O a miti o le tamoeina o miti a le freud, miller, vangu, tsvetkov

Anonim

O le tele o a latou mea e fiafia iai i le au asiasi mo le amataga o le faʻaititia ai le mamafa, siitia le taua taua, e faʻaali i isi le mafaufau. O a miti o le tamoe, aʻoaʻo i le lauiloa miti tusi.

Faatauaina lautele

Tamoe i se miti e faʻatagaina ai le malosi ma le gaioiga o le moe. Afai o lenei taʻaloga aumaia le fiafia, o le tulaʻi mai i le tuputupu aʻe i luga o taumafaiga uma o loʻo faʻatali. O lea o loʻo e faia le mataupu lea e te faʻatinoina atoa. Ole taimi e tatala ai faitotoʻa mo oe, ma o faʻafitauli ua leva ona leva.

Galue ane

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tamoʻeina i totonu o le marafoni i se taimi umi o se faʻailoga e te lagona e pei o se vaega o se 'au tele, e te faʻaaloalo ai ma talisapaia. O loʻo ia te oe le aia tatau e faʻamoemoe i luga o le lagolago a se tasi ma mafaufau mai. O mafutaga i le 'au o le a saofaga i le tagata lava ia.

Tago mai le agamalu o le tauemu o le coward o lona uiga o le pito i luga o le tino poʻo le amio mama. I totonu o lenei setete, ua e sauni e togi lau pisinisi e te fiafia iai ma faia se isi itu ese. Ua oʻo i le taimi e fai ai le malolo ma faʻalogo i lou lava agaga.

Tamoe i le itu o le a leai se auala lata ane, ma tumu i pu ma papumemea, - moe faʻailoa lau mea sese i le tele o le poloketi fou. Ina ia aua neʻi o ese mai se faasologa o faʻafitauli, e taua e toe faʻaola.

Tumau i le taimi o le tauvaga i luga o le Treadmill - o se faʻailoga o le toe mafaufau lelei. O loʻo e i ai i le faʻavae o le le amanaiaina o ou lava uiga o le olaga ma sini. Alu ese mai le mamao - e le o lona uiga o le faʻaalia o le vaivai ma le le faʻaaogaina. E i ai pea le avanoa e suia ai tulaga ma tulaga o lou olaga.

Tamoe

Tamoe i se miti mai le taufaʻamataʻu o le ola - o loʻo i ai se lagona maʻaleʻale ma le meaalofa o le faʻamagaloina. O loʻo e nofouta i le vaipuna o lou tulaga ma fai se taumafaiga puʻupuʻu e aloese ai mai faʻafitauli.

O le a se isi mea o lona uiga tamoe i se miti

  • O se toeaina e amata i luma o se tasi i se taimi mamao i se miti - o se tasi mai le ua pele;
  • Ina ia tamoe mo se tasi e vaivai, ae le mafai ona inu - taumafai e maua le tele o tupe o le a le aoga. Tusa lava pe manuia ai, o le tupe e le maua ai le faamalieina atoatoa;
  • tamoʻe i totonu - i le faʻaseseina ma leiloa;
  • Tamoʻe mai lona lava faʻaipoipoga - Taumafai mo le saolotoga ma le tutoʻatasi mai tulafono faaleaiga;
  • Tamoe i le vaomatua mai lou lava fefe - i le tulaga o le le mautonu ma le faigofie. O le mafuaʻaga mo lou tulaga vaivai, e te faigata e te mafaufauina lou lumanaʻi i lou lumanaʻi;
  • vaʻai i le motu o tagata i lalo o le auala - i totonu o se auala i fafo, o se suiga i le tamaoaiga poʻo le tulaga faʻapolokiki i totonu o le atunuʻu;
  • toe i ai i luma o le omoʻe - o le faʻailoga o mea uma e faʻataunuʻuina;
  • Taoto mai se vaega o tagata taʻalo - e sili atu ona agavaʻa o ou tomai;
  • O se fafine na tamoe i luga o le mulivae - sese tufatufaina punaoa ma i ai i se tulaga faigata;
  • Taufetuli i luga o le tulaga ma ia tuai mo le nofoaafi - o se faailoga o avanoa misia. Ina ia mafai ona moni le fiafia e moni, e moni o le sili ona valea ma le gauai atu;
  • O se fafine e tamoe mai se tamaloa - o le alofa e mafai ona le le fiafia e mafai ona afaina ai le agaga.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Tamoe i se miti e fai faamalosi feusuaiga. Afai o lenei taʻaloga e maua ai le fiafia tele ma e faigofie ona faʻatoʻilaloina uma mamao, o lona uiga o le mea moni o loʻo i le tumutumu o lau gaioiga. O lou tino ma feusuaiga faʻamalosi e tosina ai mata o tagata alofa.

Suʻega o le lelava i le taimi o le marathon pe tamoe i timuga o le tau - o se faʻailoga e te le o faamalieina ai i le afa lona lua ma ua leva ona e suia le 'afa.

Tane e sola ese i se miti - taumafai e aveese mai se ogaoga sootaga o lau ednia e malosi ia te oe. O loʻo e faʻaaogaina e togafitia saʻo ai lau fesoʻotaʻiga. O le soona tutoʻatasi e mafai ona taofia le avanoa e faʻasao ai le alofa ma le tasi o le a faia moni se mafutaga atoatoa ma oe.

Fafaga ma faʻaleagaina vae i le taimi o le marathon tuuga - ia faʻaeteete i faʻafitauli ma le soifua maloloina o le feusuaiga. E ono fuafua tele se faʻaaliga i feusuaiga, e faʻamatala e fafine i le le lelei.

Miller Decese

Tamoe i totonu o le muamua i le vaega o tagata - vave ma le manuia le mauaina o le tuputupu ae. Ua faʻaaloalo ia uo ia te oe ma faʻafetai i le tusi lesona. O loʻo faʻaoga oe i mea uma e avea ma muamua ma faʻaalia se faʻataʻitaʻiga lelei. Ae aua le soona fai. Tele avega e mafai ona afaina ai lou tomai e galue ma aafia ai le vave runout i le galuega.

Pa'ū i le saoasaoa saoasaoa - o se faʻailoga o lou talitonuina i le faʻapitoa o au lava gaioiga ma fofo e mafai ona aulelei mo oe. Ina ia toe maua mai ma toe faʻafoʻi le muamua tulaga, o le a tatau ona e manumalo i le talitonuina o isi ma le alofa mo le alofa mo se taimi umi.

Ina ia maua na o ia tuʻu naʻo le laina - sili atu i ou tomai ma maua le manaʻo. E le tatau ona faitau i luga o le lagolagoina o uo poʻo aiga, o lou tomai, o lou tomai ma le poto o le a lava e faʻamaoni i le manuia. O lau tupe faʻaletupe ma le tutoʻatasi o le a ofo i latou e leʻi talitonu i au fuafuaga.

I le tini

E faigata ona laveaʻi mai le taufaʻamataʻu o elemene, o tulaga le fuafuaina e mafai ona faʻatupu lelei i lau tulaga tautupe. Moʻovave e faia se faʻaiuga, e le mafai ona e le maua le avanoa e faʻamautu ai mea e masani ai ia te oe.

Matou te matauina le auala e sosola ese ai mai lamatiaga, - O le moni moni, toe maua le tala o faalavelave ma faafitauli o aiga poo ni ona masani. O lau fesoasoani ma le lagolago o le a sili ona taua tele i lenei vaitau.

Vanga.

Taufetuli mo le Prey i le taimi o le Hunt - o se faʻailoga lelei. O loʻo faʻailoa mai ai se tulaga o le tino, faʻavae ma agavaʻa faʻatonu. E manino lou iloa mea e te manaʻo ai mai le ola ma faʻafefea ona maua. O le taimi e te manaʻomia ai e te manaʻomia tele lou malosi i le iʻuga ma agaʻi atu i le manuia.

Tamoʻe mai sauaga ma le leiloa i se miti - o se faʻailoga o lou le mautonu e lavelave ai le olaga tulaga. O nei faigata na fou ia te oe ma mafai ona faia se faasolosolo. E aoga le aoina o le loto i le moto ma talitonu i le lelei. A leai, ua malolo oe i le toilalo i mea e fai.

Evgeny Tsvetkov

Tamoʻe pepe-auala - i faʻafitauli tau tupe. Oe vaʻai i vae ua taʻe i le toto - sauni mo le solia ma le gaumativa. Na mafai ona ou mauaina ni seevae - Faamolemole lima lima i luga o faigata tulaga e aunoa ma le fesoasoani a uo mauoa.

Tofotofoina loto tiga i le taimi o le tamoʻe - alofa i se tagata o le a le tali le tauimasui. O i latou o loʻo taumafai e tatalaina se mataupu pe a maeʻa le leiloa o tupe tupe.

Faitau atili