O a miti na e aau ai i lalo o le vai, mo miti o se wanderrer, lofi

Anonim

Afai i le lalolagi moni e mafai ona e faia sneak ma scuba naʻo le proundy retherrt, o le miti, o lenei masini e le manaʻomia. E mafai ona faigofie ona e savali i auala o le atlantis, alu ifo i lalo i le pito i lalo o le sami pe o le i ai i le fatu o le i lalo ole vai orgalpolis. Ae foliga fiafia i ai i le ata o le miti tusi? O a miti a le aau i lalo o le vai i nofoaga eseese?

I le Aqualanga

Lautele faʻauiga o lenei "loloto-vai" moe

  • Aau i lalo o le vai i se miti - e faʻatoʻilaloina ai se ituaiga o faʻafitauli. E le o lona uiga e le o laki i le ola, ae o le a manaʻomia ona faʻaleagaina atoatoa.
  • Afai na e tilotilo atu i tagata mai lalo o le vai, fai mai le tama: e te manaʻomia se fesoasoani ia Rhode poʻo uo.
  • Afai o loʻo e aofia ai i lalo o le vai, e taufaʻamataʻu le fefe o le tulaga le masani ai tulaga o le a mafua ai oe. Masalo foʻi o le moe e tautala ai i ou faigata i le feagai ai ma tagata.
  • Na i se isi lava, na e vaai i ai lava i le yayand e le gata - e le gata ina aau, ae na manava foi i le vaipuna o le vai? O le vaega o fesoasoani: O lou manatu o lau ikin i le lona tolu mata. Aua le amanaʻiaina ona fesoasoani. Ma le taumafataga o se miti o se olaga fiafia.
  • Na e galue o se tagata ola, ma o le mea lea na latou faia ai le tele? I le olaga moni oe o lototele ma atamai. O nei uiga o le a fesoasoani ia te oe e ese mai i le olaga.
  • I le pito o le aau na e alu ai i le matafaga? Moe folafolaga se faaiuga lelei galue malosi.

O le a lenei vai?

  • O a miti, o a oe o sapeʻape i lalo o le vai mama ma manino? O lou olaga o le a avea ma se tasi ma malamalama.
  • E matua malamalama lava o ia o le mea lea na e fiafia ai i le pito i lalo? E le o le sili lea miti: i le ala i lau sini (o se miti) pepelo nai "rakes".
  • E pa'ū lava o ia ma palapala ma matautia? O se mea e mafai ona tuʻituʻi ese le mea fou o le faʻalilolilo "eleele" mai lalo o ou vae.
  • O se vaitafe: O loʻo e alofa i se tasi, ae latou te leʻi malamalama i ai. Ua e aau i le sami? O le a faʻatumuina lou olaga i suiga faʻafiafiaina.

Ua e vaaia fale ma isi mea i tafatafa ane?

Lalo o le isi

  • Na e savali i le lalolagi o lologa ma na vaai i lou lava fale i le mafiafia o le vai? O se moe lelei lenei, na ia faʻailoa mai se fiafia aiga aiga, le "vaʻa" o le a le vaevaeina le olaga.
  • Sa i ai se ekalesia i lalo o le vai? O sea miti e tautala ai i lou leaga. Ua oʻo i le taimi e faʻasaʻo ai aʻu mea leaga.
  • Ua e vaʻai i le auala lea e teteʻe ai le isi taʻavale? Moe folafola se malaga pisinisi.
  • O se vaa na folau atu ia te oe? O lou olaga o le a suia tele.
  • O e lafoina ma le mautinoa i se mea? O le le iloa o loʻo fai mai o oe o se tagata taufaʻatasi. Peitai, afai o lau sini o se tamaloa (poʻo se fafine), o le moe e mafai ona talanoa e uiga i feusuaiga mafua ai nei uiga.
  • I tua atu o le atuga, na e pa'ū mai se mea i le vai? I lenei miti, o lou manaʻo e aveese le "neura" ma faʻafitauli e faia ai oe i le olaga moni o loʻo liua.
  • Ua e folau ma se tasi? O le mea uiga ese, e le o le miti sili lea, tusa lava pe o lau mea e sili ona e fiafia iai (pele). Fai mai le miti o le ae le o toe umi.

Ma o le a le mea na tusia ai miti lauiloa a le tusitala?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fafine i lalo o le vai

E iloga mai faʻamatalaga o tagata mai miti "i igoa"? O le aso o le a e aʻoaʻoina ai e uiga i ai!

Miti o Wander (Smirnova)

  1. A o fai mai lenei miti, aau i lalo o le vai ma sau i tua atu o se maa: O se faʻafitauli o le a pa'ū i la outou ala, lea na alu i le "ontulline" mai le olaga ua tuanaʻi "mai le olaga ua tuanaʻi" mai le olaga ua tuanaʻi "mai le olaga ua tuanaʻi" mai le olaga tuai.
  2. O le savali ai i le taulaga o lologa po o le lalolagi atoa a le lalolagi, e mafai e tagata ona fiafia e vaai le lalolagi, ae o loʻo e fefe e fai.

O le miti a Tavita

  1. Afai i se miti e te vaʻai i lau mea saoloto i lalo o le vai, o lona uiga o oe o se sitiseni a le lalolagi, o le mea lena, e faigofie ona ou faia i soʻo se atunuʻu.
  2. O se masani masani snorkeling - ma flippers, ufimata? Olaga na iu lava ina "tuliesea" ia te oe, ma o le maualuga o le faailo e matua manifinifi: Ua oo i le taimi e malolo ai!
  3. Na e fiafia i le loloto? E le pine ae iloa ai e le aunoa se ogaoga o le fatu. E le gata i lea, e ono pei o le alofa i se fafine (tamaloa) ma le faʻaalia o se tamaititi poʻo se faʻaaloalo loloto i lona faiaoga poʻo lona matua.
  4. Ua e fiafia i lenei taimi? Ose miti e folafola atu ia te oe le faʻataunuʻuina o manaʻoga (masalo o ni nai). Masalo o le tasi o nei manaoga o le a mulimuli ane vaai i le sami.
  5. E le mafai ona manava? Moe mafanafana e uiga i le lamatiaga o le a faʻamataʻu ai oe i le lumanaʻi lata mai.

Faitau atili