Miti Miller: Vaʻaiga lautele o ana mea taua

Anonim

E le mafai e se tagata ona ola e aunoa ma le moe. O le moe e le naʻo se omiga o le tino, ae o le taimi foʻi o le malologa o le tino, ae o lona avanoa foʻi e malaga ai i isi lalolagi, faʻapea foʻi ona maua ni faʻailoga ma ni faʻaaliga i luga ole olaga.

I tusitusiga paia nei, o se tele o miti ma miti faauiga faʻauiga faiga e fuafuaina, o ai e faigata tele ona taofia i se tasi filifiliga. O le ata o Miller Miller's Hall's Bream, o loʻo ofoina mai foi o se tusi, ma o se miti faʻauiga o miti a Miller mo le saoloto i luga o le initaneti. Sili atu e uiga i le Driller's Hall Dram, o le a matou taʻuina atu ia te oe i lenei tusitusiga.

O ai o Miller ma le mea na ia faia

Gustav Hindman Miller (1857-1929 Tausaga o le Olaga) o se manatu lauiloa mai le iunaite setete o Amerika - "Faagaoioiga o miti."

Gustav Miller ata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ole auala a le militer e matua le masani ai - o ia i le faʻagasologa o le puʻeina o lana miti o se faʻavae na avea ma iloa o le mafaufau o le psychology5 faaopoopo iinei o le po e le o le afe o tagata. Gustuv sa galue i le faʻatusatusaina o miti tutusa mai uiga eseese, faʻapea foʻi ma le auiliiliga mea na tutupu muamua na faia ma nei tagata, faʻapea foi ma le mea na sosoʻo ai ma ni miti.

Na talitonuina e Miller o ata o loʻo o mai i se miti - E le naʻo se faʻataʻitaʻiga o le tagata ma ata, ae talitonu o le ituaiga uiga faalilolilo o lea, o le a mafai ona iloa e se tagata moni E faʻaauau pea e mea o le a atiaʻe Lona olaga.

O mea na mauaina na mauaina ona o le tele o faʻataʻitaʻiga ma mea na matauina e faʻatautaia e Miller ma tuʻu i le Miti tusi, lea na le totogiina lona uiga i le taimi nei. Ma o le a tatou mafaufauina o ni eseesega i le va o le miti o le Matagaluega o Miller ona faamatala mai lea itu lautele mai isi eria.

Foliga iloga o le miti Miller

O le muamua iloga manatu: O le faavae o miti o le le iloa o se tagata.

Na faʻalavelaveina Miller i le po miti ma le fesoasoani o le loloto o le mafaufau o le mafaufau o le tagata. Gesusv Miller i le taimi atoa o lona olaga sa galue i le suʻesuʻeina o le mafaufau ma le mafaufau ma faapea e uiga i se miti, o loʻo mauaina nei ma le lumanaʻi. Na talitonu le tusitala o le le malamalama o le alii, ona taumafai lea e taʻu mai ata o le a, po o le a le mea o le a iai, ma le fesoasoani a miti faapitoa a le miti.

O le lona lua iloga manatu: Sao ma le aoga.

O le faʻauigaina o miti a Miller o loʻo iloga i le aoga ma le saʻo, aua o ana faʻataʻitaʻiga uma i le fanua o miti e aʻafia ai le mafaufau o se tagata, o le, saienisi. Tele isi miti-faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, miti Vangua, Dream Nostradamus) e faʻavae i le vavalo o lumanaʻi mea e le manino ma sili le malamalama.

O le mea lea, faʻaaogaina le tusi o Miller's Britm, e mafai ona e faʻamatalaina au miti i le tele e mafai ai.

Lona tolu manatu manatu: Eseese ituaiga o miti.

O le isi eseesega i le va o le galuega o Miller ma isi faʻasalalau o le miti o le miti a Miller's Hall's Dream e matua volumonius - e faʻamatala e sili atu nai lo 10,000 miti faʻauiga. I lena lava taimi, o upu taʻitasi o loʻo taua i le loloto, le foliga foliga sili, pei ona masani ona tupu i isi mataupu.

Faʻaogaina le tusi miti a Miller, o le a mafai ona e mauaina toetoe o soʻo se miti o miti ma faʻauiga e le naʻo le tasi o le moe, ae e vavalo ai i le ituaiga o se ata manino.

Atonu o le mafuaʻaga lea o le mea lea e faʻapea o le a le ata o Miller mo le aso o le tasi o le sili ona pule i isi faʻauiga o miti.

O le ata o le ata o Miller

Lona fa iloga manatu: Maualuga lauiloa fiafia.

E pei ona matou iloaina, o le a le tusi miti a Millir mo le aso o loo i le pito i luga o le sili ona lauiloa lomiga. Fuainumera faʻaalia ai o tagata, manaʻo e faʻamanino a latou po o le tele o taimi, i le tele o taimi e taofi i le Miller's Hast's Break, e pei ona i ai le tulaga sili ona lelei.

Fai mai Miler, o lo o feutanaʻi ma le soloia o ana talosaga, ae e le gata ona latou mafaufau lelei ai i miti, ae ia aoao e fesootai atu ai ma le l ¯ e iloa.

E le gata i lea, e tusa ma le mililelelo, o le faʻaupuga o ia o loʻo faʻalagolago lava ile aso o le vaiaso, lea na e vaʻaia ai le potu e tasi i le miti.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le miti a Miller's Collencict, E te le naʻo le mafaufau i le tau o miti uma, ae mafai foʻi ona malamalama i le malamalamaaga o miti. O le faʻauiga o le po, o loʻo ofoina mai e le lauiloa fomai, fesoasoani e maua tali i le tele o mataupu, ma ia tusa ma tulaga ese i tulaga eseese.

E moni, e i ai le tasi taimi le lelei - o le aso lea o le miti a Miller's Bream ua mou atu, aua e leai ni manatu faʻaonapo nei ma faʻailoga e mafai foi ona faʻamalieina. Ae faatasi ma ia, o le vaega o nauisiga e talafeagai foʻi mo tagata, ma e le afaina ai le manaʻoga o le miti i le faitau aofai o tagata.

Faʻataʻitaʻiga o Miller miti soʻofaʻatasi ma isi miti

O le faʻauiga o miti na faia e Miller e matua tutasi, aua e le taʻua i lomiga muamua, ma lona faʻauigaga e matua ese lava mai filifiliga faʻapena. Matou te valaauliaina outou e iloilo i totonu faapitoa, o lea e te manino ai:

  • "Lelei le tulaga", e tusa ai ma le tala a Miller's Hall, o se ata o mafaufauga tagata. Faʻapea foʻi, o se mitinei e mafai ona faʻauigaina o le manaʻo o le fanau poʻo se isi itu, amio faʻamaoni mo se faʻaiuga. Seisi faʻauiga o se miti e uiga i Miller o se faʻafefe lea o le faʻaipoipoga mo se fafine.

Afai e te faʻatusatusaina ma le miti Vingo, o le mea lea e folafola ai le mea lava lea e tasi i le moni olaga, ma faʻamatala foi e uiga i ni fuafuaga fou ma poloketi. Ae faatasi ma lenei, o le miti e uiga i le maʻitaga, e tusa ma le tusi a Vanga, e mafai foi ona i ai se uiga le lelei - mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i le atinaeina o foliga.

Faʻatalanoaina miti faʻauigaina faʻauiga faʻauigaina le "manaia tulaga" e pei o le valoʻaga o se faʻaipoipoga e le faʻamanuiaina. Ma afai e vaʻaia e le sui o le fola matagofie i se miti a se fafine maʻitaga, o lona uiga aua o lona laʻititi o le a malamalama, e aunoa ma ni faigata.

  • O le iʻa e vaaia i se miti, tusa ai ma le tala a Miller, folafolaga lelei ma taua mea na tutupu o le a tupu i le tagata. A o le tele o isi miti, latou te vavalo ai i latou maitaga ia i latou e uiga i le iʻa.

O iʻa ua maliliu, e tusa ai ma le suʻesuʻega a Miller, o le a faʻamatala e uiga i faanoanoaga tele ma mea e leiloa. I le miti a Vangnu, o miti e uiga ia teri na te valoia se mea lelei - Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaipoipoga vave mo fafine, ae o loʻo faʻamatala i le susu, pei o le susu susu.

Moe e uiga i le iʻa

O se miti faʻaleaʻoaʻoga faʻamatala e taʻu mai ai e avea le iʻa tele o le mea totino o se faatusa o le mana ma le soifua maloloina. O le pogisa iʻa o le a faʻamatala e uiga i le leiloa. Ma afai e te vaʻai i se miti, e mafai ona e puʻeina iʻa, ona mafai lea ona e mauaina uma au fuafuaga i le olaga.

E lua filifiliga mo le faʻaaogaina o le miti a Miller's Hall:

  1. Muamua o le tu masani lolomi lomiga lomiga.
  2. O le lona lua o le Upega Tafaʻilagi o le Miti o le miti, o loʻo avanoa lautele i luga o le tele o upega tafailagi e leai se totogi.

O fea o filifiliga e te taofi ai lau filifiliga, ua iʻu ai lava e faʻalagolago i au mea fiafia. E pei lava o lena, talitonu o le a le talitonu i le faʻauiga o miti. Ae aua nei galo o mafaufauga uma o mea, o le mea lava lea i lou olaga o le a tupu pei ona e mafaufau i ai.

Mulimuli ane, vaai i le manaia o le video le lelei. Seti:

Faitau atili