O a miti tipi lauulu i miti a le freud, vansu, miller, Tsvetkov

Anonim

Le uiga ese ma le tagata taitoatasi o tatou foliga vaaia e faalagolago i luga o le lauulu. I se taimi masani, o fafine e fiafia e faʻataʻitaʻi ma o latou foliga, talitonu o le a mautinoa ona faʻaosofia le uiga, o le a faʻateleina ai le le faʻaaloalogia o le tagata paie i aso uma. Oka miti o lauulu tipi, matou te aʻoaʻo i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

O lauulu e masani ona faʻatusaina le malosi i totonu ma le malosi o le miti. Mafiafia, pupula ma malosi curls faʻamaonia le manuia, saʻolotoga ma le malosi o latou e ona. O miti e oʻo mai i latou e mautinoa i o latou manaʻoga, o loʻo sili le soifua maloloina ma le sili na manaʻomia le suia o le lalolagi o loʻo suia le lalolagi o loʻo suia ai le lalolagi mo le sili atu.

O le lauulu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I aso anamua, o le lauulu o le au makoi sa sili atu le popole, tusa lava pe a uma onamu, na latou fasiotia i latou ma le faaeteete ma le totoʻa. Lauulu lauulu i se miti e tatau i tagata e manaʻomia le olaga tele. Ma, na latou mauaina o le a, naunau, lototele e folafola mai ia i latou lava, latou tomai, fetuunai ma le moni mea oi ai oi ai ei ai.

Mo nisi, o nei upu tusi o le a avea ma faʻailoga o matata ma le faʻamatalaina, faʻamasinoga faʻamasinoga, gaioiga. E mafai ona oʻo atu ai i taunuʻuga le lelei ma le malosi o aʻafiaga o le moe o le moe.

O le tele o faʻauigaina e maua ai se uiga le lelei o le faʻaaliga o fea e te le maua ai lau oe lava curls. Ae afai ei ai, ma lenei fuafuaga, se tasi o mai matua po o aiga ua latalata mai, o lona uiga e mafai e faigata uma, faafetai i le siosiomaga faamaoni ma faapaiaina.

O tagata e faia o le lauulu o le afa-fox i miti - o le harbinger o faʻafitauli faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma se suiga le fuafuaina o le galuega, o le faʻaititia poʻo le faʻaititia poʻo le faʻateʻaina. O le le faigaluega vaitaimi e mafai ona aofia ai aitalafu ma aiga le fiafia. O mea totino, agavaʻa ma tamaoaiga ma tamaoaiga o le a fesoasoani e oʻo i le poto masani tau tupe.

Tu i luga

E taua le maitauina o faigata faigata pe a maeʻa ona vaʻai e ono paʻi atu i mea o loʻo puipuia tumaʻoti. Ae o lenei miti o lenei miti e faʻalauiloaina le faʻafouina o le toe faʻafouina i le mea. Tuu se avanoa lelei e avea ai ma suiga fiafia i lou fale. O se lauulu e te alu moni lava e alu i se miti, ma ua ou faʻalogo ia te oe, faʻailoa se manuia patino. E te faʻalogo i lau oe lava lagona ma talitonuina lau filifiliga - o le mafuaʻaga lea mo le sili ona lelei.

Ua e vaʻai ia te oe lava o se fulufulu - O le a mafai ona e faʻaosofia ni mea na tutupu, e avea ma se vaega o mea taua. O nei suiga o le a musuia ai mea fou na ausia, faʻatagaina le mautinoa ma faʻalauteleina le faʻavaʻa o avanoa.

Lauulu lauulu po o le tama o le tama o se faʻailoga latou te manaʻomia lau fesoasoani ma lagolago. Tolopoina taimi nei ma totogi taimi i matua. O le a faʻamalosia ai a latou agaga mama ma le ola maloloina, ma o tagata uma o le aiga o le a foliga lelei mai mai fesoʻotaʻiga.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O le le lelei le taimi o loʻo faʻatali mo i latou na faʻamalosi i se miti e tipi lauulu. O lenei mafai ona faʻatautaia le leiloa o le malosi i le fesoʻotaʻiga ma le tauvaga a le atunuʻu, o le nuʻu e tauva, aveese le ono mafai ona fili ma tagata tetee. Filemu ma fuaina le ola e le aumaia ai ia te oe fou lagona. E te tamoʻe tauivi, fiafiaga, taʻavale. Peitaʻi, e le faʻapea e taua masani ai lea, ma talu ai e afaina foi le tulaga o soifua maloloina, tulaga tau tupe ma le tuputupu ae faaleleia.

O se tagata ese e avea ai oe ma lauulu puʻupuʻu - o le mea moni e tatau ona faʻaeteete atili ai i lou vavalalata o le siosiomaga. I lenei lio talitonuina, tasi e manaʻo e faʻalauiloa na o le pau le manaʻoga mo le afaina ai o lau pisinisi ma le tamaoaiga.

Suia le lauulu ona o le mea moni o lauulu e pa'ū i fafo o le taumafai lea e taumafai e tosina mamafa olaga tulaga. Sa i ai se lauulu lauulu, ae avea ma Lysim - o le a suia tele au fuafuaga. Muamua o le a e i ai i le le mautonu, ae e le i vave via ma masani i tulaga fou o le olaga.

Tipi lou lauulu

Sigmund freud

Lauulu e fesoʻotaʻi ma le fafine malosi. Vaitafe, aveese nai lo le umi, - i tautinoga o feusuaiga i feusuaiga e uiga i le le faaituau o sootaga vavalalata. E te le faʻamalieina i le faaponaloa o fonotaga, ou te manaʻo i le mautu, mafaufau ma i le faifai pea. Faʻalu se Headrtrtyyle - O se faʻailoga o mea e te vaʻaia i le Tamā alofa o au fanau i le lumanaʻi.

Tamalu lauulu lauulu i se fafine - o le mea moni e taumafai e faʻatapulaʻaina lona saʻolotoga. E te susunuina le alofa ma le naunau mo lenei tagata ma tupu le fuā mo soʻo se taimi. Lou finagalo e puipuia le matagofie mai totonu tane tane o le a manuia pe a e faʻamaonia lona faʻamafanafanaga, ma le manuia ma le faʻaeteete le manuia.

O se fafine e faamatala le fulufulu, o loʻo i ai le manaʻo e te manaʻo ai, - manino malamalama i au feusuaiga manaʻoga ma le manaʻoga mai le paga o le faʻataunuʻuina o ou mafaufauga. O le le manatu faapito ma le manatu faapito o le tagata i le moe, o miti e le taliaina, o le a vave ona aveese le satelite.

Nostradamus

Afai o se tagata vavalalata e suia ai oe foliga i se miti - o se faʻailoga o suiga lelei. O se igoa o le a finau ma le umi, le mautonu tupe - o le mauaina o le lagolago mai se tagata malosi ma malosi. Aua neʻi e fesoasoani i lona auai, o le a mafai ona e foia uma faʻafitauli faʻaputupupuina. Aofia ai, e te aveese aitalafu totogi ma maua tupe tutoʻatasi.

Leiloa o se tasi ituaiga mo se teine ​​- i se vave faʻaipoipo. Afai o le lauulu e faia ai se tagata ese, faʻatali mo faʻafitauli poʻo le leiloa. Ina ia aloese mai tui o le tau, e le tatau ona e amataina se mea fou, fuafua umi malaga ma fai feuiaiga.

Vanga.

Miti ese ese mai le umi, mafiafia lauulu - faatali mo se tele leiloa ma leiloa. Lenei atonu e le pai atu mea taua mea, ae faʻalavelave malosi le agaga ma faia le fatu. Le taimi o le taimi e te leiloa ai se mea vavalalata ma taugata. E alu le taimi e toe malosi ai mai ia puapuaga. Aloese mai le umi-umi o le a fesoasoani suia le nofoaga o nofo pe o se malaga umi.

Na latou vaaia se isi lauulu i luga o le ulu i se miti, e te le o lelei tele ia te oe - o le mea moni, o le iʻuga o lau manaʻoga e mafai ona sili atu. E avea ma faʻailoga o le lelei poʻo le leaga suiga - e foia na o oe.

Lolo David.

O le faʻamatalaupu e noatia ai ni togafiti ma le leiloa poʻo le lauulu o le tino o mea tautupe, o tupe leiloa ma le le fuafuaina. E mafai ona e leiloa le tele o tupe ona o lou lava fiafia, manaʻomia mo faigofie polofiti ma alofa mo lamatiaga le saʻo. O lou faʻatamala ma le le fiafia o le a afaina ai le tulaga o e pele, o le a aʻafia tuusaʻo i le aveeseina o au aitalafu aitalafu. Ae ina ua mavae lena, atonu o le a leiloa aiga.

Faitau atili