Vaʻai i le agaga o le aso - o le a se mea ma o le a le mea e le mafai ona faia

Anonim

E tele le vaetamaina ma le tautupe i luga o le manogi. O le a se mea e mafai ma o le a le mea e le mafai ona faia i lenei aso malolo, aʻoaʻo mai faʻapipiʻi anamua ma tulafono o Orthodox.

Faauigaina le faʻauiga o le aso malolo ma lona faʻatinoga

Ile tapuaiga, o se masani ai lea tulaga i le mafaufau i le tolu tolusefulu aso o le aso malolo o Penetekoso. O le aso lenei e matau ai le avanoa o le Agaga Paʻia i luga o Aposetolo mo aso e oʻo atu i aso uma pe a mavae le Toetu o Keriso.

O le aso agaga e faamanatuina i le Aso Gafua i le taimi atoa pe a uma le Tolutasi ma le limasefulu-muamua aso talu le Eseta. I le pei o isi aso malolo o aso pupuni, o le aso o le Agaga Paia e i ai le faapaupau aʻapau. E tele igoa o Fomaʻi: Rustinan, igoa o fanua, o olo o Maribies, Ivin - Ta o Maria.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Koluse

O le fiafia o le aso o le Agaga Paʻia na pa'ū i le amataga o Iuni, ma tu ma aga a le atunuʻu, o loʻo maʻila mai i le lumanaʻi. I le afiafi, e afio ifo le Agaga Paia mai le Lagi i le afiafi ma mea uma e tutupu i luga. I ekalesia o Orthodx o loo faia le tuuina atu o le Agaga o le Faaola i le aso lenei.

O lea aso, o ē faʻatuatua e galulue faʻaleaganuʻu e asiasi ai i le Ekalesia na faʻamautu i Larch Granches ma laʻau faʻapitoa. Ia mautinoa e tatalo i le Aso Gafua paʻia oe na oti. E mafai ona e manatuaina le toaga o fanua lafulemu ma le aiga, fuafua i taumafataga o le vasega.

O le a se mea e mafai ona i ai i le aso manogi

O fafine masani i lalo o le afiafi o le aso o le Agaga Paia e manaʻomia se faʻaiuga o le fafagaina o le lalolagi. Ina ia faia lea, ua lomia i lalo o ia tusi o Tiute i le malae, salalau ona lagona eseese, ma faatulaga se meaai lelei. Maeu le teine ​​talavou na lolo atu i luga o le fanua ma tuu i ai fasi meaai, oso solo laiti i latou e ola mama. O lenei na faia ina ia sili ona fiafia le seleselega o lenei tausaga, ma leai se eletor le faatafunaina o ia.

O le faapaupau ma le keriso na amata le aso malolo malosi malosi. O loʻo faʻamaonia lenei mea i le faʻagasologa, sa faʻatino ai le ekalesia i luga o fanua suotosina. O se valaauga ua faamanuiaina i fanua ma tagata e gaosia ai. A maeʻa nei tatalo, sa manaʻomia tele le lalolagi i le tele o le saito, safu, rurley.

O se tasi o na manatu ai sauniga e manaomia ina ia manatua le afioga lelei a le uma le aiga ma e masani mago, e oo lava i latou oe na tanumia e aunoa ma le maliu ma le salamo. I le malumalu, ia sa tuu moligao i luga o le agaga. Ma o le parishioners totoe pe a mavae le auaunaga ma barks Birch, faapaiaina ma faaipoipo mai eseese faafitauli ma maʻi. sa tuu atu i latou i le latou fale e sosoo ma aikona. O nisi e talitonu na lele o le agaga o le faaiuga ua maliliu ma nofo i le lala Birch.

o le aoina masani faamalolo laau-afu, ae le o le faaleagaina o le faavaa laueleele. totogifuapauina Herbal i le aso lenei maua se malosiaga faamalologa faapitoa. sa aumai i latou i le malumalu mo le faapaiaga ma ona ia faaaogaina lea o se tausaga atoa, faamalumalu infusions ma teas mo le aiga.

Teineiti i wreaths

Le mutia atoa faataatia i luga o le tolutasi i le fale, sa faapotopoto foi i le agaga o le aso. E mafai ona latou taulai atu maʻi tigaina ma mafatia i tagata, e sao i se toe faaleleia vave.

Sa alu atu i le afiafi ma le aiga, e aofia ai mauoa ma tumu i le laulau suamalie meaai. Panikeke, pai ma caravas ma aano o manu, iʻa sa se tausamiga faauo togafitia taua. E masani lava e na faatulagaina tausamiga i le natura, e faafetai ai i le laueleele mo mea uma na ia auina atu i le taumafataga o le afiafi.

tagata talavou i lena taimi o atu i le fanua ua saunia e aveina mermaids, tamoe i luga o le mutia ma lau faaluega i luga o le laʻau Birch ea. Sa talitonu na sau mai le mermaids o le tino le vai i lenei vaitaimi ma tatala i lala Birch po willow wreakchi.

O le isi tu masani o le fufuluina o le taeao i le vai lelei. E na lafoaia o lana lupe, manuia ma faapipii i se le fiafia ma le malosi o le tagata talitonu.

Bereza o le uiga autu o le sauniga mo le aso o le Agaga Paia. faamaligiina teine ​​talavou mai lala wreaths ma faatagaina i le vaitafe. Afai o le taimi lava na amata ai le wreath e opeopea mamao, ona a matagofie faaipoipo i se lelei ma le tagata faamaonia. Ma afai e tu i luga o le nofoaga ma tofitofi ai lea, o lona uiga tatou te faamoemoe a oo mai o faafitauli i lenei tausaga, lea o le meafaitino e tatau ona e taulimaina. Wreath o Potonul - faatalitali mo le manuia po o le teʻi loloto.

Afai o le tau fiafia i le la ma le savili manaia mafanafana, e a alofa tunoa o le faatalitali mo le vaiaso mulimuli ane e ono. O lenei aso, o tagata feiloai le taumafanafana, sa faaaluina le tautotogo i pese, siva, taaloga ma le fiafia i le aoao.

sa manaomia le teine ​​e tamoe i le agaga o le aso. E lamatia ai le mea moni e faapea e mafai ona e sola ese mai lou taunuuga. Ma ina ia aumaia latalata atili lou fiafia le fafine, o le tagata talavou i le tafa o ata ua pasia e leai ni ona seevae i luga o le sau. E atagia se taavale a le falemai i le faaitiitia, lea o le vae afe o le a maua ai se ala.

Ae o le tele mea taua o le faia o le tagata Orthodox i le aso lenei o le tausia le faatuatua i le agaga, taumafai mo mafaufauga lelei, o le amataga o le foafoaga, o le asiasiga faamalosia i le malumalu ma le tatalo mo le tuuina atu o le alofa tunoa o le Agaga Paia.

O le a le mafai i le aso o le Agaga Paia

I totonu o lenei Aso Faraile, muamua atoa, soʻo se galuega faʻatoʻaga e faʻasauaina. E aumai le lauʻeleʻele, faʻaputuputu o laau, paunaina o siteki, i le taimi nei ma o le le mautonu o le laueleele o le fafaga 'a manatu o se agasala lelei. Na talitonu tagata o lona uiga o le le mafai ona faia le amio e faʻaitiitia faʻatele o le lalolagi o le a leiloa ai le seleselega, faʻatagaina mea mamafa mamafa.

Na faasaina uma le galuega a le fale talimalo. E tagofia lea o le faamamaina o tuʻufua, tagamea, suʻisu ma fusimai. Fafine Apili maisei o le agamalu ma le tauagafau i lenei Aso Gafua. Sa leʻi taliaina ni taufaʻamalaʻau, faʻaosofia misa, feeseeseaiga ma faʻamatalaga o fegalegaleaiga.

Le taliaina i luga o le aso e fai ai ma le ita tele ma le sauaina o le ava malosi. O le taumafataga lea o le agaga, le tatalo tautoga mo le faʻamagaloina o agasala ma le faʻamanatuga o le ua tuʻua.

Sa leaga le aau i lenei taimi. Na latou talitonu o le Mermalizs sili ona leaga tele i agaga o le aso ma mafai ona toso le vai i lalo o le vai. Aemaise o lenei tagata talavou talavou talavou e leʻi faʻaipoipo, o teine ​​ma iʻa e mafai ona faigofie ona faʻailogaina i o latou lauulu uumi ma lapotopoto.

Mermaid

Aua le asiasi i le Ekalesia o se faailoga leaga. E pei lava ua le o pisi se tagata i ana mataupu ma atugaluga, ae tatau lava ona alu i le sauniga o le malumalu.

Aso nei o suiga i le aso

E tele faailoga sa foia foi ma agaifanua i nei aso. I aso o Penetekoso, o le masani lea masani e teuteu ai le fale ma paʻu muʻe, ma le faʻalogo i le malumalu ma tuu i tua atu o aiga ua maliu.

A faʻatapulaʻaina i le galuega, o lenei ua leva ona faia i le pule a le tagata faʻatuatua. I le lalolagi i ona po nei o tiute tauave, e le faataunuuina o le mea e taua tele i le taimi. O le mea lea, afai o le a le faʻaopoopoina tulaga i faʻafiafiaga, e tatau ona e aʻoaʻoina aiga e mafai ona tusia le tatalo e malolo ai o latou agaga.

Faitau atili