O a miti a le tina ua maliu i miti o Miller, freud

Anonim

Tina o le tagata vavalalata i le lalolagi, ma, o le leiloa, matou te manaʻo e vaʻai i loʻu agaga i le taimi nei ... ae o le a sau i le moe o le po O a miti a le asiasiga a tina ua maliu o le mea lena e manaʻo ai e taʻu mai ia i matou?

Tina leaga

Lautele Teuteuga o lenei fiafia moe

  • Afai e alu o ia i le lalolagi atoa, o lou fiafia e talanoa na o lau moomoo ma le talileva. O le a saʻo le asiasi i le ekalesia ma tuu moliga ia moliga mo le taimi atoa o le tagata toʻatasi.
  • Afai e umi se taimi o le tina mo se taimi umi mo se taimi umi, o lana asiasiga na tupu mo le leai se mafuaʻaga: e manaʻo e lapataia oe i se mea.
  • Mo se fafine maʻitaga e vaʻai i se tina ua maliu - o se sili ona lelei manogi. O lou matua manao e fai mai o le a puipuia oe e pei o nei ma i le taimi o fanau. O le a lelei mea uma ma oe ma oe ma le pepe.
  • Sa ia galue i le fale (fufulu, kuka, ma faamamaina). Fai mai le moe: E te le ofi i se aiga male aiga male tane male tane, ae naʻo lou malosi e fau ai.
  • Po ua e iloa le auala na maliu ai? Fai mai le moe o loʻo e matua tiga mo ou matua, ae le o le manaʻo e faʻatagaina o ia. Saili le malosi ia te oe lava ma fai atu faatofa i loʻu tina! E mafai e se tasi ona fesoasoani ia sasaina i le lotu, ma o se tasi e psychonanalyst.

O le a ia?

  • Filemu ma filemu. Na tu se tina i se tasi - poo se tagata, poʻo se agaga na le vaaia ... na ia manaʻo e fai atu: E tusa lava pe e te lagona le tuuatoatasi, e le na o oe. O ia lava e i ai lava iina, tusa lava pe aua le matauina o ia nei.
  • Fiafia ma le tupulaga talavou. O le a le pine ae amata mai le paepae fasi. Afai o loʻo e fuafuaina tamaiti, e siaki ma teine ​​talavou ma tina talavou na masani ona folafola maitaga.
  • Faanoanoa, faalavelave, popole. Atonu e fiafia le tina, e le fiafia Tina i lou olaga o le olaga. O le a le mea e te faia sese? Atonu o le a talafeagai e suia se mea?
  • Tagi. I lenei miti, o ou moni poto masani siitia. E te lagona le leaga pe na o le faʻanoanoa, o le tina lea ma faʻasoaina nei lagona ma oe. I se taimi lelei i se galu lelei, lulu faanoanoa!
  • Maitaga. O lau talafatu o lau tala: Oe na o oe ma taufaafefe, e te manaʻo e le o se tagata matua, ae o se pepe i lima o le tina ... e tatau ona e faia oe lava faʻafitauli
  • Onā. A o faamautinoa mai e le Miti a le tina o le tina, o le tina ua maliu i se uiga ese "o se faailoga: ua e le fiafia i le le mafaia, nai lo le atuatuvale. Faanatinati ave lau tafaoga ma malolo.
  • Mamai. O le a tuʻuina atu ia oe i se mea - sili atu, o nei masalosalo o le a avanoa, ae e matua leaga lava. Ia faʻaeteete i mea e te fai mai ai, aua le aveese aitalafu, ma afai e te tago ma tufa atu, ma e mafai ona e aloese mai ai i lenei faʻaseseina.

Na e fesoʻotaʻi?

Fafine sedai

  • O a miti a le tina ua maliu, ma o ai na e feitu ai? O le fuaupu o lenei tulaga: I le taimi lea e le o mama ai lou loto fuatiaifo. O le a tonu le mea na e faia sese? Afai na faia e le feeseeseaiga i lou fale, o le miti fai mai e te amio leaga i lou fale.
  • Na e faitio e uiga i se mea? O le miti na o se mea e tasi: E i ai sau mea e le fiafia i le ola moni, ma o le agaga moni na sau mai le lalolagi ina ia faʻalogo ma faʻamalosi. O ai na mafai ona totogi e le o se tina moni! Ae ia manatua: e ese mai le tina ua ia alu ese, e i ai isi tagata vavalalata e latalata ia te oe. Aua neʻi galo e uiga ia i latou, latou te popole foʻi ia te oe ma manaʻo e fesoasoani!
  • Ua e sogi ia te ia? O le faailoga lenei o lou poto, malosi uiga, le tomai e faamagalo. E mafai ona e felafolafoai e tusa lava ma ou fili na e ita ai ia te oe.
  • Na e fusi? I le olaga moni, o se mea e fefe ai oe.
  • Sa e galue faatasi i le fale? O le moe e mafai ona fai atu: Faamamaina le ola mai mea uma. Masalo e tatau ona e aveese ni fegalegaleaiga o le tagata lava ia, o vasega gaogao?
  • Afai na e maua se mea mai ia te ia (mea, tupe), e lelei. O le a le umi se olaga o le a avatu ia te oe se meaalofa taua.
  • Na e avatua se mea, avatu ia Tina? Ma o lenei ua le toe lelei: O lenei ma "i le mea moni" o le a ia te oe le "foaʻi" (tatou fai mai, leiloa, leiloa, leiloa). Moe Canns: Ia Craypiared ma le tamaoaiga!
  • Na e fafagaina o ia? Moe folafola oa.
  • Na e sola ese mai ia te ia? O se tasi e lotoleaga ia te oe tele, ma o se lagona leaga lea e faʻaleagaina ai lou olaga. Masalo o le a tuʻu malosi oe e se tagata i lalo pe liliu atu e matua le faʻaaloalo.
  • Na ia valaauina au, ma ua e savali mo ia? O le sili lea le moe o le moe. E mafai ona ia aumaia se maʻi ogaoga, ma o le maliu o se miti.

Faʻauiga o le sili ona taʻutaʻua tusitala

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talu ai o fesootaiga ma le tagata oti e masani lava i le agavaa ... leai, e le o le itu o tama paia, ae i le faaiuga o lenei tusitusiga tuuina mai mai tusitusiga o le mulimuli. O nei tagata o loʻo vaʻai i miti e le pei mo le isi lalolagi, ae o se oloa o lo tatou iloa. O le a le mea latou te fautuaina ai i tatou ma tatala?

Miti Miller

Fafine tuai

  1. O le tina ua maliu i se miti o se faʻailoga o le a e ola mauoa, ae le sefeina tupe i lau "Willlist". E le o toe pau ae o le mea ua ou ou miti ai, ae faʻapea foi ma le laʻititi "faasalaga, ae ese mea laiti.
  2. Afai e te talanoa i le tuai o le aiga, o lagona na e maua e taua tele. Afai na taʻu mai e loʻu tina ia te oe se mea mai lou olaga moni, taumafai e manatua ana upu. A uma ona usitai lenei fono, e na ona e manumalo.

Miti o freud.

Tele taimi, o na tagata asiasi eo mai i a tatou miti aʻo leʻi faia se mea fiafia. Masalo o lea, i lou olaga, o le liliu ese, ma e te le lava le laupapa poto o se tagata vavalalata. Afai na ia lapataia oe i se mea, ina ia mautinoa e faʻalogo i ai - O lea o le a e aloese mai le tiga tiga o le sese filifiliga poʻo gaioiga.

Faitau atili