Faauuga masani i Rusia, o aganuu sili ona taua

Anonim

O tulaga nei o onapo nei i Rusia i le tele o vaega na nono mai i le sauniga o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga anamua. Peitai o le a le oʻo i taimi uma le taimi, ma mai le tausaga i le faʻaipoipoga o tu ma aga faʻalauteleina. Soʻo se ulugalii uma na faia le filifiliga e nonoa o ia e faʻaipoipo, latou te filifilia poʻo a aganuu e matauina o ia, ma le mea e misia. I nai ulugalii, ma taumafai le amio masani a o latou tagata, taumafai e faatulaga se faʻamanatuga taua i le agaga Hussian, isi, i soʻo ni sauniga faʻavae o isi tagata. E leai se faʻavae ma faʻatapulaʻaina i le faatulagaga o faʻaipoipoga fou o Lusia, o mea uma e fuafuaina i mea manatunatuga ma avanoa o le teine ​​faʻaipoipo ma o latou matua.

Fugalaʻau o le teine ​​faʻaipoipo

I le taeao o le aso o le faʻaipoipoga, o loʻo i ai faleʻitia i luma, na maua ai le faʻamanuiaga o matua, faʻaputuputu. O le uamatua e alu i totonu o le teuga, ma o le teine ​​faʻaipoipo o loo i ai i se ofu manua. E ala i le ala, o ofu faaipoipo o le tali faaipoipo sa aunoa ma le kiona uliuli. O teineiti tuai a Rusia na o i lalo o le pale i totonu o le mumusu. Ma o le tu ma aga o le alu i le lanu o le lanu o le lanu o le mama ma le matua na faʻaalia ai le emporess Cammine Cammine II.

O le teine ​​o loʻo tatau foi ona vaʻaia lelei le fugalaʻau mo lana filifilia, o le na ia tuʻuina atu ia te ia pe a uma le togiola. Uo uo uo ma malo o loʻo auai i le teuteuina o taʻavale na valaʻaulia ma valaauliaina i le sauniga o le a alu. E le nofo lelei le teine ​​teine ​​a le teine ​​faʻaipoipo e aunoa ma ni mataupu ma saunia ni fesili faigata ma galuega mo le tama talavou, o le a e togiolaina lana pele.

Togiolaina o le teine ​​faaipoipo

O le tulaga masani i Rusia e amata i le toe vaega o le teine ​​faʻaipoipo. Lenei ua i ai le faʻatoʻafaiava e tatau ona faʻaalia uma ana vaomane ma se mea leaga e faʻamaonia ai lona agavaʻa e avea ma lona toʻalua.

O le fonotaga o le faʻaolaina o le teine ​​faʻaipoipo e tumu i aso anamua. Afai o nei galuega masani ma tauvaga mo fiafiaga i malo, ma na maua "togiola" O loo i ai lava le tala a le malo anamua o le Faʻatoʻanuʻu mai ona matua.

Tufa uma le faʻamautu o le faʻaolaina, o le faʻavalevale i luga o le potu, i le mea na faʻatali ai le teine ​​i i laʻuua uma, ma o loʻo alo o ia. A maeʻa sina tamaʻi kuka e mafai ona uuina i se laʻasaga o malo, pese pese aʻo le i asiasiga i le ofisa o le ofisa.

Ofaina mai i le matua o le teine ​​o le teine ​​faʻaipoipo, o le lumanaʻi o tagata faigaluega na nonofo i le taʻavale faaipoipo na teuteuina i lipine ma mama ma alu i le lesitala ofisa. I le ala, avetaavale o le faʻaipoipoga cording cortem kate o le a faʻailo mai e iai le malosi. E aliali mai e le fou lenei tu masani. I aso anamua, o le leo tele o Bubarenz, o ia na fatuina ni faaipoipoga avili, sa manao e faafeiloai atu se malosi le mama.

Fesuiaiga o Ridding Rings

Ulufale atu i le leo o se solo o le faaipoipoga i totonu o le fale o le faaipoipoga ma faaali atu lona maliega i le faaipoipoga, tagata talavou faamau le autasi ma saini, mama fesuiaiga o tupe ma tuuina atu i isi le muamua sogi faaipoipo. I le ala, o le tu masani o le faasoa atu ma le mama o le faaipoipoga, ma ave lona amataga i Aikupito anamua, manuia pasia i toetoe lava atunuu uma ma ua manatu e toetoe lava le aganuu faaipoipoga autu. Ofuina tasi i le isi i se mama tamatamai lima, alolofa faapea ona aumaia ai se tautoga o le alofa ma le faamaoni i lo latou filifilia. Alu i fafo o le puipui o le ofisa faamauina, o le taitoalua faaletulafono pauu i lalo o le araisa timu, fugalaau petals po o tupe, ua shoved e le ulugalii fou o latou aiga ma uo, i le manao e ola i le alofa ma le manuia.

I le taimi muamua, ina ua e leai se tulafono faatonutonu, o le faamanatuga o le faaipoipoga sa faia i le malumalu. I nei aso, ina ua mavae le sauniga o le faaipoipoga, faaeteete nisi ulugalii, ma fai tautoga o le alofa ma le faamaoni e le gata i luma o tagata, ae o luma o le Atua.

I le maea ai o le vaega aloaia, o le malo na taitaia e le ua faamamaina ulugalii fou o le latou taavale ma o atu mo se savali e ala i le mataaga o le nuu, faatasi ai shoots ata ma le inu siamapaina.

Ina ua mavae lena, auina atu ai le solo o le faaipoipoga i le nofoaga o le taumafataga .. o se tulafono faafoe, io tatou aso, ua faamanatuina ai le faaipoipoga i totonu o le faleaiga.

areto faaipoipoga

O nisi o tu ma aga o le faaipoipoga Rusia tatau ona eseese atofa se areto faaipoipoga. I nei aso, sa latou seasea tao a areto tutoatasi, e masani ona faia i poloaiga, e masani lava ona manaomia ai le faleaiga o le a faia i ai le faamanatuga.

I anamua Rusia, na i tamaitai le ola i se faaipoipoga fiafia malosi ma le tausiga o se vaega o tamaiti na faatagaina. Sa talitonu o ia e ala i le areto o le a tuuina atu se toalua ma tina fiafia o se vaega o lona manuia-o le avea o se aiga talavou.

Faatasi ai ma le fesoasoani a karabav, e mafai ona iloa ai o le a avea i le fale autu. O le utia faatoanofotane ma le faatoanofotane ese mai ia te ia i luga o se fasi o lona sili atu - o le a ia le mea autu. Tu faʻaluma, ae o le a faaitiitia le malo, ma le fanau iti i latou lava.

I le faaipoipoga i Rusia, aua e te faia e aunoa ma se tomada. Mai lona tomai e faalagolago i le auala e pasia le faamanatuina. o Faaipoipoga Rusia le na o se laulau mamana, ae faapea foi le fiafia. Toasts, faamalo, tauvaga - ia mea uma ua faauluulu i se aso malolo e tau. Ulugalii fou amata e faamalo ma meaalofa mai matua, ina ua uma aiga vavalalata, uo ma isi malo.

Le siva muamua o ulugalii talavou o se tasi e fiafia i le sauniga i le faaipoipoga o Rusia. Ina ia faaalia ai e malo o latou tomai siva, o le faatoanofotane ma le faatoafaiava faaalu a le umi itula o workouts i luma o le faaipoipoga. I nei aso, e le tatau ona masani le siva, e pei o se waltz po tango, e faateleina talavou talafeagai ulo siva mo fati lauiloa.

sogi

Togi teu ma garter tamaitai faaipoipo

O lenei tu masani na sau i Rusia mai i sisifo. O teine ​​talavou a le teine ​​talavou a Bride o loʻo tulimatai atu i le taimi o le a ia togi ai se teuga. E talitonu o latou na, o le mea sa laki na maua ai se pule, o le a le o toe umi lava alu i le fata faitaulaga.

Ina ua uma ona tuulafoaia le teine ​​faaipoipo, o le Bouncue o loo sau le liua o lana Garrer, lea e tatau ona le fiafia lemu le potu faʻaipoipo mai ona vae, e aunoa ma ni malo o le a leai se mea "e aunoa ma ni malo." Ona, o tama e leʻi faʻaipoipo i tua o loʻo fausia i tua o le pito i tua o le tama faʻaipoipo, ma na matua tauaso le gaoa. E tusa ai ma le tu masani, e talitonuina o le tamaloa na maua se garter o le a vave ona masani ai ma se olaga gaoa.

O le aso lona lua o le faaipoipoga

O lenei e le o faʻamanatuina e tagata uma le aso lona lua o le faʻaipoipoga. Ae, o fou fou e fiafia e alu i se malaga. Ma i taimi muamua, ona faʻapitoa lea o le faʻaauauina o faʻafiafiaga. I le aso lua, na fono ai le au malo ma togafitia se aiga fou-fale faigaluega. O se talavou a le Hostess e tatau ona faʻaalia uma ona uiga lelei. I le aso lona lua, o le faʻamanatu o mea e leaga ai laei i tau malie ma savali i lalo o le auala, togafitia tagata passerby.

Faaipoipoga i Rusia o se mea ofoofogia ma fiafia. Tagata Rusia alolofa ma iloa pe faʻafefea ona savali ma le lautele. Ma o le tele o tausaga o loʻo avea ma tulaga ma agafesootai o tagata Rusia e mafai ona faia lenei aso malolo faʻapitoa ma manatua.

Newlyweds i le matafaga

Faitau atili