O lona uiga o le igoa o Mirra: le vaega ma le amio a le lalolagi

Anonim

E pei ona e iloa, o le uiga o le igoa e iloa ai le tele o vaega o le olaga: uiga, autu, amio ma le agaga faifaiva.

Faaalia ia oe lava le mea moni e masani ona le faigofie, ae o le igoa foi lea ma miti, o loo i ai le faamauina o faamatalaga e aafia ai o tatou olaga. O faamatalaga o se mea e pei o se isi mea faʻaopoopo se mea na saunia ia i tatou mai le iunivesete mo manuia gaioiga, e manaʻomia ona faʻamatalaina lelei.

E le manaʻomia mo manuia gaioiga e iloa uma a lalo o le vai o loʻo latou maua mai o faʻamatalaga, ae e le taofia ai. Taumafai e taulaʻi ma manatua, o le a le ala na e alu i le taimi nei, pe e te manaʻo moni e alu i le auala lea, pe o loʻo faia mea uma i le tulaga o aʻafiaga.

Ole fetaui ma isi igoa i fegalegaleaiga mafua ai foi. Aemaise le mataupu i na anotusi o loʻo i luga ma na tagata faitau ua uma ona mamafa i soʻotaga. Ia mautinoa e faalagolago i le uiga o le igoa i mataupu e le mafai ona e alu faʻatasi ma lou afa lona lua ma e taʻe lava i le tagi poʻo le scandals. NE 'e le lelei, ae le o lou tuʻi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mira

E pei ona afaina ai le igoa

O igoa lauiloa o faʻasalalauga e mafai foi ona fai mai e uiga i lou lumanaʻi, ona ua uma ona pasia le ala e faʻamalieina e tatau ona e faia. E le manaʻomia le matamuli ma mafaufau ia te oe lava i le talaaga o plagtarcarcere o le taunuuga o se isi tagata, o loʻo le faʻatagaina e le tusitala i le va o ia lava. E manaʻomia le alu i le manuia e tusa ma na faʻamatalaga ua uma ona iloa e uiga i le malosi ma uiga lelei o lo tatou lalolagi.

O se metotia tutusa o fegalegaleaiga ma uiga faʻamanatu e mafai ona fesoasoani malosi pe a e sauni e sui. Afai e te le manaʻo e te manaʻo e faʻasolo ou tamatamailima i le auala i suiga fiafia, ona le faia lea e lenei tala o lenei mea ma lou manaʻo e faia se mea.

E le manaʻomia le mea e taʻuleʻole i lea taimi ua taoto i lalo o lou suafa, ona e sau ai lea pe a leai se taumafaiga o nei olaga o nei ona po. E leʻo le tulaga lea, e masani lava ona mafai e tagata ona faʻatino le "mea" ona vaʻaia o le "agavaʻa o tagata ia ausia le tele o taumafaiga.

O le 'aʻai o le igoa e mafai foʻi ona maua ai se aofaʻi o faʻamatalaga mo se manaʻo e faʻaalia ai le o le malamalama o le tagata faitau, ma o le faʻauiga o miti ma le filifilia o ia tutoatasi.

Foliga o le igoa o Miropia

I le avea ai ma pulega, Mrara, talu mai le tamai tamaitiiti, o le a faʻaaogaina i le leo o le toto, i le malamalama, faʻaaoga le mafaufau lea e matua mautu. E matua mataga lava o se tamaʻi mirais, ona e avea ai ma taʻutaʻua lauiloa i le tamaitiiti.

E le tatau ona manaʻomia le faʻataʻitaʻi ma finafinau i le laititi mai iar. I le mamao, tasi le mauaina o nei uiga, o le a tausisi i taimi uma i se tasi mataupu faavae - "E te alu lemu - o le a e alu atili" ma le tauofoga uma o le lalolagi o le malosi o le lalolagi.

O foliga lelei o le igoa o MRRA: o le igoa lava o Mira e manatu faʻamanuiaina. E masani ona taumafai Mirra e fesoasoani i tagata, aua foi ona faatiga i se tasi ma e le tamoe i mea leaga leaga. E masani ona fesoʻotaʻi i le iʻuga, aua neʻi paʻu ma sologa lelei ma isi.

O foliga le lelei o le igoa o Mirra: Mirais i nisi taimi e le masani ai ma e matua finafinau, mafai ona ulufale i ana filifiliga mo tausaga, ae aua le ulufale i le faaiuga.

Auiliiliina pea ana lava amioga mai isi.

Igoa o le Lalolagi

Lagolago i le ola o le tagata

Ioe, o lenei faamatalaga o lenei igoa e le mafai ona faʻaaogaina i vaega uma o le socias o le olaga o se tagata oona, e manaʻomia mo se vaega faapitoa o le olaga:

  • I le olaga faaleaiga. O le aiga o Mirra o se le masani ai le faʻaletonu, lea e teteʻe i le i ai pea lona toʻalua. Ona o le faʻamaualuga faifai pea o le mafutaga, o loʻo tupu lava le sauaga, ma le ita ma le faʻaaloalo, o osofaʻiga eseese o Mirasha o le a le tuua le filemu o Mirassa. Ina ua uma le sipela muamua, tusa lava pe o se mea, o se teine ​​malu ma lelei o le aʻoga ma tamaiti aʻoga, o le a liliu auai i mea uma e siomia ai.
  • I le galuega. O le siosiomaga galue i taimi uma o se tina talavou, o loʻo taumafai pea e toe iloilo le tinoitupe a lana kamupani ma atili ai ona aoga. Na te manaʻo atoatoa e galue, o Miropia o loʻo manatu o se ituaiga o Caphiolic, e seasea na alu atu se poloketi e leʻi maeʻa i le Desktop i le upu faila.
  • Pisinisi ma galuega o myrophy. E masani lava ona siosiomia ai pea e ia teʻi lava pe afai ua faapaiaina o ia i lana galuega, e le tutusa o ia e tusa lava ma le lalolagi o pisinisi. O le a mafai ona ia tuʻuina atu i le tulaga o le lafoina o pisinisi o loʻo feoaʻi ma faʻaliliu se gaioiga masbac o loʻo faʻatino i totonu. E ui i lea, e masani ona faʻapaʻia lona tomai, ma e le mafai ona ia faia se mea.
  • Alofa. E oʻo lava i le alofa o mataupu, talavou Mirassa e matua finauina ma fuafuaina, e le mafai lava ona ia faaipoipo i se tagata i lalo ifo o lona tulaga lautele, ma morrai i le faʻaipoipoga. E tatau ona e mataala i le tirry, aua o lona uiga o le natura o le alofa, uiga o se teine ​​talavou, e leai se tasi na faaleagaina o matagi.
  • Le soifua maloloina ma tusiliga e igoa ia Mira: O le soifua maloloina lelei o le ERRO e masani lava ona maoaʻe, faʻaseseina. E mafai ona ia tauaveina lava siama i le leiloa lava ia, ona lagona le vaivai o nisi taimi. E manaʻomia e Mirra se suʻega masani faʻafomaʻi.

Fafine

Lauiloa uiga ma le igoa o Mirra, patrons ma faailoga mo le igoa

O MRRA Gordin, Mira Sausenova, Shirna Miropia - O nei fafine uma ua alualu i luma manuia i mea uma ma pisinisi. O le teine ​​ma le igoa o Miropia o se gafatia tele mo le mauaina o ana agavaʻa, o le isi mea e le masani ona faia le sili atu taumafaiga e ausia ai lona faʻavae. Ae o lenei ua uma ona matauina ni mea taua a tagata.

O le faʻailoga o le Zodiac ma isi faʻailoga e aʻafia ai le faʻavaeina o le tagata taʻitoʻatasi o se igoa faʻapitoa e sili lona taua. Ma, o le laau aulelei ma Zodiac Sig e masani ona maua ai nisi faʻamatalaga mo se tagata, ona e mafai ona latou suia lona olaga.

E le tatau ona e amanaia au lava tupe ma taleni, e le tatau ona e vaavaai atu i le mataʻutia o lou natura, oe na tuʻuina atu ia te oe ma le igoa o le olaga ma e te lagona ai le ola moni o le ola ma e te lagona ai le ola moni o le ola ma e te lagona ai lona ola o le olaga ma e te mafai ai ausia maualuga le fiafia:

  • Zodiac Mirra - Taurus.
  • Planet - Venus.
  • O le lanu o le igoa o le mirra e paepae.
  • Fiafiaga o le laau - palapala.
  • O le togavao o le mirra - fugalaʻau o le mirta.
  • O le tagata o le igoa o le igoa o Mirra - Ostrich Ema.
  • Stone-Taasman Mirra - Paʻepaʻe Paʻepaʻe.

O faʻailoga na o loʻo feagai ma teine ​​ma le igoa o Miropia. Tasi le mea e mafai ona fai atu mo le mautinoa: E leai se mea e mafai ona taofia ai se tagata na fia maua le manuia. Na o lona lava faʻaletonu ma le le mautonu e mafai ona sosolo i lalo mai le ala, ma soʻo se faʻamatalaga e uiga i le itu o le mafaufau ma le faʻamoemoe e le avea ma se tasi e te le manaʻo ai.

Faitau atili