O a miti e faʻafefe ai miti a Miller, Freud, Faʻaputaga

Anonim

E masani ona avea mea maoaʻe ma fiafia. I le tu ma aga, ua masani lava ona alualu i luma e faʻamama se mea taua na tupu i le olaga o le atunuʻu, taulaga poʻo se aiga eseʻese. Oka ni miti a le faʻafeiloaʻiga, matou te aʻoaʻo i le faʻamaonia o miti.

Faatauaina lautele

Faʻafeiloaʻi o se faʻailoga o se aso malolo ma faʻamanuiaina ausia. O miti nei e mafai ona atagia mai ai le lagona le fiafia o le miti. Afai e tatau ona e tutoʻatasi i le leiloa o moli o moli, o loʻo e feagai ma le tutoʻatasi ma tuleia taumafaiga uma e faʻaaoga le tulafono ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma o le tausiga ma ituaiga uma. E te taumafai e lagona le lava ia lava ma taumafai e iloa mea uma o loʻo taʻua i se taimi lata mai. I lenei vaitau, faʻalogo i le valaʻau o le loto, ma aua neʻi alu i le leo o le mafaufau. Ma e ui i le taua tele o lagona, aua le sailia se mafuaaga e aofia ai i feeseeseaiga ma fiafiaga.

Faʻafeiloaʻi i luga o le vaitafe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Matau i le lagi afe o afi tele, na i le motu o tagata o tagata, - o le a tosina atu i le auai i le tulaga foafoaga matagofie ma faalauteleina ai analasoga eseese o ou manaʻoga. I le taimi lava e tasi, e le gata i polofesa, ae faʻamaoni foʻi, ioe o le a avea ma au tusi. Faataga oe e faʻailoa lou manatu ma taʻu le mea e te manatu.

Faʻalauiloaina se talavou o loʻo taumafai e fausia se matata, o se faʻailoga lea o nei aso e tatau ona aoga le le aoga ma ia lava. Maua le taimi o le soifua maloloina ma le ola patino. O taʻaloga puʻupuʻu ile lagi, o le tele foʻi le avanoa o le ola moni e maua ai le moni fiafia o tamaʻitaʻi, lea aʻo leʻi e te le popole.

Faʻalogo i le vlioa, 'ae le o le vaʻaia o moli i le miti - o se faʻailoga o le faʻaseseina ma le le fiafia. O se vaʻaiga mamao i le Eva o le feuiaiga e mafai ona lapataʻiina e uiga i ana pepelo ma le le aoga. E tatau ona sili atu le faʻaeteete siaki pepa uma aʻo leʻi sainia le feagaiga. E tatau ona totogi faʻapitoa i au matafaioi i tagata aitalafu poʻo tagata faʻatau. Aua le tuuina mai ni folafolaga, i le faatinoina o le le mautinoa.

O le lalelei e leʻi faʻaipoipoina ai lenei tulaga lapatau e le i le talitonuina o tagata fou o loʻo saili e faʻaauau pea le talitonuina, manumalo ai i lou alofa ma le agaga faʻafetai. O lenei iunivesegaina e le gata i le solia o lou loto, ae ia aumaia foi faʻafitauli tetele. O le a umi se taimi e fofo ai mataupu o le le atoatoa tautupe.

Lonely tamaʻitaʻi vaʻai pe faʻapefea ona faʻamalamalamaina mea uma, - o se miti lelei, o le a maua ai le faʻamoemoe mo taimi sili ona lelei. E te le fefe i le lumanai. le a avea ma manino mea uma mo oe ma e mautinoa lava. O le mea moni o lenei mataupu o le a aoga, aumai le mautu, fealofani ma oa. Feiloaiga ma se tagata agalelei o le a avea ma se avanoa moni e maua ai se aiga malosi ma fiafia. E le faʻafefe le galuega fou ma le lavelave o galuega, ae o le a fiafia i lona tulaga saʻo ma totogi.

Afiafi

O le a se isi mea e faʻasaga mai le faʻasusu i se miti

  • Vaʻavaʻai moli o fugalaʻau - i le faʻamaeʻaina o le tulaga o le tulaga, o le a aumaia le tele o suiga;
  • Susulu moli - i le talitonuina ma se mea fou o musumusuga;
  • O le mea e faʻatagaina ai e tagata ile faufau - o le a avea ma mafuaʻaga mo le tausamiga o fesoʻotaʻiga ma se fiafia i totonu o aiga ma uo;
  • O le tamaitiiti aʻoga na aumai e matamata i se lanu lanu i luma o le suʻega - e ulufale atu i se aʻoaʻoga faale-aʻoaʻoga;
  • na ou miti i le asu mai le lala o fana - e leiloa ma leiloa le puna o tupe maua;
  • I le Ava o le Setete o Setete, o moli moli - o le miti e ese le avanoa e faʻaalia ai o latou avanoa avanoa;
  • Na miti o aso malolo o aso malolo a le Ekalesia o le feita - O le malamalama, faautauta, faailoga, faaleagaga. O le malosi taua o le ae mauaina mai le faʻafesoʻotaʻi ma tagata faʻamalamalamaina o tagata o le a aofia ai le lalolagi o isi faʻatauaina ma le ola.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Faʻafeiloaʻiga faatusa o le faʻateleina o le fausiaina o se tamaloa ma lona lapoʻa tele. Ina ia vaʻai i se tamaloa i se miti faʻapapa (o lona uiga o le taʻitaʻia o se gaioiga faʻalelei. O se soifua maloloina soifua maloloina e fesoasoani i le mea moni o le a e i ai i le tumutumu o lou lauiloa i le umi o le fafine afa o le faitau aofai o tagata. Faʻaauau pea le fiafia i ai ma lau tau feusuaʻiga ma le malosi. Ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i le lumanaʻi maloloina.

Susulu le mimita

Fafine e faʻalogo i fana o le faʻafeiloaʻi, ae aua le vaʻai i le susulu o moli - O le a avea ma le le fiafia i le latalata i le tamaloa, lea ua faʻamalosia ai faʻamoemoe matuia. E te manaʻo e manaʻo pea, le mautu ma le faʻamafanafanaina o se loto tele. Ae o le lagona o loʻu toʻalua ma loʻu tina i le lumanaʻi o le lumanaʻi e leʻo tupu. Masalo o lau galuega faʻavae-faʻavae o loʻo lumanaʻi pea.

Fasioti tagata e faʻafefeteina o le au fuʻa o se talavou - o le mea moni e tuʻu ai ni faʻalavelave faigata e ala i le faʻatinoina o a latou feusuaiga. E te manaʻo e tofo i le alofa ma le manaʻo, ae o aʻoaʻoga tau le mama ma amioga lelei e taofiofi ai lou loto gatasi. O se tamaʻitaʻi matua e faʻapea o se togafiti e ono tuʻufaʻatasia ai se maʻitaga e le manaʻomia i lenei vaitaimi. Ia talafeagai, tausi faiga saogalemu.

Faʻafiafiaina tamaʻitaʻi o le matamata ai o le matamata i le tele o moli i le lagi - manaʻo ia maʻitaga mai se tamaloa o loʻo iai nei. O lau sini o le a ausia pe a fai e te taʻutaʻu atu i ou lagona ma taʻu i lau satelite lau miti.

Miller Decese

O taimi lelei i le lumanaʻi o loʻo faʻatali mo le tasi na vaʻai i se miti faʻafefe. O le fuafuaga ia faatoʻilaloina ai lenei lalolagi e tatau ona tosina atu ma faʻagasolo ai loa i lona faʻatinoga. Tauagafau ma le matamuli i lea vaitaimi o le a sili ona le aoga uiga. Ia fefe e taʻu mai ia te oe lava: o lona uiga o le misia ai o ofo aoga ofo atu ma ni avanoa folafolaina.

O le tamaloa e faʻatagaina le afi i le ea o lona uiga o le lepa ma le faʻaaloalo i e pele ma aiga. E tatau ona e faʻamaluluina ma le faʻaaloalo. O lenei ua ou matauina ma le naunau o loʻo faʻatali mo oe, ae leʻo le faitio.

Na miti o ia e le fiafia i tagata faaipoipo e faaipoipo - ia fua ma fiafia i le sili atu le soifua maloloina o fafine. Ua oo i le taimi e avea ai ma tina. O lau mea na teʻa o loʻo faʻatali mai ma le maʻitaga ma le faʻamalie. Ma o le fananau mai o le pepe o le a aumaia ai le tele o uunaiga fou ma sui le olaga nei.

Yuri windo

Faʻafeiloaʻi e faʻaosofia ai se mea manaia ma taua i le olaga o se miti. O nei suiga o le a afaina ai galuega uma ma o le ola o le tagata lava ia. Tausia le mea e sili ona e manaia. Naʻo latou o le a faʻaosofia ma aumaia le fua o le iʻuga. Taumafai e auai i mea masani e mafua ai ona malaia i le toilalo.

Mo se tagata fai pisinisi, e tutoʻatasi le afi - i le mea moni, fesili i le faʻasologa o gaioiga ma galuega i kolisi, subordina. E te musuia le talitonuina ma mafai ona faʻaosofia le manatu o se tele tele o tagata. O lau manatu faʻamoemoe, malosi ma faʻaalia i le iʻuga o le a ausia le manuia o le 'au i soʻo se malae o gaioiga.

Faitau atili