O a miti e folau Miller, Fread, Vanlu, Tered

Anonim

O se fiafia e le mafaagaloina o loʻo feagai ma le taʻele i totonu o le sami o le sami mama, splasonia i se vaitafe matagi pe aau i le toʻafilemu o le mauga. O a miti e aau, aʻoaʻo i le lauiloa miti tusi.

Faatauaina lautele

Swang i se miti o se ata lelei ma le malosi e fuafua i taimi lelei o le lumanaʻi. O lenei mea o loʻo faʻaalia ai le natura o le miti, lea e le o tu i luga o le nofoaga, faʻamatala faʻaletonu ua tuanai, taumafai mo suiga, vevesi tulaga faamaoni. I lenei tulaga, o loʻo faaputuina gaioiga i lenei vaega e faʻatatau i lona saʻolotoga, mafaufauga lelei. Tagata e filifilia se auala faʻamaoni e ala i le atiaʻe, faʻalauteleina le lautele o manaʻoga ma avanoa. O faʻalavelave mo i latou - a, mafuaʻaga ia iloa ai ia latou lava ma ia mautinoa o lo latou eseese.

Aau

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E taua i se mea lelei o le a mama, manino ma le toʻamalie ma toʻafilemu o loʻo faʻamamaina. O le vai sa avea pea ma faʻailoga o le olaga, o le mafuaʻaga o le toe faʻafovi, i le toe faʻatuina mo mea ola uma. I le lotu, na ia maua ai le avanoa e faamamaina ai agasala ma auai i le ala faamasinotonu.

Elemene o le vai mafai ona fanauina ma le malaia, vevesi, malaia. Swang i palapala ma le suavai vai o lona uiga o le sauni mo suega lavelave. I le mea moni, e ono faagata aia le tele o faʻafitauli ma faigata, lea o le a aʻafia i le soifua maloloina, tulaga lelei, tulaga faʻatau mea e fesoʻotaʻi.

I le taimi lava e tasi, a lagona ma le mautinoa e ou miti i se vateatea ma opeopea, e pei o le iʻa, ma le mea e manaʻo i ai. Apa i se avanoa, taunuu i le matafaga, o lona uiga o lou sauni e foia ai ni galuega matuia. O le a mafai ona e faʻatusatusaina ma le saogalemu tulaga ua fautuaina ma aloaʻia i isi. Lagona lou le mafaufau i le vai, folau ma le faigata tele ma matua lemu - ia maua ai le le fiafia, aputath mo le ola. Masalo o le moe e tatau ona malolo.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Ole vai e faʻatautaia ai le amataga o tamaʻitaʻi, o le avea ma faʻailoga o le spindlewater, o le fanau mai na fatufataʻi le tama. Auā o le tamāloa, folau i vai mama o lona uiga o le tausia o se gaoioiga galue. Lagona i le tagata taalo faapolofesa - ia mautinoa i le moega. E te iloa le fiafia i se fafine ma faʻasaoloto ia te ia i le sili ona faʻamaoni i le feusuaʻi. O sea olaga e mafaufau loloto i ai i le Pricial Sector. E te faʻamalieina au sini, saili le iʻuga manaʻomia.

Aau i tua

Palapala poʻo le vai palapala i se miti lapatai se miti o se lamatiaga o loʻo taoto i totonu o le felelei vavalalata sootaga. O le ono mafai ona tupu o le soifua maloloina o le soifua maloloina, o le amataga o le le atoatoa o le tumau le tumau ma le saogalemu e sili. Ua oʻo i le taimi e alu ai i le tumau sootaga e ala i le filifilia o se paʻaga lelei.

O se fafine e taumafai e feoai mai sauaga o lona uiga o le aloese mai le feiloaʻiga ma se tagata mataga. Ua e vaʻai tele i le vaʻai atu i le au faʻapopole o loʻo siomia ai oe, e te manaʻo i le lautele ma le le faalauaiteleina. Peitai, o loʻo i ai i le sami ma folau atu i le motu o le motu o loʻo taumafai e faʻavaeina le fesoʻotaʻiga ma se taʻaloga aulelei, lea e mafai ona aveese ai lou feusuaiga.

O loʻo faʻamamaina i totonu o se malulu malulu ma alu i se isi matafaga - i le mea moni e manaʻo ai mo suiga i lou lava olaga. O loʻo e faʻatalitali mo le faʻamoemoe o tagata, le faʻaaliga o latou fiafia ia te oe. Ua oʻo i le taimi e faʻaali ai le taimi muamua ma faasee le aulelei e te fiafia ai. O le tauagafau ma matamuli i lau mataupu o le a na o le alu i le tuuatoatasi o le tasi.

Miller Decese

Swang i se miti - O se faʻailoga o mea e te taumafai ai i gaioiga sauaga, e faʻaalia ai gaioiga ma taumafaiga i totonu uma. Miti e foia ai vaitafe malosi o le vai faasaga i le taimi nei - i le mea moni e le fefe i faigata, tusa lava pe e te iloa o ou avanoa o le manuia e tutusa ma le leai.

Lili

Alu i luga o galu, ma le manuia naʻi nei - aua le fefe i faigata, aveeseina le aoga aoga. O loʻo e taumafai mo le fiafia, ua tumu lou olaga i mea e teʻe ai ma le fiafia. Aua e te fefe i ou manaʻoga, ave mea uma mai le olaga, manuia le fiafia.

Faasao i le matafaga - cope ma se taimi faigata ma taimi-o le taimi e faia ai le tele o taimi. O le iʻuga o le a le faʻatali e faatali, faʻamalosia lau tulaga tau tupe.

Faagese tele mai le Lolo, Faʻasolo mai le palapala, palapala vai, - ia taumafai e aloese mai tulaga le mautonu na le le fiafia i au fuafuaga. Mo tagata matutua, o se faʻaaliga e mafai ona faamaonia se faʻamaʻi poʻo se maʻi o maʻila o meaʻai.

Swang i le ala i totonu o le vai - o le mea moni, aua e te manao suiga ona o tulaga lamatia le fefe. Uma e tuʻituʻi ai o outou olaga masani, e aumai ai le toʻafilemu. O loo e le mautonu mo tulaga fou e ofo taunuuga, ma alu i le ala habitual matua. Ae e mafai ona aafia matuia e pei o se manatu faavae lona lava faatinoga. E tulaga faigata le ausiaina o le mea ou te moemiti faʻatasi o.

Aau i le vaitafe i le afa ma le matagi squall - i gaoioiga vave ma faaiuga anapogi, o le taunuuga o lea e mafai ona matua faanoanoa mo oe. E i ai se tulaga lamatia o le maliu o se aofaiga tele, faavaivaia soifua maloloina po o le maua sootaga mafanafana ma pele.

Alu i le vasa ma lagonaina maalili ma le loloto i luma o le aau o se faailoga lelei. O se faaaliga o le faalauiloaina o le faalauteleina o le tafailagi o avanoa. O le a outou faaalia vaaiga fou i le lalolagi e faapea o le sili ona taua i le taimi. Pisinisi tagata o le taimi e lafoaia le fefe ma le masalosalo, auai i le faatinoga o le manatu autu. I le alofa faatasi ai ma se mea o tupu folafola a lelei le taimi e taʻu atu lona lava lagona ma te le misia le avanoa e ola faatasi mo se taimi umi ma le fiafia.

Vanga.

Tauto i luga o se vaa i luga o se vaitafe filemu - se moe lelei. Ia atagia lou tulaga toafimalie ma le mautinoa o le agaga. E te lagona le puipuia, mausali tu i ou vae. E tele galuega e te oe e foia. o le a lava faamoemoe suiga i le tulaga lenei ma lelei. Le tafe lemu le vai, ua faamoemoe le lumanai ma le sologa lelei o le a faamoemoeina.

Faafitauli o loo faatalitali se tasi o loo taumafai e aau i le isi itu i le taimi o se afa po o le tsunami. Ua e matua faʻaʻauʻau i tulaga lamatia, ma taumafai e faamaonia i isi, lea e mafai ona o. O le mafai ona mataʻutia taunuuga o amioga mo oe. E tusa lava pe e te feagai ai ma tofotofoga o loo loma, e leai se a talisapaia o se tasi i ai. Ma o le a outou le faanoanoa ma le atuatuvale o se taimi umi.

Sa ou moemiti e mimilo le faatanoa e faasaga i le taimi nei - o se faailoga e le o fefe o faigata, o le ae faafefe se faasologa o toilalo. Outou e fai lava si saunia mo tauvāga, tauvaga po o le finauga. New ausia ma manumalo faamalosia le faatuatua ia i latou lava ma tuuina atu se totogi lelei.

Faitau atili