O le a le uiga o le mauaina o se mama: lauiloa faʻailoga ma lapataiga autu

Anonim

Fiafia pe le maua se mama? O faʻailoga ia e fai mai: E iai tulaga eseese, ma i nisi taimi o le faʻavae ua maua e le aoga le faʻatinoina o soʻo se tulaga, ma isi tulaga o se faʻailoga matagofie. Faʻafefea ona iloa le mea lelei, ae o le a le leaga? Matou te suesueina le poto o tagata, i lenei tulaga o fautuaga a tagata e talafeagai lelei.

Lapataiga - lamatiaga!

I se tulaga lautele, o le sailiga o le teuteuga o se faailoga lelei. Ae e tasi le faʻafitauli ona o le mea moni o loʻo masani ona faʻaaoga e aveese ai le leaga. Tagata e faaaogāina auaunaga o faʻapitoa "faʻapitoa" malilie e aveese le le lelei, o le faʻatosina atu i se tagata le iloa. O le tusiupu, o le malosi uma ole malosi ole tagata e faʻaliliu atu i le mama, ma o ia lava na lafoina i le auala (tele lava i le fetuʻutuʻunaʻi, pei ona fautuaina i na aganuu).

Tusa lava pe e te le talitonu i mea pei o le fesiitai o le faʻaleagaina o mea, e sili atu le lamatia i ai. Faʻatau oe lava se tatagi oe lava pe fesili i ou aiga, ae aua le siiina mama i le sopoia, aemaise le auro poʻo siliva. E foliga mai e foliga mai e masalosalo! Ma sili atu foi aua le ofuina se teuteuga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se alofa e pasi ai? Mafaufau i le a, o le mea e te taugata tele ai nai lo le aoga. Masalo faʻatasi ai ma ia, o le a e faia oe lava uma faʻafitauli o le tagata muamua. Ma o ai e iloa e tele o nei faafitauli? Masalo o le mama na faʻaaogaina i le faʻatulagaina o faʻasalalauga o se maʻi ogaoga poʻo le faʻaleagaina o le oti.

E foliga fiafia foi pe a e mauaina se mama e le masani ai i le fale. Aua le faanatigisa e olioli! Fesili ifo ia te oe lava: Na faʻapefea ona pa'ū i totonu o lou fale? Aisea e leai ai se tasi o au uo ma uo teine ​​na fesili ia te oe e uiga i le leiloa? Ina ia mafai ona lamatia, e sili atu pe a le paʻi atu i ou lima, ae ave i luga o se ie ma togi i le auala, sili atu ona maua se isi nofoaga.

Manatua le mafuaʻaga autu mo le masalosalo:

  • Nofoaga o le mauaina - feololo;
  • Nakyhothka lava ia o se mea taugata atoa uliuli po o le siliva siliva;
  • O se mea le fuafuaina i lana lava fale.

Faailoga lelei

O le mea moni, o nisi taimi o maea na o le leiloa, e aunoa ma se aia leaga! Saili nofoaga e le mafua ai le masalosalo:

  • Matafaga;
  • se paka;
  • Vaomatua;
  • fefaatauaiga lautele;
  • Faleoloa;
  • o le cafe;
  • faiʻiina o le potu o le malosi o le ogatotonu;
  • vai taele.

auro auro

Peitaʻi, e tele naua tau o tagata masani ma i lenei mataupu, e le o fautuaina le pikiina o se mama ma ofuina. Na o le fiafia i le taliaina lelei - o se mea na maua ai le faʻamanuiaga oe manuia i lou olaga, i le mea tautupe poʻo se galuega i luga o se laʻau o le lala i totonu o le oneone. E matua moni lava lea i asoa na maua i le natura. Ae e te filifilia i soo se mataupu!

Afai o le tulaga o le sailiga e le mafua ai o ou popolega, e mafai ona e pikiina le mama. Peitaʻi, o le toʻatele o tusitala na fautua atu i le sili atu le faʻaaogaina o le mama, pe faʻapaʻia i totonu o le Ekalesia. Aua neʻi galo ia te oe e te le iloa se mea e uiga i le tagata sili ona lelei. Masalo na ia te ia se maʻi ogaoga poʻo se amio matuia.

Colek

O le a le uiga o le mauaina o se mama faaipoipo

E MAFAUFAU LELEI, FOLIMULI AOAO LE MAFAI O LE AIGA A MAUA SE TAGATA FANAU. I lea tulaga, o le faʻailoga lea e faʻamaoni ai le fiafia sili. Afai e te leʻi faia i se mafutaga, ona faʻatali lea o le faʻaipoipoga, a o le a fiafia tele le olaga o aiga, e aunoa ma le faʻailoga.

Afai ua e maua se pele, o le a le pine ae avea ai o ia ma ofo. Afai ua uma ona e faaipoipo, o lona uiga e mafai ona ia maua se tamaititi o le a fanau mai lata (o le a aliali mai). O le isi aoga o le mauaina o le fiafia i mafutaga, fefaʻasoaʻi ma le alofa i totonu o le aiga. E mafai foʻi ona faʻaopopoina le tautua, le ofo o le lelei galuega. Peitaʻi, e masani lava ona talitonuina o le mama ma se maʻa e taua i le maitaga, ma le leai o se maa - e uiga i le faʻalauiloaina o le faasitepu o le galuega.

E tupu na o le nakedka se taimi umi i le avanoa avanoa ma le foliga mai o ia e le o le sili. I lenei tulaga, o le faʻailoga ua fai mai o se mama fou e le o iai ni faʻaletonu lelei. Afai na e mauaina se mama ua uma ona leiloa foliga matagofie, o le mea lea e mafua ai le i ai o le i ai o le tele o le faʻaletonu o le mauaina, ae le faaleaogaina.

E taua le uamea?

Afai na e mauaina se mama auro, ona o le faʻailoga lea o le tele o suiga i lou olaga. O loʻo faatali mo le siʻitaga o totogi, faʻaopopo tautua, gaioiga fiafia ma faʻalelei tele.

Siliva siliva folafolaga na aveese le faʻamaʻi ma le alofa. Ma o le faigofie foʻi le mama, mai le apamemea poʻo se isi mea taugofie, talanoa e uiga i le manuia. O se mea e vaʻaia ai ata tifaga o le faʻalata o se uo fou, o se puleaga, se faiaoga moni i se tulaga faigata.

Leiloa mama

Faitau atili