O le uiga o le maualuga o le tau o le taunuuga ma uiga uiga

Anonim

O le igoa o le igoa o le Maxim mai le upu "Maxius", o lona uiga sili. I Europa, o se igoa lauiloa o le sili sili ona lauiloa. E tasi le latou aa, ae eseʻese. I le Katoliko Calendar, o le Maxius e tutusa.

Angela Max O le aso faamanatu faʻamanatu ia Ianuari 26 - I le mamalu o le i ai o le maualuga o le maualuga ma Me 27 - i le faʻamamalu o Martyr Strust. Na ou Talaʻi Faʻatuatua ia Keriso, na fesoasoani ai ie matitiva ma maʻi. Maa faapaupau.

Lautele uiga

  • Planet, lagolagoina le maualuga tele, pluto.
  • Zodiac faailoga - Capricorn.
  • Valivali, tosina le laki ma le manuia, o se raspberry, mauoa lanu piniki.
  • O le mea e faʻamalosia ai le toe faʻafouina le toe faaleleia ole soifua maloloina o la latou.
  • Totem ham - mink.
  • Stone-aulelei - tama a le tama.

A o faʻaalia le amio i le tamaititi ma le autalavou

Maxim Gumi o loʻo tuputupu aʻe i se tamaititi ma faʻamalosi tama. Na te leʻo foaʻi tele le faʻafitauli i matua, ao le faigofie ona feutagai ma ia. O ia e fiafia, taugofie o se tamaititi aoga ma le matala.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tamaititi Tamaititi

O le taimi lava e amata ai makkk ona savali ma tautala, o loo i ai lona tutoatasi. Mai ia te ia e tele taimi e te lagona ai "aʻu". Matua i le vaitau lenei ona taua le matua sili ona taua ina ia aua le lafoina le naunautaiga e alu ai le fuafuaga.

E tatau i tina ma Tama ona fiafia i manaʻoga o le Alo ona ausia le sikoa ma vivii i le iʻuga. A leai, e mafai ona e faaitiitia le faʻatuatua o sili atu lona maualuga i ou lava avanoa ma siʻitia se tagata faʻaaloalogia.

E tu atu le TESELEGA O LE EKALESIA I LE FESILI MA LONA MUAMUA, o se lautele lautele o vaʻaiga, faapaleniga ma faʻavae i filifiliga i filifiliga. O ia e tali mai, malamalama i se isi tiga ma e vave ona mafai ona oʻo mai ia te ia.

Ona o le faamanuia a le autalavou, o loo le mautu lava e malamalama i tagata, e mafai ona faigofie ona latou mafaufauina matou aafiaga leaga ma ia i se kamupani leaga. Ma lona le mautonu ma le le mafai ona fesoasoani ia te ia e vave tuua lenei sosaiete.

I vasega maualuluga, o le natura o le faamautu amata amata ona suia, ae le mo taimi uma mo le lelei. E taua tele iinei ina ia lata mai i matua ma mulimuli i le matua ia o le alo. O loo ia te silafia lava ia lava, ae o le lagona o ia lava ia, o le fiaai ma le oti e amata ona toe faaali mai i ai.

I le vaitau lea, e faʻailoa mai o ia i le fiafia, le manaʻo ia le faʻafoega ma le matagofie olaga. E mafai ona ia le faʻamalosi e togafitia ona tiute ma ua amatalia e suiina ona ola faʻavae.

Uiga lelei o Max, e mafai ona migiile, uiga lelei o le malie, ma le fetuutuunai i suiga ma faigata o le olaga tulaga. Ae i le taimi lava lea, e mafai ona finagalo ai o ia, i le taunuu i le tagata pepelo.

O loʻo faʻaali mai i lenei tama teine ​​le meaalofa o le faʻamaoni ma le afaina. O le iloaina o lona lelei i le lautele o lio, e amata ona faʻaaoga e Max lenei uiga ina ia mafai ai ona faʻatautaia e tagata. E maua ai e ia le malosi ma le malosi e talitonu ai lava ia.

O le tamaititi aʻoga maualuga o se faʻamaoni, lava-lava, loto maulalo ma le taufaʻamataʻu alii talavou. Ua amata ona ia lagona e pei o se taʻitaʻi, o loʻo maua ai sona mafaufau ola, o se tali vave, mataala, ma le malosi lelei.

Tagata fai pisinisi

I le tamaititi aʻoga, o loʻo taua i se tulaga o loʻo i ai le tulaga - i soo se mea e te maua ai le taimi ma ia muamua. E mafai ona ia muamua atu nai lo isi e pasi le sauniga, maua le muamua feusuaiga feusuaiga, o se tasi o le muamua e maua ai se nofoaga tuluisi o internship.

O nei fesoasoani fesoasoani i lona faʻaputuvale faʻaputuputuina o le puʻeina, taofiofi, taofi, finafinau ma agavaʻa tomai. E masani foi ona saili e mafaufau loloto, ae o nisi taimi e mafai ona tapunia ma faataatia i Lana lava manatunatuga.

Filifiliga mo le iʻuga o le tagata matutua maualuga: matata, aiga, soifua maloloina

Lenei alii aupito faamaoni i le igoa Eleni i tausaga matua o loʻo i ai se faʻamanuiaga tele na maua ai le avanoa e teʻa atu ai. E faigofie lava ona fesoʻotaʻi, e masani ona fetaui, manaia, ataata ma faauo.

I lenei tama ala i luga malosi o le a maua ai le manumalo, o le manaʻo e faʻailoa o latou tomai. Ae o le natura, o Max e le o se matagaluega. O lana galuega ma le onosaʻi o loʻo faʻamoemoe e mauaina le tutoatasi o tupe tutoʻatasi ma le saogalemu. Ina ia faia lenei mea, e taua mo ia le saogalemu ma tutoʻatasi.

I le manaʻo ia e saoloto, o le faʻatatauina o ia lava o se interepreneur, o le faipule, o le lautele lautele. E masani lava i tagata na avea ma tagata manuia i falesa, tagata tupe teu tupe ma faatupeina.

O le amio a se tagata matua maualuga ua uma ona ese mai le talavou Max. E le o mafaufauina se manatu popole, ma le faʻamoemoeina i ni manatu, e faigofie lava ona faʻamalosia ai o Ia lava faʻamalosi ma talisapaia. Na te le fefe e nofo toatasi, o le le mauaina o ni manatu o ona manatu ma mataupu silisili. E i ai lava se mea e fai, ma e faigofie ia te ia ona taʻitaʻiina o ia.

Maualuga o le tagata lava ia-faʻailoga, faʻaaloalo ma le faʻaaloalo ma le mautu o tupe maua o se mafuaʻaga mo le foliga o le faʻaalia o amioga faʻanoanoa. Mai le ava malosi poʻo le vailaʻau o loʻo i ai ma le faʻailoga o le a faigata ona aveese o latou lava. Ma ua taua tele i se fafine malosi ma fiafia ona avea latalata ma lata mai.

Aiga pe saili mo avanoa fou mo galuega

O le olaga a le tagata lava ia e masani ona natia mai mata mataga. E talitonu o ia afai e te faʻasalalau atu, e mafai ona taofia lona toʻaga i faʻatinoga o tomai. E manaia ma fiafia i le manuia tele i fafine. Peitai i totonu o fegalegaleaiga faaletagata lava ia tele o faʻaalia tupua, taumafai faʻateleina le faʻaeteete ma le faʻaeteete le gauai atu ai.

Ae le i faia le faʻaipoipoga, o le Max e tele naua le tele o le alofa alofa, na te le vaʻaia lelei le filifilia o le matagofie. Ae a ulufale atu i aga uiga ese, ua faamalosia ai le Matrei i mataupu lelei o amioga mama. E faamaoni i lona toalua ma e alofa i tamaiti.

O le tutusa lelei o le maualuga i le maualuga o le ma Margartaita, Svetlana, Viotlana, Raisa, Lydia, Nina. Maʻeu i fegalegaleaiga e ono tulaʻi mai ma Valentina, Alexander, Klara, Stewhanie, Victoria.

Faaleleia mo Max Taua, ae e le o se mea e aoga tele. O le mea taua mo ia o le iloa lea o lona manaʻoga faʻapolofesa ma lagona le alofa o ulugalii. E maua ai le malosi ma musumusuga i manatu fou.

I le olaga atoa, o e masani lava ona ula i ai ia lava i vaega eseese o pisinisi, iloa lea mea o Uū pa'ū ai. O lona olaga e le mafai ona se mautu, ae na o le atoatoa, manaia ma le mafai ona tupu.

I tausaga matutua, sailia se aiga ma le soifuaga tele o le soifuaga, o El e ono mafaufau i le galuega o le faiaoga, faiaʻoga o mea faitusi. O le isi lea maualuga, faʻatoʻilaloina maualuga maualuga, faʻaaloalo ma paleni tagata. E mafai ona ala aʻe ai le tulaga alualu i luma, nofoaga faʻapitoa. Le maofa, pe a na sui le augatupulaga o le gaioiga ma o le a avea ma faatonu, meatotino pisinisi taitaia pisinisi.

Pisinisi Aufaigaluega

Manoa Maxi o le soifua maloloina foi ua suia o le olaga atoa. Atonu o ia o se fili o le mana ma le malosi, ma o isi taimi e sosoʻo ma le faʻanoanoa ma faʻanoanoa faʻafuaseʻi. E taua mo ia le tausi taimi uma. O le taimi lava na amata ai ona ia lagonaina le eleele malosi i lalo o ona futu ma le manuia i mea uma, na amata lava ona le maua oe lava pulea ma puleaina ia lava.

Max tatau ona fefe i tulaga ogaoga. I taimi i nei taimi, e ono foliga le atoatoa e ia te ia ma faia le tele o le leai se aoga. E sili le aloese mai le ofuina o le malulu o auupega ma malaga i totonu o se taavale i le televave saoasaoa.

Lauiloa ma talenia tagata ma le igoa maualuga

  • Matmand Gorky o se tusitala Rusia, Worwitwrt, faʻafetai i lana galuega na maua le lalolagi taʻutaʻua. Ana galuega fai i luga o kosi o le tala a Rusia.
  • Max Planck o se Siamani fomai saienitisi, o le pule o le aofia ai fuainumera.
  • Mautu o Konchalouvsky - mamalu tusiata o Lusia, ta piano. Na ia tatalaina le avā o mea lelei.
  • Maxim Fidev o se lauiloa Lusia musika, Powerwarter, tomai, tusitala, faatonu.
  • Maxim Galkin o se ata Rusia, o se tala malie, Vasega Ata, TV Hotst.

Agelu Aso Mafua

Suafa o le Suafa o le Ekalesia: Makys

Uiga o le igoa: Sili ona sili, le sili atu, maʻole (Faitau le igoa atoa o le maualuga maualuga)

Lata ane igoa o le maualuga: Novema 12

Aso Igoa

strong>Mafua maualuga I le 2021 mo le Kalena a le Ekalesia
  • Ianuari 26.

    Mamao Kavousokalasi, Rev.

  • Ianuari 29

    Maxim totemsky, Keriso mo le lelei o Yurozhny, IEria

  • Ianuari 31.

    Maxim fou, Metropolitan, Utro-Valahii

  • Fepuari 3rd

    Faamaumau le talitonu, talo.

  • 12th o Fepuari

    Maxim, paia, PARBBYter

  • Fepuari 19.

    Magind Kizic, faamaturoina

  • Mati 4.

    Maxim Adrianopolsky, Martyrr

  • Mati 19.

    Maxim, Faaaw.

  • Aperila 2

    Makys

  • Aperila 23.

    Makys

  • Talosia ia 4th

    Maxinan (Maxim) Connipois, peteriaka

  • Me 11.

    Mama Maualuga o Derostlsky, OzOviysky, Martyr

  • Me 13

    Maxim, faamaturoina

  • Me 27.

    Mautu Asia, Martyrr

  • Iuni 1st

    Mautu Bogdanov, mea paia, ie

  • 30 Iuni

    Maxim Popov, Bignty Martyr, UER

  • 4th o Iulai

    Maia le Eleni, Rec. (Mauaina Relics)

  • 12th o Aukuso

    Mama faatumauina, Kurulksky, Mativa

  • Aukuso 13

    Maxim Rumyysev, Martyrr

  • 24 Aukuso

    Maxim Roma, faamaturoina

  • Aukuso, 26th

    Maxim le mautonu, rev. (fetaomi, fesiitaiina malosi)

  • Setema 2

    Maxind theracian, faamaturoina

  • 6 Setema

    Maxim Sandovich, paia

  • Setema 18

    Maxim Anetioka, Maliu

  • Setema 28

    Mautu Marganopolsky (Minisiasian), Martyr

  • Oketopa 8.

    Maxim Damsusky, Mativa

  • 22 O Oketopa

    Maxim Anetioka, Maliu

  • Novema 5

    Maxim, faamaturoina

  • 10th o Novema

    Maxim, faamaturoina

  • Novema 12.

    Maxim, faamaturoina, tiakono

  • 20 Novema

    Maxicial Senditsky, Mativa

  • Novema 24.

    Mautu oscow, Keriso mo le pito i fafo

  • 5th o Tesema

    Maxim, Martyrr, Bluey's leoleo

  • Tesema 19

    Maxim, metropolitan, kiev

  • Tesema 19

    Maxim, metropolitan, kiev

Faitau atili