Lisi o Vanga Taimi i le Tausaga - Foliga Faasilasilaga

Anonim

Suʻesuʻe le lisi o le Vanga Faʻamatalaga i le tausaga e aʻoaʻo ai e uiga i le lumanaʻi sili atu. Faʻasoa atu o le tagata soifua o loʻo faʻamoemoe i le manatu o le vaega taua o le Kargasin.

Lisi o vavalo mo le 22nd seneturi

O isi mea manaia o le vangi e uiga i le mamao mamao o le tagata soifua. O lenei ua manaia tele i latou, ae o le tele o valoʻaga ua maeʻa ona o mai e moni, ina ia e talitonu i le faʻatinoga o nei.

Vangga vavalo i le tausaga

O le a le tagata Susut Wanng tagata:

  1. Saienitisi o le a mai faatasi ma se nofoaga fou o le malosi, e tusa ai ma lona malosi faʻatusatusaga i le la. Faafetai ia te Ia, e iʻu i le lalolagi atoa, "liliu le" aso "i le po i le taimi e manaʻomia ai.
  2. E ala ile 2111, ona o le fou fou, vailaʻau, gasegase ma tagata ma le atoatoa o le a suia okeni o le tino ma vae i le fale. O le a avea i latou ma le 'afa uumi, o le a leai se manuaga faʻale-tino. O lenei tausaga o tagata soifua maloloina atoatoa.
  3. I le 2123, o le paneta o le a aofia ai ni faasologa o taua. O taua mai le toto o le a naʻo mea o loʻo i totonu o teritori o atunuʻu laiti, ma ofisa tetele o le a le faʻasoaina, o lea e leai ni faʻafitauli mo le paneta.
  4. 2125 Tausaga - sili ona taua ile talaaga o tagata. Ailoga o le a faia se uiga tele (o tagata ese o le a apilia i le teritori o lenei setete. O le a mafai e tagata ona faʻavaeina le fesoʻotaʻiga ma le tele o puipuiga ma faʻavae le galulue faʻatasi.
  5. Ua uma ona lima tausaga talu mai lena, o le a fesoasoani tagata ese i tagata e nofoia atoa le laueleele. O taulaga i totonu o vai o le a fausia, o le ai ai ni vaega o le le suʻesuʻeina o le paneta, o le a faʻaalia e tagata mea lilo uma.
  6. I le 2164, e mafai ai ona taunuʻu le evili o le a oʻo atu i lona topgee. E tele meaola o le a liua i meaola talafeagai ma e fegalegaleai ma tagata.
  7. I le 2167, o le a aliali mai se perofeta i luga o le lalolagi, o ai na te tautino atu se lotu fou. O le a avea ma autu mo le atoa faitau aofai o le lalolagi. O le a taofi tagata i le fefaʻasoaaʻiga i tina maʻuli, Kerisiano ma le aulotu, o le a avea ma tasi le mea totoe.
  8. 2170 Marks Global Reserm. O le lalolagi faʻalelalolagi ei ai, ae o le a manumalo le faʻafitauli i le faatoilaloina o le faʻafetai i le fesoasoani a tagata ese. Le lelei taunuuga o le a le i ai.
  9. E oʻo i le iʻuga o le seneturi, o tagata aʻoaʻoina atoa tagata. I lenei paneta o le a faʻatupuina atoa ai faʻatoʻaga, o 'aʻai tonu o' aʻai e faʻataʻitaʻia ai vaega o le tulauvale. Ae i le iʻuga, o le a taitaiina atu i soʻotaga a misionare ma se taua taua.
  10. E 2195, o aʻai i lalo o taulaga o le a avea ma sili ona atiaʻe tapulaʻa faʻatusatusa i le lalolagi. O le tulaga masani o le ola ai ai o le a matua maualuga lava, ina ia taumafai tagata e alu e ola ai i lalo ole vai.
  11. O le a mou atu le taulaga Asia i le 2196. Ua maeʻa ona fefiloi atoa ma Europa, o se atunuʻu fou e aliali mai ma a latou aganuu ma tu ma aga.
  12. Ole amataga ole 23 senituri o se vaitaimi le lelei mo le faitau aofai o tagata o le lalolagi. O le malu malu e sau, ma o le mana o le la o le vaivai - o le a muta ai le lagi o le a mafanafana le faitau aofai o tagata o le paneta. Ae o le faʻafetai i le tele o faʻafitauli o le vevela, o le faʻafitauli o le a aloese mai ai.
  13. I le 2256, o le onosai o se aʻoaʻoga le iloa o se a amata ile lalolagi. Tele tagata o le a mafatia i se ituaiga o faʻamaʻi oomi. Ona o lenei, o le faʻafeagai ma tagata ese o le a iai, o le a faʻafoʻi mai i lo tatou paneta.
  14. I le 2263, o le nofoia i Mars o le a lamatia. O le a tutupu se mala o le a tupu i lenei paneta, lea e fai ma ia le olaga o le tele o tagata. Masalo o le a avea ma se mea leaga ma le meteorite po o se mea faapena.
  15. E ala ile 2271, o tulafono faʻaletino o le a suia. O lenei saienisi o le a toe sui atoa toetoe atoa, ona o ana faʻavae o le a faʻamutaina le galuega.
  16. I le 2273, o le tele o tagata faitau aofai o le a le avea ma tagata matutua. O tuuga ua fefiloi ona o fesoʻotaʻiga o tagata faʻalelalolagi ma tagata ese, latou te faia faʻaipoipoga ma faʻamama ni tamaiti sese.
  17. I le 2279, o saienitisi e fausia ai se afi faavavau ma se punavai fou o le malosi o le a sau mai lanu uliuli pu.
  18. I le 2288, o nisi invenstor o le a fausia se masini taimi. O le ai ai se avanoa e alu ai i le taimi ua tuanai ma foia le tele o mea lilo e fiafia i ai i luga o seneturi.
  19. I le amataga o le 24th seneturi o le a malu le la. Ae o tagata i lenei vaitaimi o le a fausia ai ni mea e fetuu ai, o lea e leai se tasi o le a mafatia.
  20. I le taimi lava e tasi, o le a tatalaina ai le atulaulau lona tulaga sili ona taua i tagata. E faʻaavanoaina se mea lautele i le atinaʻeina o sau faʻasaienisi ma tekonolosi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lisi o vavalo vangi.

Matamata Vitio ma Vongga vavalo i le tausaga:

Lumanai mo le 21st seneturi

O loo mai lava lo latou le iloa mai ia i matou le mea sa mafai ai e tagata suʻesuʻe ona faʻaalia le valoaga a le Vangni. O nisi o latou na toetoe a valea, ae o le taimi mamao lava e le mafai ona malamalama i mea e moni ma le mea e leai.

Valaau Vang

Vavalo e uiga i le taunuuga o tagata i le 21st seneturi pei ona taua i lalo:

  1. Europa o le a malulu ma gaogao. E le o le igoa o le a le uiga o le mea. E mafai ona ia talanoa e uiga i le tau atoa o le ola mama poʻo le taua, o se taunuuga o le mea o le a gaogao ai le konetineta o Europa, ma o le a feoti tagata.
  2. Saina o le a liliu i se malosi malosi ma o le a pulea le lalolagi. Ole malo o le setete o le a faʻamatuu mai e atunuʻu mamafa ma taofia le atinaʻeina, ona o lenei tulaga, o tulaga faʻapologaina o le a suia faʻapitoa.
  3. O le a suia le orbit o le lalolagi, o le mea e tupu ai le paneta o le a aofia ai se faasologa o mala faalenatura ma mala faalenatura. O le tele o le malosi o le a lafoina i le faʻaolataga o tagata, ma faʻasolosolo lava le tulaga o le tulaga.
  4. I le faaiuga o le seneturi, saienitisi o le a fausia se mea fou o le malosi. O se mea mataʻina lea i le saienisi, o se mea e suia ai le tele o olaga o tagata mo le lelei.
  5. Ona o le mafanafana o le lalolagi, o le a sau le sami i fafo i le matafaga, e tele foi tala faalea faale-gataifale na lolotunuu, e feoti tagata.
  6. Mosalemi o le a pule le lalolagi. Mo se taimi umi, o le a latou le faʻamalosia faʻalelei o latou tulaga, o le a faʻaputuputu ma iʻu latou o le a latou o mai i le mana, ae o le a faʻatumuina.

Matou te aoteleina: Fai mai Vangi, i le seneturi timuga, o le a tau afaina ai tagata i mea tau o le natura. Ae i le aluga o taimi, o tagata o le a feagai ma le tulaga, "o le a talepeina" ma le avanoa ma aʻoaʻo e ola i vaega uma o le paneta ma fafo.

Faitau atili