Tatalo mo fefaʻatauaʻiga - malosi fesoasoani i mataupu

Anonim

Fefaatauaiga togafiti i taimi uma sa i le manaʻoga i tagata faʻatau. O fefaatauaiga i gata, tagata pisinisi, tagata e aofia ai le le amanaiaina o le malosi faifaiva ma tatalo mo fefaʻatauaiga. Ioe, o faʻataʻitaʻiga ma masini faatau faʻatupu ma faamaneta e le o filifilia, ae faapea foi i le tulaga faʻapitoa, e mafai ona fesoasoani i le tulaga ma le manaʻoga.

Manuia le pisinisi

Le a le ituaiga paʻia e tatalo mo le manuia faʻatauga?

I le Orthodoxy, e leai se agaga faʻapitoa tatalo mo fefaʻatauaiga. E mafai ona malosi se upu tatalo, pe a fai ua e faia se tatalo maʻoloto saʻo ma avea o se tagata tapuaʻi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O ai e mafai ona e talia ai au tatalo? Muamua o mea uma, e tatau ona e manatua po o ai i isi taimi i se isi tagata talitonu, ma faatasi ai ma lona ola atoa, o Tagata leoleo.

Ana le gata i le agelu a le tagata lava ia o le tagata tausi, o le tagata orthornera, o lona faia se gaioiga e fesoʻotaʻi ma le lalolagi nei:

  • Ioane SOVIVSKSKY;
  • Prestadon trimetkytbally;
  • Seraphim Sarovsky;
  • E alofa tele Ioane;
  • Nikolaii ma le fiafia.

Afai e le masani ai le tagata faʻatau ma le tusiga e leai se tasi o tatalo na faʻatalanoa i le atua o loʻo i luga, e leai se mea e puipuia ai ia i le fesoasoani i le fesoasoani maualuga. E oo lava i se tatalo faapena, e sau mai le loloto o le fatu, ua tautala atu i se faatuatuaga faaola, e mafai ona oo atu ai i taunuuga o mea matagofie.

Texts o malosi Orthodox tatalo mo fefaʻatauaiga

O le faʻaaogaina masani o faʻamaumauga o le a fesoasoani e suia au fefaatauaiga, o le a tosina tagata faʻatau, faʻateleina faʻatau ma fua. Faafetai i le lagolago o le maualuga malosi, o le a tupuola lau pisinisi, ma o le leaga o ituaiga o tagata-tagata atamamai ma le finafinau o le a le faailogaina.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E mafai ona e filifilia ni upu tatalo mai le lisi. Naʻo le faʻaupuga, e manaʻomia le usitaʻi i fautuaga ua saunia ae aua le masalosalo i le mana o le tatalo.

Tatalo Agelu Tumaoti

O le tatalo o loʻo feagai ma le agelu o le Tautua na faʻaaogaina e le au faʻatauga i luga o Rusia anamua. Na fesoasoani o ia ia latou iloaina lelei a latou pisinisi.

O lenei tatalo, lea, a o leʻi oo i o tatou taimi, ma taofia ē e nonofo ai i le nuu o Velian Commiten Bord Kolivan o se tasi o sili ona malosi. Na te maua le laki manuia i le pisinisi fefaatauaiga. E tatau ona faaleoina i aso uma aʻo leʻi amataina fefaatauaiga.

Tusitusiga:

Tatalo Fale Nofovili

Tatalo Ioane SochIvsky mo le manuia fefaatauaiga

O le pe'āvaʻa o i latou uma e fesoʻotaʻi ma fefaʻatauaiga, o le sosoʻo lea o loʻo taʻua - o le mea moni o le mea moni o le au paia o le au paia o le au paia.

Tatalo muamua

O le tatalo, faʻatasi ai ma tusitusiga o loʻo maua i lalo, e tatau ona faʻamauina i luma o le ala e sili ai le ata o Ioane i le faleʻoloa o le Ekalesia. E manaʻomia foʻi le tu i luma o le tagata ua moli i luma o le au paia i le taimi o le faitauina o tatalo tatalo. Tusitusiga:

O le tusitusiga o le muamua tatalo John socheivsky

O le tatalo tatalo e tatau ona faia i le taeao ae leʻi amataina le fefaʻatauaiga. Aʻo le i tatalo, e mafai ona e taʻu atu i le paia o mataupu fiafia e faatatau i le pisinisi, fesili ia te ia e fesoasoani.

O le sini autu o lenei tatalo o le faʻailoa lea o tagata faʻatau, o lona fautuaina e faaleaogaina i aso uma, manino ma faʻamaoni. I le taimi lava e tasi, e tatau i le tagata faʻatau ona faʻamaoni i ana tagata faʻatau. O se tagata fai pisinisi o le a taumafai e faʻaopoopo ai faʻatau oloa e le faʻaseseina tagata faʻatau, St. John o le a le saofaga.

Tatalo Lona Lua

Faapea foi mo le manuia fefaatauaiga ma o tupe maualuga e mafai ona faitauina Isi Tatalo Fai mai foi i le John Stivivsky. O le a aoga e faʻapipiʻi le tusitusiga paia i totonu o le fale faigaluega. Tatalo Tatalo:

Tekst-vtoroy-moliviti-iainnu-sochavskomu

Tatalo Tolu

Fiesa e fesoasoani ia Ioane Skivivskykykykykykykykyky, ma le fesoasoani a lenei tatalo, ua fautuaina le taimi e te manaʻomia ai. O le le sauniga o loʻo faia i le afiafi, faʻatasi ai maligaoa a le Ekalesia. I luma o mastlar, e manaʻomia le setiina o oe i le tolu taimi ma le koluse faʻatau, e ifo ma tautala faatolu: "I le suafa o le Tama, le Alo, ma le Agaga Paia. Amene " . A uma, ona faitau lea o le tatalo i luma o le ikona o le paʻia:

Tekst-Drecey-Moliviti-iainnu-sochavskomu

O le faʻaiʻuga e tatau ona faʻatinoina i se faʻasologa taua tele i mataupu, pe a mautu le polofiti ma masani ai. Aua nei galo e faamatala John faafetai mo se fesoasoani.

Tatalo Seraphim Sarovsky

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei tatalo e masani ona fesili mo Sarov, e aofia ai le laki lelei i mataupu o fefaatauaiga. E fautuaina e tatalo i le Marmy i le aso atoa, Ma o le laki o le a le o toe umi lau uo faifai pea. Tusitusiga:

Moliva-Serafamu-Sarovskomu

A uma ona faitauina le tatalo, o le a e mautinoa foi upu nei:

Tatalo mo fefaʻatauaʻiga i Seraphim Sarovsky

FAAOPOOPO I IESU E Alofa Atu

Ina ia tosina le manuia o le fefaʻatauaiga fesoasoani i se tatalo na faʻailoa i St. John ma Breathful. O ia, muamua lava e tosina mai tupe manuia ma fesoasoani i se taimi puʻupuʻu e faʻateleina ai tupe maua. O le tusitusiga o le tatalo o ni folafolaga:

Proshenie-k-Ionnu-milostavoma

Talosaga ia John ma le alofa mutimutivale o le a sili atu ona suamalie pe a e faitauina i luma o le fasioti tagata. O aikona taumafai e suʻe se togafiti e faʻaali ai lana faila o Alms. A maeʻa le lolouina o tatalo, e manaʻomia tele loʻu taʻuina atu i le talosaga maimoa e fesoʻotaʻi ma fefaatauaiga, ma e le naʻo le mafaufau i le polofiti.

John Moshaila

I le taimi lava e maitauina ai le faʻaleleia o mea i le mataupu, ma le faamaoni faafetai tele. Aua nei galo e uiga i le agalelei ma le alofa mutimutivale - i le tele o taimi, foai mai isi mea manaʻomia, ona e mafai lea ona alu i luga lau pisinisi.

Malosi HoG Togi Nicholas

O Saint Nicholas Fesoasoani Fesoasoani i tagata uma o loo talanoa i ana talosaga, ma fefaatauaiga e leai se tuusaunoaga. O le tatalo o le naunau o le Atua i fefaʻatauaʻiga e sili i puipui o le ekalesia, i luma o lana ikona. E le tatau ona faia lenei mea i fafo atu o le malumalu, ae aua neʻi galo o ia e asiasi pea i le faʻasologa o le netura ma tuu le taugata tele, o le a sili atu ona taugata, o le sili atu ona taugata lau pisinisi. Tatalo Tatalo:

Tekst-Moliviti-Nikolayu-ugdodniku-Na -rgovlyu

Tele Vaega o Fonofai ma Tauoloa faafetai i lenei tatalo na mafai ona sao e o atu ai i le taimi o le faigata faalavelave.

O le a le fesili mo le Au Paia e uiga i le fesoasoani i fefaatauaiga?

E leai se tasi e te teʻena e faʻatau atu le faʻatauga muamua. Liliu atu i malosiaga sili ona maualuga i le tatalo mo le manuia fefaatauaiga, e le manaʻomia le taulai i le tasi tupe maua faʻatagaina. Mataupu Manatu Tatalo e tatau ona faia ia ia maua mai mo lenei tupe, e fautuaina foi le leo o le magaala.

O loʻo faʻatagaina le tatalo ma ou lava upu, le mea taua o le faia lea ma le faʻatuatua loloto ma mai le taʻele loloto o loʻu loto. O ni nai fautuaga:

  • Aua le fiu gofie pe a le o se pisinisi ona foliga mai ai lea o ni faʻafitauli;
  • Fesoasoani i taimi uma i taimi uma: lafo 'ese atms, fafaga manu felelei;
  • Tausia lelei le lelei o oloa na faʻatau atu: E tatau ona latou aoga mo tagata faʻatau ma tumau;
  • Aua nei galo e faafetai i au fesoasoani paia.

Ina ua maeʻa lenei faʻafaigofie talanoaga, o le a mafai ona e mauaina ni maualuga e le mafaamatalaina i lau pisinisi, ma o le taufaʻafefe o le a tumau i se taimi umi latalata ia te oe.

Faitau atili