O a miti o le fulufulu manu mo miti a Smirnova, Tsvetkov, freud

Anonim

Tele o fafine (ma e oʻo lava i le puipuiga o aia tatau a le meaola i se mea loloto i le agaga) miti o se taugata masani fuʻa. O le faʻailoga lea o le tulaga ma se olaga malolo. Pe o nei ofu taumalulu ona vaʻaia o lenei taumalulu lavalava - O a miti o se fulufulu fulufulu mai le mimiti poʻo le alope?

Foliga ata

Lautele faʻauiga o lenei "fulu" moe

  • E masani ona taʻu i luga o upu: Vaʻai se ofu fulufulu i se miti - i se olaga mauoa. E moni, i nisi o manatu, o lenei mea vaivai ma fluffy i le taua tele faafiafiaga i le pito o lamatiaga. Ia tatou malamalama i lau miti "i le fao"!
  • Afai o le miti o se teine ​​talavou, o le moe lava o le a fai mai: E leʻi levatia o ia o le a ia te ia le tamaoaiga ". E malie lana ofo? O lenei filifiliga o le a sili ona faigata, aua, i luga o le itu e tasi, o le a mafai e se tamaloa ona ofoina mai se atotupe a le au ato, ma i le isi itu, o le "vevesi agaga po o le" leaga "le fiafia.

O ia o se isi tagata pe o se isi ata?

  • Fuur Browni o loʻo tautau i se ata o se faleoloa taugata, fai mai: O e faʻamoemoe tele mo le fiatu. Ae le le aoga! E le pine o le a e laki - ae pe a na o oe, foʻi, o le a le pepelo, ae e tamoʻe pe le itiiti ifo i le itu o lau sini.
  • Na e tilotilo i le ata i le taumalulu, tu i le malulu i le tasi o le mitiafu, ma i le taimi lea e aunoa ma lavalava? O le Black Pa o le a ulufale atu i lou olaga, o le a aofia ai atuatuvale.
  • I le pupula o le isi tagata? O lona uiga: Seisi e malosi, i le lagolago lea e te faamoemoe ai, o le a le mumusu e fesoasoani ia te oe.
  • Pe o se tamaititi i totonu o se tagata matua matamuli? Pe atonu o se mea e fai ai se mea matua na matua tele ia te ia? O lona uiga o le "paole ma le lavalava" o le a ulufale atu i lou olaga - o se tagata o le a iloiloina ia te ia lava "taua le alofa", a o le a avea o le "gugu".

Na e faataitaia?

  • Ioe, sa i totonu o le faleoloa: Oe ua te matitiva i luma o le faʻata, filifili se sitaili, na ou faia ai le tele o lavalava fou: O se miti lelei tele lea. E mafai ona oʻo mai foi o loʻo ia "Lona lima", aua o lumanai le lumanaʻi o loʻo aofia ai ma asia faʻatauga taugata Furn Salns.
  • Afai na o oe i luga o se suauu fulufulu, ae le i faʻatau atu, moe moe o lona uiga: E manaʻo le Fina ia te oe le avanoa e aʻe ai i le faafanua o matata. Ia e sili ona faaeteete e mafai ona misia!
  • E le mafai ona e alu i totonu? O le faʻailoga o loʻo lapatai mai ai: E te taʻitaʻia tele le amio leaga.
  • I totonu o le ofu fulu, e tele naua mea vevela? Oe miti faamaoni o le mauoa - o le upu moni, leai se mea ae na o le neaisi, o nei miti na le aumaia.

Sa ia te ia?

  • Ofuina nei lavalava i se miti - e faʻaleleia ai lou tulaga o mea. I le galuega o le a talisapaia ai oe ma, atonu e lelei, o le a latou tusia se agalelei foai.
  • O le fulufulu manu i le miti na e tuʻuina atu ia te oe (o ai tonu e le afaina) o lona uiga: latalata ia te oe e ono avea o se soʻotaga lagolago. Ma ia e talia oe i se olaga matagofie, o le a ia alofa faamaoni!
  • Na e avatu i se tasi le ofu? O oe ma le "moni" o se tagata agalelei. E mafai ona e faʻaaogaina lenei fiafia i lenei tulaga, faʻapea, avea ma volenitia.
  • Na e faatauina? O le ae mulimuli mulimuli lava ona faʻamama le agaga mai faʻafitauli ua osofaʻia oe mo le tele o tausaga.
  • Ua e mauaina se ofu fulufulu? Ma i le taimi foi na ia aulelei, fou? E te matua laki i le olaga.
  • Afai o oe o loʻo suʻisuʻe, tauimasui poʻo le suʻi o se ofu fulufulu, o lona uiga e tatau foi ona e "suʻi" ma Soshinis. O le a faigata, ae o le ae faia le sitepu muamua ma faafetai i lenei mea, toe faʻafoʻi le lalolagi ma le tumau i le aiga.

E taua foi le ofu o fafo.

Eseese FUR

  • Aisea Miol Black Fur Pet? Momo folafola atu ia te oe penefiti (faafiafiaga, mautu tupe maua). E moni, o le a latou le molia ia te oe e le o le faamaoni. Faaeteete! Manumalo ma le leiloa le fua, e mafai ona e "frere" lou igoa lelei mo le aa.
  • Snow White Houth (ma e oʻo lava i le faaputuga umi, masani) - o se faʻailoga lenei o le lumanaʻi tamaoaiga ma e oʻo lava i le olaga matagofie. Ae le gata i lea, o le tamaoaiga o le a oʻo mai ia te oe o se auala lelei, ina ia aua nei mafua mai le nofotau le ola. Agalelei, talimalo, faauo-o le mea lena o le a e matauina i le lumanai.
  • Afai o le oloa na luluina mai o se mimilo, o lona uiga: E le o toe mamao lava o le a e paie e paie. Masalo o le Fina na manaʻo e "tuu" oe i luga o le oneone o se taugofie o se mea taugata, o fea o le a e maua ai aso i le bole bliss? I le ala, ia maua le taimi e nofo ai i le taimi - matou te iloa uma mai le tamaititi e le lelei i taimi uma le "Stray-Dray-Dray-Dray-Dray-Dray-Dray-Dray-Dray-Drayofly".
  • O ia mai Fox? E mafai ona e manumalo i se aofaiga o tupe (ma afai e te le manumalo, ona maua ai lea o se le faamaoni pe le tusa ai).
  • Sa mataga o ia: susu ma palapala, pe faamaluluina ma matua? O lou olaga galue e aofia i le vaitaimi o le tulaga o le tulaga - ma o lenei e sili ona lelei. Tapuni pe a e manaʻomia - liliu i luga o le teuga tupe. E leʻi umi ae taofi le fasi pepa ma e mafai ona e faʻasaʻo lau tulaga tautupe.
  • Sa mafai ona lapataia oe e le ofu mafanafana.

O a mea latou te tusia i ni tusi lauiloa?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le aotelega o le faʻauiga o le moe e lelei, ae e le mafai lava ona taʻua le puletaofia tusi e taʻu ai le ofu fusu. E iloa se mea lelei pe sili ona leaga.

Sonnik Smirnova (Wanderrer)

Fafine i Shub

  1. E masani lava, o le ofu fulu i se miti na molimau mai ia te oe oa, faapea foi ma le pule i sosaiete. Ae ui i lea, o nisi taimi (pe a fai o le moe o le mea leaga) e pei o se faatusa o misa ma (pe) mativa.
  2. Afai e pele ia te ia, i se miti a se tamaloa, o lona uiga o lona lumanaʻi ua leiloa, ae o se miti fafine - o foliga o se tamaoaiga mauoa.

Esompic lanu matagofie

O lenei faamatalaupu, e le pei o isi uo, e mautinoa: E le manaʻomia le olioli i le miti o lenei fulu lavalava i se miti. Ioe, ao faamaumau lana tala miti, o le fulu fulu o se faʻailoga lea o le tele o le faʻamamaina poʻo le malaga lea o le a faʻamalosia ai oe.

Miti o freud.

  1. Ua e faatauina mo oe lava? O lona uiga: O le mea moni ua e "conmped" i totonu, o taimi uma e te fefe e fai atu se mea sese i isi. Malolo, aua o lou olaga tumaʻoti i le lautele ma manatu faʻapitoa i mea moni o tagata o loʻo popole.
  2. Na e ofuina o (i le miti na latou vaʻaia i latou i le ofu fulu): O oe na toe, ma, uu. Masalo e le faʻatagaina oe e tatalaina le tuai o mea faigata, matua paʻu lava i lou agaga.

Faitau atili