O a miti o le tattoo i luga o miti a freud, miller, Tsvetkov

Anonim

O le tagata ei ai lona manaʻo e tosina mai ia te ia lava. Mo lenei, e tele laei manaia, teuteu ai i latou lava taugata teuga. Ma o nisi e le vaʻai ia latou faʻailoga uaina e aunoa ma le uluaʻi ata i luga o le tino. O a miti a le tattoo o le a mauaina i le faamaonia o miti.

Faatauaina lautele

Tattoos i se miti e aʻoaʻi ai le manaʻo e faʻaali atu o latou uiga, o le amataga. Saili mo fesuiaʻiga o le tagata lava ia e ono faʻaalia ai se miti i le mea e te vaʻai i ai ni nai ata moni.

Tattoo i le pito i tua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E taua tele le toe manatua o ata o ata i le taimi e tasi, e faʻapea foi ona latou maua ai se mafuaʻaga lelei tele, atagia ai uiga uiga ma uiga. E faʻatinoaga ia manatua ai se vaega o le tino na faʻamalolo ai le peʻa pato.

Sa afaina ai ona e mafaufau loloto i lima - o lona uiga o le a avea i latou ma mea autu mo le faʻatinoina o le manaʻo. Manuia e mautinoa pe a fai e faia mea uma i ou lima. Aua le saili e paso ma auai i le faʻagasologa latalata i le siʻosiʻomaga. O le a faigata ona faigata le mea la e tatau ona toe fausia oe lava.

O le tusi i tua o le a moemiti o le a le masani ai i le olaga e le masani ona matala ma faʻaaloalo, e matauina isi faʻafitauli o tagata ma taumafai e tausi i le faigata taimi. E te nofo i lau tapuni avanoa e leai se nofoaga i isi. Ae ui i lea, latou te fesoʻotaʻi ma oe le tutusa.

O se fafine o se faʻailoga e mafaufau loloto i le pauna tino - i le mauoa ma le mauoa i le Pulevae, ma ia o le a ia lagona e pei o se puipui maa.

O le tino atoa na faʻamaʻaʻaina, ufiufi i le uiga ese ma faʻavaveina mamanu, - o lenei e atagia ai lau faʻaoʻo mai o le mea moni e le afaina. Lou oona i soo se mea avatu ia te oe se faʻamasinoga sese. E mafai ona e tigaina i la tatou lava mea le aoga ma le puʻupuʻu.

Faia se tagata tamoo i se miti - faʻailoa le fesoasoani o tagata faigaluega ma foliga-mafaufau. O le poloketi e te faia, manaʻomia fesoasoani. Ae ua faigata ona e mauaina, aua e le talitonu tagata uma i le avanoa ma le tupe maua o lou manatu.

Na tosoina e se tasi ia te oe faʻailoga i luga o lou vae - faʻamoemoe o faigata. E mafai ona aliaʻe ni faʻafitauli ona o le faʻamalosi a se tagata mai fafo. O le a le mafai ona e faia se fuafuaga seʻia oʻo ina aveese le aʻafiaga o se isi tagata.

Mafaufau i lau sailiga tumau i le faʻata - o se faʻailoga o mea e te manaʻo ai i se suiga potu. Aua neʻi teʻi pe a manaʻo i le suiga mo le suiga o foliga mai fafo, o le ituaiga masani, masani. O le mea sili ona taua o le aua le aveeseina mai le mea na aumaia ia te oe le olioli, fiafia ma le musuia manuia.

O le vaʻai i se fafine i le miti ma ata i ona foliga - o le mea moni e feiloaʻi ma se tagata e le tutusa ma lona lalolagi i totonu. E pei lava o le a avea o ia ma tagata pepelo, ma ua sauaina manumalo lelei ma malupuipuia tagata.

Miti e mafaufau loloto i le le mafaamatalaina heeroglyphs - e iloa ai le tulaga o le verinam. Ua e mamafa tele i se mea pe na avea foi le tiute le gafatia mo se tasi. E mafai ona aveesea ni tiute faaopoopo pe a e taumafai e lafoai le manatu na o ia e suia le lalolagi mo le sili atu.

Le tau o faʻailoga o tattoos i se miti

  • Gata o le a o le asoa o se faatusa o le mana, poto ma le mataga.
  • Ua atagia mai i le tarako le le mafaitauna, malosi, le onosaʻi ma le faʻamaoni o le miti. Ua e sauni e alu i le faaiuga mo le alofa mo le lelei.
  • Pusi mo se fafine o le tagata o lona uiga o lona feminity, agamalu. O na vaʻaiga e sau i totonu o se faʻailoga o le faʻafaigaluegaina.
  • O Scorpio i lona tua o se muamua o mea leaga na tutupu mo le agaga vaivai o tagata. O i latou o loʻo nofoia se tulaga faʻamalositino tulaga ae le fefefe ai faigata, e mafai ai ona faʻaalia lona ono avea ma mea. Mo tamaʻitaʻi, ituaiga vaaiga o lona uiga o le umi o le faʻaipoipoga ma le alofa faʻavavau. E faʻailoa mai foʻi e le tama le tamalii ma le lototele o le toʻalua.
  • Apogaleveleve i luga o le alofilima - i le taamilosaga o le olaga, lea o le a le aoga o le tamaoaiga i le mativa, pule, ma le alofa.
  • Dolphin - i le faanaunauga o le fiafia o le aiga, fealofani ma le alofa. Loloto Aso I lenei faʻailoga o loʻo faʻaalia ai lo latou agavaʻa, o le naunautaiga mo le saʻolotoga, faatuatua i le lelei ma le fiafia e fesoasoani ai i taimi uma.
  • O le fatu i luga o le tauau o se faailoga e faavavau o le alofa. O le miti o le a faatali mo se faasologa o mea alofa. Taumafai e faʻafetaiaʻia ou lagona ma pulea lagona. A leai, e mafai ona oʻo ma le lōia lenei faʻatasiga.
  • O le pepe i luga o le tapulima o se teine ​​i se miti faʻaalia o lona ita ma le le mama o amioga. E sili atu le talisapaia o lou foliga iloga, matagofie ma le alofa tunoa.
  • O le pale o le loto o le faatusa o le manaʻo mo le malosiʻaga o le faʻamaoniga. O sea faʻaaliga e ono faʻaalia ai se vave galue faʻateʻa ma maualuga lona tulaga i sosaiete.
  • O le matagi o le matagi o le saolotoga e ofo ai ma le alofa i le malaga. O le moe e mafai ona saogalemu saunia mo se malaga manuia pe aoga pisinisi pisinisi.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le tino ua ufiufi i peʻa o le a miti ai i latou e faʻamagaloina manaʻoga o feusuaiga ma manaʻoga uma galuega. O lau feusuaiga o le sologa lelei. O lenei tulaga o mataupu e mafai ona taʻitaʻiina ai le le atoatoa o le malosi ma le lelei. Ina ia tosina ese mai le oomiina o mea ma fai le lava olaga o lona uiga o le tuuina atu ia te oe lava o se isi avanoa lona lua mo le maua o le malosi ma tumu-atoatoa sootaga. Vavalalata vavalalata i le taimi o lenei vaitau o le a aumaia ai ia te oe se fiafia faapitoa.

Tattoo i le pito atoa

Na moemiti se fafine e faia se tattoo i luga o se vavalalata bikini zoon - o se faʻailoga e te le maua ai ni peppercrcorn i fegalegaleaiga ma le pele. Ua e fiu i monotony ma misionare foliga. Toe faʻafou oe e mafai ona o se mea alofa o le vanimonimo ma se tagata mataga tele o lau pele.

Miller Decese

E te fefe i lou tino e ufiufi i ata e le malamalama i ata, - ia tuua le mafanafana ma le masani ai o lona olaga mo se taimi umi. Ua e sauni e lafoai le mautu mo le lelei o le mauaina o lau mea moni.

E faʻaaoga ai ni mea uiga ese i se tasi mai uo i se miti - i le mea moni e mafai ai ona e manatu e tapunia uo ma uo. O sea tulaga o le a taitai atu ai i mea latou te fulitua ai mai ia te oe. Taumafai e avea ma sini ma lelei le malamalama i le lalolagi o siomia oe.

Tattoo i luga o le lima

Evgeny Tsvetkov

Ia faamemelo i le manaia o le ata o se fafo atu o se fafo - o le mea moni e le fiafia i lona foliga. Masalo o lou tino foliga e sili atu ona manaʻo i ai pe o le muamua faʻailoga o le matua ma mou atu ua uma ona vaaia. Na o oe lava pe aʻoaʻo ia alofa i le auala o oe.

Faitau atili