O a miti a se aiga ua maliu i miti o Miller, freud, tsvetkov

Anonim

O se aiga ua maliu i se miti atonu e o mai i le tele o mataupu. Muamua manatu i le mea moni o loʻo e le maua lenei tagata ma o loʻo e feagai ma se lagona ma le mafaufau mafaufau. O lenei afaina ai amioga mai fafo, popole, agamalu, herea ma le popole foliga foliga foliga.

Faatauaina lautele

I se isi mea, o aiga ua oti ua muai vaaia nisi tulaga e te manao e lapatai. Masalo o nei fesoʻotaʻiga vavalalata e fesoasoani ia te oe i luga o se tulaga le aoga, e faʻasino i le vaitafe, i lou olaga o le a sili atu le mautu ma faʻatamala.

Mamao i le faata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le isi ofi e mafai ona faʻapea o le a manaʻo le aiga e te faʻamanatu atu i faʻamatalaga o au folafolaga poʻo tautoga. E foliga mai, ua oʻo i le taimi e totogi ai pili ma faʻatino mea na latou lesitala ai.

O se leaga leaga pe a fai o le tagata na valaaulia oe e te o ma ia. E mafai ona suia i faʻafitauli o le soifua maloloina ma le mafaufau.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O aiga ua maliliu i se miti e mafai ona o mai o se faʻailoga o le gaioiga o feusuaiga ua faʻamasani ai ia te oe i se mea itiiti. O lenei ua ou faʻatauaina le tele o le taimi e atinaʻe faʻaleagaga ma le malamalamaaga o se mea moni moni, o loʻo faʻataʻotoʻo ai ma feusuaiga. Masalo o le taimi na sau pe a sili atu oe nai lo le fefe e agai atu i le matua matua ma le malamalama o lou olaga nei. Ma ae e te leʻi o ese mai le leai na o le maʻi poʻo le leai o se suʻega mo feusuaiga.

O le tina ua maliu i se miti a se fafine mafai ona avea ma faʻamanatuga e te leʻi faia lava ia te oe lava o se tina, e le i iloa lenei lagona matua. O le taimi lenei e mafaufau ai e uiga i le sailia o se sui tauva mo le matafaioi a le Tama o lona tamaitiiti. O le taimi e oʻo ai i le manatu ma le maʻitaga e leʻi feteenai le tulaga o le soifua maloloina i tausaga.

Miller Decese

O aiga maliu ua sau i a tatou miti e ono molimau e uiga i le faanoanoa, moomoo ma le faanoanoa. Ae e faʻatatau lenei mea pe a oʻo mai se tagata latalata i fafo lata mai ma e leʻi faʻatagaina le taimi o le leiloa.

I le falelauasiga

I le isi itu, o e ua oti e ono faʻaalia ai a latou lava tapulaʻa o le olaga. O le togafiti e le masani ai i le taimi o le lelava malosi, mafatiaga ma le lautele o le soifua maloloina o le soifua maloloina. Latou te tautuaina i se tauvaga i mea e manaʻomia ona tafafao ma le tele ina a maeʻa ona totoʻa atu i o latou lava tino ma lona faʻafitauli.

Ua manuia matua o matua maliliu - Lelei le moe. Na te mafaia ona 'aumaia le malosi, malosi ma le mautinoa i a taeao. Lena vaitaimi pe a le tatau ona nana ma le filifiliga filifiliga. Ua oʻo i le taimi galue e faʻatino ai sini. O faigata o le a faigofie gofie ona faʻatoʻilaloina ma o le a le avea le tele o le malosi e faʻaumatia ai.

E masani ona fana le upu mai le ua maliu i le Eva o ni feutanaʻiga taua, fefaʻatauaiga tau tupe, isi mea e fai e mafai ona faia ai suiga tetele i le olaga o le moe. E manaʻomia le manatua o upu ma matau o ia.

O le tagata ua oti e sau i miti i miti o faʻamatalaga o au folafolaga i lenei tagata ma lona ola. Masalo o loo sau le aso ua tele, ma e tatau ona e tausia le tali. Lenei e ono popole ai soʻo se mea faʻavae e tiute tauave, foai mai, tusi reorn. Ma o le a paʻi mai i se tasi o le a paʻi i lona lava olaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e talitonu e faʻaipoipo i tausaga matua.

Na miti o latou aiga mai le lalolagi na miti i le lalolagi, - o se faʻailoga o le mea o loʻo taumafai e maua se leaga ia te oe. Aua le avatua i le manatu o seisi tagata, tusa lava pe ia mafai ona matua talitonuina. Faalogo i lau oe lava lotofuatine ma leo o le fatu.

Vanga.

O le A ua maliu le fili e tuuina atu i tagata gasegase i se miti - o le a tatau ona e feagai ma le leaga faa-le tonu. O le a le tupu lava ia te oe. Masalo o outou pele o le a solia i aia tatau. Lagona e aunoa ma le tautala leotele e uiga i au aia tatau, aʻoaʻo pe faʻapefea ona saili le faʻamasinoga ma ia faʻalogoina.

Silhouette

E tele tagata oti - i le faʻamaʻi poʻo le vanimonimo. Ia e matua le mafaufau i lou lava soifua maloloina, aloese mai nofoaga faitele o loʻo iai le faʻafitauli o le fatuina o le mamafa o se suavai.

Uʻu se tagata ua maliu o le tagata vavalalata o loʻo mafuta ma oe, - o le a ou feagai ma le le mafaufauina ua tupu. O le ae le saunia mo suiga faʻavae, ae masalo o le mea moni o le a tupu ai oe ma le maofa, o le a aoga tele ma aʻoaʻo mo oe.

Sa i ai i le falelauasiga o le falelauasiga, ua sefe mai le umi mai le ola, - moeiini mea i le poto o le fale mai se siosiomaga vavalalata. E mautinoa lava o se tasi e fiafia mo lou tua o le tagata faasee, tuliloaina o manumati. I lau mataupu, e tatau ona e talitonuina nei oe lava. O le matala ma le faamaoni e le o uiga e tatau ona faʻatinoina i lenei vaitau.

Nostradamus

Kisi o se aiga ua maliu i se miti o lona uiga o le alu ese atu e aveese ai le le talafeagai ma le masalosalo. O le a mafai ona e foia lenei lagona o le le mautonu ma i lou lava inlilvency. O le musumusuga e fesoasoani i le felelei o le a fesoasoani i le tasi ua leva ona le fiafia ia te oe ma le faamaoni e manao i le fiafia.

O se aiga na alu i le lalolagi e valaau mo ia lava - o le leaga faailoga. Taumafai e aloese mai ai i soo se auala. Sa lamatia le umi o le atuatuvale pe matuia o le gasegase. O le tuleia o le tagata ua oti ma o atu i le isi auala o lona uiga o le taulimaina ma ogaoga olaga tulaga.

Na agaalofa matua ma o le a ia te oe le faigata faigata lena mea e manaʻomia ai le nofonofo ma le a manumalo. Ia o le a mafuta le agaga o le tagata oti ma le auai, e tatau ona e alu i le malumalu ma teu moligao.

Lolo David.

O aiga maliu ua maliliu e ō mai ia i latou o loʻo i ai i se tulaga o le popole tele, popole le faʻaaloalo. O le mafuaʻaga mo lenei mea atonu o loʻo popole ai, vaivai, o se tulaga le mautu poʻo se tulaga faʻaipoipoga. E tatau ona e aumaia manatu ma lagona ile faʻatonuina, iloilo mea e faʻamuamua i ou tulaga ma faʻatulaga ia mea fai. O le olaga sili ona lelei e tupu pe a uma ona maua se tafaoga i le taimi puʻupuʻu, o le mea e te maua ai le avanoa e te tumau ai ma malamalama lelei i le mea e te miti ai.

Evgeny Tsvetkov

Tupu ese ma le poto ma faigata. O nisi o latou e mafai ona fausia se miti ia te ia lava, ma i le tulaga lava lea na toso aʻe ai le miti i amioga a le moe. Afai e te le amanaiaina le matua ua maliu i se miti, o lona uiga e i ai se malulu ma le le mautonu mai ia te oe. E matua fiafia lava ia te i latou, lea e faigofie ona maitauina. O ia amioga e mafai ona aoga o se mafuaʻaga mo le musu o le vave mumusu. Ma o le lagolago e manino lava o le a matua tele.

Faitau atili