I le leiloa o le uaina, manatua e uiga i le taliaina, ona o se taʻiala e faʻatino ai.

Anonim

Leiloa itula - e le o le sili ona faigata. Afai e te talitonu i faʻailoga, o mea faʻaletonu e ono tutupu mai ai. Ma e le tatau ona e manatu o le leiloa o le uati o le a mautinoa lava liliu le taimi leiloa.

Afai na e leiloa le uati, tusa ai ma le taliaina, o lau auala o le ai ai ogaoga faʻalavelave, o le a taofia ai le faʻaiʻuga o feuiaiga fou. O le taimi mo oe e pei o le taofi, ma e le mafai ona gaoioi ma atiina ae. O le faʻaleagaina o ou faʻamoemoe uma mo le lumanaʻi, ona e le o oe i le lumanaʻi atoa. Maeu le fefe, o se miti a le moemiti, ma le faʻamatalaga mai sea faʻamatalaga o mea na tutupu aua neʻi e popole!

Uati i luga o lima

Ae tatou mafaufau pe a mafai ona fananau mai sea faailoga. E moni lava o se taimi ua leva, ina ua vaai le uati i le tele o taulaga, ma o lo latou leiloa uiga lelei o mea uma. O le mafuie na faʻaleagaina ai le togafiti, na faʻaleagaina ai e le fili le olo - o se taimi lenei e faʻamagaloina ai ma fai i le leaga i ana miti uma.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae matou te ola i se taimi sili ona lelei, ma o le leiloa o tapu fatu o le a le taitai atu ai i se mala. I tua o le atuatuvale, o le itu faʻaonapo nei o lenei faʻailoga o loʻo tautala e uiga i le tatalaina o le le faʻamaoni mai tausaga laiti. E le mafai ona faagaloina e tagata le alofa i mea ma latou toso ma latou i soo se mea. Pau lava faamatalaga, ma leaga, ma e le mafai ona mou ese atu e aunoa ma se atofatufa, ae e aofia ai i se taimi ua ou uati, faʻatusa i luga o lou uati, faʻatusa le taimi. E aliali mai o le leiloa o le uati, na e vaeluaina ma le tele o faamatalaga le lelei. O le taimi lenei e amata ai le ola fou e aunoa ma le toe faia o mea sese muamua. Na avatu ia te oe e le faalavelave se taunuuga.

Atonu na e filifilia se faʻataʻitaʻiga e le o lelei tele mo oe lava, ma o le a fiafia le uati ona mou ese atu mai lou olaga e le afaina. Tamaitai talavou e le tatau ona ofuina sikuea uati ma itu, o latou e talafeagai o poava pe taamilo po o le taamilosaga. Faigata sikuea e talafeagai mo tagata tau aoga e mafai ona tau. Afai ua maliu faʻatasi le teine, na ia aveesea faʻafitauli o ni faʻafitauli, ma i le lumanaʻi, e le tatau ona fai sau galuega uigaina.

O lau vaʻai na pa'ū i totonu o le vai - Sauni mo se malaga umi, lea e te manaʻomia ai le sili atu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le tele o taimi sone. Afai na tanumia le uati i le oneone, se mea e le masani ai, faʻafuaseʻi na tupu. I aso o loʻa i le lumanaʻi, ia faʻaali atili ai ma fuafua mea na tutupu ina ia aua le faʻamaoni i faʻalavelave pe tatau ona saunia.

Afai ua maliu le uati na maua mai matua, o lena, o le vaitaimi atoa, o lona uiga o le taimi lena mo suiga tuai, faavasegaina e tumau ai ma taimi.

E le o faatali le taimi

Na e mauaina le leiloa o itula a se tasi - e iai se isi mea, sili atu le lelei, taimi avanoa. E mafai ona e faʻapipiʻi puʻupuʻu ma alu i ou pele, aua i luga o le aso masani e te le manaʻo ai i ai.

Wartast matamata

Afai o na o ia lava, o le uati o le a faʻamanatu ia te oe, e le tatau ona maimau ai se taimi, ua oʻo i le taimi e suʻe ai lou alofa. Vaʻai atu i tagata o loʻo siomia ai oe, e foliga mai e te matauina faʻailoga o le maitauina ma faʻafanua faʻa a ou tagata faʻamaoni.

O le Oti o se fiafiaga fiafia, nei e mafai ona e faia se manaʻoga toetoe o soʻo se manaʻo, ma e moni o le a taunuu moni. Ma afai e le taunuu, ua tape solo, ou te malaga atu i se mea le mafai.

Tagata e le naʻo le leiloa, ae na te lafoina foʻi a latou leo. Afai na e pikiina se charonometer, aua le faanatinati e olioli, mai le minute lenei o le a e manaʻomia se taumafaiga sili atu e sefe ai le ola i le tulaga tutusa. O a ufanafana mulimuli - o se faailo ua uma ona taofi mo oe. O le ae alualu i luma ma le taumafaiga, a ala mai le vai. Ae aua le tuʻuina atu i le amataga, a leai e te le toe foʻi mai ia te oe, ma o le tele o au galuega na o le a uma ona faʻaalu le tele o le taimi ma o le a tumau pea tupe.

E le tatau ona olaola le uati malo. Ua fai mai le vili i le vili o le vaeluaga o le aiga. E sili atu le tuʻua o se mauaina o se mauaina i le mea e tuu ai pe lafo ese atu, e leai se isi e mauaina.

Golden, siliva e vaʻavaʻaia, pei foʻi e pei foʻi e manaʻomia ai isi faʻataʻitaʻiga tau taugata, e mataʻutia lava. O le mea moni, e mafai ona ave se avanoa ma alu ese atu ia te oe lava. E le o le mea moni o le a ia aumaia ia te oe le manuia po o le tamaoaiga. A e iloa, o le uati e faaputuputu uma faamatalaga e o mai mai fafo ma sau mai le tagata e ona. Afai o le pele pele na leiloa le fiafia, agalelei ma i le tasi taimi mauoa, ia e lagona le saoloto e faʻaaoga le mauaina. Faatasi faʻatasi ma le uati, o se vaega o lona malosi lelei o le a alu ia te oe. Ae o se mea ua atagia mai ai o totonu o tagata mauoa ma e manuia le ma fiafia. E sili le sailia o lē e ana, i lenei tulaga e mafai ona e talitonuina i luga o le fugalaau.

E le afaina le fale ua minoi, e tusa lava ma pa. O faʻailoga uma o loʻo i ai i le tasi - o le uati ua malepe faʻailoga le taimi taofi, poʻo se faʻauiga o le faʻauiga - o se tulaga umi i soʻo se tulaga o gaioiga. A uma ona tau malulu i luga o le uati, ia le itiiti ifo ma le tasi maʻa sa maua, e taumafai e vave suia le vaega ua leaga, lelei, o loʻo taofia e le master i vaega.

Afai o se tagata tuai pe maʻi o loʻo ola i lou fale, faʻafuaseʻi ona paʻi mai i le puipui o le puipui na avea ma lona maliu o le fale gaosi. Ae afai e leai se sui tauva mo lenei uiga faʻanoanoa, o lou aiga o loʻo faʻatalitali i le faitioina o mea taua, o lona uiga, e leʻi mafaufauina.

Fiafia itula e le matauina

E le mafai ona tuʻuina le uati i soʻo se tasi ma i soʻo se auala. Faatasi ai ma le tuuina atu o se meaalofa faapena, o le a le mafai ona e vavalalata. Masalo o itula na foai e avea ma se vaega o le ola mai lē e ona. Ma le sili ona taugata le chronometer, o le a le tele taimi o le a ia alu ai.

Matamata o se meaalofa

E tupu, i se mea faʻatau meaʻai, e te leʻi matauina le uati poʻo ni mafuaaga e le tigaina e lafoai le taimi e le manaʻomia. Ona e taumafai lea e aua le faʻaaogaina nei uati i totonu o le fale. Ave i le faletaavale, tautau i se matala matala pe mai fafo o le fale. Tuu le atoa le lelei le faia o le matagi.

E toʻatele e manatu e leai ni itula e ova ai i fafo o le leo masani ma le mafai ona faʻaauau i mea o le olaga nei. Ua latou mautinoa lava, aua le iloa le taimi tonu, e le mafai ona alu i le taimi e feiloai ai, puʻe le nofoaafi pe i se aso. Ae ia manatua le natura o lo tatou natura o looia ma o le natura na tuuina mai ai tatou - ma i le taeao o le a e fefe ai pe a le tuai mo se aso.

Ma e leʻi paʻu i totonu o le popole, o loimata ma faaleaogaina sauniga taua, vaʻai oe i lalo o ou vae. Masalo e te leʻi leiloa le uati, ma faatoa filifilia ai i latou.

Faitau atili