O a miti o le le fiafia i le miti o le nostradamus, freud, miller

Anonim

Malamalama, miti o se fafine po o le fafine cheetah, nameri, o le ivi e faigata - o manu e tutusa. Faatasi ai ma le leonalelei, e manino uma mea uma, aua e le ofuina le mane. Ae o a miti tonu o le tagata nofoia o Sandanana? O le a faamatala e le Miti o le a faamatala atu!

Leona fafine

Faatauaina lautele o sea "Aferika" moe

  • O le le faamaoni i se miti a se tagata foliga mai ia masani ma tamaʻitaʻi, o ai e le o toe umi se taimi na avea ma ava a lona toalua - o le leoleo faʻatuatuaina o le loto o le fatu ma sousou.
  • Afai o le miti o se fafine, moe fai mai: O se tagata alofa e vave lava ona toe aliali mai, le tala o le a e mafaufau i ai sili i lou olaga.
  • I se miti, na e iloa atu ai se aiga tupu - ma le liaoly ma leona? O lona uiga o le a mafai ona e oʻo atu i le auro maualuga, faʻamanuiaina galuega ma i le taimi lava e tasi maua ai le lava taimi e fesoʻotaʻi ai ma le home (pe alofagia
  • Afai o se tina miti na tosoina lenei manu, moe moe e uiga i se tagata matautia. Afai e tuʻituʻio i tafatafa o Mamki leona, o le miti ua folafola mai le "mana o lenei mana", o le a fesoasoani i lenei fafine.

Na faʻapefea ona ia vaʻai?

  • O le a le miti o le lio ua paʻepaʻe? I le tau malulu, aemaise i se pisinisi fanua.
  • Afai e uliuli, o le faʻaupuga o le moe e avea tonu ai le faafeagai: Sauni e faʻaitiitia le "Rake", o le selesesa na aveese le ala i lau sini.

O le a le mea na fai e le liaonety?

  • Tuli. I le avea ai o se tulafono, i le vao, o le looney na osofaina faatasi ai le taulaga. Afai na e vaai i lenei miti, na ia folafola ai le manuia i mataupu. Afai o loʻo tuli na o le manu mo le taʻaloga, moe le moe i le galuega ma i le olaga lava e mafai ona iai ni ou faʻafitauli.
  • Nofo i totonu o le pa. E tusa ai ma le miti tusi, o le leona i le "faaiuga" o se faʻailoga o le a e maua ai se faʻamalosiʻau o le a iai se puipuiga poʻo le patron.
  • Afai o le sela na tu i le ogatotonu o le pa o manu poʻo le sikuea ma tagata uma o loʻo o mai e vaʻai i le manu feʻai, e mafai ona e oʻo i le faalumaina.
  • Lua lupe? Fai mai le moe: o lou malolo o loʻo galue e gauaʻi ai.
  • Na ia osofaia lau tama (fanau), ma oe puipuia i latou? O ou fili o le a "Luga", pe a iai sau taimi e faavaivaia ai le uu pe leiloa mataala.
  • O le leona na fafagaina lana fanau: O le a e fesoasoani i se tagata malosi (pe matua nai lo oe).

Leona i tua o pa

O manu sa i ai ma se tama talavou?

  • Vaʻai i se leona ma tamaiti - o se faʻailoga lelei. Momo folafolaga o le a e vaeluaina aitia manatu ma o le a latou liliu uma atu ia lelei. Ae ui i lea, o lenei miti o loʻo iai se isi faʻauiga: Aua le taumafai e tuu le galuega (pe maua isi "buns" mai le olaga) i le taufaasese - oe o le a avea ma tagata sese oe.
  • Afai o le "tama na" faʻafiafiaina le susu o le tina o loʻu tina, o lona uiga.
  • Afai o le miti o se teine ​​talavou, moe fai mai: O le a le o toe i ai se tama talavou, ia alofa ia te oe (ma atonu e le tasi).
  • Faja tagata na tipiina latalata moms, ave le tasi ma le isi? O le a le o toe i ai se leoleo.
  • O manu na paepae? Ole tamaoaiga lenei, oa.

Ma o le a le foliga mai o le tala a le au tusitala o le ofisa lea?

Tele e masani ona faʻamatalaina miti faʻamatala le foliga i miti o le leona. Ae a pe a fai o le fafine? E iai pagota na aʻoaʻoina ma le faaeteete lenei faʻafitauli ma ua latou sauni e faʻasoa ai o latou manatu.

Miti Miller

  1. Tele taimi, o le leona siliva, ma o lona "popolega na toalua" miti o le mamafa suia i le olaga. E mautinoa le faʻamatalaʻupu: Afai o le leona o se faʻailoga o le malosi ma le manumalo, o lona uiga o lona fafine o se faʻailoga o aiga, alofa, mafutaga.
  2. Manu na lavea ai oe, ma e te malosi malosi i se miti? O le a e ausia le manuia o le mea e te le o fuafuaina.
  3. A o le i tuʻuina atu ia te oe, o le manu na lomia i le tagi tele? O le ala i le manuia o le olaga na lafoina na "rakes" e faigata ona e mafai ona fealuaʻi. O lenei miti e lapataiina ai: E le faanatinati i le mana, filifili se isi sini.
  4. Na ia oso ia te oe? E mafai ona e maua se fili taua e "vele" tele o lou toto.

Miti o freud.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ponaum o le leona

  1. O le mea moni, o le Dr. Sigmund amata faamatalaina mai le itupa o se miti tamaloa ma lenei manu. Afai o le tamaloa miti o le "alofa" ma le leona, o lona uiga o ia o le nanaina o masoa. Afai o se miti sili e vaʻai i se fafine, o le lapataiga lea: o le a tatau ona e "avea ma le 'Wiozozy" ma se fili.
  2. Afai o se miti na miti i le le maoo o le leona ma se leona ma se faʻailoga o le lumanaʻi tina. E mafai ona e faʻaaluina lagona leaga uma, "faʻaola" i le le fiafia le alofa.
  3. Afai o miti o se tamaloa, moe fai mai: E mafai lava ona e maua ni mea fou o le sili atu.

Miti nostradamama

  1. Sa iai ma le tasi talavou? Fai mai le moe: Aua le manaʻomia le "toso" ia lava mea uma o mea o le tasi okha - fofo i latou i le taimi nei.
  2. Leona latalata i le tina sa tele? O manatu lelei o le a oʻo mai i le mafaufau. Faʻaleleia i latou i le olaga e aunoa ma le masalosalo.
  3. O le manu na fafagaina i latou ma lona susu? O le moe e folafola vave le faʻateleina i le mea faʻaletonu o lou aiga.

Faitau atili