O faʻailoga o tagata ma talitonuga e uiga i le alofa mo teine

Anonim

O teine ​​e masani ona manaia faʻailoga e uiga i le alofa. Aemaise e popole i tagata e leʻi faʻaipoipo e miti o le aumaia o latou fafine fafine latalata atili. I mea uma, e moni lava o le alofa e le gata i le faʻatupuina o lagona ma fetuunai i se auala agalelei, e mafai ai ona musuia i tatou lava ma faʻaalia ai le agavaʻa i totonu.

O le tele o le taliaina o loʻo i ai i le alofa, e mafai ona latou popole i tagata tuʻufua poʻo ni mea ua leva ona latou i ai i se paga. I le taimi e iloa ai se alofa alofa o lona uiga o le alu i luga o le ala saʻo, e aunoa ma le leiloa o le avanoa e faʻafetaui ai pe faʻasao le mafutaga muamua.

Loto

O tagata o le tagata faʻatau atu poʻo le auala e aumai ai le alofa

E aliali mai o le teine ​​e alofa moni lava i ai, e tatau ona ia avea ma alofaga ma lagona. E tosina ese ai le isi itupa. E le mafai e se tamaloa ona pasi e se fafine ua tumu i le mea lilo, susulu i mata ma ua sauni mo le alofa fiafia. E faigofie ona malamalama le tagata i mea ua saunia ma tatala i mafutaga fou, pe a fai o ia na lagona e uiga i le mea e leai. Sa ou lagonaina le manogi o le kofe manogi po o fualaʻau 'eleʻele i le ofisa, tuʻi le manogi o fugalaʻau fugalaʻau i luga o le auala o le auala o le auala.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sa ou manaʻo i suiga o loʻu taimi o loʻu foliga - e faigofie ona faʻamatala. E te toso i le alofa fou fiafia. O le vave e te faia ai lau suiga: Valivali solo ou lauulu, matou te leiloa ni nai kilokalama, fai se tattoo o le a alualu i luma, mauoa ma malosi.

Tamaitai Talavou

O nisi mea e sili ona matagofie e amata ona paʻu mai le lima i le umukuka. O se faʻailoga masani e faʻaititia ai meaai i le taimi o kuka 'aiga - nai lo le inosia o le a avea ma meaʻai, o sa sili ona suamalie o se sogi o se pele. I mea uma, oe o atu i le ala e feiloai ia te ia. Na pa'ū le Apple mai se ipu ma fua, liligi mai le manaia ti poʻo kisi - faatali mo fiafiaga fiafia.

O le alofa o Punapepea o loʻo faʻatali mo i latou e masani ona masalomia o le maitaga. Afai e masani ona e fai mai pe o lona uiga, o lona uiga ua saunia mo se tulaga, e iai le atoatoa o aiga ma le fanau mai o suli o le lumanai. A i ai se sui talafeagai mo le sao o le tama o le lumanaʻi, e tatau ona e galue saogalemu i le malaia o lou fatu.

O se faʻasologa o faʻafitauli, o le faʻamamaina o se teine ​​maaleale i le aso e tasi, e mafai foi ona avea ma faʻailoga lelei, e faatusa i le falemaʻi ma le faʻaipoipoga. O le mea lea, ia e te ofo pe a fai e tusa ma le aioi o mea na tutupu i le tulaga o le malepelepe, o le a faafuasei ai le tagata o le tagata faigaluega.

O faʻailoga e uiga i le alofa teine ​​e faigofie ona iloa i latou lava miti. Ina ia i ai i totonu o le Kapoine fou ma se tagata ese le tagata ese i tua o le uili, e ave ese oe i se mea le iloa, - o se faʻailoga o se fonotaga alofa ma lana pele. O le a saʻo le tagata o loʻo mafai ona lafoina lou alofa vaʻa i le itu saʻo.

Na faamaʻipeina le faamoega i luga o le taualuga o lona lava fale - i le taimi lata mai ua e fuafuaina e o loʻo fuafuaina e oona i lou lava aiga aiga. O lou alofa, lava le faʻaaloalo o le tasi i le isi ma le faamaoni o le a avea ma tautoga o se faʻaipoipoga fiafia.

Mo tamaʻitaʻi e leʻi faʻaipoipo, o le alofa o le a itu o le a lava le tulaga o se paga o lupe paʻepaʻe. E taua le talitonuina o le taimi e le o vave ai lou tuuatoatasi o le a faigofie ona faamuta ma le tau manaia. O le iʻuga tutusa e faʻaalia ai le tala pe afai o le afk fyw i luga o oe.

Manu

O le manaia o le supa o loʻo taʻele i le susulu o le taimi o le fuga o lenei mea matagofie ma seasea fugalaʻau. O le fiafia tele o se manaʻo ma paʻi atu i pelati lanu enaena, e mafai ona e matua faʻamoemoe mo le faʻataunuʻuina o se miti faapelepele. I aso tuai, na faatali ai le tele o teine ​​teine ​​i vaitaimi fugalaʻau, talu ai ona toe foi mai le aau ma faaleagaga.

Le masani ai ma aso nei faailoga mo le alofa mo teine

O se tasi o le Europa o le a fai mai e faapea pe a le le fiafia o teine ​​na leʻi faʻaipoipo i le itu i matu, e mafai ona ia nofo i le itu i matu. Ma afai o le lua aulelei o le a foliga tutusa i le tasi faʻata, o le ono mafai ona alofa i le tasi tama. Afai o le uo teine ​​tu i luma o le atagia i ou luma, o le taimi la e manaʻo ai paaga ma alofa ia te ia o lana soa.

O se tasi o le alofa faaonapo nei, o le a aveina se peʻa i foliga o pepe, loto poʻo isi faʻailoga o le faʻauʻuga, e faʻailoga ai le fiafia ma le aiga. O ia ata e masani ona fusia i se asi e shui. O lenei filosofia anamua aemaise tosina ai ana togafiti faamaneta o tamaitai talavou. Ma e moni lava, faʻafofoa i ana tulafono, o le a mafai ona e suia tele lou olaga ma sui lou uiga i le moni o le mea faigaluega.

O se tasi o nei faʻailoga o le a talia le faʻamamaina o le lautele i totonu o le fale. Ina ia mafai ona tosina le alofa malosi i le fng shui, e tatau ona i ai se mea sili ona aoga i totonu o le fale. Vaevaeina e mea le aoga, pefu malu ma nusipepa tuai poʻo le palapala ipu - O nei mea uma o loʻo fai atu e uiga i le tuʻua ma le tulaga.

O le lelei ma le faʻatuatuaina mautinoa ua manatu foi i taʻaloga. A iai sou manaʻo e auai i gaioiga malosi, ona e i ai lea o auala e faʻase ai ai lou malosi. Fafine na tosina mai i le itu o le isi itupa e le gata ma le tino faʻamalosi, ae faʻapea foi ma la latou malosi ma le olaga masani.

Afai ua uma ona e feiloai ma mafaufau i le mea e alu i le aso muamua, o le lapataiga lapatai o loʻo manatu e ave ni seevae taugata tetele. E ono mafai ai ona faʻatagaina le lē fiafia i ona lava faʻamoemoega. Atonu e le i se tagata ia mo i latou.

I latou e fiafia i tafaoga i le initoneti e tafafao, e aoga le faʻalogo i se faʻaiuga. Afai o oe o le taimi nei na valaʻaulia ai le lua o le fiafia i le aso, e aoga le filifiliina o le tasi e sili atu le taofia ma tauagafau i upu, ae e tatala ma agalelei i ata.

O isi faʻailoga leaga e aʻafia ai le alofa

  • Mo i latou ua uma ona filifili i luga o le filifiliga ma o le a sauni e fai se tuufaatasiga a le aiga, o le a manatu o se ata faavaa o loo i ai le tuufaatasiga i luma o le faaipoipoga;
  • I le alofa ma se ulugalii faʻamataʻu vaeluaina pe a latou sogi ma fusi i luga o sitepu o le fale lea o loʻo soifua ai le tamaʻitaʻi Lana;
  • Tuʻuina atu i se alofa uʻamea, seevae poʻo totigilima, e mafai foi ona e faʻafaigofie le mafutaga ma aumaia i latou e faʻavasega;
  • O le taimi muamua e mafai ona faʻatatauina ai le faʻaʻaisa i le faʻatiga ma le mafatia e iloa le teine ​​i le alofa i luma.

Faitau atili