O a miti o le ogaumu i se miti - o le ogaumu i se miti e miti o le vangi ma miller

Anonim

Na e miti i se mea ou te fiafia ai moe o le sili ona mautinoa o le sili ona mautinoa. Pei o se tulafono, o le tauaveina na o le agavaa lelei lelei faauigaga. O le a la le mea e faia ai le miti? O le a faia e le Miti o le a maua ai ni tali talafeagai.

E tatau ona e manatua uma na auiliiliga na saunia e lou le iloa. O se fale teu mea sili lea, o le a faamatalaina ai mea uma e mafai ona fesoasoani mo le faʻatupuina o lata mai i se taimi lata mai.

Avea ma pulega, moe e uiga i le ogaumu e faatusa i totonu o le miti a se miti a se miti, lea e faʻaaogaina ai le lelei o lona olaga mo le manuia. E mafai ona e tausia lou aiga ma aiga, aua le faateeina uo i faalavelave. O uiga lelei ia e fesoasoani ia te oe i se taimi lata mai.

White Stone.

Faʻauiga o le moe faʻalagolago i tulaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faʻauigaina o le moe o le a le atoatoa pe a fai tatou te le faʻaopopo i tulaga ma nofoaga na toe gaosia ai le le iloa. Ae maise lava, ae o nofoaga nei e mafai ona lalafi le upu moni autu. O le tele o taimi, e tele mea e aoga, e aoga tele, mo se miti, e oʻo mai ai le galuega autu i sea masini, pei o le ogaumu.

Taumafai e faʻapipiʻi atoatoa ma lou mafaufau. O se tulafono, o le faʻamatalaga autu o loʻo iai i le amataga o le moe ma lona iʻuga. Ae i faʻamatalaga atoa, atoatoa faʻamatalaga e taua, e tatau ona e manatua ma fausia se ata ma se faʻamatalaga e faʻaalia manino i luga o ona vaega.

E matua faʻasaina foi e faia ai au faʻamatalaga, fai lau meaʻai ma le atoatoa. I lenei auala, e na ona e faʻalavelave ia te oe lava e faʻauigaina le miti, o le a e le masani ona nofo, faʻavae i luga o le lafoina o lau tala ese, o le a mafai ona e aoina uma kulimi e maua ai le tele o kulimi.

Ma o lea, o loʻo faia uma le tatou 'upega tafaʻilagi uma mea taua mo faʻauiga ile fale. Mafaufau i nisi filifiliga e mafai ona ou miti ai le ogaumu:

  • I laʻu miti, na e vaʻaia ai se ogaumu tele. Sa matuaʻi tele lava le ogaumu 'E te manaʻo e faʻagalo oe lava ia e tele. O le maʻitaga lea e faʻatusa mai i lou agaga faʻafetai, fiafia ma le agalelei. O nei uiga o le a fesoasoani ia te oe e faʻasaoina le lava ma lona lava lelei i tulaga e mafai ona tupu i se taimi lata mai.
  • Sa laititi le ogaumu, e te leʻi manaʻo e faʻaaoga. E le o se miti sili atu, o fea faʻailoga o le le maua o le lalolagi. O isi taimi e matua faigata lava mo oe le mafaufau ia te oe lava i se vaega o le sosaiete, e te tulaʻi mai pea ma taumafai e avatu se tagata, ona o mafuaʻaga faʻafitauli e tulaʻi mai i se nofoaga mafolafola.
  • Saunia se mea i totonu o le ogaumu. O solofanua na te vavalo ai ia te outou foliga o se tagata alofa e mafai ona faasoa atu ia te oe e le gata i le taumafataga, ae faavauvau, ma olioli. O le afa lona lua e ono aliali mai faʻafuaseʻi.
  • Toe teuteuina le ogaumu. Afai i se miti, o le ogauluga na fai e momotu, ona mafai ai lea ona mafai e le faʻailoga o lau faʻafitauli ma le tele o faʻafitauli i le tele o feololo o ana uo.
  • Mauaina se ogaumu. I lana miti, na ona e faatauina se umu fou. Greens ma se vaega tutusa e faʻatusa mai ai lou faamaoni ma le tuuto, e te le taʻuina mai se mea i lea taimi, taumafai e faʻaleleia i aso taʻitasi.

Ogaumu ma piliki

Manatu o nofoa ma tagata tomai faapitoa

  1. Wang. E tusa ai ma le Pergarian Itumalo, o lau miti faʻatusa na o le leaga tele, o le faʻaitiitia o fesoʻotaʻiga lio. O le a e mauaina se mea le fiafia - e leai ni tagata moni aoga i ou tafatafa o oe e mafai ona tatalaina o latou agaga ma faatoilaloina le lalolagi atoa. E le maua e le mataʻutia, ae le naʻo le faʻafitauli, e foliga mai e sese le tele.
  2. Miller. O le Henry Miller Moega e le tatau ona faʻauigaina ma le loto i ai, e uiga i le ogaumu e tutusa lava tulafono. I le tasi itu, o se faʻailoga o lau uo ma faʻamalamalama mai, ae o le isi itu, i le aoauli o le faʻanoanoa, o le faʻailoga lea o le filemu filemu.
  3. E freud. Sigmund freud sootaga i le aʻa ma tautino atu e leai sau faʻaosofia mo gaioiga matuia, o oe o se tagata faʻamaonia e manaʻomia le faʻaosofia lelei.

Tao

Faitau atili