O a miti e oso i le miti tusi vina ma miller.

Anonim

Sa e miti o se miti malosi, lea e mafai ona faʻaalia i le faʻaleleia atili o meatotino. O le a le mafai ona e manatuaina lou tiga i le vaiaso pe a uma se miti. O le a la le mea o le a oso ai? O le a faia e le Miti o le a maua ai ni tali talafeagai.

Muamua e tatau ona e manatua tonu lau amio i lenei miti. E masani lava ona tupu o le oso le oso o le a fanaina e se miti e le o se manulele, ua leva ona galo le mea na tupu, e na o le sili atu masani gaioiga.

Aua le maualalo le malosi o le moe, e mafai ona ia tautala tele e uiga ia te oe ma fesoasoani ia e iloa le moni moni o le ola. E pei foi, e pei ona tele miti. Soʻo se miti na i ai le faʻafanua muamua, e le faigata ona alu ese, pe a e faʻatuina atoatoa se fesoʻotaʻiga ma lau fua.

O le tagata faitau e tatau foi ona manatua le aso na miti ai i lenei miti manaia. Sei vagana ua e sau i lau aʻoaʻoga lelei, e mafai ona tatou amata faamatalaina. O le oso i latou lava i le natura uiga o se mea e malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua uma ona e toe faʻatulagaina ma e le o toe mafai ona e faʻaaluina se minute i le ofisa pefu, oso e faʻaalia ai lenei. Oso foi e mafai ona faʻailoa le soona faʻamalositino gaioiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I soo se tulaga, ua ou iloa ou te manaʻo e momoli atu le malamalama, e tatau ona e maʻi ma taʻu i mea uma e iloa tonu le auala e lata mai ai. E masani lava, e oʻo lava i latou i foliga e le o ni miti masalomia e ono valoia se leaga mea na tupu i le olaga moni.

Leai se mea e le fiafia ai pe a le mafai ona e manatua vave le auiliiliga o lau miti. E tatau ona e aʻoaʻo e faʻatino i mea uma na e maua, tusa lava pe o le voluma e tele ina ia manaʻo.

Peitaʻi, o le faʻavae autu ma le faʻauiga o soʻo se moe fai mai: E le mafai ona e faia. Tusa lava pe e te matua le fiafia i faʻamanatuga, e te le o mautinoa o ai na oso, e tatau ona e faʻaogaina ai lenei mea. Ae fausia se mea, e faʻapitoa ai faʻamatalaga auiliili mo le naunautai ma le le fiafia i le vaega o au uo e le o se mafuaʻaga talafeagai i le faʻafitauli.

Oso fafine

Faʻauiga o le moe i tulaga

Ioe, o le moe o le oso o oe pe o se tasi mai lou siosiomaga. E mafai ona e oso se meaola poʻo meaola, o filifiliga uma o le a talanoaina i lalo. O le mea sili ona taua o oe e fesoʻotaʻi ma lau faʻapopoleina. E tatau ona e iloa tonu le mea e te manaʻo ai mai ia te oe.

A faʻapea e le mafai ona ia faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma lau mea e iloa ai, o loʻo taʻua i le faʻaosoina o lagona ma lagona mai ia te ia, aua e te taumafai e faʻamatala lenei miti. E le gata o le a le mafai o ona fesoasoani ia te oe i se taimi lata mai, ae na ona le mautonu, e te ono lamatia ai i le tulaga le malamalama pe a maeʻa faamatalaina.

A faʻapea o loʻo mafai lava ona ia faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma lau "le malamalama i", ona mafai lea ona tatou amata faamatalaina faʻamatalaga. Tusa lava poʻo le a le faigata o le faʻasologa, pe a fai o le a e ofi, o le a leai se mea e mafai ona taofia ai oe. Matou te fautuaina oe e matua faʻapitoa lava mai le moni o le tino, tuliʻesea aiga uma i le isi potu, ae le nonoa i tamaiti, ma amata faʻauigaga.

Faʻauiga e masani ona fesoʻotaʻi ma se manatu o le mafaufau, o le a le manaʻomia i fafo atu ni faʻaaliga mai fafo o faalavelave. Afai ua e sauni, ona totogi lea o ou mata: O le matou 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia uma mea talafeagai e faʻauia ai miti i le fale:

  • Oso e aunoa ma se lagona o le popole. Afai na na o toleniina o outou tomai ma oso mai, ma o le miti malosi o lona uiga o le filemu i totonu. E te ola lelei i le lalolagi, e te le manaʻo e suia lou olaga, a o le mea saʻo i le taimi nei e te le manaʻomia ni suiga malosi, ma ua faʻatumuina lou olaga i gaioiga aoga.
  • Oso e pei o le sola i se tasi. O se miti tutusa o lona uiga o lou popole i totonu, o le iloa o lou lava mafatiaga, e mafai lava ona afaina i se tulaga faʻalelalolagi, o le mafaufau loloto e mafai ona oso i se miti na faʻaalia ai lenei mea vaivai.
  • Oso i le kamupani a le isi tagata. I se taimi lata mai, e mafai ona e mauaina le afa lona lua, o le a e o faatasi ma le laki i amataga uma. E mafai foʻi ona faʻateleina le aotelega o mea lelei.
  • Oso mai ni meaola. Afai i se miti na e filifilia e sili atu le vave tusitusiga mai meaola, oso, o se miti o se miti e faailoa atu i lou tulaga pepelo. O loʻo e iloa o loʻo e faia mea saʻo uma, ae aua le masani ai lava le ala e fai ai se loto fuatiaifo. O le faʻatatau i le faʻatumuina faʻamalosia o manurisi i le po na lapataʻiina ai oe e le le mama a oe le mea e fai ai o le a foʻia na o miti.
  • O ou uo na ala fiafia i ai, ma na e tu. O sea miti e faailoa ai lou tutoatasi. E te le vave maua ma masani masani, ma e faigata tele mo oe. E te faʻalauiloaina lou manatu ma aua le faʻalogo i le masani ai, fai le mea e te manaʻo ai. O sea miti e sili ona lelei, e tatau ona e talisapaia na feau mai le le iloa. Se faʻailoga e te iloa ai oe lava.
  • O au fagafao na osooso. Aulelei lelei popolega e puipuia ai oe pe faatumuina i le aiga fagafao, po o lo latou olaga fiafia. Ae ui o lea, ua faʻamalieina i latou i la latou pule, ma ua e fiafia e iai ni sui faʻa-le-agaga i lou fale.

I le la oso

O le poto ma le mafaufau ma psychocs o le moe

  1. Bulgarian vedian vanga. Psychic tagi e leai se mea e te fefe ai. O le oso e le o se faʻailoga popole, tusa lava pe e te oso mai se tasi. E manaʻomia le iloa o le mea e taofia ai oe i aso uma o le olaga, ma aveese le faʻafitauli. O lenei manatu e faia e le wag.
  2. Sigmund freud. Uncle freud taumafai i le aʻa ma iloa e te le maua le malosi. E aofia ai le malosi o feusuaiga e 'oti i le pito o loʻo saili mo galuega faatino, ae le mafai ona maua se ituaiga o faʻamalama i lau faasologa, lea e aofia atoa ai le galuega. O lenei fautuaina e aloese mai le sigmnd flatud, o le tele o le mafaufau o le a le pepelo.
  3. Miller. Henry Miller e le mafai ona faʻamatalaina e mautinoa e mautinoa lava o se vave moe, pei o se oso, e i ai le avanoa, e i ai le avanoa e avea ai le matua faʻanoanoa. O le mea taua o le Miller e manaʻo e faʻailoa mai ia i matou: E le manaʻomia le malolo ma mafaufau o se iʻuga lelei ua avea, ae le faʻamoemoe mo le manai faʻale-Atua.
  4. O miti i sasaʻe. I lenei miti, o mea uma e sili atu le faigofie - o le a e masani ona feiloai ma lou afa lona lua.

Oso maualuga

Faitau atili