Tutoatasi Aʻoaʻoga a Ttuta Haling

Anonim

Teta-Hiltal o se tasi lea o le tele o metotia aoga mo le tuputupu aʻe o le tagata lava ia ma fesuiaʻiga na tulaʻi mai i se taimi lata mai nei. E toʻatele tagata o loʻo mafaufau pe o le tutoʻatasi o aʻoaʻoga e faʻatagaina i le o le o loʻo malulu pe na o se talafatu? E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i lenei mea mai lenei tusitusiga.

Vianna stubble ata

Sina mea e uiga i le metotia

O le TETTA Heingling Metotia i le 1994 faia se tagata nofomau o le Iunaite Setete o Amerika e Wianna Stabl. O lenei togafiti ua maua ai le manuia i se numera tele o tagata i le lalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Teta-Hil e faʻavae i luga o le vave televave suiga i le olaga soifua ona o le faʻaaogaina o se faʻapitoa o le tagata faʻafilemu o le faiʻai.

I tausaga talu ai nei, o le tele o vasega ua o mai e aliali mai ma aʻoaʻoga ua fuafuaina e aʻoaʻo ai le tuta-cheata o tagata uma. Latou te fiafia uma i tagata faʻatau ma le susulu o slogan, ma folafola eseese "ponesi", "Faʻaleaogaina" o loʻo e mauaina.

O nisi ituaiga o kosifaiga ua mautu, ma isi tagata auai o loʻo auai i suʻesuʻega o nisi nofoaga poʻo vaega faʻapitoa. E masani lava, o tagata fou o loʻo i lenei nofoaga o loʻo taumafai e asiasi i semina uma i lenei mataupu e suʻe uma i le tapulaʻa.

O le na o lenei lava mea moni, o le i ai o le iai o se taimi o le taimi atoa ma e iloa uma e tagata o loʻo avea ma faʻafiafiaga sili ona paoa.

O lea la, ua mafaufau tagata: E fia vasega e tatau ona latou oi ai ma e mafai ona latou faia na oi latou? E uiga i ai o le a matou taʻuina atu ia te oe le isi.

O le tagata lava ia-suesuega o le

Ioe, o le autu autu o lau sini lea na e ofuina i ou luma. A uma, o le a eseese aʻoaʻoga i nisi taimi e te talosaga ai mo le tiute o le tagata faʻamalosi poʻo le faiaʻoga, pe a e te fia galue ma lou olaga.

E manaʻomia le fai atu vave ia 'ausia le setete ma amata nei ona tuʻuina iai tatou taʻitoʻatasi. Ma o lenei lau poto masani pe maeʻa vasega ma toleniga e le taua tele.

Atonu o le a tupu lena amataga e iai se vaisa o le a faʻaalia, o le a faʻaalia le afaina sili nai lo "tagata matutua." E i ai uma a matou aia tatau e faʻaaoga ai le le faatuaoia malosi o le alofa.

Ae i se taimi e tasi, o le a manaʻomia foʻi le itiiti ifo ma le faʻaititia o le itiiti ifo i lenei faiga, ona e aunoa ma lenei taumafaiga o le a le aoga.

O nei poto e mafai ona maua ai se faʻavae ma le alualu i luma o le tita-katherling. E tutusa foʻi ma le aʻoaʻoina i vasega Peraimeri poo le aʻoga tulagalua.

Vasega aʻoaʻoina faʻafefea ona galue lelei i talitonuga, faʻafefea ona faʻaaoga le faʻapotopotoga o Fono pipiʻi metotia vaʻalele toto, ma se turisi o le faʻavae o le fale.

A maeʻa e le tagata vasega, ona tuʻuina lea o Ia o se tusi faʻapitoa, ma e mafai ona faʻatino i le isi tagata ma o ia lava.

E tatau ona tuʻufaʻatasia faiaʻoga e le faiaʻoga o taʻu atu e uiga i le auala saogalemu. Ma e ui lava o le isi-siama o se auala saogalemu, ae o soʻo se le amanaiaina e mafai ona mataʻutia. E tutusa foʻi ma le vailaʻau, e moni, fesoasoani, ae afai e te faʻaaogaina le le talafeagai, ua na ona e faʻatigaina oe lava.

I aʻoaʻoga mulimuli ane, e tele aʻoaʻoga e tele na fuafuaina e foia ai faʻafitauli o se fuafuaga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻalauiloaina o "o se aʻoaʻoga faʻapitoa" o se aʻoaʻoga faʻapitoa lea e faʻatagaina oe e ausia mea manuia ona o le galue e uiga i le le lelei faʻapipiʻi e uiga i tupe.

ata mai le aʻoaʻoga i luga o leta malulu

Faʻafefea ona tutoʻatasi le malamalama

E masani ona faaaogaina e tagata puipuia fili le fasifuaitau ole areto ". O lona uiga o le auala sili ma le lelei e maua ai le mea taua i le faigata o le agaga o loʻo fesili saʻo e fesili ai i Lē na Faia lenei Lalolagi.

A maeʻa, faamatalaga uma na maua mai i isi tagata poʻo lomiga o loʻo iai ni fesuisuiai e faʻaleagaina ai le tagata lava ia o se tagata na te faʻasalaina o ia ma o latou manatu ma talitonuga.

O le tulaga lona lua - E ala i le faʻaalu o se sauniga i le Teta-Chish, O le a le mafai ona e fai i fesoʻotaʻiga lautele mo le mafuaʻaga na feagai ai lau tagata faʻatau. Mo lenei mafuaʻaga, o se agavaʻa taua tele - e faʻalogo ma saʻo le na faia. Na o le pau lea o lana mea e mafai ona tuʻuina atu i faʻamatalaga sili ona manino i luga o au mataupu.

Fai ma le Atua o se mea o le poto atoatoa, o loo avanoa mo i tatou i le luasefulu-fa itula i le aso. Ma afai e te manaʻomia ni ituaiga aʻoaʻoga poʻo le tekonolosi e galue ai ia te ia se isi o lou olaga, i le faia o "fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga, ma le faia o faiaʻoga fou.

O le a e mauaina uma faʻamatalaga, e aunoa ma le auai o vaega tolu. Ma naʻo au mea lelei faʻapitoa o le a mafai ona gagauina lenei faʻagasologa o lenei faʻagasologa o loʻo sosolo ai le faʻagaioiga o fegalegaleaiga ma le filemu filemu, ma o le le talitonu o le Lē na Faia.

Taua atoatoa talitonuina pule

Ae o toleniga poʻo vasega o le a aoga i mataupu o loʻo i ai le tagata i le tele o "cheagged" auala poʻo le malosi "polokaina" e uiga i le atinaʻeina o eseese lalolagi. I lea tulaga, o aʻoaʻoga o le a fesoasoani ia i le siʻitia o le faʻaleagaga ma maua se poto masani fou.

E manaʻomia le faʻamaoni i aʻoaʻoga ua tupu lava pe tusa o le mea oe i ai i le isi tagata ei ai se taimi puʻupuʻu. E mautinoa lava e aoga mo oe.

7 Mafuaaga Aisea Aʻoaʻo Lava Tagata Taʻitoʻatasi

  1. O le matai ma le poto masani e mafai ai ona mafai ona sili atu ona taua manatu ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le faiga e sili ona faigofie e aʻoaʻo.
  2. Afai o se mea mo oe o le le malamalama ai pe le malamalama i fafo, e te maua le avanoa e faia ai fesili ma vave "i le nofoaga e fiafia ai.
  3. I aʻoaʻoga o le ae taʻitaʻia fou lelei masani masani, ma i lo latou iuga e mafai ona e faʻasoa mai ou taunuʻuga ma loʻu olaga. Pe na o le faʻamalosi lau lio o fesoʻotaʻiga ma uo fou ma foliga-mafaufau.
  4. O loʻo auai le faiaʻoga i le filifiliga o faʻapitoa, patino "chips" ma atinaʻe aoga mo latou tamaiti aʻoga e tele galuega e fai ma latou ma isi.
  5. A o aga masani i le tasi le malosi o le malosi ma se master ma se kulupu, o le a e faia malosi i mataupu (Tele faafitauli na leva ona popole o se tagata.
  6. O le manino manino o se mea taua (i nisi mataupu fuafuaina mo le tele o tausaga), aua i luga o se tagata tutoatasi mo faʻamatalaga i luga o le initaneti poʻo le malosi o le a sili ona e faia ni mea sese.
  7. E mafai ona e fuafuaina tuʻusaʻo le tuta maualuga mo au tagata faʻatau, aua o se tusitusiga faʻailogaina, naʻo kata faʻamaonia o loʻo i ai se faʻamaoniga o lo latou iloa e mafai ona auai i aʻoaʻoga.

E ui i lea, e ui lava e mafai ona faia e le seni e le aʻoaʻoga tutoʻatasi le tutoʻatasi o le TTA o loʻo latou o atu i vasega poʻo le semina, o le a fesoasoani ia te oe e avea ma tagata moni o lenei metotia o le fusi-kala.

I le faaiuga o le tusitusiga, ia mautinoa e toe iloilo le ata tifaga manaia. Vavae:

Faitau atili