O a miti le tagata ua oti i le miti o Miller, freud

Anonim

I le olaga moni, e fefefe tagata i ē feoti, aemaise lava i latou na foʻifo mai i le fagu - Paʻu, e tele foʻi ata tifaga i lenei mataupu! Ae aisea ua avea ai le taeao o se mea sili ona lelei, aemaise lava pe a fai o se tasi mai fafo o aiga ua oti na avea ma tagata e maliliu? Faʻafefea ona vaʻai le ata o le miti i tagata asiasi tutusa - Faʻafefea e ni uo poʻo ni fili?

I le coffins

Faatauaina lautele o lenei le mafaufauina

  • E masani lava ona maua le esoric tusitusiga: O le tagata ua oti i se miti na folafola atu ia te oe se mea fou fou i le olaga. Masalo o le alofa fou o le a ulufale i lou agaga, o le a suia le galuega, faʻafuaseʻi ona alu i tafaoga ... e ui o lona uiga o se suiga tele i le tau.
  • Na toetu le tagata ua oti mai le pusa maliu? O le miti e folafola le taunuʻu mai o aiga o loʻo nonofo i se isi aʻai, poʻo seisi atunuʻu. Afai e na o le "ala i luga" ma mou atu ona mata i le fale, o le faʻailoga lea o le a e maua mea polofiti.
  • O le tagata oti mai le pusa ese, manao e talanoa ma oe? O le faʻailoga lea: E leʻi umi ae tatau ona e faʻaaluina le sili ona manaia talanoaga ma se tagata vavalalata. E le manaʻomia le tolopoina o ia - o le faʻamamaina o soligatulafono e na o le solia o oe.

Na nofo lau aiga i le miti?

  • Na e ave i lou fale o se malo? O lenei faʻailoga e le faʻauigaina - i totonu o le taimi e masani ai mo lenei tagata.
  • Sa soifua o ia, ma sa e sogi atu ia te ia: E te le na o le misia, ae ua lagona se mea na latou sasa ia te ia. Masalo, seasea sau e asiasi pe aʻo leʻi faia se oti na latou fai mai se mea sese? Fai mai EVERRONS: A e asiasi i le tuugamau o lenei tagata ma o iina e fesili ia te Ia mo le faʻamagaloga, o le lagona o le tausalaina o le a tuua lou agaga.
  • Soʻo se aiga, na talanoa faʻatasi ma oe i se miti, pe a uma ona e fafagu e tatau ona e manatua.
  • O lou tina, atonu o tama? O tagata valaʻaulia e masani ona taumafai e lapatai atu se miti e uiga i lamatiaga i luga o ia (o nisi taimi e mafai ona "ave" homemade fagafao ia latou lava - fai mai, pusi).
  • Afai e fai mai Tama tuai ia te ia e avatu ia te ia se ofu mafanafana ma ofuvae, ma faʻatauina se mea faapena ma avatu i e le tagolima.
  • Na e vaʻai i se tamamatua poʻo se tinamatua? Afai latou te fiafia, moe i le laki. Afai e te talanoa mo se taimi umi, moe tagi e uiga i lamatiaga. Ia e sili ona faaeteete i ai!
  • Na o se aiga ua maliu, na sau e iloa lau miti, o se faailoga o se mea taua o le a tupu vave. Na matua fiafia lava o ia? Lapataiga: O fili e manatu o se mea faasaga ia te oe, ae afai ua e matua tumau ma le faaeteete, e leai se mea o le a tupu ia i latou.

Ua ola nei le alii?

  • Afai na e vaʻai i le Mata o le Uotonuina o le Uo Ola Atu, ma e oo lava i le Pop Pot Thyment, o le miti folafolaina oe o se olaga umi, ma e le faʻapena foʻi. Ae o lenei igoa ina ia mafai ona ia faatumuina le faʻamaʻi.
  • Afai na e vaʻai ia oe i le pusa oti, moe faʻalelei
  • Na e iai zombies pe na mafua ai ona o le pusa oti? O lenei mea e lelei tele.
  • O la lau tama, na maliu ai o ia i le miti, ona "aau i luga"? Fai mai le moe: I lou aiga o le ai ai o le a avea ma togafiti o le a sili atu pe a fai oe.
  • O e le fiafia i se tagata na faia i le matafaioi a le tagata ua oti? Masalo e le o le tele na ia le manaʻo ia tulaʻi mai o ia i lou olaga, iinei o le le genose ma "tuu" o ia i le pusa oti i se miti.
  • E le o se uo ma e le o se uo, ae na o se masani (kolose, uoina)? Fai mai le miti o le a ou vave vāega ma o le a e taofi le faʻafesoʻotaʻi.

O se sauniga manaia?

  • O se tagata na maliu i le lalolagi moni, i lau miti, fai mai le mea o le a tupu moni? O lenei faʻailoga fai mai: E leʻi levatia le tala taua o le a fiafia i ai oe o le a paʻi atu i lou olaga.
  • Vaʻai le tagata ua oti ma fusi faʻatasi ma ia: i le lototele. O nisi taimi o mea faapena na folafola mai se suiga atili ma Streap Suiga - Fai mai, Flys ina ua maeʻa aso mafanafana.
  • Na ia sogi atu ia te oe faatolu: O le vavaeeseina mai se mea taugata.
  • Na e savali faʻatasi: ia faʻamasani vave ma se tagata malosi, o le a mafai ona faʻamalieina lou agaga.

O foliga vaaia o le tagata ua maliu ua le maua ai le fiafia?

Fefe

  • O a ni miti o le tagata oti, o le na tuli oe i se miti, na tuliloa oe e oe, ma e le mafai lava ona e sola ese mai ia te ia? O loʻo e popole pea i le mea na tupu i le tuanaʻi. Lafo uma le toeaina, ola naʻo lenei aso, ma o le ae fiafia.
  • Na e talanoa: I lou lava olaga o le a ia te oe o le a ia te oe se ituaiga faafitauli.
  • O le tagata na oti le tamaloa ua tagi: E mafai ona e misa ma se tasi.
  • Na valaau mai oe e le tamaloa ua oti, ma sui ona aao? Na e usitai i lenei valaau? O se faʻailoga leaga tele lea: Afai e te alu pe a uma le tagata oti i se miti, e le o vave ona e fiafia i le olaga.
  • Na tosoina lima o le tagata na oti mai le tuugamau: ia tuuatoatasi i le taimi o faafitauli na faasalaga. A faigata mo oe, e leai se tasi o au pele e o mai e laveaʻi, ma e tatau ona e "isumu" mea uma.
  • Na latou vaʻai i le toʻatele o o mai i latou e ua maliliu, ae le fefefe (pei ona latou le fiafia) i le taimi lava e tasi: o le miti na maeʻa ai le taimi.

Ma o le a le tusi a tusitala tusi?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le faaiuga, o upusii mai le "moe moe" galuega o lauiloa manatu o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau. Afai e te le talitonu i ni faʻailoga o tagata, ona fesoasoani ai lea o nei tusi ia te oe e foia lau miti.

Miti Miller

tagata oti

  1. E tusa ai ma lenei miti miti, o le tagata ua oti, na avea e avea ma au uso pule a Tamafano, Tamamatua ma isi fanau mai fanau sili ona tele.
  2. O lou tina: O se tasi o sau mai le taimi nei e mafai e tagata ola ona mamaʻi. Tama: E mafai ona e mateina, faia se feagaiga le talafeagai ia te oe.
  3. I se miti, na o mai ai le tino maliu ma amata fiafia: i au uo atonu o le a avea ma "luko i totonu o le lafu mamoe.
  4. O le tagata ua oti, filifili mai le pusa maliu po o le tuugamau i le fanua maliu, fai mai: e tusa lava pe uo tele te outou, ae o faafitauli e tatau ona e filifili na o oe.

Miti o freud.

  1. Miti pei o lau gaogao e le tupu. O le tagata ua oti po o le manao e uiga i se mea e fesili ai, pe o faanatinati foi e lapatai.
  2. Afai na te fai atu ia te oe e faia se mea (faʻataʻitaʻiga, ia faʻatau le fale e te manaʻo ai, filifili i luga o le taotoga), faʻalogo i lenei fono.
  3. O se tino oti: o le a le mafai ona e maua fanau seia e moe.

Faitau atili