Faʻailoga ma le supersts: E mafai ona taofi le fugalaʻau o le pala i le fale

Anonim

O le'tofaitau o le Flowbrist Swerter o loʻo taʻua o se fefaʻatauaʻi o le fasioti tagata, ma fesoʻotaʻiga faʻailoga ia agalelei ma leaga. O le iai o lona lava malosi, o le uo lanumeamata e le gata ona e faʻatamaʻia le potu ma le okesene ma okesene, ae ia vavalo ai mea e tutupu e fesoʻotaʻi ma aiga. Ma le tausiga lelei, o se fale o le fale e fiafia ai le Greening o Fonages ma le Buoy valivali o fugalaau.

Susulu susulu

O le a le tulaga ese o le 'au

O le tulaga le masani ai o le areto mo le fale o le fale e iloa i lalo o le tele o igoa - O le cactur o le Scoberger, o le Worbrist ua taʻua o VBarina. O le mafuaʻaga o le suafa o le Mesembrist e fesoʻotaʻi ma foliga o fugalaʻau, mo le Tesema o le taimi lea e o le foliga mumu poʻo fugalaʻau lanu meamata lanumeamata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le laʻau e tautau ifo i lalo stems, faʻaaogaina le malosi o 'au a le fale, taʻu mai i mea o le lumanaʻi ma foliga o latou foliga.

O le faʻailoga autu e uiga i le fugalaʻau lipoti: o le a le mea e foliga mai ai le amio lelei ma le siosiomaga i le siosiomaga. O se maʻa lanumeamata lanumeamata e faʻatusa mai o le pata ma le toʻafilemu i le olaga o aiga, o le fugalaʻau fugalaʻau mataʻutia leaga mea tutupu i totonu o le fale.

Eseese le taliaina ma le talitonuga faanuupo

O le sili ona leaga o le supa o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻafuaseʻi o fugalaʻau oti. Afai, ma le tausiga lelei, o le faʻafefeteina amata faʻamago pe faʻafuaseʻi, o se lapataiga a le motunomau i le sauniga o le futaʻaga. E tusa ai ma Egesite, o le oona o le ala e mafai ona faamatalaina i le lua.

  • O le laʻau faʻalenatura e fesoʻotaʻi ma se tagata faʻatau o ia na te aveina i le lalolagi o le oti se tasi mai tagata o lou aiga. Ia tatou faia faatauaina e gaioi pe a leai ni tagata matagofie i totonu o le fale.
  • O le faʻafuaseʻi ona mimigiina le vao mago e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga faʻafuaseʻi faʻalavelave i totonu o le fale. I aso anamua anamua, o tagata talitonu na talitonuina nisi faanuunauga, o lea na tuuaia ai le laau faaseseina i mala.

E oo lava i aso nei, e fiafia tagata taʻitoʻatasi o laʻau e fefefe e tausia le fugalaʻau fugalaʻau i le fale, ina ia aua neʻi faʻaitaina se lamatiaga faʻamataʻu. O nisi lanu lanu o tagata atamamai e le fautuaina e tausisi i le fale o le cactu scubberger lagona. E ui lava e naʻo se lapataiga na o se lapataiga, e le mafai ai e le laau ona faʻaleagaina le oti.

Paepae paepae

Parambrist fugalaʻau: faʻailoga lelei

E tutusa lava le siosiomaga i le fale, laʻau lanumeamata lanumeamata ma le mafiafia o le laumei e lagona le foliga o le mea sili ona vaʻaia. Ina ia faafetai mo le faʻaeteete tausiga ma le taimi puʻupuʻu, o le tautalaga vavalalata o lona faletua i le fesuiaʻiga e uiga i le fesuiaiga o le aiga.
  • Laupapa, fugaina i le faasologa, o se manatu lelei o le taliaina lelei i le lelei siosiomaga o nofoaga. O le aiga e masani lava lauiloa mo alofa ma le malamalama malamalama, le itu taumatau o tamaiti.
  • E tusa ai ma tulafono, e tatau ona fana e le vao ia Tesema. Afai o le BOODs na talepeina le New Year Day poʻo le taimi muamua o le taumalulu o le taumalulu, o le faʻailoga o se tausaga lelei ma fiafia e tumu i mea manaia.
  • E tupu o le paʻepaʻe o meafaitino aʻo leʻi faʻavaeina le vaitaimi. O sea faʻailoga ua folafola atu le fiafia i tafaoga faamasani poʻo galuega lelei i le olaga. Masalo o le a avea ma tofi mai i se vaega umi.
  • E tusa ai ma faʻailoga, o le fugalaʻau faʻaalia ai se tali vave i le le fuafuaina ma le leaga o malo ma mafaufauga leaga. Ina ia fuafua le le talafeagai, o le a tatau ona e manatuaina au malo lata mai. Lenei e le o se mea lilo lenei, a o le tagata e leaga malosi.

Afai o le cactus o slubberger fiafia i le fuga ia ia Aperila, faatali mo faigata tautupe. Peitaʻi, e le manaʻomia le sisoʻo, manumalo mai i faigata le mava o le a fesoasoani i le onosaʻi ma le galue malosi.

Fugalaau taufaasese: le le lelei le talitonuga

Talu ai o le Kerisimasi fale o loʻo i ai se malosi malosi malosi malosi, na faʻaoga ai le malosi o le siosiomaga siosiomaga. Faʻafetai i le lagona o faʻaosofia i luga o se manifinifi tulaga, o le ola o le fale o laʻau e le masani ai ona faʻataunuʻuina mea le afaina, suia lo latou tulaga. O le mafuaaga lena mo le foliga mai o foliga o le tagata lava ia, ae o le le lelei foi le vaaia o mea e uiga i le vao o le taufaasese.

  • Afai o le fugalaʻau fuga aʻe i se taimi mulimuli ane nai lo le vaitaimi faʻatulagaina, o se lapataiga lea e uiga i le falemaʻi i le aiga. E le mafai ona fesoʻotaʻi le taʻutaʻua o loʻo iai ma le faʻafitauli i le galuega poʻo le nofoaga o suʻesuʻega, o le tuai o lanu e faʻaalia ai se suiga o feeseeseaiga a le aiga, maʻi, tupe maua.
  • O le isi tagata leaga e le mafai ona fesootai ma fuga. Afai o le lanumeamata lanumeamata, e ui lava i tulaga lelei o le faia o tulaga, e leʻi faʻafiafiaina le tamaʻitaʻi ma fugalaʻau, o se faʻailoga o le lumanaʻi faigata vaitaimi. Afai o le lanu o loʻo aliali mai lava, o mea leaga o le a suia le laki.
  • O le tau fugalaau o le Meripobrist e matautia mo tamaloloa, latou te le fiafia ma faigata i le fale lea sa amata amata e lenei cactus tele E tusa ai ma le tupu o le tupuga, Kostak saili e aveese se tamaloa i soo se auala, e aʻafia ai le malosi o le malosi. O le mea lea, o tamaʻitaʻi o lo o feitati e nonofo ai e aunoa ma le au filifilia, ma teine ​​- aunoa ma se tama.

Aua le faʻatauaina le talitonuina o le tupu, o le mafuaʻaga atonu e le o se fugalaʻau poʻo ni faʻailoga. O se lapataʻiga lea e taua le gauai atu i mafutaga faʻale-tagata, e fesoʻotaʻi le DSSDS o loʻo fesoʻotaʻi lona faʻaiuga e le o le tamaloa.

Fale fugalaau

Fugalaau taufaasese ma astrology

Astrologingers faʻafesoʻotaʻi cacta slubberger ma le pito i luma o le olaga o le tagata. Ae ui i lea, o le laau ua manatu o le faailoga o feteʻenaʻiga ona o lau:

  • O le faʻailoaina mai o moli e faʻamanatu i ° ma le mufatia o ia lava e vaʻai ma malosi;
  • O le fugalaʻau e mafua ai le manaia o le fiafia i le paʻi e ala i laulaʻau ma le masani ai matagofie fugalaʻau.

O le loto gatasi o faʻafeagai, e tusa ai ma tagata atamamai, o le faʻamalamalamaga o loʻo faʻaalia ai tagata o loʻo i ai i taimi uma e le mafai ona toe totogiina soʻo se feeseeseaiga ma faʻavaeina fesoʻotaʻiga. Ia faia lenei mea, suia lou uiga i isi.

Esoctics fautua e teuteu se lauulu lanu o se tamai potu. E tusa ai ma faʻailoga, o le eletise eletise afaina ai le faʻavaeina o faʻafitauli o le fatufatu. Taitasi nonofo i aiga i le fale, o le mea na pasia ai e le faʻatau atu o le laufanua o le musua, o le a mafai ona atiaʻe gaioiga palasitika ma le tautala, ma Matai le ata o le saʻogaga o ona mafaufauga. Faʻafetai i le malosi o le laʻau, o mea fatufatuga o le a maua se lelei mautinoa.

Afai e te manaʻo i le ChembumBMBrist fugaina, mautinoa se siosiomaga toʻafilemu i le nofoaga o nofo ai. Afai e te fefe i le maliu o tagata o lou aiga, o le laʻau totoʻa vireshodws, lafo mai ai se fagafao lanumeamata i le ofisa. I luga o le teritori e le nofomau, o le agavaʻa e vavalo ai le le lelei mai le cactus o le a mou ese atu, ma o le pupula o le memomoli o le a faʻatonutonuina i totonu o le fale faigaluega.

Faitau atili