O a miti o se galuega fou i luga o miti a Miller, prozororova, Ezop

Anonim

Galuega i se nofoaga fou e o faatasi ma le tele o lagona eseese. Ona o lenei, o le tagata o le tagata o le tagata o le po e masani ona asia e miti e fesoʻotaʻi ma se tulaga fou, o se au fou. E mafai ona tatau ona mafua mai i aia tau vailaʻau i le faia o faʻamatalaga fou ma ave se faʻailoga maoaʻe ma le loloto. Miti faʻauigaina o le a fesoasoani ia te oe ia e malamalama ai poʻo le a le mea fou o le miti, - ia manatua auiliiliga o le moe.

Faatauaina lautele

O se mea lelei o le miti o se miti lea o le miti e i ai le avanoa e alu ai i se fale faigaluega fou, le masani ai. O sea miti e mafua ai se meaalofa mo le tau - o se avanoa e mauoa ai.

I le taimi lava lea e tasi, o se faʻailoga leaga o se miti lea e te sau ai i lau masani masani, ae mo nisi mafuaʻaga e te le manaʻo ai. O se vaʻaiga mamao o le po e vaʻaia ai faʻafitauli matuia ile galuega.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te miti pei o oe o loʻo saili mo se fale faigaluega fou, manaʻo e saili le sili atu filifiliga nai lo lau gaioiga i le taimi nei, i le olaga moni, sili atu le toʻafilemu ma le manaʻo.

Tagata faigaluega

Afai o se galuega fou i le miti na mamafa tele mo se tagata moe, i le olaga moni, e ana lamatiaga, e ana lamatiaga, e faʻaalia ai tagata maualuluga, faʻaalia ai se tagata.

O se mea sili ona lelei o le po o le po o le taimi e maua ai e le tagata moe. O lenei miti o le a tatau ona saʻo faʻamoemoe ma talanoa e uiga i le faʻalavelave o soʻo se mea o iai i le mea moni.

O se uiga faʻaalia o le faia o se miti na ofo ai le miti e le faigaluega i le faʻapitoa. I le tasi itu e tasi, na ia alu ese ai i le olaga sa tele faigata o le olaga, ma i le isi itu, e mafai lava ona tatalaina foliga tulaga ese o lona uiga.

O le miti lea na ofo ai le miti e saili ai seisi galuega, fai mai o mea uma e umi se taimi i lana fale faigaluega, ma ia mafai ona faigata mo uo ma tulaga o tagata pulega.

Saili galuega fou - faamatala

MULI O LE A LE MAFAUFAU O LE TAGATA FAAFITAULI E tatau ona suʻesuʻe mo galuega fou, ia latou lava faʻailoga taua ma e mafai ona faʻauigaina.

  • Siva lelei - o se miti, lea na tupu ai le miti e suʻe se galuega fou. E na te mauaina le aoga mai le galuega na amata. O le miti ua faʻaalia ai foi le le fiafia i le le fiafia i ona lava tulaga tulaga ma vaʻai le avanoa e faʻasaʻo ai le tulaga. Afai o mea uma e talafeagai, o le tulaga o le a vave ona alualu i luma.
  • Ma se faʻailoga lelei o le po vaʻaia, o le tagata moe e valaʻau mai fuainumera mai faʻasalalauga eseese ma asiasiga faʻatalanoaga. O le uiga o lenei moe o le mea moni o miti o le a ausia le manaʻo ona o le finafinau ma taumafaiga.
  • A faʻapea o le tagata moe o loʻo sailia ma le malosi le galuega, ae o ana taumafaiga ua faʻaaogaina, o le mea moni o miti o le a faigofie ona maua se auala e le aoga le fiafia ai. Afai o se ata na miti mo oe le sili atu nai lo le taimi muamua, e alagatatau ai ona faanatinati ia sili atu nai gaioiga e suia ai tulaga.
  • Afai o loʻo sailia se tagata i se galuega fou i le miti ma sa ia manuia lava ia te ia, i le olaga moni naʻo ia e tatau ona faia le tiute o le taʻitaʻi, e puipuia lona lava manatu ma lona fiafia i ai. O le a faʻamalosia ai le pule o le faʻatupe i sosaiete. O le moe foi o le mea e sili ona lelei.

Tofi

Miti ma faatalanoaga - tulaga taua

Mo le saʻo le faʻauigaina o miti, lea na maua ai e le tagata moe se avanoa e pasi ai se faʻatalanoaga, e taua le faʻaaogaina o le manuia o lenei mea na tupu ma isi taimi moe.

Afai o miti i luma ole tagata ua molia na faʻaalia ai o ia lava mai le pito sili ona lelei ma maua ai se tulaga faapeʻia, o le mea lelei o le emei e sili ona loto i ai i le olaga moni.

Afai o se tagata e leai se galuega ua leva ona i ai se miti, lea na ia tuai ai mo se faʻatalatalanoaga pe matua popole i ai i taimi, atonu e aoga le mauaina o se isi nofoaga. Masalo, o miti moni e le pisi.

O le isi taua o auiliiliga lea e aoga tele i le faʻalauiloaina o le faʻauiga o ia miti o le masina fanau mai o se miti. Mo miti na fananau mai i le vaitaimi mai Setema ia Tesema aofia ai, o se miti e uiga i se faʻatalanoaga e le mafai ona sili atu le taua ma e ese se faʻamaʻi o le a faʻaauau ai o se faʻamaʻi o gaioiga o le a faʻaauau ai se faʻamaʻi o loʻo faʻaauau pea o le a le mafai ona faʻaauau pea gaioiga o le a faʻaauau ai se faʻamaʻi o loʻo faʻaauau pea o le a le faʻaauau ona faʻaauau pea le faʻamaʻi.

Aua o tagata na fananau i le vaitaimi lea mai Me ia Aia Aukuso, o se miti na faʻaalia ai le faʻatalatalanoaga, e vaʻaia e le agaga faafetai i tagata ese i le olaga moni. Atonu foi o se meaalofa mo le malaia mo le muamua faia gaioiga saʻo.

Galue i le ofisa

O le le lelei uiga o ia miti e tatau ona fanau mai miti na fananau i le vaitaimi mai Ianuari ia Aperila. I le latou tulaga, vaʻai se galuega fou poʻo se faʻatalanoaga i se miti - i faigata poʻo ni aʻoaʻiga poʻo ni aʻoaʻiga toe foi mai i le fale faigaluega. E oo lava i faʻamasinoga faʻamasino e mafai.

Miti Miller

E tusa ai ma le faʻauiga, lea e maua ai lenei miti, o se galuega fou i se miti o se faʻailoga malamalama. Afai e tatau ona galue malosi le miti, i le olaga moni, o le a ia sau lava i lana sini pe a taulaʻi uma malosiaga uma i ai.

O le vaʻai o le po, lea na maua ai e le miti se avanoa e suʻe ai se galuega, e le fuafuaina se faʻamoemoe e le fuafuaina o tupe maua mai i se tulaga fiafia.

O se faailoga le lelei mo se fafine ua i ai se miti lea na maua o ia i se housekeeper i le galuega. O ia lava faʻailoga molimau aitalafu ma le loto maʻalagi faia, sui tuʻuina atu o loʻo teteʻe i galuega faʻasoesaia. Ma le isi, e le pei o Ia.

Miti faʻauigaina prozororova

Lelei faʻailoga - faigata galuega i se miti. O ia o le tauiviga taui mo taumafaiga faʻapipiʻi i le olaga moni. Saili i le po e vaʻai i galuega fou ma i le taimi mulimuli ane ou te maua ai - i se tulaga manuia i le mea moni.

Afai sa le faapaleina le maelega sailiga mo se nofoaga fou ma le manuia, sa lei fuafua e oo moni lau miti. Peitai, aua le lotovaivai, aua o nei tulaga e le faavavau.

Miti Ezopa

O se miti lea o le moe o loo tilotilo atu tagata mo se galuega fou, e taʻu mai ai le ola moni o le miti e le faamalieina i lona lava tau tupe manuia po o matafaioi galuega o le e tatau ona faia i luga o le galuega oi ai nei. O lenei miti o se faʻailoga e lafo ai se tagata o lona uiga.

Faitau atili