O a miti o se kerry i se miti i miti eseese

Anonim

Afai na e miti i se kerry, o se miti matagofie lenei. Masalo e mafai ona e amataina se gaioiga fou ma e le o se avega i mata o ou uo, ua leva ona avea ma nifo mo oe. Ia o le a le miti a le kerry? O le a faia e le Miti o le a maua ai ni tali talafeagai.

O lea, i luma o le faamatalaina o lenei miti, e aoga le malamalama nai lo miti ma laau eseese mai miti masani. Muamua, o le miti e uiga i le laau o miti, lea o lo o nofoia le matafaioi autu e ala i se mataupu e leai ni ola, o, o le laau lava ia. Ua amata ona taʻitaʻiina tatou i manatu i le vave o le atinaʻeina o mea le mama ua faʻailoa mai ia i tatou.

Talu ai o le laʻau o se faʻailoga o le le taliaina o le mea na tupu, e mafai ona tatou faʻaiu, pe a fai o se tagata poʻo se manatu o loʻo i totonu o le laʻau lata mai, faia latou manuia mo lau tagata. E le o le mea moni e liliu i fafo, ae aua le faataʻitaʻi le agasala.

Lona lua, o le aluga i se miti e le o se faiga e le o se faiga e uiga i latou, ae o faʻailoga naunau mo le poto ma le atiaʻe. O lea, o le galueaina e matua finau lava e te suia ai le foliga o lau faʻapitoa gaioiga i se sili atu talafeagai mafaufau loloto ma amata ona feagai ma se mea moni i lou olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fugalaau

Faʻauiga o miti e uiga i tulaga

E le mafaia ona faʻauiga le miti, na o le manatua o faʻamaumauga autu a le mea, e manaʻomia le manatua o le mea na tupu vave. Faʻavasegaina ma le malamalama o se vaega tuʻufaʻatasia o lau malaga i le lalolagi o Greasan, naʻo ia e mafai ona faʻalautele le faʻamatalaga o lou manatu.

Taumafai e mafaufau i se ata o au miti, pe faʻapefea ona alu ma pe faʻafefea ona muta ai. E manaʻomia le manatuaina o mea uma: Mai mea faʻataʻitaʻi i le mataupu, lea na fai ai le gaioiga. E tusa lava ma fugalaʻau na latalata ane, o lo latou tele, lanu ma faʻailoga iloga uiga e ono tele lona uiga.

Aua le le fiafia pe a fai e le mafai ona e manatua nisi auiliiliga, ae e sui atili "manaia" poʻo le "fiafia" ia mafai ona suia i ou lava mata ma le faigata o nisi faaliliuga.

O lea, e maua ai lo tatou nofoaga i le faamatalaga talafeagai uma, e le gata e tatau ona fesootai lou manatua ma filifiliga i lalo:

  • Gau le sieri. Afai i se miti e te filifili e na o le faalavelave lenei fugalaau matagofie, lea i lou olaga o loo i ai faafitauli ogaoga e fesootai ma le suia o le nofoaga o le galuega po o se suiga o le fale. Aua e te le fiafia ma le manatu i lenei vaega o le taimi o mea uma i lou olaga o le a noatia i corrosion matautia ma le aafiaga o le pepa uliuli.
  • Faaolaina fatu sieri. Latou faatinoina le matafaioi o le faitogalaau ma totoina le fatu o le aluga i le galuega a se tasi po o latou lava talosaga. O se miti predicts mea e tutupu i le fiafia i le olaga o se miti, e mafai moni lava oo i le tofo o le olaga ma avea ma se moni o tomai faapitoa i lau lava pisinisi, pe afai e na te le galo i latou o loo fesoasoani ia te oe ao e te lei ausia le manuia.
  • aluga Nuhali. Afai ua e fiafia i le manogi o le aluga ma le toe manaomia ia te oe, ona tatou faanatinati e fiafia - o loo e faatalitali ai mo le malaga. Ma e le o se malaga faigofie pisinisi, e pei e mafai ona e mafaufau i ai, ma se tafaoga faatulagaina moni. Lagona pe a uma ona outou a faasoa atu mo se taimi umi, ma o le a tumau manatua mo lou olaga atoa.
  • Tuuina atu e le sieri mo se tasi. E le tatau ona manatu faatauvaa i le feces ma se fasi faapena, talu mai e mafai ona latou tuuina atu lava le tele o faamatalaga miti, lea, le faamasinoina e Snah, e le faaaogaina e talitonu i le faalelagi ma e masani ona tapunia i latou lava fests, miti i taimi uma ma e le mafai ona iloa miti i le olaga moni.
  • O se numera tele o lanu. Afai i se miti e te laki lava e vaai i se numera tele o blooming tagata uli, lea e tatau ona e faatamala i lou vaivai ma taofia paie - e tatau i le galuega ina ia mautinoa lo tatou lava tutupu faafuasei, o loo e taumafai e fai le manatu e uiga i lenei tulafono, ma malolo pa'ū i luga o au mea e faamuamua.
  • Vaaia ituaiga tele i le fuaitino. tele Cherry faatusa i ai le tele o le suiga o le a tupu i lou olaga. E le tatau ona faatalale i lenei miti, na mafua ona o le mea moni o projecting lou malamalama i laau uiga ese, ona e mafai ona latou tuuina atu ia te outou i le maualalo o faamatalaga e mafai ona avea ma mea e faamuamua maʻoti i suiga ma se ala faapitoa i lou olaga i aso taitasi.
  • E mafai ona e mafuta i ai i se auala lelei, o le taimi e pei ona ou vaai i se sieri i laʻu miti. O se tulaga ese "faalua mai" malamalamaaga mafai ona oo mai e moe na miti foafoa moni oe ua sauni e ositaulaga o latou taimi, na o le avea ma tagata tomai faapitoa moni i latou lava pisinisi. Outou iloa le mea e te manao ai, ma te le misia le avanoa e ausia ai au sini, soo se mea e tau ia te oe.
  • O le ituaiga laiti o le sieri, vave gau, o le taimi lava e te solia ai. Le miti-suiga, e taua le faaliliuina e faapitoa lava i luga o le ese mai ai. Projecting se miti i se isi itu optimally, e mafai ona tatou faapea atu ia te outou e matua laki i le lumanai, e mafai ona avea ma se tagata taua moni lava i le kamupani o tagata ma aoao ai e alolofa i latou oe pele ia te oe. Ae e le tatau ona faatalale i lenei miti ma manatu o mea uma ua uma ona faavaeina ma lea ua na leai se mea, "o le savali e tuuina atu ia te oe ma lou subconsciousness, e na o le silafia le mea e te manaomia.

Cherryukha

Provons ma tomai faapitoa faamatalaina moe

  1. Wang. O le Bulgarian talosaga Providian i ua tumu lou olaga o le le mautonu ma finauga, ua e i taua faifai pea ia te oe lava. Ina ia mafai ona e lelava i ai, e tatau ona e maua se agaga paaga ma ola ai i le condation o le tele o seneturi. Vangang, o le mea moni, manatu vaega nai faigofie ni manatu, ae i le tulaga lautele e saʻo.
  2. Miller. e le auai Henry Miller le faaliliuga na o se manatu lelei po o le lelei o le vaaiga, o le na o le le mautonu i lona manatu. O lea, i Miller, o le a e feagai ai ma tofotofoga o le a tofotofoina ai outou mo le malosi. E mafai ona avea uma a fili faapitoa ma faavavau i lou olaga.
  3. E freud. finau Sigmund Freud e manaomia ona e tau ma lou masaniga ma leaga, vasega le manaomia lea o faalavelave i le atinaeina. Foi o Sigmund Freud i le aʻa ma finau e faapea ua le mafai ona maua lou malosi i feusuaiga o se ulufafo masani i le olaga i aso uma mo se taimi umi.

Blooming laau

Faitau atili