O le a le miti o fugalaʻau i totonu o miti eseese

Anonim

Sa e miti o se miti manaia e mafai ona tele fai atu e uiga i lau ma le tumau o le mafaufau i mea fou. Oe ua saunia atoatoa mo mea uma e mafai ona tupu. Ae a uma, o a miti o le ulo atoa o fugalaau i totonu? O le a faia e le Miti o le a maua ai ni tali talafeagai.

Mafaufau i le miti lea i lalo o se isi vaaiga. O le a se manatu o le foliga o le pito i totonu o le tagata i totonu o lau miti e mafai ona faamatalaina oe?

O le taimi lava lea e tatau ai ona taʻua o miti uma lava e iai lona ia, e le faʻapena foi ma isi, faʻauiga. Ia agavaa faʻatulaga uma mea e faʻamuamua, e te manaʻomia le le iloa o le le iloa e tuʻuina atu ia te oe le maualuga faʻamatalaga. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le sydchronize ma ia, atoa le faʻaaogaina o le manatu o lou tulaga.

I le avea ai o se tulafono, o se miti ma fugalaʻau fugalaʻau ma soʻo se aiga uiga e mafai ona faʻatusa mai ai se leo le fiafia poʻo se nofoaga filemu, lea e fiafia tagata uma ". Ioe, e moni lava, e faigofie tele ona taʻufaaaʻo fugalaʻau i le fale o le fale, o le mea na manatu o fugalaʻau ma o latou lava faʻailoga o le agis pei o le tatou miti.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tatau i le tagata faitau, pe a tupu fugalaau i totonu o le fale, o le a lona uiga latou te lelei? Masalo, ae o le taimi nei o loʻo tauivi ogaoga i o latou aʻa - o lo o latou taumafai e uia, ia maua le aoga o mea, lea i le natura lea, e le o se gaioiga faigofie.

O le mafuaʻaga lea e aoga ai le faʻauigaina o fugalaʻau e le o le manatu o se masani masani, lea e le mafai ona alu i fafo ma o le a faatali mo se miti filemu ma le mafaufau, o le a faitau Alu ma faasaʻo ona faʻafitauli, tusa lava pe o le a le mea latou te fia vaʻai ia te ia, ona o le mea lea o lau moni mafaufau, o lea ou te tautala ai, "o le lua"

Paʻepaʻe fugalaʻau

Faʻauiga o se miti faʻatatau i le palu ma tulaga

Ou te fia malamalama pe aisea o miti ai miti. O le taliina o lenei fesili, taumafai e mafaufau - o le a lau amio e te fiafia e fai, ma o le a le mea moni e le alofa ma le iloa pe faapefea. O le a le tonu o le a e manaʻo e faʻaalu lou aso ma aisea e te faʻaaluina pe e te manaʻomia e pei o sosaiete manaʻomia. Vevela-feololo tagata pe talafeagai.

E tatau foi ona e manatua mea uma na tupu ia te oe i se miti. Tatau ona manatua tonu le auala na e tali ai i le tulaga o iai nei. Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i le filifiliga e faʻatatau i le fale tele o le aiga o loʻo aumaia oe i Vice, faʻafefea ona e tali mai i se miti? E tele filifiliga, o loʻo tuʻuina mai e taʻitasi se tasi poʻo se isi vaega o le tagata o loʻo vaʻaia ua avea ma miti.

Afai e mafai ona mafai ona mafai ona faʻapipiʻiina atoa ma lau faʻailoga ma maua faʻamatalaga talafeagai, e mafai ona tatou amata faʻamatalaina lau moe le masani ai. O le matou 'upega tafaʻilagi o loʻo saunia uma faʻamatalaga talafeagai e faamatala ai le miti i le fale, ina ia faigata ona manatua e le tagata faitau o lona moe ma faʻamatala i le motu o lenei:

  • O se numera tele o fugalaau o fugalaau. Afai mo le tasi mafuaaga poʻo le isi na e vaʻaia se tele o fugalaʻau i lou fale, ona aoga lea o le mafaufau i le saogalemu o lagona - e te fiafia tele ai e faia lau galuega ma le agaga paaga pea, Tali oe lava fesili nei.
  • Tele numera o lanu. Ia lava, o se tamai numera o lanu (pei o tamaʻi fugalaʻau i latou lava) e le o se mea na tupu ai se miti e mautinoa e mafai ona tupu pe a tupu lenei miti.
  • Laau na o mai i le ola ma amata savavali faataamilo i le fale mautotogi. O le Hollywood Ptual e tatau ona manaʻomia le Oscar o le Oscar o nofo ai, e leʻi vaʻaia se mautotogi. Peitaʻi, o feces ma se palota e tutusa ma le lē mautonu o le le mautonu, o tagata uma o loʻo siʻomia o ia ma taumafai e faʻatau atu. O lenei a e le faʻamaoni, o le mea e faia ai le tagata faitau e faitau ia ia lava ma faʻamalosia isi tagata ona o lona lava taui.
  • Nuhali o fugalaau fugalaau. Lelei aulelei moe, e le o se mea e le o se mea leaga - naʻo mafutaga lelei ma le tele o faʻatuatuaga ma faʻateleina mea lelei.
  • Fugalaau i se tasi aso mou atu. Greentes ma maliu o lanu e le masani ai, latou te valoia, o se tulafono, e le atoatoa. O le a galo ia te oe ou faafitauli ma e uiga i tagata o loʻo fuafua e faʻatiga ia te oe, ma e le mafai ona toʻafilemu. O le ae alu lava i lau sini ma le faʻalogo lelei ia i latou na tumau i le lalolagi.
  • Fugalaʻau leaga e manogi. E le tatau ona e le amanaʻiaina le feces ma se mea faʻapea e pei ona latou valoia se miti poʻo se malosi malosi, poʻo se aoga manaia. E faʻalagolago uma lava i se gaioiga i le lumanaʻi, o loʻo valoia moni lava mea uma.
  • E le o fugalaau o fugalaau. Ioe, le o tatou taʻaʻaga uma, ma e mafai e tagata uma ona faʻagalo le taimi e sasaa ai fugalaʻau, peitaʻi pe a fai e leʻi malaia i latou, ona o le ita o oe i totonu? O sea miti e ono valoia le malamalamaaga atoatoa ma uo, masalo na fausia i luga o le pepelo, pepelo ma taufaasese, ae o se agaga malamalama pea. E oʻo foʻi i na uo faʻapitoa e tatau ona talisapaia, o le mea lea o le le malamalama o le mafaufau. Ma e le manaʻo e te avea ma tagata pepelo e tasi.
  • Faatamaia le laau. Ia galue o se mea e faʻaleaoina o laʻau o lona uiga o oe o le le fiafia e iloa ai lou lava nofoaga ma tulaga i sosaiete. O loʻo e taumafai i taimi uma e o ai pea au mea na e ausia ai e iai lona mamafa taua, ae le lava le taliaina faʻamaoniga i le sosaiete. O le faʻailoga taʻutinoga mai o oe o lena sosaiete e le o le tulaga autu o lou tulaga ese, ma e mafai foi ona e ausia nisi tulaga ese, pe afai e te le faʻalagolago i manatu lautele.

Potu Afioga

E faʻafefea ona moe le fomaʻi

  1. Wang. E mautinoa e le Bulgarian Produdian Providian o le moe ma le potu e le mafai ona valoia se mea leaga, pe a uma ona faʻateleina le tomai ma sini, e le mafai ona maua se miti umi ma sini , mafai ai ona valavatu i o tatou lava tuufaatasia i le tele o taimi.
  2. E freud. Sigmund freud e mautinoa ua e feagai ma le puipui o le le malamalama lelei, e tatau ona i ai le motusia. E i ai lou lava tulaga tulaga ese, tulaga ese o mea ma le lelei. Aua le taulai atu i le manatu o le kamupani i lenei mataupu.
  3. E tusa ma Miller. O Henry Miller e mautinoa e tatau ona galo, faʻagaloina oe lava au faʻafitauli ma foia oe lava pe faʻapefea ona fausia lou olaga.

Mumu fugalaau

Faitau atili