O a miti o fugalaʻau samasama mo Miller's Dream, Vingi, Freud, Tsvetkov

Anonim

O se manogi manaia o le bouquet fou e masani ona ufitia i le fiafia ma le agamalu o lagona taufaasese. O lona taimi e faʻafetai ai, alofa, faʻaaloalo, faʻalogo, faʻalogo. O le a le miti o fugalaʻau samasama fugalaʻau, o le a matou maua i fafo i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

Fugalaʻau samasama fuga i se miti e masani ona mafaufau i ai le vavaeʻeseina ma le faʻanoanoa. Ae o nisi faʻamatalaga e matua moni lava e uiga i le faʻafeagai. I le filosofia o fng shui, e talitonuina o le samasama o le lanu o le tuaoi i totonu ma le maliega a se tagata ma ia. Na te tāua le poto, ola maloloina, susulu o le la ma lona mafanafana. Ua ia talioa miti a se meaola o se miti, lona gaioiga ma le amio lelei.

Fugalaau

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sulu ma uluai tupe o le lanu samasama faʻafanua - o se pine o faigata, ae manaia le faʻamoemoe mo i latou e le fefe e alu ai i le faʻafitauli. Latou e le tatau ona fiafia ma le manuia.

Mou atu ma mago laau - o se faʻailoga o le faʻafitauli o le soifua maloloina poʻo tulaga lavelave o le olaga. O nei faigata e faigofie ona ola pe afai o loo i ai le lagolago mo i latou o auala o.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O fugalaʻau samasama e faʻaalia ai le tamaʻitaʻi. O lenei faʻailoga e mafai ona atagia mai ai le psych-lagona paleni o miti, o lona atamai ma le toʻamalie. E tusa ma le lalolagi i totonu ma e le o sailia ni fesoʻotaʻiga masani ma se tamaloa. Ae o nisi taimi o lona sili tele lona malamalama e tau atu i le umi tuuatoatasi. Aua le mafaufau i le sailiga mo le paaga lelei. A leai, o lenei tulaga o le a le tuua oe mo se taimi umi.

Oti fugalaʻau i luga o le fugalaʻau moega o lona uiga o le taumafai mo le lotomalie. O ou faʻaosoosoga i mafutaga faʻaleleia na taʻitaʻia ai oe i le le mautonu i le isi itupa. E te le manaʻo e faʻalavelave ia te oe lava i se isi lava tautinoga ma le tiute.

O se tamaloa e tuʻuina atu le lanu samasama fugalaʻau i se miti - o se faʻailoga o loʻo ia taumafai i se tasi-taimi feusuaʻiga faʻafesoʻotaʻi e aunoa ma se fesoʻotaʻiga umi. O oe o se tagata lava ia lava ma sili ona faʻamaoni tagata, ae o le faʻaipoipoga o loʻo faʻafefe ai oe i le masani o le monotony.

Laau

Na faamautu le alii talavou ona o le soli o fugalaʻau - o le moe e faʻaalia ai se le amanaiaina o lagona le mautonu i lagona o le paga. O e manatu faapito e uiga i le tagata e te alofa i ai ma alofa. O lo oe talitonuina o lo tatou sili atu ma le mautinoa i o tatou lava tulagaese. Ae o le samasama samasama o le tumutumu o roses poʻo tuli e pei o se faʻavaʻa o ou lagona ma manaʻo e te le lagolagoina.

O se fafine e mafaufau loloto i se mea ua mou atu o le bouded buquet - lagona tausaga manatu o suiga ma fuainumera. E le faʻapipiʻiina oe ma le mautinoa ma le musumusuga, ma le manatuaina o le afa afa talavou. Togiina se folasaga o loʻo tuʻuina atu o le laʻau mai le samasama lilies - o le mea moni o loʻo i ai se manaʻo e gagau se fesoʻotaʻiga leaga ma le fiafia O loʻo e nofouta o lau oe sese ma e matua naunau lava.

Miller Decese

Sulu samasama indoor poʻo le togalaʻau fugalaʻau - o se faʻailoga tele ma le tamaoaiga. E toto ai le faʻamau o sea laau - o lona uiga e aoga le faʻafaigaluegaina e teu i se pisinisi manuia ma folafola atu. Mo se fafine, e mafai ona avea ma faʻailoga o lona aiga fiafia, lea e aʻoaʻi ai e le tagata tino le auai i ni fegalegaleaiga faʻamaoni i fegalegaleaiga faʻaaloalo.

Faagesegese ma le mou atu lau laulaau e uiga i faalavelave. O lau faʻasāina o le ala i pisinisi o le a aʻafia ai le tulaga ma agafesootai. E le fautuaina le luʻiina o se manatu o le manatu o lau tala i luga o lau teugatupe ma fesiligia mea moni masani. Mai lenei mea o le a e vaai atu ai i le sili atu ma le le malamalama.

Teine maua se avea ma se povi mai lanu eseese o se meaalofa - o se faʻailoga o lona manuia i le tele o tagata fiafia. E tatau lava ona faʻamoemoeina o le faʻaopopoina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga, tinoitupe ma, o lona uiga, o lagona lelei faʻapitoa. O i latou na i ai i se taimi umi faʻanoanoa, o le miti e faʻaalia ai se auala vave i fafo atu o le faʻafitauli tulaga. Faʻalauiloaina lenei mea o le a uo ma tagata atamamai o loʻo sauni e faʻapolofesa toe faʻaleleia lou lagona.

Samasama samasama

Vanga.

Aoina samasama vao i le malae - Faʻailoa le fiafia i le olaga atoa, manaia, fou. Mo tagata matutua ma lava tagata, o le faʻailoga lea o le faʻataʻitaʻiga, toe mafaufau i ai le mea moni, faʻamalamalamaina. E te manaʻo i mafaufauga fou, faigofie lava manatu. O le sailiga mo le fiafia e mafai ona tele se taimi, ae o le a mautinoa e taitaiina atu i se tulaga fou o le olaga.

O se tamaitai talavou o tupu aʻe se tele o laʻau i totonu o lona uiga o le matua faʻaaloalo ma matamuli. O loʻo e taumafai e nana ou lagona ma manaʻoga mai i latou e manaia. O lea, e mafai ona e tuleia le tagata e talisapaia oe ma faatauaina lenei faauoga.

Sa fua le taualuga o tagata matutua i le Windows i luga o le faamalama. Aua le tuʻulafoaʻi le puipuia o faʻamaʻi ma faʻamaʻi. E tatau foi ona e gauai atu i le meaai ma le ao po. Savali i le ea fou i se kamupani mafanafana o le a avea ma ala.

O le teine ​​tuʻufua e fuga mai le togalaʻau i se miti - o se faʻailoga o se tafaoga tafaoga. O lenei fonotaga o le a aumaia ai le tele o lagona lelei. Lelei avanoa e faʻailoa ai i tatou lava i se malamalama lelei, faʻaalia ai le sili uiga uiga lelei uiga ma faʻamatalaga fafo atu.

Siʻulaina o loʻo fetaiaʻi ma le wath - i le faʻatulagaina o le fale o le fatu. O le a e mauaina se talosaga e fausia ai se mea manaia ma mimiti aiga. Aua e te teena lou lava fiafia. A leai, o lou agaga faʻamaoni o le a faatuai, ma o lona uiga maualuga o le a le taʻua.

O tagata fiafia e oomi le ulu ma le samasama o pelaina - o le sailiga mo le tagata pele na tosoina ae le aumaia le taunuuga. Oe atonu e manaʻomia ona suia le faʻapipiʻi ma aua le faʻalatalata i le faʻapitoa o mea taua o aiga. Taumafai e puʻe le fiafia o le le tumau le avanoa na o ia. O le mafaufau i le galuega poʻo le fou hebby o le a faʻamalosi ai lou olaga i aso uma.

Evgeny Tsvetkov

Samasama fugalaʻau - faʻailoga o le faʻamamaina o faʻamoemoe ma teteʻa mai loto taugata. O le le lelei o loʻo faʻatalitali i latou e maua se avea ma se mea alofa o se meaalofa. E tatau ona e sauni mo se faasologa o suʻega ma aga e le fiafia. I le tele o itu, o faʻafitauli faigata o mafuaʻaga o se mafuaʻaga lea o lau pepelo ma aitia.

O se tofo malosi o fugalaʻau lagona i se miti o se faʻailoga o le gugutumu, faʻanoanoa, ma le alofa ma tauaso alofa, o loʻo taofia ai mata e moni. O se talavou ina ia faʻaalia ai le faʻasoaina mai ma i latou na mauaina ma matua tele lona ulu. O se tagata fai pisinisi o se miti miti i le lotoleaga o tagata manuia ma i se naunautaiga manatu e faʻaalia ai le sili atu ma le tumau.

Faitau atili