O a miti o le mimiti ofu mo miti o freud, miller, wanderrer

Anonim

O le minink o le ofutino o se faailoga malamalama. Mo le toʻatele o fafine, na mafai ona avea ma mataupu o le miti mo se taimi umi. O miti, e le na o lenei ata, ona o le galuega o lo tatou mafaufau manino e tusa lava pe mafai ona faamatalaina se foliga masani. Miti faʻauigaina o le a fesoasoani ia te oe ia e malamalama ai poʻo le a le miti a le pato o le, pe a fai e te faʻatusatusaina faʻamatalaga o le vaʻai moe.

Faatauaina lautele

O le peleue fulufulu i se miti, afai o ia o le begee, o le begehadows o le faʻatauina o lenei ofu i le mea moni. O le ono ono o le po o le po e sili ona lelei pe a fai o le miti na vaaia i le tautotogo po o le taumafanafana.

Faʻauiga o le Aso Vaʻaiga na aliali mai ai le ofu puaʻa, o le a matua faʻalagolago i le aso o le vaiaso lea e miti ai:

  • O le ofu talaloa o lanu uliuli, miti i le po mai le Aso Sa mo le Aso Sa mo le Aso Gafua, o se lapataiga mai o taulaiga tau tupe. E manaʻomia le faanatinati a latou tupe maua ma tupe faʻaalu ma i le lata mai ina ua oʻo i lenei miti le taimi e aloese ai mai le le talafeagai.
  • Afai o se miti na miti i le po i le Aso Lua i le Aso Lulu, o le sili atu o manulele, lapatai mai ua le o faatali mai le aiga.
  • Afai i le po mai le Aso Lulu i le Aso Tofi na e vaʻaia ai se miti lea e te tuʻuina atu se ofu fulufulu i se uo, o se aiga moni o loʻo e faʻatali mo tamaoaiga ma soifua maloloina.
  • O le miti lea na faʻaali mai ai le ofu fulufulu, forehatotes o tamaʻitaʻi o le maumaututu ma malupuipuia le tagata, pe a naʻo le po mai le Aso Tofi ile Aso Faraile.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tamaitai Talavou

Na e fiafia i le mimiti fulu

O le saʻo faʻamatalaga o le miti o le a faʻalagolago i le auala na e tali ai i lenei mea o le moe. Afai na e faʻatau se ofu tele umi i lau po vaʻai, ae e le fetaui pe le fiafia ia te oe, e le nofo ia te oe, o le le fiafia ma le gaʻo ma le soona taofia oe.

Afai o le tagata moe na alu ia te ia ma ua matua vevela ma le le fiafia, na ia taui tele lava o taumafaiga a le latou lava faamafanafanaga.

O se faʻailoga alofa o se po vaʻai, o loʻo taumafai ai le miti i luga o le ofu talaloa ma fiafia i le mafanafana ma le faigofie. O sea ata faʻaalia mai i le taimi o le taimi tulaga o loʻo atiaʻe tulaga i se auala faapena e mafanafana ai foi le moemiti ia mafanafana foi i latou, pei o se miti. Aua le faamoemoe se mea - fiafia i mea na latou maua.

Faʻauiga e gaioiga

O taga a se miti poʻo isi mea e moe ai e le mafai ona tuua le le talitonuina pe a e manaʻo e maua se alofa faʻatuatuaina faʻamatala. Afai o se fafine i lana miti na avatua se ofu paʻepaʻe o paʻepaʻe lanu, i le latalata mai i le taimi e mafai ai ona feiloaʻi ma se tagata manaia, mafutaga e oʻo mai i le faʻaipoipoga. O le sili ona taugata ma agavaa, o le ofu fulumu, o le sili atu ona malosi ma fiafia sili ona fiafia o le a fiafia.

Mo se tamaloa, o se miti na ia taumafai ai na ia taumafai i le fulufulu o tagata - o se faʻailoga lelei o le faʻailoga o le a le aoga mai lana galuega. O le itiiti ifo le faʻailoga o se miti i le mea o loʻo taumafai tama o loʻo taumafai i luga o se fafine lavalava. I lenei tulaga, e faia e le miti le galuega e le o lana pisinisi i le olaga moni po o se taumafaiga e fausia se tasi e le o se tamaloa.

Fulufulu ofu

O le miti na tatau ona e suʻi pe o se isi auala e toe faʻaleleia ai le peleue fulu, fautua mai o le taimi moni i le lumanaʻi o le a tatau ona e faʻavaeina sootaga i totonu o se aiga aiga. Tuu o se tulaga faigata lea, ae mulimuli ane uma e talisapaia e tagata lou poto.

Vaʻai mai le itu ae le paʻi atu

O le po na vaai ai o le a le moe le tagata na te leʻi paʻi atu lava i se tamai peleue, ae na o le na te molia o ia, e iai foi a latou lava faamatalaina. I le tele o miti, e mafai e miti ai ona vaʻaia lenei ofu i luga o le faʻamalama faamalama poʻo le tutoʻatasi tutoʻatasi Ata.

O se faʻailoga lelei o se miti lea na faʻaalia ai le ofu o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le lanu paʻepaʻe, o mea taugata ma taugata. O le Miti o le miti na mauoa ma fiafia le olaga i lona fiafia. E sili ona lelei o le miti na faʻaalia e le o le a le o siomiaina le miti le lotomaulalo - o lona uelefea o le a naʻo le manuia.

Ina ia fiafia i le ofu manaia o le ofu mai le munk - i le olaga moni e alu i le paie, malolo ma fiafia, faapea foi ma suamalie suamalie. O le mea taua e le o le nofo i lenei setete mo le umi tele ina ia le o ese mai le mea o loʻo tupu ai mea.

Mink ofu

O se faʻailoga le lelei, o se lapataʻiga e le lelei, o se po vaʻai, lea e leʻi matauina e le tagata moe, tipi ma tuai pe susu ma susu ma susu ma le susu.

O lea ituaiga o loʻo lapataʻia se miti mai gaioiga sese i le itu tau tupe. I le taimi nei, mo le tatalaina o se pisinisi fou poʻo se alualu i luma i le galuega a le galuega e le o le taimi sili lea. E tatau ona tatou tu i luga ma ni sitepu tutusa.

Miti o freud.

E tusa ai ma le faʻauiga, o le manatu lauiloa o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau, o le ofutino miki o le faʻailoga o faʻalavelave ma totonu.

Moe, lea na iloa ai e miti lenei mafuaʻaga o lavalava, fai mai i le olaga moni ua ia fefe ai e talepe se tagata mai lona lava olaga. E aoga le mafaufau, o lenei vaega o lou avea ma le le fiafia i se tasi.

O le miti lea na faʻamoemoe ai le tamaʻi peleue, e mafai ona malolo le le mafai ona malolo ma faʻasaoloto e fai feusuaʻiga. Masalo o le mataupu i ou lavelave pe o oe e te le maua le avanoa e mautinoa ai o le a e le faalavelaveina se mea.

Miti Miller

E tusa ai ma lenei miti tusi, o le paʻu o le peleue, pei o se tulafono, o le miti tele e fiaaʻi ma mautinoa. Faʻasaoina foʻi, o lenei faʻatusa e mafai ona avea ma faʻaletonu o le taufaasese ma le pepelo. Afai e sau se safu i se miti i se ofu mafanafana leaga, mataala i tagata fafagutu.

Afai o oe lava laei i le mama o le peleue, faʻauiga o le sili ona faigofie - sauni mo Frosts. Afai o le mafuaʻaga la lea o lavalava sa i luga o ou aiga, ua toeitiiti ona vave lea.

Miti tagata ese

I lenei miti faʻauigaga, o lona faʻauiga o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua, o le tasi mo tagata, le tasi - mo fafine. O le vaivaiga o le fola o le ofu tino i se miti e tele foliga mai o foliga o le mauoa ma le malosi. Mo le tamaloa, o le le le fiafia i le saini o le faʻalauiloaina o faʻafitauli tau.

Faitau atili