O a miti na muamua uo i miti a Miller, freud, vantu, tsvetkov

Anonim

I le siʻosiʻomaga siosiomaga, sa masani ona matou faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga ma se tasi, fesoʻotaʻi, e liliu i le faauo pe faʻauo fesoʻotaʻiga. O nisi o nei uo masani alu atu i aso ua tuanaʻi, o se tasi o latou faʻatasi o loʻo mafutao mai ia te i tatou o le atoa o le olaga ala. O a miti a se uo muamua o le a iloa i le faamaonia miti.

Faatauaina lautele

Sa avea muamua ma uo i se miti e maua ai le tele o le faʻauiga o faʻauiga. E mafai ona faʻailoa ai galuega mulimuli o le e le toe totogiina o le miti pe faʻamanatu ia te ia le taimi e faʻatautaia ai ana folafolaga. O le manuia ma le tamaoaiga o uo o le a avea ma se faailoga lelei. O le a tuʻuina atu ia te oe se avanoa seasea e faʻaleleia atili ai le lelei o le ola ma aʻe i se tulaga maualuga lautele. Mo lenei mea e le tatau ona le leoa ma matamuli. Nei aso o oe sili ona talitonuina ma e masani masani. Lagona le saoloto e faʻalauiloaina ou manatu ma au poloketi, e te mautinoa lava e te mauaina tagata lagolago ma paaga mo lo latou faʻatinoina.

Uo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le maʻi ma le faʻafeiloaʻiga, faʻatasi ai ma lea na e masani ai mafutaga fegalegaleai, miti o lapataiga a le aufaʻatasi ma le faanoanoa ma le faʻalavelaveina o le mea na tutupu. Aloese mai le soona faʻateleina o le tino, faʻafitauli tulaga ma le le masani ai faʻafitauli i totonu o nei aso.

Faʻamaonia se mea i se miti na muamua uo - o se faʻailoga o le leiloa o lou taua i totonu o le lio o lau fesoʻotaʻiga. O loʻo e le fiafia ma faʻalavelave i lou manatu e masani ona le amanaʻiaina, ma latou te le faʻalogo i faʻatonuga. Lea, masalo ua tatau ona e tuuina na o le fautuaga pe a latou fai mai lava? Tausi lelei le fiafia o le tagata lava ia - o se auala mautinoa lea e faʻateʻa ai le aao ma le atuatuvale.

O loʻo taʻitaʻia ona mata a se uo tuai mai ia te oe, ma taumafai ou te aua le vaʻai i mata - o se faʻailoga o le tulaga o le a e maua ai se ua afaina ma taufaasese. E tatau ona tatou le fiafia i se uo latalata, talu mai le mafuaaga o logai o lou faalavelave i lona faalavelave ona o lona leaga faaletonu i lona aafia ai; Aua le avea i le loto, na o le aveeseina o sea fesoʻotaʻiga.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

Sa i ai le fono ma se uo muamua, sa masani ona fiafia i lau fesoʻotaʻiga - o se faʻailoga o le a le pine ae e maua se tala lelei mai i aiga, masani poʻo uo. A uma nei tala fou, e aoga le fuafuaina i suiga o le cardailled o le mafai ona suia atoatoa lou olaga.

O le faʻanoanoa ma le lelava foliga o se uo mai le taimi ua tuanaʻi e atagia ai lou leaga moni i le amio lelei poʻo tulaga tau tupe. E mafai foi ona molimau ai i faafitauli tau soifua maloloina, le vaivai, vevesi i totonu ma le mafaufau. Masalo o se fasi fasi o faʻafitauli na tuʻituʻi mai ia te oe mai le masani o le olaga. Ma e le mafai ona toe faʻafoʻiina lou malosi ma maua le malosi.

Uafu le masani le masani i le pito i luga o le Snowy Mountain - O se faʻailoga sili ona lelei e faʻasino i se vave galuega o le ave, o le faʻatinoga o faʻamoemoe e foliga. Ae mo mea taua e tatau ona e galue malosi. O lau finafinau ma le gasegase o le a tauia.

Sa tatau ona ou alu i se miti ma tasi le uo mulimuli - faʻailoa le sailiga o mafaufauga fou, manatu fou ma fofo. Oe masani i le vaega ma tutoatasi. O au gaioiga i nisi taimi e leai ni faamauiuigaina, e faigata ona malamalama i isi. Ae o sea e le ofi foi e tatau ai ona faia le aia tatau, a o siitia atu i le manuia ma le manuia.

Vanga.

O se uo tuai na alofagia - faʻamoemoe o se falemaʻi ma le taimi ua leva ona faʻatali. Afai o loʻo taumafai lenei tagata e taʻu atu ia te oe se mea, ae e te le iloaina upu, ua aoga le iloiloina o au mea moni ma mea e fai ai. O lea laʻasaga faʻaaliga e mafai ona lapataʻi e uiga i le rashnenesena, puʻupuʻu ma le na o le le faʻaituau.

Auupega Tamaititi

Tauto i se uo muamua i se miti - ia feteenai ma oe lava. I le tasi itu, o mataupu ua maeʻa e le o faʻaaogaina. Ae o le isi, e foliga mai o loʻo sofii ai latou, ua e misia le avanoa e faʻatino ai fuafuaga mo le lumanaʻi.

Na miti o se fafine faaipoipo e faamasani i se uo fou - e toe fanau i totonu o le aiga. O le maʻitaga ua leva ona faʻatali mai le maʻitaga o le a aumaia le tele o popolega e ala i le suia o lau taimi masani.

O le tagata na ia faʻaaogaina muamua, faʻapaʻiina le oti, o se mea moni, e tatau ona sauni mo tofotofoga mamafa. O nei tulaga faigata olaga e mafai ona faʻaititia ai lau taʻaloga ma le soifua maloloina o le tino. Faalogo i fautuaga a uo poto ma mamao. I le vaitaimi lea, e le tatau ona e taumafai e suia le le fiafia le tulaga lelei ma le leaga o le tulaga. O taumafaiga o le a le aoga.

O le talavou e sogi ma se uo - i le mea moni e taʻu ai le faatofa ia te ia ona o le feʻaveaʻi poʻo se malaga umi. Vaʻai le faʻanoanoa ma le faʻalavelaveina o mata o se uo tuai - e faʻatali ai lana talosaga mo se fesoasoani. E foliga mai, ua oʻo nei i le taimi nei na te manaʻomia lau lagolago. Aua nei e mafaufau e teena, o le a afaina ai lou lumanai.

Sigmund freud

O le sa avea muamua ma uo mo se fafine o ana le faamalieina. Oe le mafaufau i le isi itupa, pe e te faʻatusatusaina pea le alofa moni ma le muamua. O lenei faatusatusaga e le mafai ona avea ma muamua. Taumafai e toe faafoi le taimi ua tuanaʻi o le a le aumaia le iʻuga, ae naʻo le faʻateleina o fesoʻotaʻiga ma se paga. Tatala ou lagona, manaʻo i ni faʻafiafiaga fiafia ma aʻoaʻo ia tuʻuina atu ia te oe le sili malie. Oe mafai ona siitia se knight i totonu, sauni e alu mo oe mo ni mea moe.

O le tagata faatoa faʻaipoipo na afaina Pe a lalagaina o ia e se uo na feoso i lona toʻalua, "E tatau ona e masalosalo i le faʻamaoni o lagona o lou afa. Atonu e mafua mai le soona masalosalo i lau faʻapitoa, naunau naunau e fiafia atoatoa i le pele. Atonu o le a matua le taumalia le fuā.

O se teineititi e sogi ma se uo na le vaʻai i se taimi umi, - ia toe foʻi i le malosi o le feusuaʻiga olaga pe a uma ona faʻamalosia le tumau. O le mafuaʻaga, o lenei mea o se fou fou soʻotaga fua, lea o le a iloga i le le tumau ma le manaʻo.

Teine ma Buddy

Evgeny Tsvetkov

Feiloai ma agalelei talanoa ia i latou ua leva ona alofia, - e aveese ai le tuai o le fofo na tolopoina pea mo se taimi mulimuli ane. Mo se miti, o le a avea lea ma lelei lelei i le manuia faʻamaeʻaina o mea masani. E mafai ona faʻaauauina saogalemu e sola ese ai i le galuega apefai pe faʻatupu lau oe lava pisinisi.

O le uo tuai e faaloaloa atu ia te oe se tiketi - o se mafuaʻaga sili e suia ai le lumanaʻi. A o e taofiofi ma le le mautonu mo lau mautu ma le mafanafana, se tasi e latalata i le faʻamasiasi o aʻu miti tuai ma le fiafia. Faʻataʻitaʻi le lototele ma le naunautai.

O le uo na faʻalauiloaina oe ma se talavou faapitoa i se miti - Ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i aiga fiafia o loʻo siomia e toʻalua ma au uo e te fiafia iai. O le mea e taua i le aoga ponesi i luga o le tagata lava ia luma. Ole tausiga ma le gauai o le sili sili ona lauiloa o lau amio i nei aso.

Faitau atili