Faailoga faailogaina ma le fiafia i le taua o nei

Anonim

Faailoga faaipoipo e matua fuafuaina, e mafai ona latou fai talaaga. Aua le manatu faatauvaa i lo latou aafiaga i lou olaga, auā na tofotofoina i latou mo le seneturi - tuai o faʻataʻitaʻiga. O faʻailoga ma ni faʻailoga ma tagata faʻatau e mautinoa lava e aʻafia ai lou olaga, taumafai e fai ia sili atu ma lapataia e faasaga i faʻafitauli uma e fesoʻotaʻi ma lou olaga.

E le mafai ona avea ma tagata poto masani, aua o popolega faifai pea i le eleele o le a le mafai ona taʻitaʻiina oe i le manuia, ae o le a maua ai omiga. O se tagata manuia o le a le faalagolago i le masani ai, o le a ia gase i le auala isi. Ma le, e tatau ona e aloese mai le leaga tele ma e le mafai ona ave ma alu i le manuia.

Ae i ai i ai, o faʻailoga e aumaia ia i matou le mea lea, e uiga i faʻamatalaga e uiga i le atulaulau, lea e i talaatu i lo tatou malamalamaaga. E tatau ona e malamalama o soʻo se gaioiga e atagia mai i totonu o le vateatea ma malamalama ai ma faʻatatau. Ma e faʻapea foi matou, i pologa a le Atua, matou te leʻi tulaʻi mai i le lagi, ua ia faʻailoa mai ni faʻailoga faapitoa e ao ona matou faia pe a manaʻomia. O lenei popolega o le tupu faaliliu, o le a tele isi e uiga i tulafono.

Faailoga e tatau ona matauina. I lea tulaga, e le o le tele na puʻeina latou a o latou aʻoaʻoina ai lou olaga, poto ma le malamalama. Latou te fesoasoani ia te oe ia sili atu lou olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fou

O mea ma faʻailoga ma tagata faʻatau e tatau ona maitauina

Mo le faaipoipo faaipoipoga, ioe, e tatau ona tatou usitaia se seti o mea. Faatasi ai ma i latou na ua matauina ona matauina, pei o le filifilia o le talafeagai aso o le faaipoipoga. E le tatau ona faʻailoa mai i ai igoa i ou lava suiga, pei o le "ulaula o faʻaipoipoga aso"

Ina ia faia se faʻaipoipoga faʻaipoipoga mo tulafono faʻalelotu uma, e manaʻomia le taumafai malosi. Peitaʻi, ina ia mafai ona faia le sili atu le tumau ae le o le tuiina o le tuufaatasi ina ia talia le ita ma faanuupo e le paʻu i luga o le ulu o le fou fou. Pei o le:

  • E le tatau i tagata fou ona tuuina atu a latou tatagi i soo se tasi, pei o tagata o lo o vevesi i le malosi le malosi e mafai ona "le atoatoa" fou. O le tuusaunoaga o fanau laiti e leʻi iloa le mea faʻanoanoa io latou tausaga ma mafai ona faʻamanuiaina "tausi pese." O se mea taua tele lea mea, i le ala.
  • Mama e tatau ona matagofie tele ma lelei, e sili atu, e sili atu i latou tutusa tutusa. E tatau ona lamolemole ma atoatoa le malolo i luga o le tamatamai lima, ona le le sao le ulugalii faʻaipoipo fou i le taimi o le a ola ai ma le agaga.
  • I le tala atu i molimau, e le mafai ona paʻi atu i le pad lea o loo pepelo ai le faʻaipoipoga mama. E te lamatia atoa poloka le ala o mea na tutupu i lau faʻaipoipoga pe a e faʻatuatuaina le pad i ou lima latalata i aiga latalata.
  • O lima o fou faanatinati e le tatau ona leai ni mea teuteu. O se le amanaiaina faapea mo le talaʻaga faʻaipoipo, o tu ma aga ma le alualu i luma o le sauniga, e le mafai ona tuʻua le mafuaʻaga i lou olaga i aso uma: pe a mafai ona e manatuaina lau teuteuga.
  • Nofofua, e leʻi faʻaipoipo e leʻi faaipoipo i molimau i le taimi o le faʻaipoipoga - o se tasi o na o le a faʻaaogaina mea uma. E faʻapea foʻi pe a uma ona mauaina e molimau a le Atua i la latou lava mafutaga, o se tasi lea o faʻailoga sili ona malosi. O lea o loʻo fai mai afai e tulei ese lau faʻaipoipoga isi fatu i fatufatu e toe faʻafouina, o le a le pala lava.
  • E le tatau i le tane ona iloa le mulilua aʻo leʻi faia le faaipoipoga. Ua leva ona leva le pule, ae o le a le aoga pea. E le tatau ona faia le tane ma le mafaufau i se ofu faaipoipo. E tatau ona auina mai e le alo tamaʻitaʻi i luma o lona filifilia pe a maeʻa le faʻaiuga o faʻavae uma, pe a maeʻa le faʻasologa o vaʻaiga uma i ipu ma lagona e tatau ona vaʻaia e tagata uma mo le taimi muamua.

E le manaʻomia le faʻailoa o tautoga o le faʻamaoni, le lava le filifilia o le Numera saʻo, "o le tala lea a le Resitara mai la matou filifiliga saoloto. E moni lava, o le faʻaiʻuga o se faʻaipoipoga matagofie, e manaʻomia ona e onosaʻi ma le tele o manaʻoga e fesoʻotaʻi ma le nofoaga e faʻatatau i le vave ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga ma le taimi o le faʻaipoipoga O se sao taua e faia e ala i le faiga o filifiliga:

  • E le mafai ona faʻataʻitaʻia faʻaipoipoga i le 13th.
  • E le manaʻomia e faʻaiʻu lau faʻaipoipoga i se taimi e oso ai le tausaga, aua o le sili ona ogaoga mea sili ona ogaoga na tutupu i le talaʻaga ua amata ona oso aʻe i tausaga ua oso. Faʻataʻitaʻiga: PASDAD I Leving Boadhad ma o le pala o le malo o Roma na tupu i lenei taimi.
  • E manaʻomia le faʻatinoina o le sauniga aʻo leʻi taʻele.

I le ala faaipoipoga

O uiga o faʻaipoipoga, lavalava ma ni teuteuga faʻapitoa

"E le afaina le mea e faaipoipo ai. O le mea autu o lo latou alofa le tasi i le isi, o lona uiga o le a latou fiafia. " Lenei, i soo se taimi, o le alofa na faia se matafaioi i le tusiaga o pepa aloaia mo le faaipoipoga. Ina ua uma, mamago faʻaipoipoga, faʻatauliaʻiina o femalagaiga ma le tuʻinanau, ua uma ona faʻatumu i le lagi, o le a mafai ona e savali faʻatasi i le tino o le lalolagi. E ata le Atua, ma o le a e le fiafia.

O le mafuaaga lena e aoga ai le filifilia o se agaga mite i le agaga. Ae ui i lea, afai e te manaʻo pea e taofia uma le tau o le mea e fesoʻotaʻi ma le sili atu o la matou teine ​​matagofie - o le lumanaʻi Zhiagshka, ona e tatau lea ona e tilotilo i le lata mai, e fuafua i lau vaisu:

  • Ofu (E manaʻomia le ofu e luluina ai le ofu ato, o ai e iai mea uma i luga o le tagata i luma ma faʻatino ia te oe e talia ai se mea faapena. Meaalofa e aunoa ma le taunuuga);
  • Fatu (faatusa o le mama, mama);
  • sikale (ua taʻu atu le ulu o le teine ​​ae le o le Fata e faʻaali ai o lenei ua le o ia o se teine, ae o le fafine);
  • Se mea tuai (reliction relic, lea ua auina mai i lea augatupulaga i lea augatupulaga. E manaʻomia o ia o se teuteuga);
  • O se mea na ave i le aitalafu (na o le laki o le aiga o le aiga ua aveina. O lea ua latou foliga mai ia te oe fiafiaga o le aiga olaga e le mafai ona olaola E le o manino mai lau maualuga o le faafiafiaga. O faaipoipoga i le faaipoipoga, tonu?);
  • Se mea lanumoana (faatusa i le malosi malosi)

O Le Faaipoipoga O se Agataiga Lelei Mataʻu o le Mama o Manaoa o Tagata ma O le Itu A o Faigofie Faipule - e fegalegaleai lea o ni agaga se tasi ma se filo e tasi ma le filo e tasi.

Toalua

Faitau atili