Faailoilo mo le Tolutasi i le 2020 ma pe faʻafefea ona feiloaʻi ma se aso malolo

Anonim

O luʻitau a le itulagi o le 1920 o laʻau lanumeamata, Birche, mutia fou, e tatau ona faʻataʻapeʻapeina i totonu o le fale, ona foaʻiina lea. E talitonu e faapea o lea tulaga taua e fesoasoani i le faafou ma faafouina le agaga o le fale. E faamanatuina le Tolutasi ile 50 aso talu mai le Eseta, o lea o le igoa o le aso malolo - Petetecost po o le aso e ono.

Orthodox Eastter i le 2020 ua faamanatuina ia Aperila 19. E fuafua, o le a le numera o le tolu i le 2020, faitau 50 aso e ala ile kalena.

Aso o Dukhov i le 2022 Inn ia Iulai 7.

E tusa ai ma le tala a le Ekalesia, o le aso lea o le vasega ma le au aposetolo, na latou amata mai ai upu eseese i le gasologa o le faatuatua fou. Ona o meaalofa a le Agaga Paia ma fesuisuiaiga i lenei autu o ata tifaga eseese e fesoʻotaʻi ma le Tolutasi, tele naua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e talitonu o lenei aso o loʻo iai le avanoa o le faʻamalologa o le mafaufau pe a faitauina se tusi faʻapitoa. Mo agaga talavou, o le aso e manatu sili mo le filifilia o se ulugalii. O le a le mea manaia, i lenei vaitaimi o le tagata o le filifilia o se tama.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talu mai le tele o nofoaga, masani na galulue ma le tu i aganuʻu ma le lotu, i luga o le Tolutasi, i soo se mea e taʻu le fiafia, e mafai ona e taumafai, fausia se ulugalii fou poʻo se isi mea.

Teine ma Wreaths

Faailoga o Faaipoipoga ma Aiga Aiga i le Tolutasi

  • E tusa ma aganuu, orthuate i luga o le Tolutasi. Latou te manaʻomia e tatala i luga o le vai. I le porimile, sa sili lea o lona tagata i se fiafiaga fafine, tuuina atu o se faamanuiaga, ia avea ma se faamanuiaga, ia ou fiafia ai i le fanau. Tele vailaʻau o vaisu e seleseleina vave i le tautotogo pe a o le mafaufau o mea aoga e sili ona maualuga. O nei vailaau 'au ma na ave e uʻu ai le ala, faʻasaolotoina ua vai.
  • E talitonu o le a pe a fai o le Wreath Beack sao ma sologa lelei, i le tausaga fou o le a i ai le laki ma le fiafia. Afai o le Wreath o loʻo faʻaooina i le matafaga, o lenei tausaga e le tatau ona faʻatali mo suiga i le olaga o aiga, ona mafaʻavaʻa mo tamaʻitaʻi. O lenei faʻailoga faʻaalia ai e tatau ona e faia mea i le taimi nei, faʻafou i le fale, ipu, isi mea faigaluega. E le faatagaina le alu i le mamao sopoia mamao. Sa i ai foi ni togafiti, tagata matutua e le manaʻo e suia tulaga poʻo ni tolauapiga, faʻataga Worth i le matafaga, pe naʻo le tuʻua o ona laʻau i le matafaga.
  • E i ai aga masani - faʻamatala i luga o le Tolutasi - mo le lumanaʻi, lele Wax. E talitonu o oe e mafai ona vaʻai i le lumanaʻi i le faʻata ma moligaʻo.

O se asiasiga i le fanuatanu

I luga o Eva o le Tolutasi, o loʻo faʻaleaganuʻu ai i tulaga masani ma tausiga i tuʻuga o tuaa. E mafai ona e tuua suamalie ma le mafaufau mafaufau o au mai ona tuaa mo se fesoasoani. A o meaʻai mai le fanuatanu - o loʻo fuafua mo tagata e teʻa ma tagata aiga. Afai e te mautinoa i lou malosi, fai galuega lelei ma manaʻomia tele lole ma o le a maua ai le manuia o le olaga. I isi uma lava mataupu, e le mafai ona ave se mea mai le fanuatanu. E leai se mataupu e mafai ona e ave se mea mai le tuugamau o se tagata leaga.

Ma tuaa na fautuaina ai i le feutagai ma e uiga i le filifilia o se falefaifai o le ola, e fai ma sui o le tinamatua ma le tamamatua.

Faailo a aiga mo le Tolutasi

  • Birch curoms ua fauina i le Togisaina mo le tausaga atoa. O lenei mea e faʻamatalaina ai le tele o numera o le birch lala i fale - o loʻo tautau mai ai ni meaola fou o le faʻamamaina.
  • Afai e ave le Tolutasi i le taele ma aau i le Vaitafe, o le a maliliu uma. E tusa ai ma nisi aganuu, e faasa e aau. E faʻasino i itulagi o loʻo leʻi suia e le aʻoaʻoga faa-Kerisiano o le aganuu a faapaupau. Tamaiti i le vaitafe sa le faʻatagaina i soʻo se mataupu - ma pe a faʻasaina, ma pe a faʻatagaina le aau.
  • E fautuaina le aau i le ao ma le kamupani, aua e talitonuina o le aso o le aso pe oʻo i le vaiaso atoa, ua faʻatagaina le Mermads o tagata malaga. E i ai avanoa le kamupani e tau ai mai le osofaiga a le Mermad. O le mea lava lea, aua le talia ni valaaulia e auai i teine ​​aulelei e fiafia foi i le splash lavalava ma lafo le sili ona manino manatu. O teine ​​e faʻatagaina ona taʻalo tama ma faafoliga o le Mermadis, o le osooso ai o alii talavou aulelei ma tuu i latou. Ae ia iloa le alofa, na fetaiavale i le olaga masani, ua manatu o se leo leaga. Mai le tulaga, e mafai ona e alu i fafo, suʻi o le afitusi.

Teine faaauauina le sauniga

Tau i le tau

  • O tagata o le tau o le tau e masani ona fesoʻotaʻi ma faʻatoʻaga. O timuga i luga o le Tolutasi o se faʻailoga lelei lea e maua ai le fua o le taumafanafana ma le manaia vaomago. Matau tutusa i le vaiaso atoa.
  • Afai e mago le tau, ua latou fesili ai mo le timu. Mo lenei, e leseā vai i luga o auvai o vaitafe, mai manuia. Sa faʻapaʻiaina e le au ositaulaga i le tamaoaiga ma faʻatanoa ma faʻaleanu le vai paia.
  • O le iʻuga ma sili malie tagata e faʻamalieina le Tolutasi, o le sili atu le seleselega e tatau ona i ai. O le fiafia ua tuuina atu i le fagota ipu.

Faaiuga

O tu ma aga ma agai i luga o le lalolagi o lo o aoga aoga. O le lalolagi o onapo nei ua matua leiloloa ma faʻalilolilo fuafuaina o tu ma aga. O tagata na o le faʻaesea mutia ae le o le aoina o le Orrapetic Spring Springs, ao Birch Barch Carcutis ma faʻapipiʻiina mo le BILON BURLS. Matau uputuu e le tatau, e pei ona talitonuina i faʻailoga. Ae o le tausisia o le vaaia o tu ma aga - E matua leai se mea.

Aoina moni brooms, vailaʻau vailaʻau, faatulaga felelei ma feoai.

Faitau atili