O le footl e uiga i le prone i luga o le pope, i le tua, luga o le isu

Anonim

O tala o tagata e uiga i le acne o aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafaufau e mafaufau i le faitaulaga - o le faʻailoga o le natura pupula, fuafua i le le mautonu ma le malaga manuia. Acne i luga o le ua o lona uiga o se ogaoga le paleni i le va o le manaoga ma aoga. O le pimple i luga o le alafau e mafai ona uiga o le feteʻenaʻi o lagona o tagata e faʻatatau ia te oe.

O le amio masani, e uiga i tagata le aoga i ni mea laiti laiti ma le gauai. E manogi teine ​​i gaioiga ma Cosmetics, aso o aso nei e mafai ona nana ai ni faaletonu. E ui i lea, o a a tupu loloto e mafua mai faafitauli o metablim, e leaga lava galuega, faavaivaia o mea malulu, mafai ai ona momoli tele ni faʻafitauli. E tusa lava po o le a le mea e ofo ai, o le nofoaga o le rash o Acang e mafai ona faamatalaina tele e uiga i se tagata.

Pimple i luga o le isu

Faailoga autu e uiga i le Acne

  • Tele Pimple o lona uiga o le ono mafai ona solia, ae puʻupuʻu mafutaga.
  • I luga o le isu - Na pa'ū se tasi i le alofa pe iloa ai le alofa. Vaivai faamafanafanaga, ae e sili atu nai lo le mea. O le fula i luga o le isu e faailoa ai le naunautaiga o le natura.
  • I luga o mata mata, i lalo o le laulu-i le spress o le laki. Afai e te le mauaina le mafuaʻaga o le faʻalavelave, o au suʻesuʻega mo le saʻo fofo mo galuega o le a manuia. O le a e mauaina manatu muamua ma mafai ona faʻaaoga.
  • I luga o le auvae - i le le fiafia i le teine ​​mo le teine. E i ai misa, faʻafitauli i mafutaga. Mo se tamaloa, fulafula i lalo o le 'ava o lona uiga o le ita o le ita. Mo tina maʻitaga, tiga tiga o le auvae o loʻo taʻu mai ai e ono fanau mai le tama.
  • I le muaulu - mai le loto maulalo ma le le aoga. E fuafua i lenei tulaga o lona uiga o le lotoleaga. O le a mafai ona e manuia pe a e taofi le nanaina o lau natura moni. O le muaulu ua manatu o se Agestine Extrane Extrane sone. E tatau ona e suia le meaai.
  • E fuafua i kolisi o lona uiga o faafitauli i totonu o le aiga, e leai se malamalama o le fealofani. O le Saina e fusifusia le paʻu o alafau ma le tulaga o māmā. Savali atili, manava le ea fou.
  • I malumalu - lē fiafia ai, aemaise i tagata, sui fuafuaga ma olaga fesoasoani. O le sone o Galbladder ma le ate.
  • I luga o le ua - feteʻenaʻiga i totonu, le talitonuina o latou lava.
  • I luga o le tauau - o se fonotaga ma se tagata manaia.
  • I le lagona o le taliga - ia manumalo ma faitatala. I le taliga taumatau - O se mea lelei e tautala e uiga ia te oe, i le itu tauagavale - i latou ua ita. I tua o le taliga, i lalo o le taliga taliga - Pagana faalilolilo.
  • E fuafua i tua o lona uiga o tagata le faauo o loʻo taumafai e musuia oe, e le mafai ona faʻatinoina lau fuafuaga, saunia le tonutisi ma se sini uiga ese.
  • Faailoga gaioiga pe a fai e le faalavelaveina oe e le pimples ia te oe i taimi uma. I luga o le paʻu o le tagata o le tagata o loʻo mulimulitaʻi i se tagata e mulimulitaʻi i meaʻai, o le foliga o se pimple - o se mea na tupu. Afai o le paʻu e palapala pe lololo mai le natura, fummusation o le a faia pea, e tatau ona latou le toe manatuaina, ae ia tausia ma ufimata.

O le a le mea e fai ma le acne e faailoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma faailoga, o faʻailoga e manaʻomia ona fufuluina i vai paia, si siliva poʻo le vevesi o fausaga. Ina ua uma ona fufulu, fufulu foliga i se solo solo solo mama fou, lea e le i pa'ū i luga o mata o le fili. E sili le nanaina o lau solo, aemaise mo foliga. E le mafai ona siaki le mama o le solo i le aiga.

Tamai pimples i luga o vae ma alofiga e mafua ai le mamafa mamafa o le fina. O le faʻamaʻi o le faamaʻi o le faʻasolo lemu, ae mafai ona oʻo i le ogaoga o le faʻaleagaina o le paʻu ma fao. Ioe, o le ae le toe tafafao ma le agavale agavale - i le tupe, taumatau - i fonotaga, vae - i le auala ma tafaoga. Ae e sili le faʻatau o se faʻasamoa o le faʻaaogaina o se lautele gaioiga. I le togafitia o tagata fofo, o le migassis na faaseseina e le Berezov tar.

FESILI MUSU mo le toʻatele talavou - Ole mea na fofo ai le pati. Pe lava. Mai le Adimecesticepycticeym e mamafa i le mamafa foliga, afaina ma fualaau ma lenei gaioiga malosi fesoasoani. O le i ai o le feusuaiga mai le acne o se tagata valea faia. Feusuaiga e lelei ia te ia lava.

Faaiuga

Mumu mai le pa mumu i soo se mea o le a le masalosalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le pope - vaʻaia aufaʻiga, i le isu - o se alofa uiga ese. Afai o le punitic o se ulu mama paleta, o loo vave lava ona pasi e aunoa ma se tulaga, o lau leo ​​ma e le i ai ni auala ma mea e leaga ai mo latou.

E loloto le loloto, lea e te le pasi umi ma ua toe fufusi ma toe o lea, ona mafai lea ona tuua ma le malie. E tusa ai ma faʻailoga, e faʻatatau i le va o le loloto, ae o le vaega o le sese mafaufau loloto. O loʻo e faia ni faaiuga talafeagai, faʻavae i luga o le saʻo o mea e manaʻomia.

Faitau atili