O a miti o le maʻitaga o miti o Freud, Paʻu, Miller

Anonim

Maitaga o se gaioiga malamalama o le tino. O nisi e fefefe i lenei faiga ma taumafai e faʻaititia lona ono, isi - mo se taimi umi matou te fuafua e te manatu ma fiafia. O se ata malosi e le mafai ona aliali mai ia matou miti e aunoa ma se faʻailoga taua. I nisi o tulaga, na te tautatusa ai ona alu le mea e sau ai. Miti faʻauigaina o le a fesoasoani e iloa ai le mea o le maʻitaga o loʻo moemiti i lau mataupu.

Faatauaina lautele

O se teineitiiti na matamata lona lava maʻitaga i se miti, i le taimi o le alu pe a maeʻa lenei moe e tatau ona faʻaeteete ma le mafai ona oʻo atu i le taimi sili ona lelei. 'Inā mafai foʻi ona valoia e se miti le lē malamalama aʻe i tagata.

O se teineitiiti talavou, e leʻi alu i se tamaititi, lamatiaga i le ola moni e avea ma tagata na afaina i tala ma faitatala pe o ia vaʻai ia te ia maʻitaga i ana miti. O tagata ua siosiomia e le tausalaina o ia mea ma amioga, latou te le malamalama i lona ola ma mataupu silisili.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Maitaga i ofu lanumeamata

Afai o le miti, lea na faʻaalia ai le maʻitaga o se maʻi, o le mea moni o se matua matua, o le a latou puipuia tagata latalata mai i mea o aiga. E i ai le isi lomiga o le faʻauiga o lea o le moe - tusa ai, e mafai ona ia faʻatagaina faʻafitauli tau le soifua maloloina e fesoʻotaʻi ma le tulaga o fatugaʻo poʻo le faʻafitauli e mafai ona.

Afai o se miti o se mea moni i le olaga moni ua uma ona tuleia le tamaititi ma i le taimi na ia miti ai foi o lona maʻitaga, o le faʻamanuiaga inosia lea.

O le miti o se mea fiafia

O le po e vaʻaia ai o loʻo e le vaʻai i se faʻaiuga atoatoa, ae na o se suʻega lelei, e iai lava a latou lava faʻauiga.
  • A faʻapea e vaʻai se miti o se miti, o suiga i lona faʻafitauli ma fuaina le olaga o le a suia vave.
  • Mo se tamaloa, o se miti a le miti o le laki ma le manuia i le taimi nei taumafaiga o nei.
  • O le maʻitaga o le maʻitaga suʻega i se miti tele o le mafaufau i le olaga moni ia i latou e moni o le a e faia se tamaititi.
  • O le Fitiona Fofoʻaga, lea e vaʻaia ai e se tagata moe se lava maʻitaga matiaʻiga suʻega, o mama mamago i le olaga moni.

E faamatala e Baby

O le faʻauigaina o miti lea o le tagata moe e mafai ona vaʻaia le maitaga e faʻalagolago i le fola o pepe o le pepe ma le numera o tamaiti o tamaiti.

O se alofa alofa - o se tama na fai i le maitaga. E faʻatatau i le mauaina o tupe mama, faʻalauiloa i luga o se galuega apefai pe faʻaopoopoina le tupe maua masina.

O le lua-auala faʻauiga e iai se miti ma se maʻitaga tamaititi pe a miti o se uo teine ​​ua leʻi faʻaipoipo. E tusa ai ma le muamua lomiga, o lona uiga o se mea fou e le mafai ona tuputupu ae i se mafutaga alofa. Peitaʻi, o lenei fesoʻotaʻiga o le a mafua ai le tele o ni tala sili ona manaia i le paga. O le vaega lona lua lea, faʻaalia o le miti o le a suia ana gaioiga faʻapitoa poʻo le siʻitia o le siʻitia i le fale faigaluega.

Maitaga

O se faʻailoga le lelei o se miti lea o le teine ​​o loʻo ofuina se teine ​​i lalo o le loto. E maimoaina ni faʻafitauli ogaoga o loʻo faʻatalitali i le miti i le lumanaʻi lata mai. A faʻapea ona vaʻaia e se miti se miti teine ​​teine ​​se teine ​​talavou, o loʻo ia sauni le tele o faʻafitauli o le aiga.

A maeʻa faʻauiga leaga o faʻauigaga mo fafine faaipoipo ona iai, o loʻo tautūina ai le faifeau o le toʻalua poʻo tala fou e ia te ia.

O maitaga faaluaina

O le Finagalo Aso Faafafaga Po o le a vaaia se teine ​​i se teine ​​o loʻo faatali mo se masaga, o se faʻatusa lea o le tino, o loʻo feagai ma le filemu o le mafaufau, o loʻo feagai ma le filemu o le mafaufau, o loʻo feagai ma le filemu o le mafaufau, o loo ia feagai. Afai o le teine ​​miti o lona maʻitaga masaga, ua ono manaʻomia le faʻalauiloaina o le galuega apefai ma fegalegaleaiga fegalegaleaiga, e mafai ai ona fetaui i se tane lumanaʻi.

A vaʻai le teine ​​moe o ia i le maitaga masaga, o lenei ata o loʻo fai ma tutoʻatasi ma le saolotoga. I le vaitaimi talu ai se miti, e mafai ona e faʻasaʻolotoina mai i tautinoga faatoʻese. E faʻapea foi o le a tutoatasi mai soʻo se tagata na aʻafia lona olaga muamua.

Malolo i le taimi o maitaga

O se tamaloa na moemiti ia o lea na ia vaʻai i le fafine maitaga masaga, o le iʻuga o le faʻaiuga o le aoga faʻatau atu e mafua ai ona aoga i itu uma. Ma le taimi foi e mafai ai foi ona maua e se isi po faʻaaliga, e suia i mafutaga faʻapelepe e mafai.

A vaʻai le tagata moe o ia poʻo seisi tagata, o iai se tolu, i le olaga moni na te manaʻomia se suiga matuia i le fanua o le alofa. Masalo o le tulai o se alofa tafatolu. E manaʻomia le sauniaina o se afa o lagona oʻooʻole ma ono o le lotovale.

Miti o freud.

Afai e te faʻalagolago i luga o le faʻamatalaga, e maua ai lenei miti, o se maʻitaga i se Miti e mafai ona faaee le tutusa i le olaga moni. Afai o miti teine ​​o se manava tele, lea ua tulaʻi mai ona o maitaga, o lona uiga moni o le manatu o le a tupu vave.

O le tane o loʻo suʻe maitaga i lana miti, e manaʻo moni lava e faʻatasia se tamaititi ma lana paaga. O se faʻailoga fiafia o se miti lea na maʻiola ai se teine ​​talavou. O se miti na faʻailoa ai e lana tagata agavaa ma se tagata agavaa, o le fesoʻotaʻiga ma lona tulaga agavaʻa mai lona tulaga muamua.

Afai o le miti lava e tasi na miti ai i se tamaloa, e tatau ona faaeteete i se mafutaga faʻaaloalo, talu ai o le tasi le aʻafiaga e mafai ona aumaia ni iʻuga le manaʻomia.

Miti Souno

Mo le aliʻi, o se miti o le a lelei le miti, ia na maʻitaga maise lona toʻalua. O lenei ata faʻatusa faʻatusaina ai le ono manuia o lona manatu. E taua le faʻapipiʻi o taumafaiga e faʻatino ai le poloketi e maua ai ni fua lelei i se taimi vave. Peitaʻi, afai o lona toʻalua o se maʻitaga ma maitaga. Ua le faʻaalia e le moe le moe soʻo se mea, ina ia naʻo se ata o le poto masani o lagona.

O se teineitiiti e miti o le maitaga, maua ai le faʻailoga mai lona iloa. E fafaguina le olaga, lea e fai mai e i ai le taimi e mafaufau ai e uiga i le fanau.

Miti Miller

Mo fafine ua maʻitaga - le lelei faʻailoga. Na ia fai mai o le faʻaipoipoga ma lona lumanaʻi O le a le fiafia, ma fanau o le a mataga. O se teineitiiti e le o leiloa le mama ua leiloa, o se miti o le a saeia maasiasi ma le matata a le malo.

Faitau atili