O le mea e tatau ona e faia ma le mea e te le mafai ona faia i le Aso Toʻonaʻi mama e faʻailoga

Anonim

Ole Aso Tofi mama o se tasi o aso e fitu o se taimi fiafia, o le faʻaleaga masani e faʻamaeʻaina ai ma se pupula o Keriso. Mea e manaʻomia ona e faia i lenei aso ma o le a se mea ou te faia, o le a matou iloa faʻafetai i faʻailoga anamua ma aso nei.

O le Eseta o se tasi o uluaʻi faʻamanatuga tuai ma sili ona taua tafaoga i le lotu Kerisiano. Ua ia te tagai le toetu o Iesu Keriso. O le ogatotonu o talafaasolopito o le Tusi Paia ma le faavae o le faiaoga o Orthodox. I le itu lea, talu mai le seneturi ua mavae, o le faʻavae autu o le faʻatinoina o mea na oʻo ia tatou. Latou te leʻi leiloa ma sa i ai le taua tele i se vaitau tele lava i ni nai tausaga eseese, ina ua faʻatiʻetia le ekalesia.

I le aso o le Aso Lua Faʻamaoniina, na talitonu foi au talitonu e mulimuli i le pou, alu i le lotu ma taumafai e taʻitaʻi le filemu, ua fuaina le soifua maloloina. Ae o le mea pito sili ona taua o le aso lenei o le sili ona faʻamamaina o le nofo ai ma aau le orthodox i vai mama.

Anamua uiga masani ma tu ma aga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O o tatou tuaa na taumafai e tausia tulafono uma o lenei aso paia. Ole vai i lenei aso e fiafia tele i ai manaoga. E tatau ona aau i le taeao po o le a muamua ave o le la. E taua mai agasala, aveese le malosi leaga, aumai le mana, faamalamalamaina o le agaga ma le tino. A maeʻa se sauniga i se auala fou, e mafai ona tatou faʻamoemoe i le tele o manatu fou, malamalama lelei ma gaioiga fatufatu mai ia oe ma isi.

Ia maua lelei le lelei o mea tau tupe na fesoasoani i le talitonuga - sasaa i totonu o le ipu vai ma tuu i totonu o le tele o tupe siliva, matagofie ma matagofie. A maeʻa lenei suavai, fufulu uma faʻamalama ma faitotoʻa o lau oe lava fale, amata mai le sao. Palapala vai mai le pesini popur i lalo o le laau ola i le fanua o lou fale.

E te manaʻo e aveese le leaga leaga mata - i le po mai le Aso Lulu i le Aso Lulu e liligi atu i le fagu vai ma tuʻu le laulau. E mafai ona avea ma sipuni po o le siliva siliva. Faatasi ai ma le taeao, o le a ou sogisogo i le vai. Teine faapena se auala o le a fesoasoani e le gata faʻatagaina, ae e tosina foʻi le laki o le laki ma le fiafia o tamaʻitaʻi. O le a e susulu ma lou matagofie ma le manaia. E faapea o tagata faapea o se talitonuga o le a i ai le malosi ma le finagalo. Tele le ono ono maua ai lenei tausaga e maua ai le alofa ma le manuia aiga.

O i latou ua umi na manatu o latou o se teineitiiti matua, e tatau ona fufulu i le taeao ma fufulu le foliga ma le solo mama. O le sauniga paia o le a fesoasoani e fai le malosi, olioli ma le manatu lelei ia te oe. Ma pe a e iloa, naʻo talavou faapena e pei o tamaloloa ma vave tosina manatu. Naʻo le manatuaina o le faʻamanatuga lea o le solo lea ma Kulch ma fuamoa e tatau ona tuʻuina atu i le Eseta.

Talavou matagofie o loʻo manaʻo e faʻaipoipo i lenei tausaga e tatau ona vaʻavaʻai i fafo le faamalama i le taeao. Afai o le pasi pasi muamua na avea ma tama talavou, faʻamoemoe i se fono i le lumanaʻi. O se tamaʻitaʻi faʻaipoipo, o miti a se tina, o se togafiti e mafai ona folafola atu ai le lumanaʻi o le pepe pe a e vaʻai i tamaiti i le faamalama.

O le a aumai loloto loloto i le au faʻatuatuaga talitonuina e faitau le tatalo i lenei aso. O le mana faʻapitoa o loʻo tauaveina e upu tautala leotele ma le tele o le faʻatuatua ma se agaga. Ole alofa o le popole o le a maua ai le soifua maloloina o oe, le malosi ole Agaga ma le faʻamoemoe o se faʻamanuiaga manuia o mea tutupu.

Afai e tatau lava ona avea oe ma le masima lona tolu i le aso lenei, ma o le a iai i le faatupu faalavelaveina o faaosoosoga a le aiga, e faatonu le auala moni e taofiofi ai le onosaʻi ma le malamalama. Ina ia faia lenei mea, e tatau i tagata uma o le aiga ona tausia le maʻi o le masima, afifi i se po atoa ma fotoa i le po autu a Iesu Keriso. I le taeao, aveʻesea, oso i naʻu a o e feagai ai ma se tulaga faigata pe i ai ni manuʻa o le soifuataga. O le nonoa masima, lafo i le meaʻai, e mafai ona suia lou tulaga ma lagona.

Tagata e tofia ni faʻamoemoe maualuga mo le aso lea ma saili e faʻataunuʻuina uma faʻaopoopoga o Uiga o, Manatua le mea taua: Faʻamaoni o Lē Mālaga Ma Ia Mafaufauvale. Manaoga faaletino i lou agaga e le tatau ona sili atu faaleagaga.

Faapionauga faaonapo nei

O le a le mea e fai i le aso mamana

Afai i le taeao aʻo leʻi faia muamua ave o le la, fai se taʻele, ua folafola e suia le ola mo le sili atu, talitonu i au lava taumafaiga ma manuia i lenei tausaga. E talitonu o le vai i le pouliuli o le aso o loʻo iai se malosi faʻamalologa ma le faʻamaneta. E molia ai i le soifuaga atoa ma le mama, e mafai ona faia ma lona maʻi ma lona aliʻi sili a le tagata.

I le taele

O le tulaga autu o le talitonu lea e mafai ona suia oe, ma salamo i mea leaga. E tatau ona totogi le mea e tatau ona totogi ai le mea moni o le vai e tatau ona fufulu oe mai luga i lalo. O le sipelaina o le taʻele ma le manogi leaga i lenei mataupu o le a le mafai ona mafai ona aumaia le manaʻo manaʻo.

O le fufuluina o le fale o le autu autu o le aso sili ona lelei. A aunoa ma lea ma le paluga e le fetaui mo keke, ma e le ave i luga e le vali fuamoa fuamoa. Aua le faʻaaogaina isi neini e aunoa ma le faia o le faʻateleina o le faʻamamaina o lou fale mautotogi. O le faʻatatauina o le fufuluina ma faʻamamaina mea i luma o le Eseta. O le fufuluina ai lea o le faamalama ma faapipii pupuni, o le ono suia o au vaai muamua i, atonu e foliga mai o soo se mea. E mafai ona faʻalauteleina ni fiafia o outou manaʻoga ma avanoa.

Fufulu

O faitotoʻa o faitotoʻa o le a sauni e faʻatagaina naʻo le lelei, talafeagai ma le lelei i lou fale. O le avea ma mea fou o moega, e mafai ona faʻamoemoe o le faʻafefeteina mo le toe faʻafouina pe a uma le vaitaimi o le malulu ma tafega. Le faʻamalositinoga ma le mama o le taulaga nofoaga o le a avea ma mea moni masani o le tausaga fou ua e faʻatalitali ma manuia. E te le tau mafaufau i le areto o le faanatinati, ma crusis phenomena i le atunuu, e foliga mai o le a osooso ai oe.

O i latou e manaʻomia le faʻateleina o punaoa tau tupe, i lenei vaitaimi e manaʻomia ona e toe faʻaaogaina ni tupe se tolu tolu taimi. O pili e manaʻomia e saunia ai le tele, ma o le tala e matua i le taeao, i le aoauli ma le afiafi.

O teine ​​na ofuina ni ofu i le faʻaipoipo, i lenei aso e tatau ona e asiasi i le fulufulu mata mo le faigofie lauulu ma lauulu fufulu. E mafai ona faʻateleina ai lau matagofie mai le isi itupa. O le a e lagona le mautinoa ma leai se totogi i le filifilia o se paga. O le ai ai le avanoa e maua ai se mea lelei o le ola.

Ina ia faia le sili ona faalilolilo ma faapelepeleina manaʻoga, pe a maeʻa le faʻamamaina o le sili atu i le fale, ua suia i nofoaga e mafai ona fesoʻotaʻi ma au miti.

O le a le mea e le mafai ona faia i le aso sili ona lelei

  • gagau le pou i le tele o meaʻai ma faʻatamala o tulafono o le masani ai o le ogatasi;
  • Le fia asiasi i se asiasiga i le Ekalesia;
  • Nofo i luga o se nofoa ao galue i le malumalu o Ieova;
  • Faamama le fale mautotogi i le taimi mulimuli a manuia i luma o le Eseta;
  • Leʻa tupe, mea, meaʻai;
  • Pulu vai i totonu o se alavai pe a uma le faamamaina o le lautele.

Faitau atili