O tupe o tupe o le ata ma le talitonuga, o le a le tafe ma pa'ū

Anonim

I le pito i luga o le tupe o laʻau ma le talitonuga faʻatele e sili atu nai lo le tele o isi laʻau. O le tausiga lelei o lenei laau, o lo o i ai i se tasi fale, o le a aumaia ai le tamaoaiga o aiga, tamaoaiga ma le fiafia. Faʻapea foʻi, o le moa foi e faʻaalia ai le malosi o loʻo i ai nei i le fale, ma taʻu i le mea o loʻo faʻatali mo tagata o loʻo nonofo i le fale i le tulaga o tupe.

Faailoga mo le tausiga

E talitonu o le sili ona lelei le malosi o le va o le tino ma o loʻo faavaeina i luga o le laʻau tupe ma o le a tupu pe a matua o ia i lona lima poʻo se tamai gaioiga. O lenei laʻau e sili atu nai lo isi mea mo isi, e taua le faʻatosina ma mataala. E tatau ona tausisi i mea nei o le a ave:

  • Faatasi ai ma Tolstanka, e aoga le faia o ni uo moni ina ia fesoasoani i le faʻatumauina o mea lelei. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai le tatou mataala ma tausiga. O lenei fugalaʻau le fugalaʻau e fiafia i fesoʻotaʻiga - e tatau ona taʻu ia te ia e uiga i ana mea tau tupe ma faʻafetai mo le fesoasoani. E sili mo lenei o le siosiomaga e talafeagai.
  • E manaʻomia le tauʻamuga e leʻi faʻaputuputu le pefu i luga o laʻau i luga o laʻau i luga o laupepa, e faʻaleagaina ai le va o le soifua maloloina o toltanka.
  • Tuu le ulo ma lenei laau e sili ona lelei i le itu i sasaʻe o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Peitaʻi, e manaʻomia le faʻamautinoaina o le fea luʻitau o le a le paʻu.
  • I lea taimi, e taua le noatia o pili i le tupe faʻaalu poʻo le i ai o le i le va o lau. Mai lea taimi i lea taimi e aoga suia ai i latou i tagata fou.

Aulama

Isi Faletupe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talitonu o le tupe laʻau e le mafai ona tuʻuina atu i isi mea eletise, ma le δινaga. Aemaise lava, o lenei e faʻatatau i TV, Microwaves ma telefoni feaveaʻi. O le mea moni o lenei metotia e avea lava ma se mea lelei malosi.

O lenei laau e fiafia i le mumu - e faʻamalosia ai le malosi o le afaina o tupe. O le a faʻapipiʻiina se fofo lelei i le tolstanka i le vazon o mumu lanu. E mafai foʻi ona e fusiina pe o le laʻau lava ia i se lipine mumu.

Faatasi ai ma pasi uma poʻo le tupe na maua i isi auala e aoga tele le vavaeeseina o le tasi tupe siliva ma mo sina taimi tuʻu i luga o le vai i luga o le tupe. Lenei o le a faʻamalosia ai le manuia o le olaga faʻa-ola i mea lelei.

O le togi e le gata tupe. O le a fesoasoani e faʻateleina avanoa o le mauaina o oaʻoa, o le faʻalavelaveina o tupe o loʻo fesoasoani. O lenei faiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le paʻu o le efuefu - I lenei auala, o le a e tuʻufaʻatasia le tausiga o le toto ma le aʻafia o le tupe.

Faʻapipiʻi se tupe siliva i totonu o se ulo

E i ai se auala sili ona lelei e sili atu ai le faʻateleina o le malosi o tupe i le taimi umi. I lena taimi, pe a e totoina se mafiafia i totonu o se ulo po o se mase, o nai tupe siliva e tatau ona tuu i le eleele.

O le tele o auala o le faʻatautaia o se faʻalapotopotoga:

  • Tupe siliva i soʻo se aofaiga e i ai se ulo i luga o le pito i lalo ae leʻi faʻatumuina i le eleele ma toto se tupe.
  • Tusa ma le isi talitonuga, o tupe siliva e tatau ona avea ma se aofaiga gata tolu, igoa foi. I lenei mataupu, o le malosi o le laau o le a malosi ma taulai aʻe.
  • Afai e te talitonu i tagata lagolago a le fng shui, o tupe e tatau ona manino o se aofaiga manino, igoa - valu.
  • O le isi auala o le tuʻuina lea o tupe e tolu i lalo o le faʻatonuga o ia lava.

Tupe

O tupe o tupe o le fuga - aoga

Gaʻo - o se laʻau e fuga mai e seasea lava. E manaʻomia le faʻaali o le tausiga sili mo lenei potu fugalaʻau ina ia oʻo mai lenei taimi, o le malosi sili o faatosinaga. O le fugalaʻau foi e toese ai mea e tupu ai.

O le isi ponesi, lea e mafai ona maua i le taimi nei pe a o mea o fugalaʻau, o le avanoa lea e fai ai manaʻoga, o le a lava le mea e ono tupu ai. E sili ona lelei le fetaui ma mea miti ma aitia. Tagata o le fale i le vaitaimi lea o le a faia ai se polofiti mai le lautele o ituaiga o mea e leʻi mafaufauina.

Aisea e afaina ai le tupe

E le manaʻomia le popole ma le popolevale le atuatuvale ma popole, suʻesuʻe o se faʻailoga taua i le maliu o le tupe laʻau ma le faʻamaaloga o le tupe faʻatauaina o le tupe. O nei faʻafitauli o se faʻafitauli e mafai ona tupu i soʻo se potu laau.

E amata i le, e aoga le mafaufau i mea nei:

  • Oka le saʻo o le tausiga.
  • Tausisia le sili atu le lelei tulaga o le susu ma le vevela.
  • Fetilaisa masani.

E tatau ona e fetuunai lau oe lava toto. Afai o suiga na faia i soo se mea o le a le taitai atu i se mea ma o le a faʻaauau pea le toto, e mafai ona motusia, e aoga le tipiina o le tau le soifua maloloina ma toe tuʻuina atu, tuputupu aʻe, tuputupu aʻe o se tupe fou.

Tupuu o Lona Aufa

Afai o lau Toltanka ua iai ni laulaau na mago ma pa'ū, o se faʻailoga lelei, pei ona latou faʻatusa mai ia gemstones. E taua le faʻaputuputu ma le totoʻa ma teu ma le totoʻa i lau atotupe e tosina mai ai isi polofiti.

Afai e mago ma tuu i lalo uma laulaau, o se faailoga le lelei. Peitaʻi o lona iʻuga na mafua ai ona taofia e ala i le faʻatautaia o lea mea o loʻo i ai se laʻau laʻau ma lona isi fetilaisa.

Tupe tupe o se meaalofa

O le fesili masani o le pe o le tupe e mafai ona tuuina atu. O loʻo i ai se tali lautele: O se tili laʻau o se meaalofa sili, aemaise pe a fai e faʻaalia i le faʻaipoipoga.

O lenei laʻau o le a te leʻo aua nei o le sao mulimuli i le manuia o le manuia o le aiga o le lumanaʻi. O le fusa o le lipine mumu o le a fesoasoani i le taimi nei o se mea alofa ma faʻamalosia le malosi.

Faʻapea foi, o le lipine o le mumu poʻo le mumu e aoga ona nonoa i le laʻau ni nai pili, matua mimilo i totonu o le paipa. E taua le tuʻuina atu o lenei fugalaʻau, lava le na o mafaufauga maoaʻe sili ona lelei. O moomooga o le ola maloloina ma le fiafia e tatau ona faamaoni ma fiafia.

Toatele Talitonu e le mafai ona faia le laʻau tau tupe mai le fale i le fale, aua o lenei gaioiga o le a avatua le faʻatoʻaga, ma e taliaina le meaalofa, ma o e na te aumaia le meaalofa. Afai e te talitonu i lenei talia ma le fefe i ai, o se laʻau o loʻo avea ma tagata e mafai ona totogi se laʻititi faʻatusa. O le a sefe mai uma mai ituaiga uma o lamatiaga.

E le fautuaina foi tagata faapopoleina e togi ai le ti o le ti o le lauti - e sili atu le tuʻuina atu i se tasi pe tuʻu i luga o le vaevaega i le ulufale.

Faitau atili