Pahistaris - Faʻailoga, Faʻafitauli

Anonim

Pahistakakia o ona lava faʻailoga ma le talitonuga o le taimi e taofi ai le fale. O le maualalo lea o le lanu lanumeamata lanumeamata e manaʻomia ai le faʻaeteete ma le pale. I Amerika i Saute, o le vaomatua e tupu aʻe i totonu o se eleele tatala ma e masani ona maua i le mamanu o fugalaʻau, togalaʻau, paka, faʻaaogaina i le teuteuga o le fanua.

Lelei-Mamalu Pakhiskakhis o se malulu tupu tupu, fugaina ma fugalaau samasama samasama. O fugalaʻau mumu lea ua maua foi, ae ua itiiti lava a latou taʻuina a meatotino. E talitonu o le samasama pakhiskakhis o se faamaneta fugalaʻau tosina mai le alofa moni, faʻaalia ai le faʻamalosi tino ma matagofie. O lenei fugalaʻau e fiafia i ai oa ma tosina auro i le faʻatapulaʻaina o aofaʻi. O le mumu mumu e le avatua le manaia pe alofa, ae o fesoasoani i le vaega o le palu o le malosi malosi.

O laulaau o le tagata fiafia, o loo faatatau i le Pahistakhhka, e aofia i totonu o le teuteuga paia o le tele o malo - mai Eleni anamua. Afai e te vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o Korinito vasega vasega, o le a e iloa o le pulou ua faapaleina i lau laʻau o le faʻamalama. O nei kolo na lagolagoina le ausala o atua anamua - mai Astatta i le Atermida. Pakhiskakhis o se fafine fugalaʻau e faʻaalia ai le maualuga maualuga malosi faʻapitoa i fafine lima. Afai o le mana o Pakhissakhis e finagalo e faaaoga se tamaloa, ua tatau ona ia faia mea mataga ia te ia.

Vallow Vese

O faʻailoga taua e fesoʻotaʻi ma Pahistakhis

  • O le fale soifua maloloina fou o le a saunia ai se manogi le mautonu o lagona i lou aiga, o se mekasini fou. O le fugalaʻau e manaʻomia le toe foi mai, pe a na le mauaina e tali atu i le malosi o le alofa, na lagona ai le soona fiafia, o le a faʻaititia ai tagata faigaluega o le malosi. Ae afai o loʻo lelei mea uma, o le a faʻaalia le laʻau lava ia. O le a amata ona e maua mai le fou ma galue manatu ma le le malamalama i le malosi, peiseai o le 'au galulue o totini.
  • Mo Fale kalapu, o le laʻau e matua aoga tele, ae faʻaleagaina le matamuli o le lagona ma faʻafetaui i se auala lelei.
  • E le pei o le tele o le potu faʻaleaganuʻu lanu, Pakhistakhis e le mafai ona puipuia mai le leaga aafiaga pe faʻamautinoa lona puipuiga. Le laʻau na 'aumaia lagolago, ae teʻena tele le malosi.
  • Afai o le fugalaʻau maloloina e lelei le tausiga, amata ona leiloa fugalaʻau, o laulaau pa'ū ma mago, ua mafai ai ona mafai tala leaga mai aiga.
  • O fugalaʻau pupula e avea ma avefeau o se mea e le masani ai le fiafia. O le ai ai se mea ofoofogia, faatumuina lou olaga ma le fiafia.
  • O laau totoa e alu ese ai le mativa. O le faʻamagoina o laʻau e sau mai le tipiina o le ea, ata o ata, le talafeagai le malosi. Ia e mautinoa e puipuia le laau mai fomai. Tuu le geraum latalata ane, o le fea o le a fefe ai vaega o iniseti.

O foliga o le tulaga

  • O le averesi o le maualuga o le laau e tusa ma le 100 cm ma le faia lelei. Mo le lelei aʻe, e manaʻomia i le faʻavaeina o le fatuga ma le faʻapipiʻi o fatugaʻo. O le tele o tiga ua foafoaina, o le uamu e fuga. Mo le faʻatulagaina saʻo, o le muamua o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia pe a o le maualuga o le 20-30 cm. O loʻo i luga o le laʻau o le laʻau o le laʻau.
  • Oti upu e leʻi faʻauia aʻo leʻi faʻatauvaʻa, pini - pe a maeʻa le maeʻa atoa o le fugalaʻau. 10-15 cm umi clottings mafai ona faʻaaoga e toe gaosia ai se fugalaʻau.
  • E le aunoa vai ma fuga vai, vai e le tatau ona atagia i totonu o se por.
  • A toe fai, tausi le mafiafia o alavai.
  • Mo le tele o fugalaʻau, toto se laʻau i se pulu vavalalata. Le vaega maualalo o le vase o 2-3 lita.
  • O taimi uma o fugalaʻau ma e manaʻomia ai le tele o le fafagaina. Faia le fafaga i uma 2 vaiaso. O fugalaʻau mautinoa o le sili fetilaisa o se vai o le parlard.
  • Faʻalavelave, e talitonu le fugalaʻau e tatau ona talanoa le fugalaʻau i le taimi o alavai. Fesili atu i le mafaufau o le mafaufau, fesili mo se fesoasoani, se faʻailoga faapitoa ma sauni e fai fugalaʻau i luga o latou lima mo se manuia. Ua fai mai afai e te le tautala leotele ma se fugalaʻau, o le a le mafai ona faʻaali mai aʻu meatotino. Aua le aioi, talanoa filemu ma lemu, ia mautinoa o se taunuuga lelei.
  • E talitonu o le fugalaʻau ei ai se lagona faʻapitoa. O le a fuafua i totonu o le siosiomaga o le nofoa ma le ita. O le upu mamio e taʻu mai ai i le isi itu o le laʻau manuʻa ia te ia ma faaitiitia le mana malosi. Taumafai e puipuia le laʻau mai soʻo se le mafaufau, maʻai le mafaufau, mafaufau leaga.
  • E le fiafia le laau i le pogisa, vaivai le tafetoto moli.
  • Ia e mautinoa e aveese le mago poʻo lau laʻau mago, sipela le laʻau e faʻaavanoa ai le mea e maua ai.
  • Afai e le fuga le laʻau mo se taimi umi, taumafai e siitia le potu vevela.

O afea e faamoemoe ai blostom

Pahistakhis Bloots Puff mai le amataga o le taumafanafana ma le loloto loloto. O loʻo faʻaosofia ai le faʻavaeina o le pale o le pale, vai, o le malamalama e malosi, o le umi o le ao. O mea tau faamaneta e masani ona faaalia i le taimi o fuga. E tusa ai ma faʻailoga, i se fale le fiafia, o le laʻau faʻapopoleina o le a fuga.

Faaiuga

I le taimi nei, e le masalomia le toe faʻaleleia o le gataifale oe na faaaluina i le au faitaulaga a Astata, le tuʻufaʻatasiga o vai ma fugalaʻau o Pakhiskari. Masalo o le sili lea. Atua fafine anamua, ia faamasinoina i le faamatalaga na o mai ai, latou te mauaina pea le tau o se faalavelave i se faalavelave i le malaia.

Musulu mai le fiafia, uumi pou, tele itula o le siva siva ma po forcition - o le mea masani mo anamua. O tamaʻitaʻi o onapo nei e faigata ona pei o mea lilo anamua, latou te leʻi maua se taimi. Ae e mafai ona talanoa atu i se fugalaʻau, e le lava pe a le o le faia le manuia mo i latou lava ma e pele.

Faitau atili