O a miti o le maʻitaga faʻalua i miti o Miller, Vango, Fread

Anonim

O a miti o le tele o maʻitaga? Na ou iloa le miti miti, o le fea tala fou e uiga i lona lava "tulaga ese" e taofi ai se miti tamaloa? Ma afai na e matamata le maitaga o le tina-i-tulafono, tina?

Fafine maitaga

Faʻauiga lautele o lenei "igoa" moe

  • Maintaga masaga i se miti - o le faʻailoga o lou soʻona tasi, faʻapea foʻi ma le filemu o le mafaufau.
  • O nei masaga? Tama: o le a e saoloto, ma se tasi (atonu o le malaia lava) o le a faatumauina oe. O se teineitiiti o se miti na folafola mai o se masani o le a avea o se "faamaneta wand" ia lana galuega, poʻo le laveaʻiga mai le maliega. O le tamaloa e iai se mea e faʻapea ona folafola e le miti uiga lelei, alofa poʻo tagata faigaluega.
  • Afai na e aʻoaʻo e uiga i lau "faʻaluaina" maʻitaga i se miti i le taimi o le ultrasound o asiasiga i lumanaʻi.
  • Afai o le a le maʻi o lou tina o le maʻitaga poʻo le tinamatua, o le moe, o le moe: faatali mo tupe na faʻafuaseʻi ona paʻu i lou ulu.

O ai na moemiti i lona lava mataga?

  • Teine. O se faʻailoga sili ona lelei ona faʻamanuiaina ai galuega, faʻapea foi ma le isi itupa. E mafai, e le o toe umi ae ou feiloai ma le alofa, pe fausia foi se aiga.
  • Fafine. I lou aiga, atonu o le a toe faʻatatau i ai vave.
  • Fafine maitaga. O lenei miti fiafia fai mai: O le a e tauina le pepe ma aumai e aunoa ma le le fiafia taunuuga.
  • O se tina matua. E mafai e lou soifua maloloina ona susu. O nisi taimi o na miti foʻi o lona uiga: Atonu e i ai le tagata (faʻaaloalo, toʻalua), o loʻo faʻatali mo oe i le "itu", Ma oe e vave tuua le lalolagi e toe faʻafouina ma ia.
  • Tamaloa. Ia te oe i totonu ua i ai se tasi i totonu o le sami, lea e taofia ai le malolo. Na foliga vave ona vave lou lalolagi ona o le faigata filifiliga. Ae ia manatua: Aua le leiloa le malosi o le Agaga, aua e te tausia o outou aiga ma mautinoa e le sailia se mapusaga i ava malosi.

Na e aumaia masaga masaga i se miti?

  • O le fananau mai o masaga o se faʻailoga o se tasi pe sili atu o au mea lilo o le a lauiloa i tagata uma. Ae, e pei ona folafolaga [oe na mulimulitaʻi i au aitalafu uma.
  • Mo mai meaalofa lelei, vave, a aunoa ma faigata? O nisi tagata o le a fesoasoani ia te oe, avea o se vaega o ou popolega po o tiute.
  • I se isi itu, o le fanau mai na mamafa? I le auala i lau sini, latou te tauina ma le faaeteete i le iʻuga o le "rake", ae le tuʻua na o le mea moni e leai se mea. E ui lava, o le mea moni, e le o se mafuaaga lea e lafoai ai lau galuega. Mausali ma le mautinoa i luma, na o le sauni e "liliu i luga o le Rhino Mode" mai le taimi i le taimi ma le punou ma lau lava malosi e te tulaʻi ai.

Na fanau mai?

Masaga

  • O tamaiti o se vavega e lelei ia i latou lava, tipiina ma aulelei (matagofie): O le miti folafolaga lelei manuia ma i luma o le aiga "luma" ma le galuega.
  • Sa matou fiafia, ataata mai pe talie tele i ai: O le manuia o loo faʻatali mai ia te oe, o le a aumaia oe e le olaga le tala ma le fiafia.
  • E mama a latou: o le manatu sili ona manatu - o le a tatalaina avanoa fou.
  • O tamaiti palapala: E mafai ona e maua se tala faanoanoa. Faʻapea foʻi, o lenei miti e mafai ona faʻatauaina le lumanaʻi faʻamaʻi.
  • Oka ni miti o se maʻitaga faʻaluaina, o se faʻaiuga o tamaiti leaga na fanau mai? O le miti o le miti, o le numera o le a faaluaina i lou olaga.
  • Sa matuā leai se sati, sa faigata ia te oe ona faʻatonutonu ma i latou: Ola A oe aʻo leʻi filifilia, ma e le mafai ona tolopoina. Filifili Nei!
  • Sa latou fetagisi: E mafai ona e matuia faia se mea sese. Faaiuga o le HOE LIMERTRET: Maua tala leaga.
  • Na e fafagaina i latou: moe i tupe.

O le a le feusuaiga tamaiti?

  • Tama: E lua vaega o popolega o le a pa'ū ia te oe. Peitai, afai e talie atu tamaiti, o le moe e lelei: O le a e manumalo i ai, ma galue lelei.
  • Teine, ma le lalelei foʻi: se mea matagofie e tupu i lou olaga. E moni, o nisi taimi o lenei miti e mafai ona lapatai: o loʻo e oso ai "oso aʻe i luga o le ulu", o lona uiga, faʻatagaina oe lava i sini manatunatuga.
  • Afai o teineiti o se mea sese (mataga, fiu, eleelea, palapala, mama, mama, manifinifi), o le a ulufale atu ai lou olaga i le vaitaimi o le uliuli fasi.
  • Tagata eseese tamaiti: o le a le o le a e le o le fiafia. I lou olaga o le a iai se mea!
  • Afai o le teine ​​ma le tama o le masaga (na latou le iloga i ai), o le faʻailoga lea: O le a le o toe i ai se tejum. O le a e onosaʻia le tulaga lea na latou o mai ai i le matou taimi tuanaʻi.

O le a le mea o le a fai mai ai miti a le tusitala?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se faʻailoga lelei o le tele o maʻitaga tusi o loʻo tusia e le psychonanalysts ma le lalolagi igoa? Ma na malie ai le Bulgarian's Regnants ma lo latou manatu?

Pepe

Miti Miller

  1. Afai o le miti o se teine ​​talavou talavou, o se miti na lapatai: E mafai ona iai ni faʻafitauli. Masalo lava, o le a lepetia oe.
  2. Afai o oe o se fafine i tuaa, moe le moe: o le a atoatoa lou fanau mai, ma o le a e toe malosi mulimuli ane.
  3. O isi tagata uma o se miti o le faʻalauiloaina o fanau leaga, faʻapea foi ma le le toʻa ma se faʻaipoipoga.

Miti Vangu

  1. Vaʻai le maʻitaga ma le faʻaipoipo fafine faaipoipo - lelei faʻailoga. E mafaia lea o le ulumatua pe sili atu le tasi tamaititi o le a fanau mai i lou aiga (ma atonu foi o masaga).
  2. Afai o oe o se teine ​​talavou, o se miti ma le leaga le maʻitaga: E mafai ona ia lapatai atu e sili ona e fiafia iai i amioga ou te fiafia iai. Atonu na ia mafaufau leaga e uiga ia te oe, ma atonu na ia filifili e faia se mea le fiafia.

Miti o freud.

  1. Fafine o lenei miti mafai ona faigofie: E le o toe mamao o le a e alu moni lava i le diet.
  2. E tusa ai ma lenei miti tusi, o le maʻitaga o le masaga, o loʻo e aʻoaʻo ai i lau miti, mafai foi ona fai atu: o lau aiga i le lumanaʻi.
  3. A faʻapea e taʻu atu e se miti ia te oe lou toʻalua (Guy, Fiance), ia mataala: O le faʻafitauli e ono amata i lau mafutaga. Atonu o le a le mafaufauina o se mea e leʻi mafaufauina, o le mea e faʻanoanoa o le a tupu, o le a latou maua le malosi o lou alofa.

Faitau atili