O a miti o le faʻaipoipoga i miti o Miller, Freud, Vanga, Paʻu

Anonim

O le faʻaipoipoga sauniga e masani lava o se fiafiaga faʻamalieina mo fou. I lenei taimi faʻapitoa o se mea masani ia saunia muamua. O a miti o le faʻaipoipoga o le a maua i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

Faʻaipoipoga i se miti na ia faia se ituaiga ituaiga o mea na tupu i se miti olaga e manaʻomia le tele o le malosi, onosaʻi ma sauniuni taimi. E le tatau ona fesoʻotaʻi ma le itūaʻiga o mafutaga patino, ae mafai ona tuʻuina mai le faʻailoga i le atoaga mulimuli ane.

I luga o le paʻepaʻe ala

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tagata o loʻo auai i a latou lava galuega, a maeʻa se vaʻaiga, o se e aoga lava i se faʻateleina o le galuega. O le vaʻaiga lea o le faʻavavevave le tuputupu aʻe ma le faʻamalosi i le pisinisi.

O talavou mai sea miti e tatau ona faʻamoemoeina o le faʻaauau pea o le faʻaauau o le alofa.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O le faʻaipoipoga i se miti e aʻoaʻi ai le manuia o mea na tutupu ma tulaga na matua faʻalavelave ai ia te oe ma aumai le tele o le faʻalavelave talu ai nei. O le a mafai ona faia ma le manuia mea uma na mafaufauina. Aua le faia ni faaiuga faanatinati, pe a fai o se mea e le tusa ai ma le fuafuaga. Aʻoaʻo e faʻaleleia. Manuia ma le manuia i lenei vaitaimi i lau itu.

O se faʻaipoipoga faalilolilo i se miti a se teine ​​talavou fai mai o le mea moni o loʻo ia te ia se mea e nana. SnovidititA o se tala o lona olaga. Masalo e tatau ona taʻu le mea lilo i se tagata vavalalata, ma le filemu o le mafaufau o le a faʻatagaina oe.

O le talavou e talia le talosaga o lona uiga o le ulufale atu i le tulaga fou o lona ala. O ni suiga tetele e mafai ona suia e le gata i le lelei o le olaga, ae faʻapea foi foliga, amio ma faʻamaoni o momoe. Taumafai ia maua se faʻamanuiaga matua i lenei taimi - Faʻaalia le lagolago a se tagata malosi.

Teine faʻaipoipo

Na ia miti e avea ma tagata sili fiafia e faaipoipo i se isi vaaiga, - o ou fefe ma masalosalo e mafai. Oe o loʻo vaaia ia te oe i mafaufauga le lelei, nofo i le le mautonu. Talitonu i lau lava masalosalo ma le tineifo i lau ata o le a fesoasoani i le ua e noatia i le maualuga faamoemoe.

Ina ia vaʻai i se tagata i le faʻaipoipoga faʻamanatuina o se tasi i le fiafia ma ofu pogisa - o se leaga leaga. Punou o le sola e mafai ona matua le fiafia atoa au fuafuaga. O galuega fou o le a le silafia. E mafai ona sili atu ona faʻaletonu ou tomai ma malosiaga, leiloa le soifua maloloina ma le malosi e mafai ai ona foia fesili le aoga.

Sigmund freud

O le faʻaipoipoga i se miti o se faʻailoga o feusuaiga lelei o paaga. O le taimi o loʻo e taumafai ai e faʻafiafiaina le tasi ma le isi ma ia amanaia aia ma manaʻoga o le paga i le moega. Peitaʻi, a na faʻafiafia o le faaipoipo Kerisiano, e atagia mai ai le manumalo i lona 'moega i le moega. O e faʻapitoa ia te oe faʻamolemole faʻamolemole oe i feusuaiga, e aunoa ma le faʻatonutonuina faʻamatala e uiga i feusuaiga uma.

Mo le Alii talavou e leʻi iloa le olioli i le tino, o se faʻaaliga e mafai ona faʻaalia ai le fefe i le vavalalata vavalalata ma se fafine. E te le o sauni mo gaioiga faʻamaonia e faʻateʻa ai lou le masani ai. O le matua matua o le faʻaipoipoga sauniga i se miti - e taumafai e iloa mea uma e tupu ma suia le mea moni o loʻo iai. O le a ia te oe se mafuaʻaga e taofi ai lou malosi ma le soifua maloloina feusuaiga olaga. O le ae manaʻo e kolosi, e tumau i le alofa ma le mafanafana o se loto aiga.

Vanga.

Lagona i totonu o tagata tafafao faamasani i le faʻaipoipoga o se miti lelei. O lenei folafolaga mafanafana, uo ma tagata pele. Siva ile taimi ole faʻamanatuina o lona uiga o le taʻitaʻia o se olaga tutoʻatasi. E mafai ona avea oe ma faʻataʻitaʻiga mo isi, musuia lou manatu faʻamoemoe ma le manuia i mea.

Fiafia i le faaipoipoga

Ia i latou i la latou lava faʻaipoipoga sauniga - i le vaetamaloina o se galuega matuia ma le taufaasese, lea o le a aʻafia tele ai le faiʻai. Na faaiuina le aso malolo i le taua o malo - O se mea e leʻi fuafuaina o le a manaʻomia le atoa o malosiaga ma le malosi. Aua neʻi maimauina taimi i luga o faʻafitauli faigata, faʻaaoga ia te oe i le lumanaʻi.

Poet bzop.

O miti a le faʻaipoipoga o i latou o loʻo faʻatali mo suiga lalolagi. Sa ou moemiti sauni mo lenei mea na tupu ma poto masani - O le a ou alu e galue tele e ausia ni sini patino. O lou pa'ū ma le lotomatuno o le a liliu i luga o se pusa faʻatagaina pe a faʻamalieina malo i le faʻaipoipoga toto.

Avea ma se teine ​​faʻaipoipo ma le aoga i le faʻaipoipoga sauniga - ia i totonu o le ogatotonu o le mafaufau o le tele o tagata. O le siʻosiʻomia o le a faʻatali mo se mea faʻapitoa ma manaia mai ia te oe. Afai e ootia i lau taumafaiga lelei, e tau tele le taimi e totogi ai le poto fou, tomai ma le aoga.

Na ia moemiti i le avea o se malo e le teine ​​faʻaipoipo poʻo se tama faʻaipoipo - e taumafai i le ogatotonu o mea e tutupu e le saʻo ai i lou olaga. E te manaʻo i faʻasalalauga, lauiloa i totonu oi latou o loʻo siʻosiʻomia. Ia faaleoina le mea e oso ai i le aso malolo - e faatoilaloina le pule ma le iloa e ala i lau rurismo ma le taleni o pulega.

Alu e onana i lona lava faʻaipoipoga - o se faʻailoga leaga. E le mafai ona e lava ma iloilo lelei le matuia o le tulaga. O le faʻatagaina o le faʻaaogaina o se fofo taua, o le a le mafai ona faʻasaʻoina i se taimi mulimuli ane.

Lolo David.

Sauniga faʻaipoipoga i se tina faʻaipoipo mafai ona aʻoaʻiina le iloaina o ona manaʻoga. O mea na teʻa o le tagata lava ia faʻapitoa ma le ata moni o le mea o loʻo tupu. Ae afai e te moomoo o oe na taʻua o le tautoga o le faʻaipoipoga, e ono le manaʻomia isi aitalafu ma le tiute. Mo tamaʻitaʻi fai pisinisi, e mafai ona tagofia i faʻafitauli tau soifua maloloina ma le tamaoaiga lautele.

Na miti se alii ma pisinisi e fai se mama faaipoipo i lona au totoa ma lona fiafia i lenei - i le matauina o se tupe tele tele i se galuega faaosoosoga. Ae o le iʻuga faamalieina o le gaioiga o le a faʻalagolago i ou tiute maaleale ma le agavaa faʻamalosi.

E le mafaitaulia lau matafaioi i le faʻaipoipoga ma ou te manaʻo e sola ese mai le aso malolo - e le tatau ona e faia faʻaiuga faanatinati, lea e tatau ona faʻanoanoa. E le talafeagai ma le mafai ona ou masani ai i ou tiute, o le a le mafai ona aʻafia ai le galuega tuputupu aʻe ma le mautu tupe.

Yuri windo

Na faʻafiafiaina le tagata tuʻu faʻatasi poʻo se tina o le faʻaipoipoga o le uati o se naunautaiga moni e saili se aiga. O lea, oe aumaia le taimi o le aveeseina o le olaga o le tagata malaga. Susulu ma iloga mea tutupu i le faʻamanatuga - o se faʻailoga o le vave exbodim o se miti i le mea moni.

O ulugalii o aiga ia faʻaaliga e iloa ai se tulaga fou i soʻotaga. Ua e le o maua ni taimi sili atu, faʻaputuputu le tele o le ita ma faʻasea le tasi ma le isi, ae tumau pea. E tatau ona e faʻamagalo ma tuu le alu i taimi le fiafia o le taimi ua tuanaʻi ma masani ona mafaufau e uiga i le lumanaʻi fiafia.

Faitau atili