Aso malolo Ivan Kupala: Tiute, Line ma Faauuga

Anonim

Aso malolo Ivan Kauala, o aganuʻu ma aganuʻu ma aganuʻu na fiafia ai ma fiafia i le pule. Sa ia ala i luma o le papatisoga o Lusia ma le iloga masani o le peleni faatamala ma malie. Mareko na talia i le po o le aso 22 o Iulai 6-17 i le aso o le tautalaga o le tautalaga. O tuufaatasiga o aso uma o lenei aso sa tuuto atu i le faʻaupuga o le afi, fufuluina ma le vai, tapuai i le la, felelei ma meamata lanumeamata.

Afi, vai ma faamaneta firn

I Ivan Kupala e leʻi avea ma nonofo i le fale i le po. I le taʻaloga aʻiaʻi i le taimi lea, o 'au o le leaga uma na i ai i le vai, le le ma le leoa, vai, e sili atu. Ina ia faafitia agaga leaga mai ia lava, o tagata faamaoni uma na saili e savavali, ituaiga o afi tetele ma faatulaga malosi savali. O le au talitonu ua faapipiiina maualuga faamoemoe mo lenei po. Tina teine ​​na le fiafia lelei o le faʻaipoipo, alii talavou - ia maua le malosi o alii, soifua maloloina. Ina ia faia lenei mea, sa taua le aau i totonu o le vaifili, oso i totonu o le afi, saili se vanimonimo fugalaau i le vaomatua ma aoina magisi faamaneta. Na o mai mea uma ma pese, siva ma le ata.

I luga o le vaituloto

Faamaloloina o le Fire

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le afi na susunuina e le gata na o le mafanafana. E iai ni autafa sa latou feololo i luga o ia, usuina pese ma osooso e ala i le afi o le laina. O le tasi na oso i luga ma sili atu mea uma, o le a le faʻatali mo le fiafia ma le manuia i mataupu uma. Mo ulugalii talavou, oso faʻatasi, sa taua le tietie o o latou lima. Afai e matala paʻia, o lona uiga latou te le o le alofa faʻatasi, ma toe faʻaleagaina le latou mafutaga.

Na tusia e tagata matutua i le afi ma se povi o manu - sa tatau ona sefe se fale mai le malosi le lelei, faaopoopo le malosi ma le malosi i tagata e ona. Na latou talitonu o povi fale, 'oti pe a uma ona maua se lelei e tuuina atu le tele o susu ma fanau mai i fanau soifua maloloina.

O tina talavou na taumafai i lenei po e susunu ofu tino manuʻa. O lenei mea na maua ai le faamoemoe mo se vave toe faaleleia. O tama talavou na afi afi i laupapa laupapa mai le taʻavale, parrel ma tuʻu i totonu o le vaitafe. Ruting Bieer Basls na iloa ai le susulu o le la. O lea, na faʻaseʻe ai tagata i le lagi mo le vevela ma faʻalelei le tau ma le seleselega.

Tolauapiga

Vai o se faatusa o le soifua maloloina

O se tasi o agafe matagofie o lenei aso o le taʻele i vai o vai: vaitafe, vaituloto ma vaituloto. Na talitonu e i ai i Iven le Firesholie uma na te avatua le paina a le Tiashobie, e tuua le matafaga. Ma o le vai o loʻo molia i se malosi le talafeagai. Na maligi e tagata le 'aufa, talitonu latou te maua le malosi, lototele, onosaʻi ma le atamai. O teineiti a teine ​​talavou na folafolaina mai le lagolagoina o le matagofie, tamaʻitaʻi aulelei ma matagofie. Ina ua maeʻa po o le malulu o manu, sa tutumau tauʻoaʻoga ma se vave faʻaipoipoga ma se pele pele.

Ina ua mavae le papatisoina o Iesu Keriso, o Ivain KuAla na muai fuafua i le aso fanau o Ioane oe na liliu lona fitu o Iulai i le faatuatua o Keriso. O le mea lea, na siitia le lapataiga i le faaKerisiano ma le ai faamatalaga i lenei aso. Aau i totonu o le faasalaga na fiafia i ai i le ilyin o le aso, e faamanatu ai le Aokuso.

Ua mafai foʻi ona mafai e le taeao ona faʻaleleia le tino ma le mama o le agaga. O talavou lalelei na taumafai e fufulu le au fana i le taeao, maua le faamoemoe mo se fiafia aiga aiga. O i latou na manaʻomia le olaga atoa, i le fiafia ma le fiafia, na taumafai foi e fufulu le foto i luma o le muamua ave o le la.

Ua maitauina lava i Inana o ISAn Kupala e leʻi avea ma tama tuai, maʻitaga ma fanau. O nei vaega e sili ona vaivai ma faigofie ona maua i le le lelei. Ina ia aloese mai faalavelave, e le faatagaina i latou mo se aso malolo.

Faamaloloina o Fasi

O togavao ma taga e faapitoa lava ona lagona i lenei po. Na aoina, o ni mago, ua uma le tausaga na sosoo ai, puipuia le aiga mai faʻamaʻi ma fananau. O le laau autu o lenei Kupalskaya po o le Fern, e mafai ona fuga mai moni mo ni nai sekone. Na faʻatoʻilaloina e le autalavou i le vaomatua i le faʻamoemoe e sailia se vavega o se meaʻai. Lucky, ua motusia se fiva, ua faʻailogaina le mafai ona malamalama i le gagana o manu, laʻau ma le agavaʻa e saili ni 'oa taua.

Mea e popole ai tagata i taimi uma. O se tasi o aga lauiloa o le siiina o tupe o le mea lea. Lafo sina taua o le afi ma taʻu mai se taugofie: "Gori-Gori, Fir-Manture ma e tele mea na mafai ona ou taʻitaʻia."

E tusa ai ma le tu masani a le teine ​​i le po o Ivan, o le Wortaths o Sarllter lanu ua sasaina. E taʻitasi i lena taimi o se manaʻoga sili lea. I totonu o se pou, tuu moligao ma faʻatagaina i le vaitafe. O ai na ia folau vave, tu e pei lava o le vave tele, afai e le o ni moligaʻoga, o le a le tapeina le olaga i le malamalama ma taimi lelei. Ua talepeina e Wreath - e tatau ona e faia se filifiliga tutoatasi. Po o le mea tonu, e popole i le talosaga o lima ma loto. Na tatau ona teena e le teine ​​le mativa ma le paie.

Ivan Kupala

Afai e le maua e le teine ​​le avanoa e alu ai i le vaitafe, o le masani masani pelvis ma le vai ma le lua daaies o le a fetaui mo le fesoasoani fesoasoani. E masani lava, e lua le pupuu faʻatasi i totonu o le vai. Afai na e latalata atu i tafatafa, e talavou, e fia potopoto faatasi mo le tele o tausaga, o e na te valoia e valoia le vavaeʻese o se vavaeese.

Ivan Kupala: O le a le mea e le mafai ona faia i lenei aso

Talu ai talu mai le olaga atoa o le mataga i lenei aso, o tagata na latou taumafai e aua neʻi faʻatamaʻia tulafono tau puipuiga:
  • O tamaloloa matutua, o fafine maitaga ma pepe na faasa ona asiasi i ai e asiasi i mea felelei e le afaina ai le vaivai o le meaola;
  • I le po, savali naʻo ia i le vaomatua;
  • O tupe faʻasaʻo, lavalava poʻo oloa faʻamataʻu i le leiloa ma faʻaleagaina;
  • Aua le pikiina se tele o mea i le ala, tusa lava pe o ni tupe siliva;
  • Aua le faʻatau atu le fale i le fale, povi mai le lotoa ma meafaigaluega.

O le mataituina o nei tulafono, ua talitonu tagata talitonu e mafai ona faitau i le uelefea ma le tamaoaiga.

O upu faaonapo nei o le taele po

Tele o aganuu ua puipuia ma lagolagoina i lenei aso. O le aau, siva o le afi, oso i luga o le mumu i le Wreasuthers o Freakrad of Branbs e mafai ona tuuina atu le lagona o le isi aso mo le isi tausaga. O le tulaga autu o le talitonu i le malosi maneta o lenei po. Mo se aso malolo, e le masani masani ai le ofuina o ni teuteuga taua, tapulima ma faʻaaoga le aoga.

O lavalava e tatau ona faigofie ma malamalama. Mo tamaʻitaʻi, o le a avea ma nofoaga vevela, ma o tagata faʻamaualuga poto faʻafuleie ma ofuvae. O lenei po e aoga e faʻatau ai le taʻele, mafanafana ma gau ma tuʻimomomoina mafaufauga leaga ma le malosi le malosi. O agaga leaga e foliga mai e taumafai e alu ese mai lona lava agaga, o le sili ona fiafia i ai Rusia o Rusia ma talitonuga.

Sa talitonu e iai i taimi uma lava o le aso lenei na ulufale ai le vai i le faapaiaga ma le afi. Aunoa ma le avanoa e aau ai i le vaituloto, o le tagata o ona po nei na mafai ona fufulu i le taele, ae na faaofu solo i luga moligao ma isi mea mamana.

Faitau atili