafia, olioli, alofa mo tagata, o lea na tuuina mai lo latou "uarota" faatauvaa ma le alofa mo le fiafia ma le taugata.

I le taimi lava lea e tasi, i le horoscope mafai ona faia uigaese i tulaga eseese ma taaalo uma se matafaioi lelei ma le lelei.

  • Sui o le faailoga o le "lelei" faia uigaese patronizes ua faailogaese ai i artistry, onomea, onomea, faauo, o le faatosina eseese, agalelei moni ma le alofa.
  • Faatasi ai ma le tasi faia uigaese i se itu le lelei, o le a lagona e se tagata "leaga" ma le aveina naunau mo mafatiaga. I lenei tulaga, o uiga lelei o loo lisiina i luga ua liua ma o lo o galue i se faiga faaleagaina.

Po o, pe afai e faaali mai i se tagata le malamalama i le taimi o le pulega o faia uigaese, ua lava faaeeina i ai le "faailoga" o lenei paneta. O le mea lea, e mafai e tusi i luga se e pei o uiga fafo tusa ma e oo lava i se tagata e toatasi: i le tele o mataupu ei ai se foliga faataamilo, paʻu ma sina pinkish po o se rumbling, mu, tausua, mata agalelei ma le fiafia. O se tulafono faafoe, e mafai ona tatou talanoa e uiga i se physique tele, lagona o le le atoatoa, e pei o tagata o loo faailogaese ai i se lelei, leo malu ma lauulu lauolaola.

Uiga foliga

Tala fatu ua fai si faailoga e aunoa ma galuega e mananao ai le faatalitali mo le taimi saʻo nai lo le malosi vaavaai mo avanoa. O le sui o faailoga e mafai ona o le galuega umi ma le faigata, sa latou i ai i le mataupu faavae e sili ona galulue malosi o faailoga uma o le zodiac, o le mea autu e faapea o le Tala fatu maua metotia talia o latou lava lagona.

Crazy mai mea matagofie, masani ona iloilo mea uma e tusa ai ma le soona fai i tulaga faatonuina. Faʻafetai i lona malamalama malamalama ma le poto poto ma le poto masani i aso uma faʻatasi ai ma le fiafia, o le Taurus o se soʻotaga loloto.

E faamatalaina e le sosaiete, e i ai taleni musua, talitonu ia te ia lava ma tosina ai sui o le isi itupa. E masani lava ona filifilia e tamai povi a latou tusiata, tupe, fanua faalenatura - latou nofoaga e mafai ona latou maua ai le olaga. E iloga e Tarons e le aulotu, latou te le o semanu e tusia manatu alofa.

I le toetoe o tulaga uma, e ono manatu e fai se lagona lelei, o loʻo ia i latou se faʻapitoa faʻapitoa aulelei, ae o le loloto o le agaga o masalosalo, e mafai ona latou faʻafiafiaina o latou malie .

O tamai povi e lelei le lagona malie

Mai ia latou faʻavae taua e mafai ona taʻua o le saogalemu, i luma o faʻamaoniga faʻapitoa, pe a fai o le tulaga e le talafeagai, e mafai ona maʻi le povi.

Taurus e iloagofie le tomai alofa, latou, faʻaputuputu malosi faʻavae natura, e mafai ona avea ma tuʻufaʻatasiga, psychominalysts, pe mafaufau i le gasologa o le alofa. E taua tele i feusuaʻiga soʻotaga, o loʻo latou auai ai i le mauaina o se tagata e mafai ona faʻamalieina lo latou malamalama. E iloga ona iloagofie le onosai i le foia ai o faafitauli o aiga.

Malosi ma vaivaiga faailoga

Calves o se paie, vivii fiafia, eseese i le loto maulalo. E faigata tele ona latou feagai ma mea le fiafia. I tua atu o le toʻafilemu, ae i le taimi lava e tasi latou tigaina ai mai le poto.

Afai e iai se mea leaga e tupu i povi, o le a latou faʻasea pe a latou faʻatino i suiga i tulaga i tulaga lelei. Latou te eseese ita ma le lotoleaga. O le taurus o le a le vave faʻaali atu ona ua pa'ū lona vaivaiga, ae o le a maitauina lona fefe i se taimi umi. Mulimuli ane, o le faʻafitauli o le osofaʻiga e mafai ona sasaa i totonu o se taufaamataʻu mataʻutia, taʻusalaina o fesoʻotaʻiga.

Ae o tamai povi faʻaalia naʻo le verteex o le aisa o o latou aafiaga. Atonu latou te ono aʻafia le matapeʻapeʻa, faʻalumaina i le faʻaputuputu aʻiaʻi, faʻatapulaʻa i le lalolagi lalolagi.

O tala ati e iloga ona iloga i le malosi malosi ma le faigofie o le mea moni, le tomai o le psychologist. Faʻatumu le malamalamaaga ma faʻamatalaga, povi e mafai, faʻaaogaina o latou lagona, valoia mea tutupu i le lumanaʻi. Ua i velo o le agaga e aofia ai atamamai ma faiga lilo.

Tagata-teltsy

O loʻo iloga o latou i le faatuatua ia i latou lava, ma filemu ma le faʻatuatua. Atonu o le a le paie, ae a latou paʻu i le alofa, tatou uaʻi atu i le latou vaʻaiga lona lua i le maualuga. O tagata-taʻavale o ni masani masani, faʻamafanafana ma femalagaaʻi ma latou, ma faʻaalu se taimi i le fale.

Latou te alolofa ma iloa ona kuka. Matua le mautonu faitioga i o latou itu, faʻapea foʻi ma le le faʻamaoni ma faʻatinoina tulaga leaga.

Alu i fafo o ia lava, o se tama tau osofaiga ua le o lagona ni tuaoi. A maeʻa Skundal, ona latou masani lea lava malu, ae mo se taimi umi latou te manatuaina le faʻaʻailima.

I le alofa o loʻo i ai tagata lotoleaga, lotoleaga, ae faʻaalia ai o latou lava o se tane ma le fiafia i ai. O foliga taua e taua tele mo latou, faʻapea foʻi ma le lagona ma taleni.

Fafine Teltsy

Faia se tasi o le sili ona manaia fafine gredic ituaiga. O le fafine-Taurus e faamatalaina ai le malamalama, sosaiete, atoa foi ma le mafaufau masani. O loo ia taumafai mo se manaia ma le mafanafana tulaga, lanu, matagofie o le natura ma alofa.

Eseʻesea ma le faʻaeteete faʻaeteete, e iai lona ita malie ma se lagona sili ona malie, taumafai i le tamaoaiga ma faʻaputuputu, ae le gata i le mea taua, ma faʻaleagaga.

Fafine Taurus

O lagona filemu ma le fiafia e taua tele i le tamaitai talavou. I le alofa alofa, latou te tauivi mo Kunimoni, ma pe a e sili atu feusuaʻi, ma se pele ia te ia i le tele o tina. I se taimi ogaoga, e o mai i taimi uma e laveaʻi.

Autu o elemene

O tagata atamamai e faasoa mai uma le toasefulu ma le toʻasefulu o le fa o le tolu (poʻo elemene), e tasi o latou tali e tolu amio. Taurus Faamatala atu i mea elemene faalelalolagi lea, o le faavae o le tumau ma le faavavau. Elemene o loʻo fesoʻotaʻi ma le mautu, le malosi, tiute ma faʻailoga.

O elemene taʻitasi ma lona ituaiga o le tuʻuga e faʻailoa ai le ola "suavai" pule i le tino o le tagata. E talitonu tagata atamamai o ni sui o le lalolagi elemene o le Lymph, lea na maua ai le filemu, lemu ma le phlegmolelogy.

O Taurus e iloga i se uiga malosi ma le toʻafilemu, o gaioiga popole uma na tupu lemu, o le mea lea, mamafaga o loʻo faʻaalia ma potofasi.

O le stgmatic e lava lava mea faʻapitoa o loʻo latou oʻo atu ai. O Tales e le masani ona taʻuina i taimi uma o latou lagona ma e masani ona le mafatia mai le mafuaʻaga. Ae i le taimi lava e tasi o phlegmatics o loʻo iloga i le maina le malosi ma le manuia i le galuega, gaosiga ma paleni. E aumai ai i latou mai le agaga paleni, e tatau ona e taumafai lelei.

Ma mulimuli ane, matou te fautuaina oe e vaʻai i se ata manaia tele:

Faitau atili