O a miti a le Atua mo miti a Miller, Tsvetkova

Anonim

O le vaai i le Alii i se miti, o le toatele oi tatou ua le fiafia (pe a faapea, na le ita) Ae le o le miti manatu o lenei faʻaaliga ua gaogao? O a miti o fesoʻotaʻiga poʻo se fonotaga faʻapitoa ma le Atua?

Fetagofia

Faatauaina lautele o lenei ofoofogia faailoga

  • Afai o oe o le tagata talitonu, o se miti fai mai: Ua mama lou agaga, ma o lea e fesoasoani ai le malosi sili ona maualuga ia te oe e alu i le fatu.
  • Faʻapea foʻi, e mafai e se miti tutusa ona vaʻaia se tagata o loʻo manaʻomia se uō lelei-talafeagai lelei, lea i le taimi tonu o le a suia se tauau malosi, ma pe a tatau ai, ona e tatau ai, ona e tatau lea, ona talafeagai ai lea o le vest.

Miti - pepe pe talavou

  • Afai e taʻu mai e le pepe ia te oe, faʻamaloloina ia te ia (poʻo ia) saunia le lumanaʻi tele. E i ai se mea o le Atua i ona aao? Afai o se tusi, o le a manuia ai lau tama i saienisi, ma afai e fai atu, fai mai, o vailaʻau, o le pepe o le a avea ma fomaʻi lelei.
  • Fai mai le teine ​​talavou i se miti: Aua le amanaʻiaina le fautuaga a tagata atamamai, faʻapea foi ma le leo o lou lava lotofuatiaifo. Afai na e mauaina se faamanuiaga i se miti, moe i le laki.
  • Guy O le miti tutusa folafolaga fesoasoani i le iloa o mea uma fou. A talavou, e toʻatele e momotu i lalo le 'tulaga masani ma le aʻoaʻoga a le Tamā ma maua ai le' āiga a mātua. E faamanuia e le Atua outou ia iloa mea uma fou.

Miti i le Aso Lulu

  • E mafai ona e vaʻaia le Atua o le na manaʻomia le lagolagoina. I le miti, e afio mai le Aliʻi pe a e le matauina faʻailoga o le lalolagi moni lava, lea na ia faʻauluina.
  • Sa ita o ia? E foliga mai, na ia tusia i lou mafaufau, talu ai o e agasala o le agasala. Afai ua ita tele o ia, e te ola sese. Masalo o le taimi e sui ai ou tau taua?
  • Sa ia faamanuia te oe. Fai mai oe le miti: O le a faigata, ae o le a e taulimaina le fesoasoani atu ai malosiaga faalelagi ia te oe.
  • Na sau o ia i le tali atu i lau Molpu? O le a tonu le mea na e fesili iai i se miti ma o le a le mea na tali ai le Foafoa? E taua tele.
  • Sa le pisa lava ia: o le faʻamaoniga lea o ou mafaufauga e agai i le itu saʻo.
  • Na ia lapataʻiina: E tatau ona e faʻaleagaina lau amio le pulea, e naʻo le tolopoina, ae e saʻo foi le agasala.

O miti tuai-fanau

Fusi

  • O lenei la, e tusa ma le tusi miti, Atua, o le na te aveina oe i le lagi, o le faʻailoga lea o le le vave maliu, ae toe faʻaolaina (pe a fai o faʻafitauli.
  • Na e tagi po o le faanoanoa, ma na ia faatutinoaina: o le fasi uliuli uliuli o le a vave faaiu.
  • Na savali o ia i tafatafa o le vai: E leʻi umi ae e fautua mai le tele (ua mafai ona e vaʻai i se vavega i ou lava mata). Ina ua maeʻa miti, e amata ona fiafia i le Atua, ma e avea ma tagata talitonu.
  • Sa ita o ia? O se mea e tupu ai lou agaga. Masalo e le o taʻuina lea i lona saʻolotoga faalilolilo, ma atonu o se misa. Tatala lou agaga alofa ia te oe i tagata, fai oe lava, ma o le a e vaʻai i le lelei foʻi.

O le a lau mea na fai i se miti?

  • Tatalo iai. O lenei faʻailoga faʻamaoni le manuia.
  • Matamata i Lē na Foafoa mai le itu. E le pine ae mafai ona e faʻaleleia atili lou olaga.
  • Sa matou momoe, ma ua fea oe le Alii ia te oe. O le a lana tala? O se isi manatu, faʻalogo i lana fautuaga - e leʻo se mea sese!
  • Na vaai o ia ia te ia i le lagi. O lenei miti e tautala ai i lou tulaga i totonu. Afai eteloloa mai le Alii mai le lagi, ona, i totonu o le mea ua e mautinoa e i ai mo le a. Afai e agalelei, e mafai ona e mafaufau i lenei faailoga e ala i le faamanuiaga.
  • FESOASOANI ma le Atua o ni uo. O lenei miti e faʻauigaina i le auala lava e tasi: Ia manatua le mea na ou faʻailoa mai pe aisea o lo outou "uo a le lagi", e taua tele.
  • Faafetai atu ia te ia. O le mataupu, e le o toe mamao lava lau galuega, o loʻo i lalo o le "maualuga puipuiga", o lea o le a lelei tele.
  • Sa atuatuvale, ma na faasaoina e le Alii au. O lou olaga o le a suia tele. Masalo i le taimi muamua o le a foliga mai ua leaga uma mea, ae o le a ma faʻamalieina uma lava, ma o le ae vaʻai ua suia le olaga mo le lelei.
  • Na o lona igoa lava, ole atu mo se fesoasoani. E te manatu o le "malosi o lenei lalolagi" (pe sili atu le manuia uo o le a fesoasoani ia te oe, ae o le mea moni o le a e malamalama ai o le "rake" o le a na o latou faafitauli na o oe.

Ma o le a se mea o le a afaina ai tusi lauiloa?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le faaiuga, matou te fautua atu poʻo le a le mea e iloa ai le au tusitala taʻutaʻua o miti e uiga i se miti. O i latou uma na nonofo i le 20th seneturi ma o tusitala, ae afai o le militeri o Amerika na fiafia i le psychonalyissing, o fugalaʻau na sili ona fiafia i le fomaʻi. E ui i lea, o le tusitala uma na e manuia ona manuia i le suʻesuʻega o mea lilo o miti a tagata.

Ua Afia e le Atua

Miti Miller

  1. Na e vaʻai i se miti a le Atua: O le a e faʻatonuina se fafine vimp, Deppot i le sakete.
  2. Na Ia tautala atu ia te oe: E mafai e se tasi ona tausalaina oe. O nisi taimi o na miti o talanoa i faigata i le lumanaʻi i taimi faʻatulagaina poʻo ogaoga gasegase.
  3. Sa ia tatalo. E loloto le lava i oe, ua i ai le salamo e uiga i ni amioga mataga.
  4. E lelei o ia ia te oe: O le a e maua se uo malosi ma (po o) leoleo.

Miti o fugalaau

  1. O a ni mea a le Atua? O le mea ese lava, o le miti o folafolaga e iloga.
  2. Na ia fesoʻotaʻi ma oe? Miti e faigofie ona mafaufau i ai faapelepele.
  3. Sa e tatalo? Ole faʻailoga lea o lou lumanaʻi lelei.

Faitau atili