Pama Aso Sa: Tiute ma aganuʻu, o faʻailoga ata

Anonim

Oi ma alofa o tatou tuaa pama o le Aso Sa: Tiute ma aganuʻu, o faʻailoga o le tino - tele na fesoʻotaʻi ma lenei aso! O lea aso ua faʻamanuia atoatoa i le vaiaso aʻo le Eseta ma Auauna i Kerisiano Uma ma se Faamanatuga i le Uluai o Iesu Keriso i Ierusalema.

Ua fautuaina o ia e se tasi ea ua talitonu ia te ia mo lenei asini, le atalii o le Atua na talotalo mai i le motu o tagata, o le mea moni lea, i lima o le tele o le laau .

Pusi

Tagata sui o le aganuu e faatatau i le aso o le ulufale mai o le Alii i Ierusalema

  • Afai e iai a matou pama, matou te alolofa ia te i latou i luma o le aso nei. Ae talu ai e le moni lenei laʻau ma matou, o le verpa (faʻapea foi ma le taʻavale ma le Iva) na filifilia e le tagata Rusia. O a latou laau lanumeamata ma fugalaʻau o loʻo ave i totonu o le Ekalesia i le tamaʻi miliona i le afiafi, ma i le po o le pam mama sa faapaiaina.
  • O lenei aso e le masani ai le masani ai e faʻamanatu le pisapisao. E leʻi faʻauma le tele o pou, i luma o le taimi fiafia. E lilofia uma Kerisiano uma i tua atu o le laulau Family.
  • I le aso lea, e le mafai ona gaoioi (aemaise le fufuluina o fola ma lauseti). Ua talitonu tagata Kerisiano e le saunia ipu mafanafana. Ma e le fia 'aʻai tamaʻitaʻi, o mea uma e maua i luma.
  • Tusa lava pe e te savaliina le pou, e mafai ona e mafaia i lenei aso.
  • I aiga tetele lava, o le umu lava sa iai se areto areto a le falaoamata - Latou te saunia le tele o aiga o le a faapotopotoina i le laulau. O le tasi e tatau ona "amataina" e se tupe siliva - o le a sau o le a sau ma le manuia. Ia, ina ia aua nei mautinoa le fomaʻi faʻi Farani i le taimi e tasi, lapataʻi i tagata uma e uiga i le teuina, ia latou fiafia ma le faaeteete areto!
  • Afai e iai se tamaloa e te miti o le a e miti o le faʻaipoipo, amata mafaufau i ai mai le taeao ma faʻaauau i le aso atoa. E talitonu i le afiafi o le a ia tilotilo atu ia te oe. Ioe, e tatau ona avea ma mea moni - o le Hollywood Actor e mautinoa lava e le o sopoia lou pito o le pito. Ae afai o lau vasega lenei, o se uo faigaluega, o se uo po o se tuaoi, o mea uma e mafai!
  • Ina ia faia ni tupe e le o le leai o lau atotupe, ae na o ia, ua i ai i totonu, o lenei aso ua manaʻomia e le tagata Vazon ona toto. E fautuaina le filifilia o se fugalaʻau ma lau meaʻai. Filifili ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete, aua le galo e tausi lelei: Afai i totonu o le 30 aso pe a uma le laʻasaga le laʻau i le lumanaʻi!
  • I nuʻu, i lenei aso e le masani ai e faʻaalu i le auala o moa, pato, kute. E talitonu o lea e i ai Pamm Aso Sa o le a ou moa, e mafai ona aafia i le leaga o le au faataulaitu.
  • Filifilia o lala mo le faapaiaina, vaavaai mo vao po o laʻau o loʻo ola latalata i le faʻaputuga. E leai se mea e le oloina ai lala o le willow po o willow, na ola latalata i le fanuatanu po o le "teuteuina".

O ā ni mea e mafai ona faia i lala faʻatupe atoa?

Whyashki

  • Faleoloa mo aikona e mago laʻau ma o le a fiafia i mata mo le tausaga atoa. O le a latou tautua o se fale Taaseman (aemaise, puipuia le fale mai le uila).
  • A oti se tasi i le aiga, ua tuu e le lala le oti ua oti e avea o se faailoga tagata o le ola e faavavau.
  • Afai o le afi poʻo se malosi leaga o le tau na tupu (tatou fai mai, o se matagi mataʻutia na tupu), i le afi poʻo le matagi lafoaʻi. Na talitonu tagata o lona malosi o le a avea ma faaee atu ma faʻalavelave.
  • I nuʻu, o loʻo iai pea ni vaipuna mautu "i ou moega, aemaise o latou o loʻomatua na luluina, na talitonu o le a mautinoa lava" i lalo o le lala "latou te mautinoa lava le seleselega moni. Ma e mafai foʻi ona pipii i le eleele o lala i le ao i le aso muamua o le lulu i le vaitau vaitau.
  • I le aso muamua, o le kikiina o povi mo le pasta, ua faateʻa e lenei itumalo. Lenei e tatau ona faʻaopopo fafaga, 'oti ma le maloloina o mamoe, faʻapea foʻi ma le agaleaga aʻiaʻi.
  • Oe mafai ona faʻaseʻe teisi mai le Ekalesia ma se lala o aiga (poʻo latou o le a e feiloaʻi i le ala i le fale). I le taimi lava lea, latou faʻasalaina: "Ou te le o tui, o le willow 'oti." E talitonu o se tagata (po o se fagafao), o le mea na e "togafitia" o le a le maʻi se lala "O le a le maʻi se lala, ma e faʻateʻaina foi le mata leaga. TAUA! E mafai ona e taia i le pito i tua, fatafata, lima - ae le naʻo le mea e uiga i ai, o le leaga faʻailoga!
  • O teine ​​le faʻaipoipo na faʻatagaina (ma e oo lava i le faʻamalosiʻau) e tuli ma se pese paia a le tagata. E tele na mafai ona "faaoo le" le alofa ".
  • Mai le lala e mafai ona e faia se teuteuga lea e maua ai se tamaititi (tamaiti).
  • O le a le manaʻoga e faia i le sauni e talia se filifiliga taua? E tee atu ma le totini tolu fatuga mai le Wilding Willow (e le afaina, e fou pe mago pe mago). O lenei "taumafataga" e mautinoa ua faʻaleagaina e le vai faʻapaʻiaina. TAUA! O lenei auala e tatau ai ona e faʻaogaina le seasea o - Afai na e tuʻuina le masani "i luga o le vaitafe", o le a le tumau le aoga.
  • Afai e te miti e uiga i le fanau, e mafai ona e fai se "paie" ma le tautala fatuga. I nuu, o lenei togafiti na faʻasoaina ni mea fai tama, ina ia latou aumaia le faʻailoga.

O a faailoga o tagata e fesoʻotaʻi ma lenei aso?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Teine

  • Afai o le aso lenei na avea ma matagi, o le a faapena foi i le taumafanafana.
  • Amata timu? O lenei faailoga o le agalelei agalelei. O le lagi sa i ao? O le a le fiaaai, e ui i se fiafiaga faapitoa o le seleselega o le a le sau. Afai ua matu atoa aso uma, e iai fualaʻau ma cereals i lenei tausaga o le a faʻafitauli.
  • O le aso o le la lar ma sili ona mafanafana? Ma, o le a fai togalaau o se seleselega sili ona lelei!
  • O le mea leaga foi e manatu e le o le sili ona leaga faailoga. Na ia lipotia i tagata folau, sa ia lipotia le lelei le fua o le tautotogo i luga o le tautotogo.

E mafai ai, sa e mafaufau: Ma afai, e aumai lala fou mai le Ekalesia, na e mauaina mo le ICsos faagalo le ata mulimuli o le tausaga talu ai? O le a le mea e le mafai ona faia, o lona uiga o le togiina o le tiʻetiʻe tiʻetiʻe. Susunuina, ma le lefulefu togi i totonu o le vai tafe (vaitafe, o le vaitafe - ae o le tapunia tapunia e le talafeagai). O le a o faatasi le manava o le manava ma ia le leaga, aoina mo le tausaga i totonu o lou fale, ma o le malamalama malosi o le a oʻo mai e suia ai le malamalama malosi e te aumaia mai le Ekalesia.

Faitau atili