O a miti - o se tamaloa maliu i miti a Miller, Vango, Fread

Anonim

Ole tausiga ile lalolagi o isi tagata mai tagata moni, e pele ia i latou, e masani ona leiloa le leiloa, ae e manaʻomia le agaga e togafitia ai mafatiaga faʻaleagaga. Oka se miti o le tagata na maliu, o le a matou mauaina i fafo o miti faamaonia.

Faatauaina lautele

Sa maliu se Misiona i ai, ae, moe-tagi e uiga i le lumanaʻi, poto masani. Afai e manaʻo miti i le fiafia tele i le taimi o le vaʻaiga, ona faʻalogo lea o le leo o le mafaufau ma mulimuli i faʻailoga o le iʻuga.

Toaaga ma 'auʻaiga malosi o loʻo taumafai e tuʻuina i latou ola uma i lana pisinisi pele, o se miti e mafai ona avea ma faʻailoga o lou ova tele o lau mafutaga. E mafai ona oʻo atu ai i le burnout ma le lautele o le tino. O lau paleni i totonu o malosiaga e le o toe avea ma fesoʻotaʻiga ma le tele o avega ma manaʻomia le malologa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Pusa tagata oti

Sa leaga le tamaloa a o maliu lana teineitiiti, - E mafai ona tuʻia se avanoa i le mafutaga e te leʻi totogiina ai le itiiti ifo. O lou tulaga e mauaina, e aunoa ma le toe faia o le tuʻuga, taʻitaʻi i le le fiafia o le paga. Sa ia faaputuputu mo oe le tele o faitioga, ae ona o le amio, e faigofie atu ia te ia le alu i tua, nai lo le iloa ma oe.

O le a avea ma uo ua maliu - o le mea moni o le a e aʻoaʻoina tele e uiga ia te ia ma e matua maofa i ona ausia ma manuia. Atonu o le a avea lea ma faʻataʻitaʻiga o mo oe se faʻataʻitaʻiga ma le faʻamalosia o galuega i totonu o le lumanaʻi o le a suia le mea moni.

Mo se teine ​​i le afiafi o le faʻaipoipoga e tanu i le miti a lona tama - o se faʻailoga lea o lau filifiliga o se sipelaga o se sipelaga. Aua le fausiaina se aiga ma le mea moni e te le mautinoa. O le tina ma lenei vaega o le a fai ai e faʻataʻitaʻia le faamaʻi e mafai ona faʻaaluina ai faʻalavelave.

O lea foi, lea na vaʻaia ai e se fafine lona toʻalua ua maliu, e le o lona uiga o lana tama teine ​​i le mea moni. Nai lo lena, o loʻo faʻailoa mai ai lou lagona o loʻu taʻusalaina i luma o lona toʻalua mo muamua quarrels ma tausamiga. E te manaʻo e toe faafoi au upu ma toe faʻaleleia lelei mafutaga. Aua le faia ni mea moni o filifiliga, o le faatoese i luma o lou toalua.

O se tagata fai pisinisi e taumafai e aumai le fesoasoani muamua i se tagata oti - o le a e tatau ona e tausia se lavea i le tamaoaiga. O lau pisinisi o le a oʻo i taimi faigata, ae naʻo le lumanaʻi o le kamupani faʻalagolago ia te oe. Afai o se tagata i se miti ua faʻauluina faʻailoga o le olaga, o loʻo e maua ai tulaga faigata e mafai ona afaina ai ma faʻatino o matou sini. E mafai foi ona e faʻamoemoe e faʻaauau le lagolago i latou e i ai le faʻamalosi ma le pule i sosaiete.

Wooden Coffin

O le a le mea o moe pea se tagata ua maliu

  • I foliga o agelu - o le a aveeseina mai se faalavelave;
  • I le Black Ryasa - o tulaga e le talafeagai ai i le soifua maloloina ma le ola;
  • talanoa i le ua oti - i le lelei o le tala fou ma faafuaseʻi faʻalavelavea;
  • Na maliu le uaʻi ua maliu.
  • Tuu se mea i totonu o le pusaaini i le ua maliu - i le afaina o le mea masani;
  • Toetu le oti - Ia aveese mea uma mai le olaga, o le a le mea sa taumafai ai mo;
  • O le miti a le teine ​​e leʻi faʻaipoipo o le oti o se tasi - i le vave mauaina o le fiafia ma le soifua maloloina;
  • Vaai i le maliu alofa, lea na sau i le olaga - i le toe faaleleia o le lua sootaga;
  • Matamata i le faʻamanatuga o se tagata e le masani ai - o lona uiga e faʻamalieina ai se tagata fiafia i le ala, mafai ona faia le tele o fou ma faʻamalosi i lou olaga;
  • E vaʻai i tamaiti e oti - i le umi ma fiafia le olaga o fanau. I se isi faamatalaga, o lenei faiga e faʻamaonia ai le faʻaletonu o le lelei i le malamalama i tupulaga o latou. Tamaiti ua tumu i le tutoatasi ma e le o toe usitaia au poloaiga. Taumafai e avea ma aʻu uo aunoa ma le faʻalavelave, ae ia faʻatonutonu le lelei ma le poto.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Na maliu se tamaloa i se miti o se molimau o lau maualalo gaioiga feusuaiga. E te alu tele taimi i le vavalalata vavalalata, aloese mai le vavalalata vavalalata ma le isi itupa ma le faʻatamala le aoga o feusuaʻiga mo le soifua maloloina lautele. O le soona maimoaga o loʻo lamatia ai ma le le fiafia i fafine, ma le tagata leai se aoga leai se malosi. O miti e faʻateʻia ona lapataia e tatau ona e mafaufau iai i le fanau a, a o e mafai lava ona mafai ona faʻavasega se tamaititi.

Miller Decese

O le tagata ua maliu i miti o se miti lapataiga lapataiga. Afai na moemiti le tagata o le pisinisi i le afiafi o le feuiaiga na maliu lona tama, o lona uiga e le tatau ona e faaaofia ai i le poloketi o le a le talafeagai mo oe. O loʻo i ai se tulaga lamatia o le leiloa o lau tupe faʻaletupe, tuʻuaʻiga tatou lava totogi e totogi ai tiute.

Na miti se fafine i se tina ua maliu - o le Harbinger o lima ma gasegase. O lenei vaitaimi e sili ona ogaoga e uiga i le soifua maloloina. Faatasi ai ma faʻailoga o le Alee vave faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi. Aua e te tuai se asiasiga i le fomaʻi pe a faʻaleagaina faʻamaʻi faʻamaʻi.

Faaputu i le falaoa

O le aiga o loʻo alu agai i le malamalama o lona uiga o faʻafitauli o le a aumaia ai ni tupe faʻaalu tele. E mafai ona e aulelei e faʻaputu au soʻotaga tupe pe a fai e tatau ona faʻatautaia le faʻaputuputu o se tasi mai i lau pele.

O le uo na faʻamautuina ai le tagata ua oti - i se olaga faigata o le a tatau ona fuafua na o lona lava malosi. Aua le faʻamoemoe mo le lagolagoina o se tasi mai le siosiomaga. O le a malamalama lelei le talevians o tagata uma mo ia lava. Ae afai o lenei tagata o loʻo i se uo i le olaga, ona moe ai lea o lona olaga umi ma fiafia ina ua foia peripedia.

Lolo David.

Na fai mai le faamatalaupu o miti e uiga i le ua maliu i le tolu mataupu: mo le tuuaia, o le foia o le miti o iai nei, o le faasala o nisi gaioiga.

I le tulaga muamua, afai ua maliu le tagata, ua e iloa ai o lou olaga, e le mafai ona faʻatagaina o ia e talia ma talia lona leiloa. Afai na tatau ona e vaʻai i le falelauasiga o se tasi i le miti i le Eva o se mea taua tele, aua le faʻamoemoe tele i le iʻuga o le mea na tupu. O le a le aoga ia oe, ae naʻo le a faʻavaivaia popolega i faʻafitauli lautele i taimi nei.

E vaʻai pe faʻafefea ona tanu le tagata, o le o loʻo ola, - manatua lau faiā ma ia. E tatau ona e feoaʻi ma lenei tagata, ou te taʻu atu ia te ia le tele o au faʻalumaina, molia o ia i se mea. O ia togafiti faʻailoa mai lau mea sese ma le manogi o manatu i lenei tagata. O le sitepu faamaoni o le a alu i luga o se malo ma iloa au lava mea sese. A leai, o le a umi lou susulu o le salamo ma lou lagona faʻanoanoa.

Faitau atili