O le mea e tatau ona e faia i le mea sili i le Aso Tofia i luma o le Eseta - Cospirararasi, Rites

Anonim

O le Eseta o le aso tele lava o Kerisiano uma o le lalolagi. O le aso lenei ua faamoemoeina ma sauniuni mo ia muamua. O le a le mea e tatau ona faia i le aso sili ona lelei i luma o le Eseta, a le mea tau togafiti? O le Aso Lulu Sili e manatu e le sili le taua i le aoauli nai lo le Aso Sa, O lea o le taimi lenei e lelei mo le motu o tagata o faamaneta ma tupe soifua maloloina. I le 2018, o le Aso Tofi Tele e pa'ū ia Aperila 5th.

O le a le mea e fai i le aso sili o le Aso Faraile i le Eseta

Tosina tupe

E tosina mai tupe, e mafai ona e faia nei faʻasologa o loʻo mulimuli mai i le Aso Tofi Sili. Toe mauaina uma tupe i le tolu taimi - o le a tosina mai ai tupe maua mo le tausaga atoa. E tatau ona e faitau i se taimi faapitoa:
  • i le la oso;
  • tonu i le aoauli;
  • I le goto o le la.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E manaʻomia le taofi o le faʻasologa i mea lilo mai tagata uma o le a uiga. E faigata ona iloiloina tupe ma Molimau, e oo lava i aiga.

Amata mai le Aso Lulu ma seʻia oʻo i le Aso Sa, e le mafai ona tuʻuina se mea mai le fale - poʻo le suauʻu, ma le masima. O le a sefe mai le kolonnik lelei.

Afai na e toe faʻatulagaina mea mai le nofoaga i lea nofoaga, o le tausaga atoa o le ai ai tupe. O le tele o mataupu na e toe tuʻufaʻatasia, o le le aoga o le a le tausaga.

Tupe totogi i le aso sili ona lelei

E fai tupe i le tausaga atoa, faaalu le isi rite. Tuu ni tupe siliva e ala ile numera 12 ma togi i totonu o se pakete mama. Liligi vai ma faitau le togafiti. Ona e manaʻomia lea o le vai lea e te lua fufuluina falaoa i le fale atoa. Ae ao le faʻatosina fola i le vai, o faitotoʻa, faʻaputuputu solo o faʻamalama ma laulau e fufulu.

Na latou faitauina se togafiti i se auala faʻapitoa - e tatau ona e tusia ni auva o lima ma faitau upu faʻatauvaʻa saʻo. I le taimi lava lea e tasi, o le numera o le faʻataunuuga taimi e le mafai ona mafaufauina. E mafai ona e sau ma ni pine e iloa ai le numera tonu o faitauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasolo le vae o le 33 sikoa i luga o le fola. E mafai ona e sau ma se isi metotia tusi.

Leiloa:

O le mea e tatau ona e faia i le mea sili i le Aso Tofia i luma o le Eseta - Cospirararasi, Rites 6019_2

Fai i au uma e tuua le potu i le taimi o le sauniga, oe manaʻomia le aveeseina o manu feʻai a le atunuʻu. Fufulu fola mai le vaega o le potu, ma agai atu i le tulimanu pito i luga o le potu. E tatau ona e iloa o le le mautonu o le rite o le a le aumaia le manaʻomia o le iʻuga. O le mea lea, ia faia uma manatu ua aliali mai. E mafai ona faitau e le au taupulepule i luga o le ulufale na faia na o ia, o le lolomitusi o tusitusiga e le talafeagai.

Ona faia lea ma tupe siliva ma le vai? Tupe e aoina ma tuu i le pito mamao o le fale seia oo i le Aso Tofi. E tatau ona sasaa atu le vai i lalo o aʻa o le laʻau. Sili ona lelei, pe a fai o se fua o laʻau poʻo se fafine ituaiga - birch, alder, Iva.

Mama i le Aso Tofi 2018

Soifua maloloina ma le autalavou

Ia soifua maloloina i le tausaga atoa, e tatau ona e fufuluina i le Aso Tofi Tele. Muamua, uma orthodox ua tata i le taele ma taele puaa.

I le Aso Tofi tele, e manaʻomia le saunia o le Aso Tofi Saʻo, e aoga mo le faʻamalolo mai faʻamaʻi ma le aveeseina o le taugofie. O le faigofie auala e saunia ai se masima malosi o le sasaa ai lea i totonu o se ato tapoleni. Tuu i tagata uma o le aiga o lo o inu i le limalima masima masima ma e faʻapipiʻi i le ato masani. Ona faailoa mai ai lea o le masima i le malumalu ma faapaiaina i se tulaga tatala faatasi ai ma māse.

E i ai isi auala o le masima, e mafai foʻi ona faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se masima i totonu o se apa ma faʻafefiloi ma fualaau. Ina ua mavae sa ia te i ai i le lotu, o lenei masima, o se malosi sili ona malosi mo le faʻamamaina mai le faʻaleagaina ma le leaga foi, ma tautua foi o se leaga. A na oʻo mai faʻafitauli i le fale, sa sasaa le masima i itu uma. Ma e tosina mai ai le tele o le masima teisi masima palu i vanu.

Luga i le Masi, e mafai ona e faitauina se tatalo faapitoa:

O le mea e tatau ona e faia i le mea sili i le Aso Tofia i luma o le Eseta - Cospirararasi, Rites 6019_4

E le mafai ona vali fuamoa i luga o le Aso Tofi - O lenei ua faia i luga o le tala i le Aso Lua po o le Aso Faraile. Aso Tofi tao keke, ma taumafai e fai aʻo leʻi faia le aoauli. Tagata talitonu o le vai uma i luga o le lalolagi na liuina ma faapaiaina i lenei aso, ma e pei foi ona faapaiaina ma puipui uma puipui.

Aveese le faʻamaʻi ma le faʻaleagaina

I le Aso Tofi Sili e mafai ona e faʻateʻaina le faʻaleagaina o le faʻamaʻi. Ia faia lenei mea, alu i le fanuatanu ma masima ma maua le tuugamau o se tagata na maliu i le tausaga talu ai. I luga o le tuugamau na tuu ai le melancholy - buck, pancakes, fuamoa 3 fasi. Ona lafi ai lea o le tuugamau ma faitau i se vaega tolu taimi:

O le mea e tatau ona e faia i le mea sili i le Aso Tofia i luma o le Eseta - Cospirararasi, Rites 6019_5

Mama i le Aso Tofi i luma o le Eseta - o le a le mea e fai

Tafea mo le soifua maloloina

Ia faʻamalosia le soifua maloloina, oe manaʻomia le faʻaaoga tatau o le ola o le vai. O le faia o lenei mea, o le Aso Lulu e tatau ona e alu i le vaituloto ma oso i fafo le vai ma se mug fou. A maeʻa, le mea na manaʻomia ai le sopoia o faʻatolu taimi, aumai le aiga i le fale ma le ufiufi mama.

A taumafai le uati 2 i le taeao, e tatau ona e sopoia le vai ma sasaa le vai ia te oe - luga o lou ulu ma lou tino. E le mafai ona soloi - tuu i luga o lavalava i luga o le vai susu. O le vaega o totoe o le avetaavale e tatau ona sasaa i totonu o le fugalaau ulo. I le maeʻa ai, e lagona e le au fitafita le ala o le tino atoa Aua nei galo e faitau le tatalo faafetai i le Alii.

Mo le soifua maloloina e aoga tele le aau aʻo leʻi oso le la i le la i le aso mama. E le mafai ona talanoa i se mea - o le vai mauaina mea totino ma o ia lava e faʻamamaina ai le tino mai faʻamaʻi ma le faʻaleagaina.

Faitau atili