O le a miti lauulu faʻapipiʻi i le miti a Miller, Freud, Longo, Tsvetkov

Anonim

Toe faʻafou, faamanaia ai le faatusa po o le paʻu mai mata paparazzi fesoasoani e faia-i luga, matatioata pogisa ma isi uiga. O le a miti se lauulu faʻapipiʻi, aoao i tusi lauiloa miti.

Faatauaina lautele

faatusa sese se lauulu faʻapipiʻi i se miti, faiva, faaseseega po o se taumafaiga e taitai mai le upu moni o loo siomia ai. Ina ia e vaai i lenei mea - taumafai e faatupuina ou faamoemoega moni, faanaunauga, sini. Ae o miti lapatai e vaai ai tagata o lau faatagaalofa ma le taufaasese.

Ou miti i le vaai atu i se uo o lenei soa i le faia - o le a mafua ai ona masalomia o le le faamaoni o latou manatu. Lana sini moni o le faaaoga o lou aafiaga, malamalama ma manatu foafoa. Contact ma le tausia o tagata o se e le a taitai atu ai i se faanoanoaga tele i tagata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

lauulu faʻapipiʻi Black

Fiafia i se curls fai miti o le tagata ese - e tele ai le avanoa e fia iloa ma ona matauina o le togafiti o fraudsters faitogafiti poto. Lenei vaitaimi e manaomia ai le tausiga faapitoa ma mataala.

taua lanu lauulu mafanafana i se miti

  • E liliu puupuu i le uluvāivai e ala i se lauulu faʻapipiʻi - finagalo a dreamy e foliga mai e tamaitai, o le filemu-alofa, talosaga tetee. Te manao e fetuunai i manaoga o le paaga, e le faigata i le moega, alii ma unprincipled. Ae o a aveina fuafuaga e gata pe afai e manumalo le tama faaipoipo gafatia. Outou moni faalenatura e manaomia atoatoa suia. O loo e plusing lava ma e mafai ona liliu le tulaga i se itu lelei mo oe. Afai e te le suia le auala, e pei o se fuafuaga e mafai ona vave avea ma aoga;
  • O se tagata e taumafai i le faatusa o le a le umi-lauulu faatagata toa uliuli-lauulu - o le mea moni e foliga mai e pei o se seducer lamatia i se tulaga ola galue. Ae o lou uiga tuai e faigofie ona iloa atu isi itupa. O le oe lava - o lona uiga e feiloai ma le alofa moni, o se tagata o le a ave outou masani olaga, o mausa ma faanaunauga;
  • Ofuina se lauulu faʻapipiʻi mumu - manatu moe i lou lē ogatasi, unbridle, shaver. Ae e mafai ona tuaoi lenei uma ma le le lava, faautauta ma le onosai. Faafetai i lona malosi taua, e mafai ona e ausia maualuluga tele i lau galuega, ae o le ae taofia ai faʻaʻauʻau tulaga lamatia ma taaloga, lea e masani ona iʻu ai o outou finagalo;
  • Alii e fuaina auro-mumu mumu - o le a le itiiti e taumafai e saili se aiga ma le fanau. E te manaʻo e fia iloa le eseese o le lalolagi, ia e aafia ai i poloketi fou ma aitia. Ma na o le fafine sili ona maualuga oe i luga o le feololo e mafai ona curb ma puipuia oe.

Wig mo se teine

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Fafine e ofuina se wig i se miti o lona uiga o le taumafai e hey o le fiafia ma le tele o mea i luma o se vavalalata vavalalata ma le tamaloa. Oe le fiafia i ou foliga, lagona le le saogalemu, faʻamalosi e aunoa ma le ata o le matagofie matagofie. Ua e fefe o le ae faamalosia oe e maofa, ma ua e masani ai e masani ona i ai ma le tipitipi ma lauulu. O lenei mafai ona faʻamatala e ala i le mauaina o le paaga lelei ia te oe e te manaʻo e faʻailoa ma faʻaalia lou natura.

Na miti le tamaloa e uiga i se wig - i le mea moni e masani ona mafai ona ou masani ai i puipuiga faaletulafono, fai se feusuaiga. E talafeagai lelei lea ma le taimi e tasi ma le le taua tele fesoʻotaʻiga. Ae, aga alofa i se taumafataga faʻaleaga, o le a le maua ai le faamalieina moni, afai e te le solomuli mai tulafono ua faʻaalia.

O se alii talavou faaipoipo na faaipoipo ai e talepe lauulu o le ulumatua mai le ulu, ia faʻaalia ai lona tinamatua ma se fafine aulelei, - o lona uiga moni o le taʻutaʻu atu o lana faʻaipoipoga ma se isi faʻapitoa. Ua e fiu e faʻasoa se moega ma ni fafine se toʻalua ma faʻaseseina pea. Le taimi o le a lafo ai ou gaioiga feusuai i se auala fou. O le fanau mai o le tamaititi e mafai ona faamalosia ai le ansonal aiga.

Miller Decese

Alu e alu i le Wig - ia avea ma se tulaga le fiafia i mataupu o mataupu, taumafai e nana ou lava toilalo. Aveese mai ia te oe lava ma faʻaalia le matagofie ma le matagofie curls - o le mea sese i lo latou faʻanoanoa. O le mea tonu lava lea e tatau ai ona tuu ou tauau ma fusi ma le loto i ai uma tofotofoga.

Malamalama wig

O le vaai i Faʻamasino i Wigs - O se tasi o loʻo taumafai e faʻaseseina ma foia le leaga e aunoa ma lou auai. E tatau ona e puipuia le malosi o lou tino, o lou lumanaʻi faʻalagolago i lenei mea. Uo poʻo uo i lenei ata i se miti - E faʻailoa mai ai se hypocrisy ma le faʻalataina o se tagata mai se vavalalata o fesoʻotaʻiga.

Evgeny Tsvetkov

O le Wind e faʻatagaina le taufaasese, faalataina poʻo le manaʻo e nana ona lagona moni, lagona, lagona. Mo se ulugalii, o se vaaiga faapena e le o le sili mamao. O lona uiga o latou ituaiga o olaga, tamaʻi faʻafitauli, leai ni mea o lona uiga. O le fasioti tagata alofa, suia le pupula o le alofa ma le naunau i le tasi ma le isi.

Na nana se mata i lalo o le laumua, umi lauulu - e nana ai le naunautaiga moni i isi. O le vaʻai i se tagata valea i luga o le tagata masani i luga o le masani - o le e aʻoaʻo e fefe i ana fautuaga, tusa lava pe latou te faia le tele o tupe ma se olaga matagofie. Faʻafesoʻotaʻi masani, lagona manatu, aua le faʻatagaina oe e faʻaaoga lou iloa, poto masani ma punaoa o mea totino.

Yuri windo

O le WIG Marks Goastic, Junk ma pepelo. Lagona i le Wig faamafanafanaga ma le mautinoa - i le mea moni e puipuia ai lau lua taʻaloga e faʻaalia. O loʻo mafai ona mafai ona mafai ona ou fofoʻese uma lau mea lilo, ma seʻia oʻo ina tupu, e tatau ona eseʻese mafutaga ma latou.

Na aumaia le 'au faigaluega i se faʻatusa - Na ia taumafai e faʻatuina oe i se malamalama leaga i luma o le fale faigaluega. O nei feteʻenaʻiga e mafai ona tata le tala malie ma ia ma na o le faʻateleina o ou avanoa manuia i luga o le galuega apefai.

Afai e te taumafai i se miti a wig - fefe e iloa le le fiafia i au oe lava faʻamoemoega. I ai o punaoa o mea, iloa ai le malosi ma le ola ola, oe faʻatagaina se suiga. Ae e te taofi lau lava faʻaeteete ma le le mafaufau. O fuafuaga a isi e mafai ai ona latou mauaina le manatu o tagata o loʻo siosiomia tagata i lenei mataupu, e faʻaosofia ai ma mauaina ni upu. Latalata e tatau ona tatau ona palota. Ua oo i le taimi e faalogo ai i se isi tagata.

Faʻaumatia le laumua o le paʻu, lea e ofuina, - alu i luma e le tusa ai ma tulafono tuai. O lenei ua e le naunau e teʻena ou lagona ma manaʻoga. Ma o le ulu pupula e maua ai le tele o manatu taua. Faataga oe lava e faia ma fai atu le mea e te manaʻo ai ma o le a le mea na mafaufau i ai mo se taimi umi.

O se fafine na te faʻapipiʻiina se chologn i le e le masani ai ma faʻaseina o ia - foliga mai e le o le tasi lea o le mea moni. Faafoliga tusia e mafai ona galue i le masani muamua, ae e le i ai le aoga ma le umi o mafutaga.

Faitau atili